Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@dimitra jeho deti za nic nemozu, ani jedno z tych troch
verim tomu, ze ked sa par krat na toto rozhodnutie vyspis, tak uvidis, aka si koza 🙂
prajem ti vsetko dobre, aj dcerke a najdi jej dobreho otca a sebe milujuceho chlapa, skus slobodneho tentokrat
Maminky, ale nie aj vo Vas tak trocha nenavisti voci tejto mamine? Nie je prvá ani posledna, dnesny svet je bohuzial taky, nastrahy su vsade, ludia su omylni, to ci s nim spala z lasky,alebo kvoli peniazom, vie len ona,
A nechce mu rozbijat rodinu, ale ako sa ma starat sama o dieta? ved ja mam 3 deti a financne je to naozaj dost narocne, ked boli pri plodeni dvaja, tak scasti aspon financne by jej mohol pomoct, aj ked nikdy to nenahradi tu blizkost otca,ktora je pre dieta a jeho vyvoj velmi potrebna. Ja ti drzim prsty, aby sa Ti podarilo aspon nejake korunky pre malu dostat od neho, uz len to bude pre malu tazke vyrastat bez otca , bez vyletov, tak nech ma pri sebe aspon maminu, ktora nemusi kvoli nedostatku penazi dat dieta na druhu kolaj a bude nutena ist skor do prace. Trosku pochopenia by nam nezaskodilo. Utocit je lahke.
@juliana77 Presne tak, každá minca má dve strany...
@dimitra necitala som vsetky prispevky iba zaciatok.urobila si hlupost ale to urcite kazdy.neodsudzujem ta vy viete presne ako to bolo.na jednej strane chapem jeho zenu aj ked deti vobec za to nemozu.rodicov si nevyberu.najlepsie bude ak si to nechas ulezat v hlave zatial podat na sud kvoli otcovstvu a potom co sa tyka vyzivneho.asi ta sklamem ale nahradne vyzivne urcite nedostanes.mam znamu a tym ze ex je cudzinec a byva mimo sk nehrozi ze by dostala vyzivne
@dimitra citujem Ta...."Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom....."
Nepleties si Ty nahodou pricinu s nasledkom? Som toho nazoru, ze ano! To Ty si predsa ublizila. Tak vydatej zene ako aj jej detom. A teraz sa mas potrebu mstit? A kde si mala hlavu predtym? V gatkach??? Co si cakala? Tvoja reakcia je na jednej strane pochopitelna, citis sa zranena. Ale na strane druhej je absolutne nepochopitelna, kedze fakty nepustia. Spala si so zenatym muzom, s dvoma zavazkami uz existujucimi a de facto si znicila Ty jeho rodinu! Tvoje naroky na nejaku rodinnu idylku nie su na mieste. Nemas sa za co mstit a vrsit na nevinnych detoch a podvedenej manzelke. Mozes si ledva tak sama ustedrit facku za vlastnu blbost a agesiu, ktora tebou lomcuje voci nevinnym! Ak s tym nieco nespravis, nebudes dobrym vzorom pre svoju dceru. Ty si tu ta posledna, ktora sa ma pravo oduvat a citit ukrivdena! Tak si to v tej hlave zrovnaj kto komu prvy ublizoval, zrovnaj si casove postupnosti co comu predchadzalo, kto tu koho podvadzal a kto rozbijal rodinu. Pekne si urovnaj kto je tu ublizeny opravnene. Ty to nie si. Nakopat do guli by si zasluzil aj pan grecky otecko. Byt jeho manzelkou tak Ti ho spakujem a poslem aj s priplatkom! O takeho chrapuna by som ja osobne nestala a cudujem sa jeho zene. Asi to robi len kvoli detom. Neverim, ze ma nejaka zena zaludok na to zit s kurevnikom pod jednou strechou a celit este aj vylevom jeho milenky! To chce vskutku odolny zaludok!
inak viete co, ked toto ten chlapik ustoji a jeho manzelka, tak to bude velmi silny par 🙂 ziadna slampa sa im uz do vztahu len tak nenabura (a za slampu ta mam nie preto, ze si si to rozdavala so zenacom, ale za to, ze chces ublizovat jeho detom, kvoli reakcii jeho manzelky, ktora bola po takomto zisteni UPLNE POCHOPITELNA}
skoda,len, ze ked uz zahol s takouto milou pani 🙂, tak nemal kondom, no cvok 🙂
chudiatko dievcatko, nemoze za to vobec a jeho synovia uz toboz...rodicov a susedov si clovek nevyberie
btw. najvacsi blb je tusamozrejme pan verny manzel
este doplnim, ze takto to obvykle dopadne ak niekomu vedu mozgove drahy cez vajcovody! Inteligentny clovek sa aj v osialy lasky ubrzdi, tupec sa v nom vymacha bez toho aby sa obzrel dolava doprava! Ak niekto totiz vyhlasi, ze bol zamilovany a bolo mu uplne jedno, ze dotycny je zenaty a ma uz dve deti...tak patri do kategorie, o ktorej pisem. Bez urazky.
@tinka323 ako sa ma starat sama o dieta? Na to mala mysliet dopredu. K tomu mame mozog, ktorym sa ludia tak radi pysia, vsak? Dopustat sa omylov nevedomych je este akceptovatelne. Ale dopustit sa uplne vedome "omylu", to chce uz kus coho....ako by si to nazvala? Dotycna nemyslela vobec. Nemyslela na seba, na manzelku v GR, na jej deti, nemyslela na svoje potencionalne dieta! Na to najma nemyslela a teraz sa ide bit ako zurivy tiger za jej lepsie zajtrajsky. Lenze to sa robi v kapanek v opacnom garde!
@jana_eyre Hlbka vzťahu, množstvo prežitých rokov a vek detí sú rozhodujúce faktory, ktoré ovplyvnia tvoje rozhodnutie a aj v prípade, že by sa tvoj muž šmykol. Ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy.
Pekné, že tvoj muž vie aké by boli následky, ale ver, že nie je jediný ktorý si je vedomý možných následkov, napriek tomu sa pošmyknú.
Ale som v obraze, ako si to myslela. 🙂 🙂 🙂
Deti by som nikdy nezatahovala do toho !dospelí si to maju vyriesit medzi sebou!preco trapite tie krehke male dusicky?deti to znasaju 100nasobne tazsie ako dospeli !v strasne vela rodinach presne robia to iste!deti zatahuju do konfliktov,ved nech vidi akeho ma otca ozrana a pod !nerobte to prosim vas!
dievča tak ti treba! votrieš sa ako šlapka do rodiny ženatého muža s deťmi a potom aby ťa všetci ľutovali? aký požičaj taký vráť. ja byť jeho ženou tak ti to materstvo riadne osladím... 😠
cosi cakala? karmu neo.ebes - ty si ublizovala jeho zene aj detom, nie oni tebe. a ked si bola taka naivna a zla a myslela si, ze takto to pojde, to kde si mala rozum preboha, zmier sa so situaciou, mas poucenie do zivota, tak ti treba, robit niekomu matrac a mysliet si, ze to bude fajn? nonsens
@dimitra Citala som len niektore reakcie na zaciatku, pravdupovediac nemam cas, tak ti napisem moj nazor, ak by som bola na tvojom mieste.
Suhlasim s tym, ze nie ty si mu rozbijala rodinu, kedze si slobodna. On je zenaty a ak by si to nebola ty, bola by to nejaka ina. Je to typ chlapa, ktory to robil, robi a aj v buducnosti bude robit, no co uz.
Nijao by som do toho netahala jeho rodinu, lebo nic nedosiahnes tym, ze ho znicis, ze ho nezvolia v tych volbach, ze zostane sam.....Toto sa moze obratit proti tebe, ak napriklad sud urci, ze si moze dceru brat k sebe trebars 2 x do roka na cely mesiac(priklad), nechcem ta strasit, ale vela zien takto a podobne prislo o deti. Potom by si bola rada, ak by ti dal pokoj.
Zachovaj si svoju hrdost, daj veci na sud a kontaktuj ho len prostrednictvom sudu alebo pravnika, ak bude potrebne. Ak ho zvolia do tej funkcie, ked uz nic ine, mozes z neho vytrieskat pre svoju dceru vysoke vyzivne. Ak budes veci riesit s horucou hlavou, mozes narobit vela skody a moze ta to do buducnosti mrziet.
Drzim ti palce, aby to dopadlo k tvojej spokojnosti a najma tvojej dcerky
také "ženy" a takých " verných debilov by" som vyhodila na mesiac... každý je strojcom svojho šťastia!!!
Mna len napadlo, ci si milost pan nenasiel lepsi, krajsi, mladsi model a tym padom milenku s deckom vypoklonkoval a preto stratil zaujem.
Hm, nieco strasne takto zit a potom sa mstit a este to tu aj pisat ☹
@tinka323 nikto jej neberie to, na čo má právo... ale to sa dá zariadiť aj normálne, súdnou cestou, žiaľ samozrejme nebude to jednoduché a rovnako sa to dotkne jeho pôvodnej rodiny, každopádne bude to fér... ale vydierať niekoho, že mu zničí život??? halooo to kde sme?? je pravda, že on ako ženatý otec si mal držať vtáka v nohaviciach, ale nie nadarmo sa hovorí, že keď suka nedá, pes nej...e 😅
a ako sa má sama starať o dieťa? holt, to si mala rozmyslieť skôr ako stiahla gaťky... kde je sex, tam je aj možnosť otehotnenia a okrem toho, madam v iných diskusiách píše, že má niekoľko ďalších deti (neviem presne či tri alebo štyri), 35 rokov, takže sa nebavíme o nejakej hlúpučkej 18-nástke, ale o pekne vychcanej ženskej... lebo žiadna normálna dospelá žena s deťmi sa nebude zahadzovať so ženatým, pretože sama vie, aké milé by to bolo asi jej... lenže toto celé nie je o normálnej ženskej...
@ushuaia ma dve deti, velke. S muzom si nerozumela pise,tak snad az taka rarita to nieje.
Zeny ste hrozne, uz vam tu x -krat napisala ze vychladla ale vy tu bude tiez dokolecka opakovat to iste.Tak urobila chybu, no tak ja by som chcela vidiet vsetky tieto zeny tu ci su take neomylne. Ja neviem ako dotycna vyrastala,aky mala priklad v rodine ,nic. Tak ju nesudim. Ja mam stastne manzelstvo,a je mi luto, ze su ludia ktori nevedia najst svoje stastie,urcite si zato mozu aj sami,ale zas nadavat niekomu nonstop,ako to tu mnohe robia, je mi z takych ludi tiez na zaplakanie..

@dimitra no to nám tá pravá radí...BUBUBU....o ktorú chlap na plnohodnotný vztah nemá záujem....BUBUBU....a ktorá svojim lahkovážnym zmýšlaním pripravila dcéru viacmenej o otca-nemala si lahat so ženáčom.....BUBUBU