Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
Ono vacsina by mozno neodsudila az tak to,ze si s nim vliezla do postele,to je tvoj a jeho charakter....ja viac odsudzujem to,ze sa mu chces mstit cez deti.....myslim,ze ci uz tvoje alebo jeho deti,su poznacene nefungujucim manzelstvom,netreba im este inak ublizovat.....a to mi ver,ze urcite aj jeho deti sa to dotyka,hoci ostal s rodinou....myslis,ze teraz s manzelkou vytvaraju idealny harmonicky par????asi tazko
@dimitra poviem ti len tolko v zivote sa moze stat hocico, kazdy robi chyby...to je ludske...,ale pustat sa vedome do vztahu so zenatym muzom a potom mu chciet znicit zivot je trosku detinske , vinni ste obaja...a uz som raz povedala ze kazdy sme strojcom svojho stastia, ked chces peniaze na dcerku ok, ale ries to pravne, maj uctu sama k sebe...uz len kvoli malej , by som sa snazila zmenit myslienky a najma postoj k zivotu, jeho zena no najma jeho deti ,,za vas ulet nemozu,, presne tak ako tvoja dcerka...
@dimitra práve v civilizovanej spoločnosti manželstvo nie je zdrap papiera.
Len to sa veľmi ťažko chápe niekomu kto jedno manželstvo uzatváral nezrelý a druhé totálne narušil.
Ja s kľudným svedomím môžem povedať že v tomto smere som neomylná a taká aj zostanem , ženatý muž je pre mňa jednoducho tabu. Žiadne moralizovanie, ja som jednoducho tak nastavená .
Vychladla si , to je fajn . Tak teraz sa začni správať konečne ako dospelá a nie ako moja mentálne postihnutá dcéra. 🙂. Požiadaj o uznanie otcovstva , výživné a zavri kapitolu .
Ja som asi blbá, ale mne tie počty akosi nevychádzajú 😝
@dimitra V tejto diskusii si písala, že máš 34rokov, v diskusii z marca píšeš, že máš 35rokov, posledné príspevky sú ohladne tvojho dieťaťa, ktoré si mala v 18-tich a má 18rokov, a to je tvojich 36rokov 😕
Za ďalšie, staršie má 18rokov, mladšie má 14rokov a v inej diskusii si písala, že ste sa o druhé snažili!! 5rokov, čiže tam by mal byť rozdiel medzi deťmi nejakych cca 6rokov? a mne to podla tvojho vychádza 4roky ... tak kde je pravda? či ani sama nevieš?
Nemohli by admini zalozit sekciu, kde by si zakladali diskusie damy, ktore: 1. sa chcú len vyrozpravat, 2. nechcu pocut opacny nazor, a to ani v pripade, že napisu, že chcu, 3. je im jedno, či alebo že robia niečo zle, lebo sú tak spokojne a okolie, zdravie ich a kohokolvek dalsieho a pod. je im sumafuk, 4. tak, ako cinia, cinia vzdy najlepsie, už len preto, lebo zle cinit nechceli a aj snaha sa ceni, bez ohladu na vysledok, 5. ktore nikdy nikoho nesudia, lebo same sa v duchu boja, že by mohli byt odsudene, 6. nikdy nikoho nesudia, lebo vlastne nevedia ako to bolo, ale to im už nebrani vyjadrit podporu... ? Proste pre zeny, ktore sa vo virtualnom prostredi za kazdu cenu chcu vyhnut čo aj len naznaku konfliktu, ale nevedia vopred posudit, aké reakcie by ich prispevok mohol vyvolat a majú potrebu ho v kazdom pripade zverejnit. Buď bude taka sekcia plna, sudiac podla diskusii, alebo prazdna, lebo by to v skutocnosti ani tieto damy dlho nebavilo.
@tinka323 ludia robia chyby, ano. Ale toto nebol omyl z nevedomosti. Toto bola vypocitavost na entu, a prepac, ale aby niekto spaval so zenatym, spravil si dieta, priznal sa ze ide len o prachy a este tvrdil, ze ja nie som zlatokopka, to ta manzelka je zlatokopka a mrcha, co moze za to, ze ju manzel podvadzal a ide vykrikovat ako znici jeho detom zivot... A este sa ohana panom Bohom a jeho pozehnanim.... Zeny, vam toto pride naozaj ako spravanie psychicky zdraveho jedinca?
Vies co, kebyze napise, ze spala som so zenatym, mame dieta, odmieta mi platit vyzivne, poradte ako to vyriesit, ok. Nepoviem pol slova. Nie je to chvalyhodne, ale budiz, stalo sa, a dieta ma na vyzivne pravo. Ale toto co tu dimitra predvadza, to je uplne novy level ako moralne spadnut na dno a este sa hrat na obet.
Vies, my co ske to odsudili, nie sme dokonale a rozhodne nemame nalinajkovany zivot. Ale mame urcite hranice cez ktore sa proste nejde.
Co si ocakavala od tejto diskusie? Ze ti ostatne zienky napisu, ze si super a drzia ti palce? Ja ta nechapem, nerozumiem tvojmu zmyslaniu ako zena, ani ako matka, ani ako veriaca!
Keby takto zmyslala nejaka 16 rocna dievcinka, ale zrela zena v tvojom veku?
Nechcem ta sudit, skor pochopit, ale toto je cesta k sebazniceniu!!
@lenocka123 nemozes tu vsak pisat o neomylnosti vseobecne, pretoze taka nie je a je jej iks druhov. Kazdy si nasledne zasluzi inu reakciu, ine posudenie. Je to proste neporovnatelne. Plus, kazdy za tu svoju neomylnost nesie adekvatnu zodpovednost a nasledky. To, ze sa dopustim omylu zleho vyberu, povedzme povolania a skrie ma to, nie je ta ista, porovnatelna omylnost, ako ze si vyberiem vedome zenateho partnera a cakam naplnenie vsetkych narokov. Vies co, mne to uz pride smiesne ako ludia maju tendenciu hadzat zodpovednost za svoje opakovane fatalne chyby na inych. Ako zlahcuju svoje spravanie poukazovanim na druhych a maju cely arzenal pomenovani od moralistov, cez zakomplexovanych chudakov az po zivot mimo realitu. Najviac smiesne mi je to ako si takito ludia myslia, ze len oni jedini vedia co je realita, o com je zivot a co vsetko prinasa. Skutocne, komicke.
Zial, v tomto pripade sa skutocne neda vyjadrit uprimna lutost zakladatelke. Ak, tak len do urcitej miery. Aj to je na zvazenie. Co prispevok to proste perla, od zakladajuceho cez doplnujuce az po tie konkretne adresovane. Zloba, nenavist a absolutna neschopnost vidiet veci realne a objektivne. Neschopnost sebakritiky a neschopnost nieco zmenit na svojom spravani. Lebo podla tu doplnenych info mila zakladatelka opakuje tu istu chybu a to, ze si vyhladava nevhodnych partnerov. Ani v 35 rokoch stale nedospela a nepoucila sa! Skoda je, ze ju nikto riadne nesperoval, mozno by sa uz davno spamatala a zacala vo svojom zivote aj zodpovedne konat. Ale ako sa vravi, komu niet rady, tomu niet pomoci. Tu to perspektivne nevidim. Mozno sa dockame stvrteho dietata s dalsim "perspektivnym" seladonom! Talent na to ma! 😝
ja ti len drzim palce aby sa ti to vsetko do posledneho zrna nevratilo 😒 aj ked sa ti to uz s casti stalo
Tvoje slova: "Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom." Ty citas vobec co pises? Sorry, ale podla mna sa ti len vratilo to co si spravila jeho rodine ty. Tebe to ako prislo fer voci jeho zene a detom ked ste sa tajne spolu stretavali, spavali a este s nim mas aj dieta??? Ked si chcela otca pre svoje dieta telom aj dusou, tak si si mala najst slobodneho a nie zenateho, teraz sa necuduj a nefnukaj.
@sashabb no ok, ja budem at36 a moj syn bude mat 18 ked som pisala ine diskusie predpokladam ze to bolo skor, takze som kludne mhla mat 34 a podla toho ako to beries. Ok mam 35 a o tri mesiace 36 takze zijem tridsiaty siesty rok.al stale mam 35 a moj syn zije 18 rok ale ma 18 azv septembri,. o dieta sme sa snazili 5 rokov pretoze ani prve ani druhe neslo pocat normalne takze ked dobre pocitas tak som sa snazila 5 rokov o deti a aby si bola uplne v obraze aj moje 14 rcne ma 13 ale zije 14 rok a moje 7 mesacne ma 7 mesiacov ale zije 8 mesiac. A vseeeeeeeeeeeeetky deti mam septembrove, takze nepis ako keby sm pisala ze mam 20 a potom ze mam 30 ok?
@tinka323 ona nas neuraza? Ty si citala celu diskusiu? Ja mam dojem, ze este velmi mierne su tu zeny. Len jej sa nepaci pravda. A ona nema 18 aby verila slubom zenateho chlapa! Sak ma este dve deti preboha, aj vek uz ma, ze by mohla rozmyslat aj hlavou trochu. A zije v tom, ze ona chybu nespravila. To kde sme? Tu jej zeny este dobre radia, a ona tu pise jeden blud za druhym, doslova bludy, co by normalny clovek zo seba nevyplul.
A vies ci sa to niekomu paci alebo nie, to co spravila ma vulgarne pomenovanie. A kednk tomu pridas odbavovanie sa na detoch a tvrdenie, ze milenky su to iste ako byvale a sucasne partnerky, tak toto sa nemoze stretnut s niecim inym ako rozhorcenim. A dimitra tu kazdym novym prispevkom zo seba leje len viac jedu a ohana sa tym, ze kto jej ciny odsudzuje, je sam moralista/podvadzany/zije v bubline. Ona pise v hneve, ale nie tom jednorazovom, casovo to nesedi. Ale tak potlapkat ju po pleci je lepsie ako napisat pravdu. Ved ju kludne polutuj, ale ja nevidim nic na polutovanie.
@zuzana76 "som zvedavá" - to akoby si mi to priala... Jaj, hej, však neidem s davom, tak poďme! Do mňa!
Keď som si vyberala životného partnera, záležalo mi na tom, aby tieto predpoklady boli minimálne až nulové. A teraz žijem život tak, aby som bola spokojná a šťastná tak ja, ako aj moja rodina.
A ak by sa niečo také stalo (či už mne alebo môjmu mužovi), tak by som to riešila potom. Teraz nemám ani najmenší dôvod riešiť túto vec.
Ja zakladateľku chápem. Viem si predstaviť, ako sa cesta pomaly uberala mimo plány. Neklaniam sa jej, že urobila dobre, ale nemienim ju za to kritizovať, keď mne to nepomôže a jej... jej asi tiež nie.
@dimitra do tejto situácie si sa dostala sama vedome, každý si je sám strojcom svojho šťastia......
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-v-tretom-mesiaci-a-mam-zenateho-milenca/
to, ze si s nim splodila dieta bola tvoja chyba, cim sa o tvoju nenavist pricinili jeho deti?
@tanapeta na nemusi, ona uz je 🙂))
@dimitra Promiň ale ty píšeš tak divné příspěvky, ze všech tvých diskuzí tady, odporuješ si, plácáš páté přes deváté...fakt to nemá hlavu ani patu.
ešte som tu skopírovala príspevok, ktorý som vtedy napísala, je tam ešte jeden úúúúúžasný, len neviem, či ho môžem kopírovať, keď nie je odo mňa. Stačí dať do vyhľadávača nick dimitra a prídete na iné perly....
mamavera @dimitra nejako sa v tom strácam - manžel ťa opustil a zároveň ti nedovolil zobrať deti do Grécka? Na čo si tam teda liezla? Prečo sa nestaráš o svoje deti na Slovensku? Máš nechránený sex ale o dieťa sa nesnažíte...výrok hodný šestnásťročnej. Dve deti žijú na Slovensku vďaka tebe bez matky, dvom v Grécku vedome berieš otca a splodíš s ním ďalšie? Si takto normálna? Alebo sa zase niekto nudí? A ešte sa naštveš, keď ti baby úprimne napíšu?! Máš pravdu, žiadna z nás nevie, ako sa s ňou osud zahrá. Ale jedno viem určite, keď nepoleziem do postele ženatému mužovi, vyhnem sa zbytočným problémom. Milenec je totiž človek, ktorý nám pomáha z problémov, do ktorých by sme sa neboli dostali, keby sme nemali milenca...
25. mar 2013 o 16:39 • Odpovedz • • Pošli IP
Myslim si,ze realita bude uuuuuplne ina a @dimitra si ju len prifarbuje podla toho,ako sa jej hodi. Asi je to klasicka rozvedena zena okolo 35ky,prve dieta v 18tich rokoch (neplanovane,nechcene),nasledovsla svadba kvoli tehotenstvu,nasledne standardne druhe dietabs trojrocnym odstupom. Po 15rokoch sa manzelstvo rozpadlo, mozno aj kvoli financiam odisla do Grecka, deti su asi u starej mamy(alebo u otca), kde zbalila zenateho greka - obcasny sex,par peknych chvil a ups tehotenstvo :/ je jedno ci praskla guma,alebo si mysleli, ze je neplodny. Bud dimitra zacala vystrkovat rozky alebo manzelka zacala cosi sipit a je tu pruuuuuuser...vsetci to rozchodia,najviac na to doplati dcerka dimitri...
vieč čo je najtragickejšie na vacsine ludi, ako si ty?
To ze namiesto toho, aby sa zo svojich chyb poucili a uvedomili si, čo spravili a ako pristupovali k veciam, ze mozno aj inym ludom dost ublizili.... tak este viac sa zamotavaju do spleti nenavisti, agresivity,... a v podstate nicia jedine sebe plus si to odskacu aj ti, co za nic nemozu, v tvojom pripade tvoja dcerka.
@dimitra zbytočne tu útočíš na ženy a hľadáš chybu všade, len nie v sebe. Ani jedna z nás síce nevie, čo jej zajtrajšok prinesie, neviem, či to nebe autonehoda, ťažká choroba, smrť, to ovplyvniť nedokážem, ale nikdy zo mňa nebude chudera odkopnutá ženatým mužom, lebo ženatému skrátka do postele nepoleziem, je to pod moju úroveň, by som si prestala vážiť sama seba.

@dimitra a ako jeho žena ublížila tvojej dcére???? ty si ublížila jeho deťom !!!
Kto chce kam, pomôžme mu tam.
Si vedela do čoho ideš. Čo si čakala, že rodinu nechá kvôli tebe?? tak ti treba. A tou pomstou čo píšeš čo chceš spraviť, urobíš akurát zo seba len obyčajnú chuderu.