icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

dimitra
autor
19. máj 2014

@eeffka aha no a urcite by si si myslela, ze slecna milenka bude pozerat na tvoje deti...preco si myslis, ze ak by si ublizovala jej dietatu, nechcela by ona ublizit tvojim? Je jedno ci zena, ci milenka, kazda si chrani svoje deti a ak je otec ten isty....tak sa musi aj ta super manzelka od ktorej par rokov utekal zmierit s tym, ze ma dieta este niekde a ak nie tak sa nesmie cudovat ze aj druha matka si chce vymoct prava ktore ma jej dieta

eeffka
19. máj 2014

@dimitra neriesim prava, tvoje dieta by pre mna bolo "trvaly prikaz v banke". hej utekal od rodiny, boze moj ake kaleraby... a sa cudujem ze niekto na to este skoci.. a urcite si nerozumeli a su spolu len zo zvyku, HA HA

Otec tvojho dietata je dospely, svojpravny, zaprel vas, tak asi taku vahu "ta vasa laska " ma, predpokladam ze dieta nebolo planovane. Vymoct si urcenie otcovstva a vyzivne je jedna vec ale robit toto co robis ty je take .... ubohe je slusne slovo.

grasie
19. máj 2014

@dimitra ale to tvoj problém, nie jeho detí a ženy, tak ich do toho neťahaj
nestačí, že majú doma kurevníka, ešte sa im aj jedna z jeho posteľových kamošiek bude pchať do života?
znášaj si následky. inak mimochodom, ja na tvojom mieste by som sa pred svojim dieťaťom veľmi hanbila, že som ho počala so ženatým, ako chceš ju chceš učiť k rodinným hodnotám, ke´d ty si vlastne rozbíjačka manželstiev???

dimitra
autor
19. máj 2014

@eeffka no ide tu hlavne o to, ze svojej rodine si ublizi sam a urcite bez mojho zasahu, teda s mojim, ale vies ak nechce dobrovolne napisat svoje meno pojde to sudne a popravde je mi uplne jedno ci popri tom bude jeho manzelka zufala, alebo nie a takzmto sposobom sa to dozvedia aj jeho deti, takze si rodinu znici sam, ja podam len navrh na sud

dimitra
autor
19. máj 2014

@eeffka a ten trvaly prikaz? No toho sa prave jeho zena boji. Ale kd si mysli ze mu prerusi stiky s malou a ja zavrim hubu a nebudem pre nu ziadat meno otca a vyzivne, tak je na velkom omyle

dimitra
autor
19. máj 2014

@grasie preco ja? Mas pocit ze ked sme sexvali ze som mu drzala pistol pri hlave? On si rodinu rozbil sam a asi mu bolo 3 roky jedno ze to robi, tak preco mna by mali trapit ludia, ktorych vobec nepoznam???

grasie
19. máj 2014

@dimitra pretože ty si vedela, že je ženatý. a prečo si si ním vlastne mala dieťa, ke´d ju nemôže vychovávať?
aby si jej raz povedala, že je otec je kurevník čo podvádza rodinu a jej matka je vlastne tá, s ktorou tú rodinu podvádzal?

cammille
19. máj 2014

@dimitra tak ked ich nepoznas co sa teraz do nich rypes? Vtedy ta netrapili, tak nech ta netrapia sni teraz...nad zlobou a hlupostou niektorych ludi uz ozaj rozum zastava!:-/

monika151
19. máj 2014

@grasie a co? on to nevedel? je dementny? takisto ako ona on tiez mal vediet co robi, obidvaja su zodpovedni, teraz ona ma pravo podat to na sud a bohuzial tymto sa zvezie aj jeho rodina, co ale ona fakt moze okaslat. preco by mala brat ohlad na jeho rodinu, kde su a kde boli jeho ohlady? nevazi si svoju rodinu, ani nikoho, hehe, co s takym, ma co chcel.

patulu
19. máj 2014

upny suhlas so vsetkymi!! je uplne absurdne aby si este ty sa chcela pomstiť za to že si mala pomer so ženatým, jasne že ten chlapik asi ok nieje ale proste zahod to za hlavu a hotovo,nema vyznam ničit život este aj jeho žene a detom ked ty si si ho vlastne znicila sama. nemala si si zacinat so ženatym.a bodka.

grasie
19. máj 2014

@monika151 čítaj pozorne a až potom reaguj

patulu
19. máj 2014

@monika151 skus sa vzit do situacie že by ta tvoj muž podvadzal,spravil by si decko povedal by ti to a ešte TY ako podvadzana by si sa usmievala že jasne nech si pyta,nech nam otravuje život..jasne !!! 🙂 🙂

dimitra
autor
19. máj 2014

@grasie a co som mala ist na potrat ked sa uz stalo?,?,

dimitra
autor
19. máj 2014

@patulu no ale nechapes ze je uplne jedno ako sa citi? Je to jej muz? Spravil dieta? Tak bud sa s tym zmieri a aj s tym, ze bude mat mesacne nizsi prijm, alebo nech ho kopne, mne je to vlastne uplne jedno co ona urobi

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dimitra
autor
19. máj 2014

@fidka79 bol to par viac noci ako som pisala, tri roky a vobec mi nejde o to mat ho pri seb, na to ja kaslem. A myslim ze ak posl dcere nejakych 300e mesacne nezabezpeci mne budusnost, tak netrep. ked mas doma dieta tak vies kolko stoji jeho vychova. Ak budem ziadat 1000e mesacne, tak prosim mozes povedat ze som zlatokopka, vy si tu damy milite co je zlatokopka aco je cast penazi urcenych na vyzivu a vychovu dietata

grasie
19. máj 2014

@dimitra a prečo by si mala???? to som niekde tvrdila alebo to nejak vyplýva z mojich slov?
tebe predsa tiež nikto pri hlave pištol nedržal, ke´d si s ním sexovala, tak znášaj následky svojho konania, a daj pokoj jeho deťom a jeho žene. vinní ste ty a on, nie oni.

eli74
19. máj 2014

@dimitra Necitam to cele, ale preco si vlastne zalozila tuto temu? Chces tu dostat rady ako na to? Alebo? Aku pomoc vlastne potrebujes? Len sa vyrozpravat, vyliat svoju zlost, predstavit sa tu aka si povaha... najst si tu niekoho, kto ho namiesto teba zmlati?
Precitaj si nejaku knihu o odpustani, urobi ta to viac stastnou, ked sa ukludnis a najdes si nejaky pozitivnejsi zivotny ciel.

maznacik007
19. máj 2014

@dimitra nechapem naco to tu cele riesis ved oslov tych znamych pravnikov, zacni konanie, to sa moze potiahnut velmi dlho .. poziadaj o urcenie otcovstva ... pozor lehoty na SVK su este mensie ako v Grecku dokedy ty ziadas o urcenie otcovstva ..
a uvidis ci sa ti podari nieco vysudit .. velmi pravdepodobne je ze u nas sa tym ani nebudu zaoberat lebo dieta ma miesto obvykleho pobytu v Grecku .. cize spada pod ich jurisdikciu.. prip . sa obrat na centrum pre medzinarodnu ochranu prav deti ..
tvoja dcera ma pravo na vyzivne od svojho biologickeho otca, na druhej strane by som sa ani nahodou necudovala keby jeho zena a deti ihned urobili protiopatrenia aby sa im k majetku nedostal lavobocek z vychodnej europy ..

dimitra
autor
19. máj 2014

@grasie myslim ze nasledky znasam, ale ak on to nema v palne tak si musi byt vedomi toho ze to tak nenecham a ak on si nechrani rodinu, tak co s tym mam mat akoze spolocne ja? Ja nebudem brat ohlad na nic a on to vie, tak preco neurobi co je spravne? asi tu svoju rodinu az tak nelubi, tak akoze ja ich mam milovat ci co?

dimitra
autor
19. máj 2014

@maznacik007 no ved prave, takze ak oni urobia protiopatrenia, tak preco akoze mam na nich brat ohlad ja? Sak neviem ci sa to neda pochopit, tu sa neriesi nevera ale dieta a je jedno z akeho zvazku, vsetci pisete o tom, ze deti trpiet nemaju , tak akoze tym sa myslia deti jeho zeny? Tak to teda nie, ani to moje nema preco trpiet a chapte konecne, ze za to, ze budu trpiet moze vlastne on a nie ja

dimitra
autor
19. máj 2014

@maznacik007 ja by som to neriesila, ale ked furt mi tu svietia upizornenia a neda mi neodpovedat. Ta co uz. Popisem.

grasie
19. máj 2014

@dimitra ty si tak zadubená do seba, raz snáď možno pochopíš a modli sa, aby si nikdy nemusela riešiť a prežívať takúto siutáciu, ale zo strany podvádzanej. bodka

maznacik007
19. máj 2014

@dimitra ako tam neni o com samozrejme sa postaraju o to aby tvoje dieta nic nededilo a nedostalo .. ale nechapem teba ved to ries sudne ak nemas priznane otcovstvo /a to nerataj ze ho prizna dobrovolne ked ho nepriznal ani ked ste boli zadobre/ tak nemozes nic ..
ak mu urobis hanbu v dedine oslovis rodinu ... tym prudsie protiopatrenia urobia ..

len fakt je otazka ci vobec pride na DNA testy a tak ..

na druhej strane v podstate je to asi karma ... alebo tie bozie mlyny ... ale dieta ma pravo na vyzivne od oboch rodicov ono sa same na svet nepytalo

inak nemoze mat on pochybnost ci je tvoja mala jeho .. ked si niekde pisala ze mal problemy s plodnostou a tak..

jabadaba
19. máj 2014

@lenocka123 nesklopila by som usi, samozrejme. Ale za predpokladu, ze by som dieta mala ako slobodna so slobodnym ,ktory sa na mna vyflakol. (i ked, aj to by som zvazila, kedze mam svoju hrdost) Aj taki su, cosi tu budeme nahovarat. No to je kapanek iny pribeh, co povies? Lenocka, Ty mas jeden dar, pospajas nespojitelne, analogie triafas od pasa a apelujes na neapelovatelne. Sorry. Tak v pripade omylnosti ci neomylnosti ako aj teraz o tom ci by sme tu kazda jedna sklopili usi. No nie kazda mala pomer so zenatym a este aj vedome. Nepletme si tu hrusky s jahodami, prosim pekne. Je krasne volat po svojich pravach a pravach svojich deticiek, lenze na tie prava treba mysliet vopred a nie az po funuse, az sa dostaneme do prekernej situacie. Sme dospeli ludia, jednym z prejavov dospelosti je aj schopnost nies za seba a svoje skutky zodpovednost. Otecka nevynimajuc, bez debaty.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dimitra
autor
19. máj 2014

@maznacik007 nie pochybnosti nema urcite. Mala je cisty otec a niekolko krat to ptvrdil aj on

jabadaba
19. máj 2014

@monika151 Ty citas aj s porozumenim, ci nie? Tie kultury a ich zvyky tu boli opisane preto, aby zakladatelka vedela co asi ocakavat od chlapa z jednej z tychto kultur. Este nedochadza? K tvojmu povzdychu, ze nieco nie je v poriadku....ano, veru, nieco sakra nie je v poriadku. Ludia nemaju najmensich zabran a z titulu vlastnej slobody maju dojem, ze mozu pachat cokolvek im pride na um a nemusia brat ohlady nalavo ci napravo.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dimitra
autor
19. máj 2014

@fidka79 zase to slovo,zlatokopka, sak sa uvedomte co tu pisete. Nepytam ho ani auta, ani dom, ale na vlastnu dceru no sak hej, nemusi dat matke nic, len som zvadava, ako bude denne nosit mlieko, chlieb, salam....ak mu to ma podla teba takto vyhovovat...