Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@dimitra hmmm zodpovednejsia si mala byt na zaciatku...bohuzial...,nemusela si teraz riesit problemy kt. mas...a aky problem ??? Normalne je mat usporiadanu rodinu, ale pokial sa tam zapletie milenka a aj napriek vsetkemu vedela do coho ide...a ide sa ohanat nejakymi pravami...hmmm to je ta zodpovednost...
@morning tu si viac ludi melia dokola to iste a na sud ho dam, len este ma sancu to vyriesit mimosudne, ma cas do konca tyzdna ak tak neurobi, tak to pojde sudne a on ublizi nevinnym a pevne verim ze tak neurobi a sam si znici zivot a ublizi nevinnym ako to vlastne uz robi. Ublizuje mojej malej, tak si ublizi este synom a nech si zije potom ako vie a chce
@dimitra neziadaj o radu, nehrn sa do sudov. nemas chladnu hlavu, nevies si zvazit rizika.
vidis len svoju krivdu (do ktorej si s dostala vlastnym nedomyslenim dosledkov), chces len svoju pomstu a vsetko co pre dieta chces je pre teba len prostriedok ako mu ukazat, ze s tebou tocit nebude.
vidis sa ako obet.
si ako niekto, kto cestou do obchodu hodi na zem supu od banana a cestou z obchodu sa na nej smykne. a od obchodu ziada bolestne, lebo si neupratali chodnik pred vchodom.
myslim, ze az ti niekto poradi a cele to dopadne zle (on si dieta vezme k sebe a tebe ostanu oci pre plac), tak sa nezamyslis, ze si sa aj do tohto namocila dobrovolne a budes nadavat vsetkym okolo, ze to oni ta pripravili o dieta.
az prejavis zdravu mieru sudnosti, potom zacni sudne konat. inak si natlcies pusu.
a darmo sa budes utesovat, ze ako milenka si vlastne ako druha manzelka. mas sice lepsi pocit, ale stale si v tej istej kaluzi.
@dimitra ak sa pozries do historie, lavobockovia tu boli, su aj budu....Ale je len minimum pripadov, ze lavobocok sedaval za jednym stolom so svojim bio tatom. Ano, mozes pre svojho lavobocka ziadat vyzivne, na to mas zakonny narok, ale nemozes ziadat, aby ho jeho otec lubil, aby sa on staral, aby mal zan akukolvek moralnu a eticku zodpovednost. Preco? Lebo ani vas vztah nebol moralny. Navyse, pises, ze si s biom nechcela ani zit....Tak o co ti doprdele ide, uz to povedz narovinu... vymackni konecne pravdu. Lebo ja z tohoto celeho co tu citam mam pocit, ze ty si bola zalubena, on ta mal na sex, ty si otehu, on ta nechcel, o dieta zaujem nemal, dufala si, ze ked sa babo narodi, nastane zazracna zmena, ale nestalo sa a tak teraz kopes okolo seba ako kobyla a chces brutalnu pomstu....Preco? Ved si spala zo zenatym dobrovolne.....
@dimitra
ja ťa normálne obdivujem že máš ešte energiu a chuť tu tým "šťastnevydatým" zaslepeným husiam( niektorým, pozor!) dookola vysvetľovať a oponovať.
@ushuaia ale ja som sa do nicoho nezaplietla, nechapem preco obvinujete mna, ked to on si mal vazit svoju rodinu, pre mna su to cudzi ludia. Ano vedela som ze je zenaty, ale preco by mi to malo vadit ked jemu nie?Asi mu na rodine az tak nezalezalo. Si treba uvedomit, ze ja som nebola jeho zlyhanie na vecierku a viac ma nevidel. On sa so mnou stretaval 3 roky.Doma sa zastavil len prezliect. Raz mi jedna zena povedal...naco mi je muz? Ja chcem milenca. Milenec sa doma naje umyje, operu ho ozehlia a ku mne pride vyvonany cistuckz a da mi vsetko. Vtedy som ju nechapala, ale teraz ano. Takze asi nejakej laske k manzelke sa asi neda hovorit. Ano viem coho sa boji, ze strati postavnie v politike prosperujucu firmu, majetk...sak to chapte ze on nasvoju rodinu kaslal aj kasle, tak ja predsa nebudem ta co budem na nich mysliet. Ja myslim na tu svoju
@moonlight1210 sak som pisala, ze sa necitim ako nijaka druha manzelka. A nie uz nechcem pomstu to ma uz preslo. Tu nejde o pomstu ale o spravodlivost a ako pisem aon si zivot znici sam ak nebude rozumny a mne je jedno ako potom budu tam v grecku dalej zit. Proste su mi vsetci tam ukradnuty.
@cecil36 akoze myslim si ze som sama schopna posudit ci ma lubil alebo nie. A ani malu mu nenutim, dokonca bola by som rada ak by v zivote nevideli. Len i je to ako matke luto. Ked si matka tak to pochopis, alebo aj nie neviem.Napriek tomu ta neziadam aby si ma lutovala. Tak preco do prcic mi tu vsetci hovorite, ze ja mam lutovat jeho zenu? ano chapem ju ako matku, ale nelutujem, nepoznam ju
@svetluska131 ja sa tak ventilujem moja
@dimitra Ahoj, dlho som váhala či napísať. Tiež mám dieťatko so ženatým mužom. Moja malá ma1,5 roka, Pred týždňom nás tiež "opustil"... Teda rozhodol sa, že svoju dcérku navštevovať nebude, neprizná sa k nej ako opakovane sám od seba sľuboval. Dal mi asi 100 termínov a ani jeden nedodržal, nakoniec mi oznámil, že kupuje dom, nové auto a že život ide ďalej. Boli sme spolu 3,5 roka. Rok pred tým ako sme si spolu začali sme si len občas prepísali až som po roku podľahla. Vedela som, že je ženatý, že má tri deti. No taktiež som sa napočúvala ako zle žiju, len kvôli deťom a že chce odísť. A to mi šluboval 2,5 roka. Keď som vzťah ukončila, vždy ma uprosil. A opakovane sklamal. Veľmi som toho muža milovala, dala by som mu všetko. Viem, že som ublížila jeho žene a deťom, ale naozaj som sa zamilovala. Som si vedomá, že ma každá žena odsúdi, ale ja som potrestaná dosť. Jeho manželka nič nevie, ani jeho deti. Na dcérku mi nikdy neprispel, ani darčeky sme nikdy nedostali. A ani to od neho nechcem. Vraciam sa do práce, uspory dosli... Keď sa so mnou "rozchádzal" správal sa arogantne, nervozne, dcérke, ktorá ho mala rada a bola na neho yvzknutá, kedže chodil velmi casto, povedal nech sa ma dobre a odisiel., Ja jeho žene nikdy nic nepoviem a nic od neho nechcem!!!!! On svoju dcerku velmi chcel a to, že ju teraz nechal a nelubi je pre mna najvacsi trest. Demitra nekontaktuj jeho deti, jeho zenu, zabudni a ak si na to nie financne zle vykasli sa na sudy... Tvoja dcerka si nezasluzi aby mal voci nej este vacsi odpor, aby ju jej nevlastní surodenci nemali radi. Ak vies nejak vyzit nechaj ho tak. Miluj svoju dcerku, daj jej vsetko co sa len da. Ja mam tak krasne dievcatko, ktoré je otcova kopia. On to inak poroprával kadekomu, svojej predoslej milenke, že ma dceru... Ja som bola ticho. A takisto je velmi dobre postavený muz, mozno preto si zo mna spravil to čo si spravil teraz. Ale ja som ho veľmi milovala.
Neviem, z celeho tohto humbugu mam pocit, ze autorka si vybrala dobre situovaneho chlapa, ktoremu robila milenku. Mala za to jeho pozornost a sex, za ktory sa jej on odmenoval darcekami, mozno aj financnymi? Jedno je ale jasne, keby to bol chudak bez financii, tak by jo asi nechcela. Tipujem, ze jeho manzelka to tusila, nakolko su dobre postaveni, tak aj ona mala nejake povinnosti a svoj zivot. A tipujem, ze autorka nebola jedina radodajka v jeho zivote.
Potom autorka otehotnela, co jej zabezpecilo financny prisun od chlapa. No nemam slov. Prostitutky nie su len tie, co slapu na ulici, ale aj tie, co si hovoria milenky.
@dimitra dospela zena nemoze rozmyslat ako ty, prepac...,ked niekomu staci do zivota ,,milenec,, ehm, ma potom zaujima kolko milencov sa premelie v zivote takej zeny... 😕 , pretoze milenec nezostane na cely zivot a manzel sa vzdy vrati domov, ( niektorym zenam to nevadi aj ked su podvadzane - kedze maju vybudovane zazemie...hold aj take sa najdu)...A tiez by som si uvazila ci by som chcela aby moje dieta vyrastalo bez otca... 😖 A zase sme pri tej zodpovednosti...
@oslo1 ved to pokial sa nosili darceky, pozornosti bolo dobre teraz je tu dieta...a milenke sa zatocila hlava... 😒 , inak denne tu pise to iste, a niektore prispevky ma totalne udivuju, akoby ich pisala deva nastrocna...to by som este pochopila, ale zena co ma 3 deti...??? nechapem
@alzbetka02 je mi luto co sa ti stalo, ale myslim si, ze je spravne ak su takyto idioti potrestany. Akoze preco mas trpiet sama? Preto ze si mu vynosila dieta a dokonca mu dala moznost aby ju lubil. A to ti nevadi ze sa s nou hral ako s hrackou? Mne teda ano. Moja mala nie je ziadna spina , je to malicke babatko, ktore si este neuvedomuje co ma za otca, ale nepoviem jej na neho ani jedno dobre slovo, hned ako tomu bude rzumiet jej poviem vsetko. Tiez je to verna kopia otca a strasne ju lubim. Mne sa nezda ze sa chcem pomstit, ale nech si zodpoveda za svoje ciny ako aj ja.Ty sa priznavas ze si urobila chybu a preto musis trpiet, ale bola si pri tom sama???A moja mala ma otca, nebude mat v rodnom liste napisane otec neznami. Raz sa za to moze hambit a to ja nedopustim.
@dimitra priznaj sa, že ťa neskutočne zožiera to, že on ostal s manželkou, a ty sama, a ešte k tomu s troma deťmi. ale s takými sprostými názormi, ako máš ty, sa ani niet čomu čudovať, vedela som, že milenky toho v hlave veľa nemajú, ale toto čo ty tu predvádzaš, tak to som ešte nezažila, tvoja rodina musí byť na teba veľmi hrdá. a k jeho manželke sa neprirovnávaj, ona tvojmu mužovi nohy nerozťahovala.
@alzbetka02 Nejdem ta ani kritizovat a ani ponizovat...ale presne si to vystihla...to je najvacsi a veru ,,kruty trest,, co ta mohol postihnut...ale klobuk dolu, zacala si novy zivot a najma zijes pre svoje dieta...a si si zachovala sebauctu...
@ushuaia Napríklad aj mňa zamrzelo keď boli Vianoce a malej nič nedoniesol, keď mala rok takisto, vlastne nikdy, Ale mne rozprával čo kúpil deťom, aké bycikle. Pravdaže im nezavidím a prajem, len ma to zamrzelo, nikdy som mi to nepovedala. Teraz bude mať o pár dni moja dcérka meniny, ale už viem, že ich strávime v takom nejakom kľude. Nie čakaní na niekoho či si spomenieˇ. Aj keď plačem každú chvílu. Ale tak mi treba ja viem.
@dadulko1 ano strasne ma zoyiera ze je s manzelkou a nemam toho v hlave vela...a co este si to chcela? jaaj no neroztahovala, lebo by som si myslela ze je moj muz slepy a urazilo by ma ak by s takou skratou spal. a teraz hura do mna. Ze ziarlim a ze je skrata....ano je, strasne skareda ,ale to len na margo otazky inak je mi fuk aka je spata
@dimitra Ja nikdy svojej dcérke na jej otca nič zlé nepoviem. Vieš ako jej to ublíži ešte viac??? Poviem jej, že ju ľubil, ale mal rodinu... Proste sa tak rozhodol, je mi to strašne lúto, ale je to tak. Nestáli sme mu za to, a ani vy dve,
@alzbetka02 netreba ti tak nie si sama vinna. a on sa o malu staral, aj jej kupoval a rozmaznaval ju, ale to nie jje podstatne aj keby jej nedal nic, ale by ju mal rad, tak by mi to stacilo.a ako mozes moja est lubit takeho somara?