icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

cobhan
22. máj 2014

@dimitra ako dlho uz mas tu restiku ak sa smiem spytat?

dimitra
autor
22. máj 2014

@cobhan nie je to restika je to bar a pracovala som tam pol roka a potom som ho kupila cize to bude 3 roky. A preco? Ak chcete povedat nieco o tom ze na uspech treba viac rokov. Netreba. Tento bar je zabehnuty so stalymi zakaznikmi, ktory tam chodiili a budu chodit az kym neumru. Skoro vsetci sa pozname

cobhan
22. máj 2014

@dimitra a ten bar si kupovala od slovakov? Nieco sa mi mari o nejakom bare na severe Grecka co mala jedna Slovenka, ale uz neviem kde, tusim oblast Beroia, Edessa

dimitra
autor
22. máj 2014

Nie od grekyne. Ale je to blizko pri edesse

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dimitra
autor
22. máj 2014

@fidka79 boze ty si asi nejaka unudena manzelka, co ta ten tvoj radsej nevypra.., zeby si tu nevypisovala somariny? A predstav si moja, ze ano som podnikatelka a ano dari sa mi, ale to nema nic spolocne s temou ci dalsia co sa nenaucila citat? No a este k tym tvojim ubohym dotayom....aj mi podnikatelkz mame pravo byt s malymi detmi doma a venovat sa im, takze ano, momentalne mam cas a snujem POMSTUUUU 😠

soporova
22. máj 2014

@alzbetka02 moj mal milenku znicilo ma to...dlho sa budem zbierat z toho ze na svete existuju ludia ktori vedome znicia rodinu....ale tu vidno ze nie je milenka ako milenka, dakujem za tvoju pokoru a uctu k zene a jej detom...

veronkaj
23. máj 2014

nedá mi to
o čom stále točíte dokola to isté 😠
- nikto pri Tebe ani pri ňom nestál keď ste boli spolu s namierenou zbraňou že musíte mať sex a vzťah chceli ste bolo to Vaše rozhodnutie a obaja ste si mali byť vedomý že to môže mať následky,
- namiesto riešenia rozumného ako dospelý ľudia s ohľadom na Vaše dieťa tu riešiš pomstu za hlúposť a naivitu, že si začala so ženatým - slušný a seriozny a zodpovedný chlap sa ukradnúť nedá a nezahne svojej žene,, ak má s ňou problémy vyrieši ich alebo sa rozvedú a až potom si začne tak čo si čakala
- čo Ti vyrieši pomsta?? bude Ti lepšie? naplní sa Ti peňaženka? získaš ho späť? nič z toho ešte viac klesneš v očiach nie len toho muža ale aj sama sebe ale aj sa to môže obrátiť voči Tebe - nezabúdaj že v Grécku je rodina nadovšetko a čo Ty vieš ako zareaguje druhá strana?? zúfalé činy robia zúfalé reakcie
- sadni si - premysli čo vlastne chceš - nie pomstu ale ak chceš aby sa stretávala s otcom - tak si spíš ako kedy a kde a na ako dlho , výšku výživného a podobne a to spolu preriešte ak to nejde a si taká úspešná podnikateľka - máš dieťa máš peniaze, si mladá tak si začni nový život - nájdeš časom niekoho a budete nová rodinka a ak nie nebudeš prvá ani posledná čo vychováva dieťa sama
- o otcovi čo mu povieš nuž ? povedz pravdu, že si zamilovala a ostala tehotná len ocko nemohol byť s Vami alebo nechcel byť a čo si bude myslieť?? nuž same časom uvidí a pochopí ako sa správa ak s ním bude a ak s ním nebude v kontakte tak nebude mať vzťah žiadny bude to preň cudzí človek no nesmieš naňho nadávať - začne to brať že ty za to môžeš - môžete však za to obaja
- v živote keby si sa mala pomstiť každému kto ťa sklame,oklame, podrazí, urazí, tak nerobíš nič iné ako pomstu - nauč sa poučiť z toho - bola to Vaša obojstranná chyba, za chyby sa platí a hlavne než niečo urobíš nauč sa na všetko pozrieť aj s druhej strany - očami a stavom toho druhého
- možno teraz ani on sám nevie čo urobí a ako to dopadne ak sa priznal čo ty vieš čo ho k tomu skutočne doviedlo čo a aké možno ultimátum má doma s rodinou ktorá je jeho dlhšie ako ty, spoločenský, pracovný , existenčný tlak??
- možno to znie teraz trošku nereálne aj ked si sa dotraz správala ako zamilovaná 15 tka si matka a staň sa ženou čo je rozumná - skús tú dohodu rozumne a možno časom ked si usporiada on veci, a uvidí že si normálna inteligentná a zodpovdná žena stúpneš v jeho očiach a mysli a možno príde sám s návrhmi ktoré ťa potešia alebo ti - vám príjemne zmenia život no nenúť, netlač, nevynucuj tým to skôr zhoršíš
- chápem si nahnevaná sklamaná smutná nahnevaná ale je tu ale - vaše dieťa a to potrebuje hlavne milujúcu, láskavú, rozumnú matku

wato
23. máj 2014

@ushuaia 😀 😀 no ja jej to teda vysvetlim po lopate

katka1981
23. máj 2014

@dimitra, ja ze ten nadpis je ironicky. Len tolko, naco si si zacala so zenatym muzom? Znicila si jeho rodinny zivot, lebo bol blbec a podviedol svoju zenu. Si nestastna osoba bez moralnych principov. Boze kam tato spolocnost speje a este to sem napises, ako verejne priznanie, alebo co? Ved tolko ako si tu je na SK plna rit. Aj prominentne aj tie menej zname. To je fajn, aby tvoje dieta videlo otca po tajomky dvakrat do roka? Co ti bol ten chlap naco dobry? Ako darca spermii, alebo aby si mala prijem, alebo naco to cele bolo dobre? Cim dalej viac ludi takto zije, smutne, len tolko k tomu poviem. Nenavist, pomstichtivost..... idealne na chorobu.

ushuaia
23. máj 2014

@wato mam obavu ze tu uz ani vysvetlenie ,,po lopate,, nepomoze vid prispevky... 😎 , ale asi si si niektore cital... 😕

wato
23. máj 2014

@dimitra 😀 😀

Takze po lopate:
- Prevadzkovala si najstarsie remeslo a zakaznik ti nezaplatil, takze sa mu chces teraz pomstit.
- Dokonca ani tie sa nenechaja od chlapa napustat

Sezonny bar 😀 😀 takze pseudo podnikatelka, mozno to dobre vyznie pred nejakymi tebe rovnimi ked im povies
ze mas bar v grecku ale v skutocnosti potrebujes na nieco take asi tolko rozumu ako baganca 😀 😀

Co sa tvojej pomsty tyka: ubohost, vymletost

Vies vobec co je to empatia, asi nie.

😀 😀 A este by som strasne rad vedel odkedy sa svrbeniu frndy hovori laska ??

Urcite som chlap, akurat ze nie som take nadrzane prasa ako ten tvoj greek.
No hadam som ti to vysvetlil na barovej urovni

katka1981
23. máj 2014

@dimitra, moja ale ked si chcela peniaze, stacilo si na SK klofnut futbalistu, ci hokejistu, alebo ineho co si strci hocikde pre radost, a aj v inej brandzi je takych chlapcov dost, ak mas potrebu najdu sa aj zenati. A mozno aj bohatsi ako Grek, mala by si vystarane. Nemusela si preto ani do Grecka chodit. Staci byt stihla, velke didi, nahodit spuulpery a hned sa nejaky najde.

katka1981
23. máj 2014

@wato, 😀 😀 😀 posledne mesiace chodia take prispevky na kona, ze clovek tazko najde tie vhodne slova 😀 😀 😀

trasko
23. máj 2014

@wato sto bodov chlape heh,dobre si jej to vysvetlil lopatisticky :-!

katka1981
23. máj 2014

@dimitra, radsej byt manzelkou a financne vyjst v ramci moznosti, ale s kludom, ze moj na prachy ziadnu nedostane 😀 😀 😀 o to viac by ma vsak nastvalo, keby ju dostal na to preco ho ja tak lubim... - charakter a samozrejme aj vyzor, bez toho to nejde 😀 Ale kedze mame obaja moralne hodnoty, tak v tomto je jedno ci by sme podnikali alebo boli nezamestnani. Preco si si s nim zacala, ked si vedela, ze je zenaty? Jednu kamaratsku radu ti dam. Jediny kto bude trpiet je tvoje dieta a ty. A vas problem vo vztahu, sa prenesie na vase dieta. Radsej sa spamataj a casom si najdes normalneho muza a mozete byt stastna rodina. Toto k nicomu nevedie.

ushuaia
23. máj 2014

@katka1981 @wato inak ludia mne uz jej jej normalne aj luto, ona prosto vobec nevie pochopit pointu, co sa jej tu vsetci snazia vysvetlit...a to ma 3 deti... 😒 ,,nekde se stala chyba karle,,

jalito
23. máj 2014

Čítala som len úvodný príspevok a to mi fakt stačilo. Typická zlatokopka, ktorá dobre vedela, že je ženatý a že má deti a predsa si s ním uplietla decko, aby sa dobre zabezpečila, aj keď mu predtým hovorila, že nikdy nevyzdradí ich vzťah a podobne. To robia všetky ženy, keď niečo chcú. Je to typická reakcia ohrdnutej milenky, ktorá všetko zvaľuje na manželku. A ty by si čo robila na jej mieste? Keby sa prevalilo, že žiješ s chlapom, ktorý má okrem oficiálnych detí ešte aj nemanželské? Tolerovala by si mu to? Pravdepodobne áno, pre peniaze, hoci tvoja prvá reakcia by bola podobná ako reakcia jeho manželky.

No čo dodať... hlavne že sa mu chce pomstiť...

trasko
23. máj 2014

@ushuaia ja uz som tiez davnejsie stanovila diagnozu :-! Heh

dimitra
autor
23. máj 2014

@wato asi tvoja lopata nepomohla a fakt si asi dyslexik, alebo co , lebo ja som nikde nespominala sezonny bar, ale poradim, da sa to liecit, aj ked nikdy sa to nevylieci uplne. K tomu najstarsiemu remeslu sa vyjadrovat nebudem, vidim ze citanie ti robi problem, tak by si to este nejak zle precital a pochopil, ale s tou svinou mas pravdu 😉

dimitra
autor
23. máj 2014

@jalito trebalo fakt citat vsetko nie len uvod, ja by som ho vykopla ak by som bola jeho manzelka to je iste a podalsie som nikdy nikomu nepovedala, ze vztah nevyzradim. A netusim zeby som to tu niekde pisala

wato
23. máj 2014

@dimitra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Citujem ta "momentalne je do leta zatvorene" co z toho asi tak vyplyva 😀 😀 😀 😀 ci si si ako podnikatelka rozhodla dat si volno od podnikania 😀 😀 😀

Ved jasne ze sa netreba vyjadrovat k najstaresiemu remeslu, ked je to holy fakt. Je uplne mizive percento kde sa to da ospravedlnit a pochopit, tvoj pripad to nie je.

Nemen vyznam vety, svina nie je prasa v kontexte, v korom som to napisal. 😀 😀 😀 Moja chyba snazil som sa pisat bez dvojzmyslov a skrytych vyznamov (tato veta je urazka 😀 😀 )

dimitra
autor
23. máj 2014

@wato ak by si teda naozaj nemal problemy vo vnimani citaneho, tak by si si urcite precital,alebo pochopil, ze som napisala, ze mam male dieta a kvoli tomuto bude do leta zatvorene, tusiim som tam spomenula, ze aj ja mam narok byt chvilu doma s dietatom.Ono fakt treba si sadnut a precitat vsetko , ak chce nieco niekto komentovat a nie urazat a pisat nezmysli. Lenze to asi nie je v silach nevzdelanych jedincov, takze ak sa chces robit mudry a vtipny a nerozumies tomu co citas, tak popros manzelku , ci priatelku o vysvetlenie textov

zuzkaanicka
23. máj 2014

@dimitra Ani 25 stran nestacilo, aby si pochopila, ze pomstou si nepomozes, ani svojej dcere 😕

katka1981
23. máj 2014

@dimitra, mozem len jednu otazku,alebo dve, tri...? Vedela si ze ma svoju rodinu, ked si si s nim zacala? Pochopila som spravne, ze si sa s nim dohodla, ze odides na SK a dojdes za nim 2x rocne a on sem za tebou 2x rocne, vsetko v tajnosti? Tebe by fakt vyhovovalo vidiet cloveka, ktoreho milujes a navyse otca vasho dietata tak malo? A nevadilo ti, ze ma zenu, ze ti je vlastne z tvojho pohladu neverny? Musis byt velmi tolerantna potom...

wato
23. máj 2014

@dimitra 😀 😀 😀 bavim sa, bavim
V prvom rade som pragmatik, vies co to znamena. U mna to nefunguje stylom, mozno, asi nevedel som. Pre mna musi byt najhorsia varianta vyplyvajuca z rozhodnutia prijatelna.

Inak voci ludom ako si ty mam nulovu toleranciu, tudiz necakaj odo mna ziadne pochopenie.

Takze inak.
Bol raz jeden chlapik (charakterovy mrzak) ten mal dieta s manzelkou ale mal popritom jednu cuchtu casnicku ako milenku. Vsetci o tom vedeli aj jeho manzelka, zabava pre niektorych ale uz nie pre jeho manzelku. Pointa je ze, bola stale nervozna a nasrana kvoli nejakemu ..., na kazdeho.

😀 😀
Pokial jeho manzelka ho mala rada, posrala si jej cely zivot. Lebo aj ked odpusti tak nezabudne.
Chapes uz aspon trocha nasledky tvojho rozhodnutia.

😀 😀 😀 😀

dimitra
autor
23. máj 2014

@wato ty si blazon.Ale bez takych by tu bolo smutno. pa pa

wato
23. máj 2014

@dimitra 😀 😀 😀 😀
pockaj, nechod. Predsa ma nepripravis o zabavu.

Ten pribeh sa stal, takze som to mohol vidiet vysledok 😀 😀 😀 😀

alebo kvoli tom ze si najskor rozmyslim rozhodnutie predtym ako ho spravim 😀 😀 😀 😀 😀 tak to potom beriem ako poklonu

effie81
23. máj 2014

Ty kks,to uz kam speje ten svet?To kde nabral ten grek taku harpiu manzelku?Musi to mat chudak s nou doma neznesitelne,absolutne ho chapem,ze ste sa dali dokopy.🙂 Ved co si o sebe mysli,zakazovat starat sa mu o dcerku a este byt aj nastvana za to,ze si nasiel milenku...Len mu znic zivot,mas na to plne pravo a ta zenska jeho,nech sa hanbi,ze ta dostala do takejto situacie.🙂

babrakin
23. máj 2014

@veronkaj len tak som tu zavrtla neviem akou nahodou... velmi ale velmi sa mi paci tvoj komentar.... kiezby aj ja som taka bola... tiez mam plno negativnych pocitov ale co prve ma napadne je niekedy pomsta (ale to len v duchu sama pre seba) .... velmi ta obdivujem tymito slovami.. dakujem..