Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
Na základe tejto diskusie musím povedať, že som na strane toho Gréka. Byť na jeho mieste, za nič na svete by som nechcela (teda nechcel) žiť s podobnou osobou ako je dimitra.
@indiankaindi boze ty si ale mudra a nechces mi vvyvestit aj do buducnostu , ked uz vies celu moju minulost?Ale radsej nie, lebo presne viem co by si napisala. Pekny den
@indiankaindi a este chcem dodat.ze je mi uplne ale fakt uplne jedno ,kto tu comu veri.
a teraz mi poradte, prave mi napisala jeho zena sms, odpist jej alebo nepisat nic, ak odpisem zavarim tomu grekovi a ako som povedala na pomstu uz nemyslim.tak co mudre hlavy
ta kde ste teraz vsetci???
@dimitra a co ti pisala?? Myslim ze slusnost je odpisat 🙂 skus vsak za to nic nedas horsie to uz byt nemoze
KOLKE Z VAS SU SLOBODNE MAMICKY?? AK MATE ODVAHU TO NAPISAT TAK TO NAPISTE !!!
@wilagrande ano odpisala som jej a napisala som jej pravdu, mozno som tym urobila sluzbu aj jemu, lebo ked ona vychladne bude vediet pravdu a pochopi ked bude chciet vidiet malu a on sa nebude musiet skryvat
@wilagrande zákon o ochrane osobných údajov Ti nič nehovorí ? 😕
no ta co, kritizovat vie kazdy a poradit nikto? Kde su nase osy?
@dimitra si si ista, ze vies, co chces a vies, co sa pytas?
mne to pytanie sa na rady pride absurdne, lebo sa len pohadas, ked nedostanes odpovede podla svojho ocakavania a nakoniec si aj tak urobis po svojom.
co je logicke, hadam nebudes svoj zivot zit tak, aby ludia na MK boli spokojni s tebou.
ale zase je nelogicke od teba stale podpichovat, ze preco do teba teraz nerypu, ze si si urobila aj tak po svojom.
ak mas funkcnu restauraciu, co vynasa (nie iba preziva sezonu kusok nad cervenymi cislami), tak mas rozum, mas myslenie dospelej osoby, co vie planovat, zvazovat rizika, ....
potom nechapem toto chovanie sa pubertacky.
este na zaciatku ano - bola si cerstvo vypenena od hnevu, ako s tebou vybabral.
ale teraz? po takej dobe?
@moonlight1210 sak som sa normalne pytala, ze co by ste urobili vy. Myslim si ze to nebola pubertiaacka otazka
@dimitra pomsta ti asi nepomôže. je to jeho chyba, nie jeho detí a ženy, aj ked on si má niesť za to zodpovednosť, aj keby mu žena neviem čo povedala. jeho deti za to nemôžu, oni nemusia trpieť za jeho hluposť. a on bude musieť zobrať na seba zodpovednosť aspon po finančnej stranke. možno si nahnevna, ale peknou cestou viac dokažeš, ako vyhražkami a pomstou. nechaj si to trochu prejsť hlavou.
@dimitra ja nadvazujem na tu vyzvu v style: osy kde ste.
a na sms tazko uz nieco povedat, lebo si uz odpisala. beztak sme nevedeli, co ti pisala a co ti to prezradilo, takze tazko sudit. to je uz len vo vasom trojuholniku.
cim dalej si to uz budes musiet riesit iba sama. ved ide o teba a tvoj zivot.
daj vsetkemu cas - ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari. a na zaciatku su vsetky emocie dost vysoko.
ani pre nu nebolo lahke zistit, ze muz ju podvadzal a splodil nemanzelske dieta. ako nebolo pre teba, ze si pristala na dohodu, ktoru on obratom bez pytania zrusil a bola si nahrana.
ked si predstavis seba v pozicii tej zeny - povedala by si muzovi pekne ustretovo: vsak nevadi, tak ti na nu budeme prispievat a kludne za nou chodievaj?
prva reakcia by asi skor bola: kde mam tu panvicu, vsak ty uvidis, ja ti dam milenky! a ziadne stretavanie! a na peniaze nech mrcha zabudne. nech sa zivi ako chce! baraj pod mostom.
nemusis tu zenu mat v laske, ale chapat jej postoj k celej veci by si mohla.
@wilagrande nebola som tu a nestacim sa divit aku podobnu kamaratku si tu @dimitra nasla....mam dost z toho co ste popisali zasa 😉 ak si myslis,ze ked si mi nahlasila prispevok tak sa po..rem tak si na omyle pocitala som tu krasne veci aj od teba...zaklincovala si s tym zistovanim identity.....davaj si pozor dievca co pises!!!!!dostanes si manzelika do pruseru a mozes podobne dementnu temu zalozit ako tvoja kamaratka @dimitri kde vsetci okolo budu za vsetko moct iba ty chuderka zanic ......apropo @dimitra ked za obtazuje vysvetlovat ako ty si to nemyslela vazne a podobne drizdy tak toto daj zrusit a hotovo.....venuj sa detickam a pri tvojej vrodenej inteligencii si myslim poradis aj v tom,ci a co odpisat manzelke tvojho pichaca :-* :-* :-*
@trasko pocuj ty si co myslis ze ja sa nalakam tvojej primitivnej reakcie??? Vrrr sa trasniem lebo sa mi vyhraza nejaka traska ci trasko ci co si za udiv :D davam si pozor mam strasny respekt pred tebou :D manzela do pruseru isto iste nedostanem moja zlata staci mi zmurknut a pruser by mali ostatne vyplody sveta tu ..cest rozumnym vynimkam su aj take co chapu situaciu neurazaju slobodne mamicky a nenazyvaju ich zlatokopkami boze tu je teda ELITA....mudre zakomplexovane mamicky
@trasko a ked pises o inteligencii ked ti tato tema vadi tak nechapem co tu taka inteligentna pani ako ty pise naco to tu chodi citat normalne neverim asi si s takeho cesta ako my ked si stale tu a stale komentujes a nezabudaj nad nikym sa nepovysuj lebo ty ja dimitri a ostatne sme vysli so smradlavej p..i ako aj ty nie si o nic viac ani sa na to nehraj lebo skoncis tam kde my vsetci a tam si budeme vsetci rovny ziadna povysennost ak si inteligent tak pochopis o com pisem
@wilagrande 😕
sa mi páči, ako si prišla obraňovať dimitru a vlastne celý čas tu niekoho káraš, ako nemá právo druhého súdiť, nadávať mu,...a zatiaľ ty tu nadávaš všetkým dokola a používaš slovník tretej cenovej 😅
už si sa lúčila, ale ako čítam, baví ťa to chodiť tu prskať a nadávať ďalej 😝
s tým tvojim žmurknutím a zisťovaním údajov... 😅 prepáč, malé decko má lepšie argumenty ako ty. to snáď si nemyslela ani vážne, že? 😅
a inak - ja som nevyšla zo smradľavej....... ( to je slovník hodný ozaj..... 😝 )
( žene so znalosťami základnej hygieny pojem smradľavá nič nehovorí 😉 )
ja som prišla na svet sekciou 😀 😀 😀 😉
takže - nie všetci prirodzenou cestou 😉
@macamac ja som s tohoto tu vytocena lebo ked pisu ake su inteligentne vies ako nechapem preco ich taka tema kde to nema konca kraja zaujima...a vidis na sekciu som uuuplne zabudla ;) ;) dakujem za pripomenutie takym mamickam sa ospravedlnujem ale stojim si za tym ze sme si vsetci rovny a aj budeme 🙂
@macamac ja som s tohoto tu vytocena lebo ked pisu ake su inteligentne vies ako nechapem preco ich taka tema kde to nema konca kraja zaujima...a vidis na sekciu som uuuplne zabudla ;) ;) dakujem za pripomenutie takym mamickam sa ospravedlnujem ale stojim si za tym ze sme si vsetci rovny a aj budeme 🙂
@macamac
@macamac a ta smradlava to uz je napisane obrazne samozrejme ze hygiena je hygiena :D ale som fakt vytocena l
😝
@macamac a karam nekaram neznasam ked niekto niekomu cudziemu napise aka je k...a,suka,hus a pod.veci ked toho cloveka nepozna?nepresiel si jeho zivotom??tak take zeny su pod uroven a k tomu si hovoria ze su inteligentne?? Brrr nemam rada takych ludi a preto som si dimitri zastavala samozrejme tiez sa mi nepacili tie jej vyhrazky jeho detom ale to nik neprecita ked to napisem kazdy si precita len to co chce a s toho usudi

@dimitra aby prijal hlavne finančnú zodpovednosť, viac zjavne nechceš, tak sa tu nehraj na ublíženú opustenú chuderku, ktorú trápi, že jej dcéra nebude mať otca. Pretože to je to posledné čo chceš, chceš zjavne len a len peniaze, čo je ok, máš (alebo tvoja dcéra má) na to právo, horšie je, že toto bol tvoj cieľ úplne od začiatku. A nehovor mi, že si ho milovala, tomu neuverím ani ja, ani nikto tu. Čiže suma sumárum, si zlatokopka a ešte aj pomstychtivá a zákerná, ale vedz, že raz sa ti to všetko vráti a budeš plakať ☹