icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

rohypnol1
17. máj 2014

@dimitra Každý je svojho šťastia strojcom....

veva45
17. máj 2014

@dimitra myslim ze som ti napisala nazor a ine tiez.... malo by ti to stacit....

jo111
17. máj 2014

@jana_eyre prepac ale tie deti, a vsetky vratane jej dcery, su vdaka tomu poznacene na cely zivot.
Tvoj priklad s byvalym, nie ty nie si zodpovedna, ze chcel ublizit svojej partnerke. Ale kebyze jeho ponuku prijmes, tak mas na tom rovnaky podiel ako on, chapes?

@dimitra ja tu koncim, lebo ty nie si psychicky v poriadku. Zacnes si so zenatym, spravis si dieta, obhajujes to tym, ze keby na to pan Boh nedal pozehnanie, tak by si neotehotnela. Odporucam zopakovat si desat bozich prikazani mimochodom. A zrejme si sa aj vyspovedala z toho, vsak? Potom si ticho a kludna pokym tecu peniazky. Dohody ohladom dcery, otcovstvo atd sa riesi hned. Ale tebe vyhovovalo nemat otca v rodnom liste a mat dotacie. Jasne, ze to nemohlo trvat vecne. A ked skoncilo, prskas jed okolo seba, vydieras a vyhrazas sa, a este priznas, ze ti je jedno komu tym ublizis, aj ked su to ludia, co s tym nic nemaju.
Ja ti prajem, aby ked sa to cele otoci proti tebe, aby si si snad aspon vtedy uvedomila co pachas. Nie som veriaca, ty ocividne si tak by si mala vediet, ze na toto pozehnanie nedostanes a pachas smrtelny hriech. Ale to nepochopi niekto kto nema svedomie.

dimitra
autor
17. máj 2014

@lenocka123 akoze mala som za to ze su tu inteligentne zeny, s ktorymi mozem popisat a vypocut si negativne aj pozitivne nazory. A co je s mojimi fotkami???

dimitra
autor
17. máj 2014

@lenocka123 a mas pravdu ja sa nehambim a neskryvam sa za druhe nicki.

tomiholjubavi
17. máj 2014

@dimitra ale ked je to zazrak preco ho negovat pomstou? ...preco vlastne nie si s otcom tvojich prvych dvoch deti? toto nie je vyrypovacna otazka, len zvedava

dimitra
autor
17. máj 2014

@27maminka3 uz som komentovala, nesmie dieta vyviest otec za hranice bez suhlasu matky

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 ako zbytocne, ty si jak gramofon

lenocka123
17. máj 2014

@dimitra No ja by som v zivote svoje sukromie nerozoberala na nete, jedine tak anonymne, pozri pozeram ze si z rovnakeho mesta ako ja, mne osobne by vadilo keby ludia o mne vedeli vsetko pomaly 🙂. Ale je to tvoja vec, ale myslim ze zeny ti dobre pisu. Niektore sice kruto,ale bohuzial pravdivo. Ked vychladnes mozno na to prides aj sama.

slniecko2
17. máj 2014

@dimitra vieš tvoj problém je v tom, že keby si napísala: môj frajer, ktorý je ženatý a má deti splodil so mnou dieťa a aj ke´d ma nútil ísť na potrat, ja som nešla. nakoniec sa z dieťatka tešil ale po pár mesiacoch, ke´ˇd sa všetko u neho doma prevalilo, ma chce odkopnúť a nechce sa zapísať ako otec dieťaťa. neviem, čo mám robiť, nechcem nikomu ublížiť, ale moja dcérka si zaslúži aspoň výživné, keď sa na ňu otec vykašlal. nechcem spôsobiť ani problémy vo frajerovej rodine, lebo viem, že sme obidvaja urobili chybu, takže poraĎte mi.
Takže keby si napísala niečo takéto, tak moja prvá reakcia by nebola že si mrcha, ale že si človek, čo si uvedomil svoju chybu a snaží sa urobiť niečo správne pre osud svojho dieťaťa a snaží sa už konečne normálne žiť aj keď v ťažšej situácii. Zamysli sa.

dimitra
autor
17. máj 2014

@tomiholjubavi s otcom mojich deti som bola 16 rokov. Bolo to neekne obdobie teda vsetko okrem mojich deti a nerada by som o tm pisla, leb zase zo mna urobia tu zlu. Proste to neklapalo

dimitra
autor
17. máj 2014

@lenocka123 ako myslim ze nepisem nic zle.Je to pravda a ak sa pytam na nazor napriklad ohladne semeniikov, alebo po. tak si myslim ze je to ok

dimitra
autor
17. máj 2014

@dimitra ale vidim ze su tu fakt niektore divne zeny tak to asi zmenim.

mata128
17. máj 2014

No moja,citala som pravnu poradnu,tvoj suhlas potrebuje iba na trvaleeee vycestovanie z krajiny......

nikush
17. máj 2014

@dimitra podla mna scestne zmyslanie...mala si nad tym uvazovat, ked si s nim spala. a co robis druhym, cakaj na sebe, aby si nahodou ty este neostala na tom najhorsie. v zivote by som nechcela, aby druheho deti boli nestastne, aj keby mne bolo neviem co

27maminka3
17. máj 2014

@dimitra aaaaale myslim,ze ked kandiduje ma urcite dost peniazkov a vie si to zariadit...a okrem toho bolo vela pripadov aj v spravach,ze muz dieta uniezol do zahranicia a matke ho nechce vydat naspatuz len koli tomu,by som sa vykaslala na cele otcovstvo...uzivaj si malinku,je krasna,akurat je v tom najkrajsom obdobi.ja mam 3 dcerky,a tu najmensiu 9 mesacnu si uziavm,lebo to vseeeetko strasne leti...tak kasli na to,ze sa ides niekomu pomstit...pozri na malinku a spamataj sa...ona nepotrebuje peniaze od otca ktory ju nechce,ona potrebuje teba ako matku !!!ja viem,ze peniazky treba,ale materinska laska je viac. skus poprosit rodicov,znamych o pomoc,ked nevychadaz financne a na neho sa vykasli.

mata128
17. máj 2014

@dimitra po 16rokoch si od neho odisla,a tak si sla ,a sla, a sla,az si prisla do ineho stavu 😉 😉 😉 😉 😉 ...s Grekom 🙂

juliana77
17. máj 2014

@dimitra Ja nechápem prečo máš potrebu jemu ničiť život, ved už si ho zničila a nie iba jemu.

dimitra
autor
17. máj 2014

@slniecko2 ja som to v svojej podtste napisala, keby si citala pozorne tak som v diskusii spominala, ze dakujem vam uz som vychladla, nemyslis ze ak by som naozaj chcela ublizit jeho detom tak uz to davno urobim a vobec necakam na jeho reakciu?Ale ja sa mu stale dopzytujem a vyckavam, to nie ja chcem ublizit jeho detom, ale on na nich neberie ziaden ohlad. Tak ako na svoju dceru tak ani na seba

dimitra
autor
17. máj 2014

@dimitra chcela som napisat ani na svojich synov len na seba

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 tak neviem kde si to citala, ale v pripade ak je muz cudyinec do troch rokov moze byt s dietatom vylucne za ucasti matky s dietatom a potom len na uzemy slovenska, tak mi to bolo podane, a som si tym uplne ista, pretoze davam suhlas aj ked idu moje deti na dovolenku. Musim, inak nikam nemozu

slniecko2
17. máj 2014

@dimitra OK, ak to myslíš vážne tak sme pokročili. Neviem síce aký je to človek, vravíš, že kandiduje, no neviem aký je. treba si dať pozor s vyhrážkami, prípadne sa kvôli určeniu otcovstva poradiť s právnikom. inak dcérka je nádherná, ale som prekvapená, že také veľmi osobné a zneužiteľné veci riešiš takto neoanonymne. daj si na to pozor. dne stačí aby si klikla na nesprávnu stránku nejakej organizácie a už ťa rieši polícia (ja len že takét verejné informácie sa ľahko dajú nájsť). A pre všetky ženy opakujem- PÍŠTE VECI IBA ANONYMNE.

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 a este aj humoristka

fopka
17. máj 2014

zhrniem to asi takto: malinká by mala z ocinka veľký prd, či by na ňu platil 18 rokov alebo do konca života alebo vôbec nie. Vycestovať na tajnáša cca 2-krát za nejakym ujom s tým, že malej budes vysvetlovať, že je to jej tatko, je divné... tiez to mohlo fungovat možno raz, maximálne dvakrát. Ak ti súd uzná otcovstvo, tak tvoja mala bude mať z tatka tiež velký prd. len ty "zadosťučinenie" vo forme nejakého príjmu (aj to by som sa na to nespoliehala).... a tvoje bitie sa za tým, aby ti aj naďalej "kvapkala" tá jeho starostlivosť o malu vo forme euráčov, no tu sa zdrzím komentára radšej

dimitra
autor
17. máj 2014

@slniecko2 uz to tak budem robit

25daniela
17. máj 2014

Kde bolo, tam bolo....
A na konci nam zasibava, ze reagujeme a citame take dristy...

dimitra
autor
17. máj 2014

@25daniela sak kto ti kaze? robis to dobrovolne

godyna
17. máj 2014

Nechcem súdiť a ani nebudem... Rozumiem tomu ze ako mama bojujes za práva a podmienky na život svojho dietata a myslím ze to je úplne prirodzene. Kazda chceme pre svoje dieta to najlepšie . Ani jedna do toho poriadne nevidime- bojuj za práva svojho dietata len si skús premyslieť co je lepšia cesta. Ci oficiálne , dohodou , vydieranim alebo ... Je veľa možnosti . Ty si mama on otec a aj ked malu uz nechce tak zodpovednosti sa zbaviť nemôže .

25daniela
17. máj 2014

@dimitra sak prave, kazis tu prijemne prostredie svojou zlobou, prskanim a tak 😀 😀 😀

dimitra
autor
17. máj 2014

@godyna ved to som tym vsetkym chcela povedat, nic ine

dimitra
autor
17. máj 2014

@25daniela sak si najdi inu temu, napr strikovaie a tak