Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
ok dievcata, idem si dat inu diskusiu...ako mu uy nechcem znicit zivot. Vam co ste mi omohli vychladnut dakujem a vam ostatnym co ste kritizovali a nic ine chem napisat....PORIADNE POZRITE CI MATE MUZA, NIKDY NEVIETE CO TEN VAS ROBI KED NIE JE S VAMI...BUBUBU
dobru noc
@dimitra na základe svojich skúseností nauč aspoň svoju dcéru, že najdôležitejšie rozhodnutie v živote ženy je to, s kým bude mať dieťa. od toho sa odvíja jej ďalší život a život jej blízkych.
ty si to rozhodnutie urobila také, aké si urobila a teraz nesieš následky ☹ . ale vyhrážky a vydieranie tomu nepomôžu.
Takze dieta ma aj grecke obcianstvo??????
@dimitra neviem odkial mas informacie ohladne vycestovania deti za hranice, ale uz minimalne 2 roky to funguje sposobom, ze na dovolenku NIE JE potrebny suhlas matky - a ani matka nepotrebuje suhlas otca, ak ide na dovlenky s detmi... Rovnako pas vie vybavit ktorykolvek z rodicov --- teda za predpokladu, ze ani jeden nie je zbaveny rodicovskych prav. A co sa tyka toho ze ak je otec cudzinec --- nie moja, nas zakon o rodine neselektuje otcov deti podla toho, ktorej krajiny vlastnia pas - stale je to otec dietata a su deti, ktore ani nemaju 3 roky a je nariadena striedava staroslivost aj napriek suhlasu matky....
inak, ides hlavou proti muru.... mal by ti niekto povedat, ze ked stupis bosou nohou na osu, tak ta pichne.. alebo tiez ze ohen pali -- to su take tie zakladne rady, ktorymi by sme sa vsetci mali riadit v zivote.
http://www.cas.sk/clanok/198246/nestastna-matka...
@dimitra
Kde dieta prezilo vacsiu cast zivota.....tu vetu si dobre precitaj!!!!!
fuu prepáác , ale ani toto co ty robis nieje ludskéé a z tvojej strany správne ...jeho chceš trestať.. a potrestáš celu jeho rodinu , jeho teba aj tvoje deti...
vedela si do coho ides...čudujem sa , že si sa nechránila , ked si videla situáciu aka je...skor by to vyzeralo na vypocitavost..prapác... 😒
@dimitra sa ti chce urazat? ja nemam nic spolocne s tvojim zatajenym neplatiacim amantom, jaj, ci to ty si bola zatajena? Uz to mam popletene, kto kedy koho zatajoval a odmietal. A dakujem, nestrikujem ale pojdem popozerat tu temu, urcite tam nebudu mrchy ako ty a zloba, skor mile maminky 😀 😲
@dimitra takze takto. Dat si urobit dieťa so ženatým grekom tak to je teda gól. Ked sa žena chráni neotehotnie. Na takýto blud uz dnes nenaleti nikto. On sa zachoval úplne typicky pre takýto typ mužov neviem ze sa vôbec cudujes. Takze bohužiaľ uplna klasika su toho plne knihy aj telka len bohužiaľ holt niektore ženy su nepoucitelne. A este toľko žena nemôže mužovi nic zakázať nech by akokoľvek chcela lebo je svojpravna bytosť. A to ze neberie ona ohľad na tvoje dieťa je úplne pochopiteľne. Takze si za to mozes len ty sama lebo inak to dopadnúť vlastne ani nemohlo. Bohužiaľ nabudúce budes snáď mudrejsia. Ja ťa neodsudim za to ze si bola milenkou lebo viem co je to zalubit sa ale trochu zasnem nad tvojim pohľadom na to ako sa veci maju.
Na jeho mieste poziadam o zverenie malej do starostlivosti, ver mi dostane ju, ma uplnu rodinu, dobry prijem a ty co? este tebe vymeraju alimenty a malu ani poriadne neuvidis. Len kop nozickami okolo seba, a zacni nicit nejakého greka, nie su oni na hlavu padnuti, s takou ako ty si poradi raz-dva, ani usta nezavries a budes bez decka a este aj platit alimenty.
Dievča zlate, spamätaj sa kým je cas, jediný koho zničis si ty sama!!! To je hroza citat!
aha, takze ty chces varovat nas pred, aby sme neboli ako ty? Ale aby sme si uvedomovali s kym mat dieta, a ako sa vyhybat takymto vztahom? alebo..?
Ten muz ma svoju rodinu, ty nou nie si a ani nikdy si nebola, potrestala si sa sama svojou najivitou a absenciou hodnot v tvojom zivote. Svojim pocinanim opat ublizis len sama sebe. Ty si bola ta, ktora si si spravila s nim dieta. Jasne ze bol pritom, ale ty si to dovolila, aby muz inej zeny ti spravil dieta a preto by si mala niest vinu vo svojom zivote a nie sa tu tvarit ako obet. Obetou je jedine tvoja dcerka, vdaka tvojmu pristupu.
Este jedna vec, nevadí, ze si ho neuviedla v rodnom liste, aj on môže požiadať sud, aby boli vykonané DNA testy a potom ho sud vpíše do rodného listu a este len potom uvidis kto koho môže zničiť
A samozrejme, ze testy otcovstva a všetky súdne trovy budes platiť ty
@dimitra Fuuuha a este aj veriaca. Pan boh s nami. 😝
@dimitra ahoj, prepac, nechcem moralizovat,ale aby nebol on co sa smeje naposledy a najlepsie..ja osobne by som nebazila po velkych pomstach, ale riesila to civilizovane, sudne, nech ti plati alimenty,vyjdes ako moralny vitaz a zabudni na neho..inac bude on teba potahovat, ty jeho..nikdy nevies coho su taki chlapi schopni..viem,ze teraz to boli a ze si plna hnevu a odhodlanosti pomstit sa,ale neries nic s horucou hlavou...
@dimitra že ty máš toľko kože na papuli boha ťahať za nohu, normálne neverím... mi povedz, ktorá veriaca žena si ľahne do postele so ženáčom?? a čo otcovia tvojich prvých dvoch detí? sa na teba tiež asi vytoto, keď zistili, čo si zač, že? aj tým si zničila život ?
ja sa už nedivím, že slovenky sú všade vo svete považované za lacné štetky...
@dimitra vies o sa zachoval tiez ako chrapun, ked si zacal romanik s tebou...ty si vsak od zaciatku vedela ze je zenaty...takze nejake nadeje by som si nerobila, a uz ked som do toho spadla, davala by som si sakra pozor ako nebyt tehotna...mas pokaslany zivot a tvoja dcerka svojim sposobom tiez...jeho zena nema preco brat ohlad na tvoje dieta, ci sa ti to paci alebo nie...to je realita...bodka, ked si narobil galibu mal by sa on k tomu postavit tiez ako chlap...nadalej sa budem opakovat, zacni mysliet pozitivne, venuj sa dcerke, najdi si nejake zaujmy...proste vymaz ho z hlavy aj pomstu...na kazdeho stastie caka, ale aj ty sama musis ,,prilozit ruku k dielu,,
@dimitra vieš čo, ja ti uprimne držím palce, väčšina žien ktorým ublížil chlap sa mu chcú nejak pomstiť, no máloktorá sa na to odhodlá
@dimitra "ok dievcata, idem si dat inu diskusiu...ako mu uy nechcem znicit zivot. Vam co ste mi omohli vychladnut dakujem a vam ostatnym co ste kritizovali a nic ine chem napisat....PORIADNE POZRITE CI MATE MUZA, NIKDY NEVIETE CO TEN VAS ROBI KED NIE JE S VAMI...BUBUBU
dobru noc "
..... co by nie, aj my to vieme a vieme ako s takymi ako ty zatocit... BUBUBU.. Dobru noc. Btw. Je mi trosku luto tvojich deti, ak sa k takejto diskusii dostanu. A kedze nemas 20 rokov, rozmysli si co kde zavesis a v akom "tone"... mozno si to nemyslela zle a vidis ako to tu vyrukovalo... ;) Neviem uz co si tu mysliet... ci si taka naivna a verila si vo vecnu lasku s otcom inej greckej rodiny alebo co?
Nemala si trtkať so ženatým chlapom a nebol by žiadny problém. Za všetko si môžeš sama. Tento scenár sa dal čakať a popravde sa čudujem, že ti vtedy vôbec nejaké prachy posielal. Veď si vedela, že má vlastnú rodinu a ty si až na druhom mieste, tak neviem čo si čakala.
@dimitra Nerozumiem Ti najprv napišeš že si chcela isť na Slovensko on Ti bude posielať peniažky a uvidite sa ta 2 krat do roka čo Ti vyhovovalo!Potom prerušil s tebou kontakt a žiada to aj od teba priznal sa žene!Nechce potvrdiť ocovstvo.A teraz pišeš ako si ho milovala?!Každá žena mi potvrdí že je majetnícka,nechce sa deliť ak si ho tak veľmi milovala a bola si zamilovaná prečo odchadzať?Nerozumiem Ti !!!!Myslym si o tom svoje 😉
Tejto kocke je zbytocne cokolvek pisat, pretoze je presvedcena o tom, ze jej sa najviac ublizilo resp. jej dcere, tym, ze grek chce mat uz pokoj, zabudnut a neplatit. Ale, ze ona ublizuje vsetkym naokolo to si neprizna. Niekedy sa stacilo sa pozriet pod lampu - od seba zacat a az potom riesit dalej. Ak mame ciste svedomie, potom mozeme nadavat na druhych...
@dimitra
Čo si čakala? Že ti pomozeme a poradime ako mu znicit zivot? Ved tu nikto nie je s tebou. Vsetci proti tebe a aj tak si pises svoje. Hmmm...
@dimitra prepac, ale ty ci od neho momentalne v tejto situacii cakas ze bude vas pekne kazdy mesiac navstevovat....a tebe by sa to potom co vam teraz spravil pacilo??? preco by tvoje dieta nemohlo byt stastne aj bez neho? ty nedokazes urobit svoje dieta sama stastnym?? potrebujes na to jeho peniaze?? ved to nie je o peniazoch!!!
Nesudim to ze si spala so zenatym, drzim sa toho ze nikdy nevies kde ta zivot zaveje a ako zareagujes teda nemam ta pravo sudit. ale mstit sa na detoch mi pride strasne krute...chces aby tvoje dieta malo taku mamu???
Beriem to ze chces vyzivne.....splodil dieta....je svojpravny.....mas na to pravo! ale preco az taka nenavist.... s tym ze vas nebude navstevovat celych 18 rokov si mohla ratat
Myslím, že každá tu povedala svoj názor a môžem s každou súhlasiť. Si v takom hneve, že si nechceš pripustiť, že ti tu píšu pravdivo a snažíš sa nejako sa ospravedlniť zato čo chceš urobiť. Vždy sa snažíš nájsť niečo čo by ospravedlnilo tvoje konanie. Mysli nie len nato, že zničíš jeho ale aj ju. Ak by si bola trochu empatická vedela by si ako to musí brať jeho žena. Ako ťažko to teraz musí znášať. A to ako si napísala, že myslí sám len na seba. Možno to tak nie je, Tým, že to povedal svojej žene a chcel aby o tom vedela už len niečo značí. A jeho deti? Chceš im napísať? Myslíš, že to ťa uspokojí na tvojej duši? Vieš i predstaviť, že táto situácia by bola opačná? Že by si ty mala byť podvedenou manželkou? A niekto by začal vypisovať tvojmu dieťaťu čo je zač jeho otec? Musela by si jej všetko vysvetľovať a mala by bola zdeptaná a všetko čo si dieťa prežije v detsve to sa sním vláči celý život. Myslím že to že napíšeš jeho deťom ničomu neprispeje. Len mysli nato, že ak ty zničíš takto jeho, on to len tak nenechá a môže spraviť tebe zle. Len dávaj na toto pozor. Ak si rozhodnutá vziať mu všetko- môže sa neskôr o to rozhodnúť aj on. Tak si to premysli. Veľa šťastia.

@dimitra pocuj,kde sa vlastne mala narodila a odkedy ste na Slovensku????