icon

Chcem sa odsťahovať od rodičov

vikttoria2711
15. jan 2023

No tak teda dobrý večer, nemam veľmi dobry vzťah s rodicmi a tak mam na plane sa odsťahovať. Nepotrebujem tu recicky mamiciek typu si mlada, mama je men jedna atd... vsetci to vieme:D nie som plnoletá ale mama mi stale berie telefon, chodi do izby bez zaklopania, prave vtedy ked sa ucim bucha trieska ako o zivot nemozem sa sústrediť, pomáham jej hráva hry na telefone a dosť vrieska nechcem tu byt uz mavam problemy so sebeposkodzovanim a hlavna pricina je ona... neviem co robiť prosim niekto nieco... chcela som sa s nou rozprávať ale po tyzdni to bolo rovnake... a mam viac ako 16

Strana
z2
vikttoria2711
autor
15. jan 2023

@mariska1989 nemyslim.si ze to je u mna najhorisie ako u nejakycj detoch co su v decaku som rada ze aspon mam starych rodicov ktori vedia podporiť a tak ale mama je fakt sila, nemala som v zivote ziadneho chlapca, som cista jednotkarka ale ak mame zas prepne a rype schytam obcas 2,3 snazim sa no ale uz len aby som mala 18, uz len par mesiacov a som prec

kitycat
15. jan 2023

Vydrz, nech ta mama do 18ky zivi. Najdi ci brigádu, ak sa da a setri. Nerozflakaj peniaze od otca.
Preco cestujes tak ďaleko do skoly?

mariska1989
15. jan 2023

@vikttoria2711 život je raz krutý niekto výhra rodičov ako nebíčko niekto je v priemere niekto ako ty iný ešte horšie . .
Ja sa napr nesťažujem to že mi zakazovali diskotéku no čo tak sa to vyriešilo že som zdrhla o 12 v noci a o 4/5 som bola nazad ráno o 7 človek musel fungovať . Niekedy si človek zoberie ponaučenie a bude chcieť byť lepším rodičom ako sám mal . Držím palce a treba vydržať

mikadooo
15. jan 2023

@vikttoria2711 ahoj, nuž, ja na tvojom mieste by som sa skúsila popýtať na nejakom intráku...? Keď tak dlho cestuješ, nemáte tam stredoškolský intrák? Ak je táto možnosť schodná, na mamu by som šla peknúčko, že je to hneď pri škole, ty nemusíš cestovať, mama nemusí sa trebárs ponáhľať z práce domov, aby sa o teba postarala... 😉. Alebo nejaká zdieľaná izba s inými študentkami? Máš pocit, že mama ťa pustí? Lebo ak nie, tak potom môže to nahlásiť na políciu, tá ťa nájde v škole a keď ťa vypátrajú, tak zas ťa len odvedú domov... Netuším, aké máš práva ako neplnoletá... Možno by som sa aj opýtala na sociálke, niečo vygooglila na tento smer...

syslik81
15. jan 2023

tak ak mas tolko penazi plat si ten intrak sama.. zistis ako sa ti peniazky hned minu .. pripadne chod k tym starkym ak su ok -ze tanechaju v 16 "len" do 11 je viac ako dost ja som musela byt o 9 doma ..

alenka0
15. jan 2023

@vikttoria2711 Ja si myslím, že toto prežíva každý v tvojom veku. Ja som mala super rodičov a v 16tke som tiež na nich nemala nervy a chcela som sa odsťahovať. Odsťahovala som sa v 27 a teraz k nim chodím každý víkend. Aj my idú na nervy, aj sa pohadame, niekedy ma vyšmaria😁, ale ďalší víkend tam ideme... Život... V tvojom veku proste nebude po tvojom a cítiš, že svet je proti tebe. V 40tke sa na tom zasmeješ

mimikarol
16. jan 2023

Ja som zvedavá čo na to hovoria rodičia tej kamarátky. Lebo keby sa k nám chcela prisťahovat dcérina pubertálna kamoška tak by som to na milión % nedovolila.

melynda
16. jan 2023

@mimikarol hmmm je to také dvojaké. Záleží podľa mňa priamo od problémov, aké sú v danej rodine. Ale môže to byť len taký ten normálny pubertálny vzdor

danica2711
16. jan 2023

@vikttoria2711 prečo máš v profile vek 23 rokov?

zmrzlinka2021
16. jan 2023

@vikttoria2711 čo je dovodom, ze mate medzi sebou take zle vztahy a tvoja mama sa tak sprava?

mirco50
Odpoveď bola odstránená
vikttoria2711
autor
16. jan 2023

@zmrzlinka2021 absolutne neviem ani ja, boli sme raz u psychologicky vsetko bolo fajn odpovedala som na otazky a vsetko normalka, odvtedy to slo cim viac cole vodou uz to je tak pomaly 2 roky..

vikttoria2711
autor
16. jan 2023

@danica2711 neviem🤷‍♀️😃

lienoccka85
17. jan 2023

Vyskusaj vyhladat pomoc u niekoho kto ti bude vediet poradit co robit, ako to zvladnut, v tomto veku ako mas to nie je jednoduche, len tak sa zbalit a ist.

Strana
z2