icon

Chcem tretie dieťatko, ale muž nechce

carinita
5. jan 2016

Baby chcela by som velmi tretie dietatko.ale moj muz nechce.mam 6 a 4 rocne.uz neviem co robit,ta tuzba je neskutocna.muz je priliz setrny chce detom dopriat pekny zivot,zijeme normalne nic extra.ale uz mi je do placu ked vidim kamosky ktore su
tehotne.poradi niekto?vdaka

carinita
autor
30. jan 2016

Mobil

moonlight1210
30. jan 2016

@carinita zeby znamenie zhora, aby si si to este s tym dietatom riadne rozmyslela?

ali08
30. jan 2016

@velkacica sesterka a to ze ma dve deti som myslela ze aj pri dane sa dá otehotnieť. Ona ju mala a otehotnela

carinita
autor
30. jan 2016

@moonlight1210 to tazko.len unava

carinita
autor
1. feb 2016

Víkend bez deti dopadol dobre.podarilo sa nam v klude porozprávať,konecne predonou neutiekol do izby a pocuval ma.ale vysledok ziadny.boli sme bez deti vsade ticho tak si aj uvedomil ake su deti dolezite.a nic sa nezmenilo.juj trapim sa

janickacrazy
1. feb 2016

@carinita Je mi ľúto, že si nič neporiešila. Moj muž sa do tretieho tiež veľmi nehrnul, lebo sme stavali dom a bolo veľa výdavkov, tak mi potom sľúbil, že ked sa presťahujeme, tak potom. Presťahovali sme sa a zase sa do ničoho nemal. Lebo zase bolo treba dačo ešte dokúpiť a dokončiť, stále to odkladal. Potom som sa naštvala a spýtala som sa ho, čo teda, či to tretie teda nechce či ako. Tak potom konečne sme začali na malom "pracovať" a trvalo to 8mes., kým sa podarilo. Takže ani u nás to nebolo také jednoduché. Celý tento cirkus trval skoro 2 roky. 😀 No teraz si užívame nášho drobčeka.

katka0123
1. feb 2016

@carinita mozno sa na prvy pohlad nix nezmenilo, ale ja to vidim ako velky pokrok. Pocuval ta! To je super. Uz ma chrobaka v hlave a potrebuje nad tym porozmyslat. Nepovie ti hned. Hura, ideme na to. Ale kwd pride ta spravna chvilka, mozno sa pohlapi. Mam dalsi argument. Dost usmevny. Moj manzel si dost zaklada na tom, aky je strelec. Akoby to nebolo aj o zene. Haha. Bavim sa na tom. Ked sa nam narodilo tretie, chodil ako pav po meste. Stastny sa vznasal na oblaciku 20cm nas zemou, hrud vypinal a slnil sa v ziari usmevov mojich kamosiek a znamych co stretal po meste. No dostala som par smsiek od kamosiek a dobrw sme sa na nom zabavali. A teraz ked ide von s tromi (vek 4, 3 a babatko), je mi na srandu ako sa tesi pochvalam od roznych tetiek na ulici. Miluje te nase male prdelky a je na to hrdy. A ja stastna, ze to tak je. A neboj, to trerie mu hlodalo v hlave dlho dlho. A teraz sa smeje ked ho pestuje, ze ako niekto nemoze chciet take nieco rozkosne. Tak nevesaj hlavu a pomasti mu ego 😀

katka0123
1. feb 2016

@carinita samy preklep. Sorry. Mobil a na rychlo.

carinita
autor
1. feb 2016

@katka0123 ďakujem.teraz to vidim všelijako len nie pozitivne.ale viem ze to chce cas.dakujem ti za povzbudenie.

katka0123
1. feb 2016

@carinita Pozri, aspon si mozes povedat, ze si preto urobila vsetko. Aspon mna uz viac nenapada. Ak to nepojde, mozno to tak ma byt. A ty budes mat kludne svedomie, ze si si precitala stovky rad, rozmyslala si nad tym, vyrozpravala si sa manzelovi... neviem, ci sa da podniknut viac. Drzim palec pre pokoj v dusi.

carinita
autor
1. feb 2016

@katka0123 ďakujem! Pokrok nastal po tomto vikende bez deti uz len v tom,ze sme sa dokázali v klude porozprávať a vid ze mu to vrta v hlave.doteraz ked som mu to spomenula tak povedal daj,mi pokoj a bud utiekol do izby ale zvysoval hlas.cim viac sa v klude o tom rozpravame,on vidi ze,to,myslim vazne a mam dobre a rozimne argumenty tym viac o tom premysla.a hlavne sa o neho staram,davam mu najavo ako vsetko zvladam,domacnost,varenie,deti,pracu a dve brigady.vsetko tip topuso byt spokojny.akurat ja nie som.dnes som na neho pozrela a on mi hovori,ze nepozeraj tu rakto na mna.a hovorila som mu ze kebyze tam nemam mirenu-cize zeleznu branu tak by bolo super.a trochu zabralo ked som povedala ze keby este sme mali jedno tak by bol na svete niekto kto by zdedil jeho krasne oci.tak som skusila vsrtki z vasich rad.za to vsetkym moc ďakujem.

carinita
autor
1. feb 2016

Pardon za preklepy

carinita
autor
1. feb 2016

@katka0123 prepac za preklepy

m.i.r.i
1. feb 2016

@carinita ja tiez na to takto jemne idem ako ty..tak len tak dalej..tiez sme sa dnes opat o tom bavili..presne aj ja ukazujem ako to zvladam s nasim synom..ze uz ma tolko nepotrebuje a ze mne to strasne chyba..ze chcem aby teraz uz bol samostatnejsi, tak ho nechavam viac sameho, nie preto, ze nechcem s nim byt, ale ze to pre neho nebude dobre..ale mam teraz otvorene srdce a cas sa venovat niekomu dalsiemu...hovorim mu tiez, ze pojdem na matersku, budem sa ja hlavne starat, uz mam auto, mozem sa vozit, stahujeme sa spat na vidiek, bude mat dietatko cerstvy vzduch a priestor...on zacal zas, ze ale aj na neho toho bude vela, ze nas bude musiet obskakovat a este aj starsi tam bude, co bude ziarlit...ale stale mu oponujem, ze vela veci bude lahsich, ze uz sme sa vela naucili, ze nebudeme tak stresovat..ja viem, ze budeme 🙂 s inymi vecami..ale to je uz potom jedno..a presne som mu tiez hovorila, ze ci nie je zvedavy ako bude dalsie nase babo vyzerat..ze pride na svet zas iny cloviecik z nas dvoch, ze ved si nevieme prestavit ako moze zas niekto iny z nas vyjst...na koho sa bude podobat...ze mozno viac na neho, lebo syn je viac na mna 🙂 jooj..jemne, jemne treba...🙂

carinita
autor
1. feb 2016

@m.i.r.i pekne si to napisala.vies co?mam pocit,ze sa nam to podari.aj ja ti drzim palce.pomaha mi,ked niekto vie co asi prezivam.som rada,ze sme sa tu takto stretli.musi to vist.vela trpezlivosti želám! 🙂

maminecka2
1. feb 2016

@carinita Ahoj, dobre si ho nacala podla mna a teraz by som ho nechala trosku si nad tym v samote podumat s dostatkom casu pre svoje myslienky a neverim ze si mu nenasadila chrobaka do hlavy, aspon takeho mravceka.
Ja Ti poviem co teraz riesim ja- vyberame meno pre princeznu, manzel by chcel najradsej po sebe, ale ja nie som s tym stotoznena, tak sme vybrali este 2 a z tychto troch si mam vybrat. Muz na mna opakovane tlacil a chcel pocut verdikt, ze uz ju chce volat menom a ja este stale neviem, este to vo mne nedozrelo a ked tlaci, tak ma to nervuje. Takze ozaj vidim aj na sebe ze nie je dobre tlacit na pilu. A teraz ked ma par dni nechal na pokoji tak zacinam rozmyslat ze mu mozno urobim radost a predsa dam to "jeho" meno tak ako by tuzil on, nejak nad tym zacinam rozmyslat a tak vnutorne zacinam citit ze mozno to bude to prave. A este mam pocit ze keby mi nedal dychat tak by som mozno just dala ine meno nech ho aj porazi, takze by to bolo kontraproduktivne a zrejme by to ani realne nevypovedalo o tom co naozaj citim.
Pekne sa mu venuj, este obcas zariad takyto tichy vikend bez deti nech sa poriadne nudi (ale nevymyslaj nejake bohovske programy, to by fungovalo naopak) a rozmysla ci by vam v patke nebolo este veselsie. (Inak brala by som aspon 2 dni bez deti, joj, len ked babky su daleko 🤐 ).

carinita
autor
1. feb 2016

@maminecka2 ďakujem pomohla si mi.no uvedomil di ze bez deti to ticho doma je neskutocne a ta prázdnota hrozna.

adelusha
1. feb 2016

@maminecka2 len aby ste nedopadli ako my- polovicu tehotenstva sme čakali dievča, boli sme aj na 3D sone v inom meste, pri inom lekárovi dat si natočiť CD, vtedy to este nebolo bezne dostupne (pred 9 rokmi) a on aj môj doktor obaja tvrdili ze dievča, dievča. No prijali ma do pôrodnice den pred pôrodom kvôli prenášaniu a tam na sone mi lekár vraví, ze krásny veľký chlapec a ja ze co??? A bol chlapec 😀

maminecka2
1. feb 2016

@adelusha No, to by som musela rozdychat 😵 Akurat dnes sme boli na 3D a opat tam bolo "rovna sa" medzi nozkami, tak ine uz neberiem. Mam nachystanu plnu skrinu ruzovej 😀 A teda oktem toho dve skrine modre mojich indianov 😎

mk22
1. feb 2016

@m.i.r.i mne keby moj manzel povedal, ze sa boji ze ma bude musiet s dietatkom obskakovat..toto by mi uplne stacilo aby som pochopila, ze moja a jeho tuzba po druhom dietatku je ako biela a cierna farba..ved keby mal moj muz takyto postoj odmietavy..moja tuzba by sa razom vyparila..aby som ja prehovarala dopeleho muza stylom ako na dieta v skolke..ale tak kazda sme ina.

m.i.r.i
1. feb 2016

@mk22 no u mojho muza je to obskakovanie len jeden z najmenej podstatnych problemov...to je skor uz len tak okrajovo....ja musim riesit ovela vacsie jeho argumenty ako len toto ..... okrem toho, moj muz bol na rodicovskej miesto mna a bol vzdy maximalne angazovany vo vychove a vsetkom, az prilis...takze zas vie o com to vsetko je...a zaverom -- nerozumiem tomu, ze by ta presla tuzba..tak to ta obdivujem teda, ze tak malo by ti stacilo....mozno si to ani predstavit nevies a ver tomu, ze nepresla..mna teda kvoli nejakym argumentom neprejde tuzba...mozno sa s tym raz budem musiet nejako zmierit, aby som fungovala normalne, ale tuzba ma urcite neprejde..

mk22
1. feb 2016

@m.i.r.i vies ja som bola 5x tehotna a mam dve deti, takze moja tuzba po detoch bola obrovska, mozno si nevies ani predstavit, ak si neprisla o dietatko, tak nevies..ale keby som videla ze po dietatku tuzim iba ja, a moj manzel ma odmietavy postoj a argumenty, typu ze ma nebude obskakovat..dieta sme chceli obaja nie iba ja..tak isto ich vychovavame spolu..obskajuje nas velmi rad 🙂

m.i.r.i
1. feb 2016

@mk22 aj ja som o jedno prisla..takze viem ake to je...este pred synom...a velmi sme ho chceli...ale ja sa nezmierim s tym, ze budem mat len jedno len kvoli milion argumentom mojho muza, ktory sa iba zatal a sam si nevie predstavit co je to mat viac deticiek a ze tu lasku dokaze dat viacerym...prave preto, ze viem, ze moj muz sa vie rozkrajat pre syna, ze na nom lipne az prilis a viem, ze je super otec mu chcem ukazat, ze sa to da aj pri viac detoch...a to "obskakovanie" vychadza len z toho, ze syn uz ma 6 rokov, uz je doma aj urcite pohodlie...rezim, zabehnuty zivot..a vsetko sa razom zas zmeni..ale ako vravim, to je este taky argument, ktory nie je nijako primarny...on sa boji ovela zavaznejsich veci....hlavne co ak sa nieco zmeni zdravotne, financne, kadejako v nasich zivotoch a dalsim dietatom si vsetko skomplikujeme a tiez ako sa dieta moze strasne trapit....toto skor pisem zakladatelke kvoli tomu, ze musime tych chlapov trosku navnadit prave tymto smerom, ze oni budu mat najmenej roboty s tym dietatkom, ze sme samostatne, ze to nic nenarusi atd..aj ked vieme, ze narusi 🙂 ale uz ked tu dieta bude, tak to uz bude jedno...

katka0123
2. feb 2016

@carinita To je krasne! Ze oci. Usmievam sa :D Chlapi su jesitni. Take skvele geny treba predsa vyuzit! Podla mna je to na dobrej ceste. Minimalne mate k sebe blizie, lebo ste sa porozpravali. Drzim palec!!

adelusha
2. feb 2016

@maminecka2 😀 ja som naštastie mala nakúpené len biele a žlté veci, no to iste sa stalo mojej dobrej kamoske rok a pol predomnou a ona mala uz tiez kúpenú ružovú výbavičku.
Ale tak odvtedy sa lekári uz zacvičili na tie 3D sona, uz sa hádam tolko nemýlia 🙂

carinita
autor
2. feb 2016

@katka0123 ďakujem!

ewisam
2. feb 2016

@carinita ahoj, pozeram, ze mame podobny problem... ani mojmu sa do toho nechce
😎

carinita
autor
2. feb 2016

@ewisam strasne s tymi chlapmi.kolko mas deticiek?

ewisam
2. feb 2016

@carinita dve, chlapcov a starsi velmi tuzi po sestricke... 😀 keby sa to dalo zariadit. A stary ani pocut

carinita
autor
2. feb 2016

@ewisam no vidim ze zažívas nieco podobne.neviem už ako to chlapovi vysvetlit.oni fakt su zabrzdeny.