Chlap ma strápnil pred susedmi
Ahojte zienky, ja neviem co s mojim chlapom je, ale vcera ma neuveritelne strapnil pred susedmi a zacal po mne kricat a spravil zo mna totalnu chuderu. No budem konkretnejsia, rozpisem to cele ako to vlastne bolo. Mame 2 rocneho syna ja vcera vecer som debatovala so susedmi ked som kvety polievala a kedze som mala narodeniny tak som im ponukla si dat poharik alkoholu, tak som sla k nim na terasu a vravela som priatelovi ze tam idem, nemal nic proti tomu. Ja som sa tam zdrzala a potom vysiel a pytal sa ma ze kedy mienim prist domou a ja mu na to ze tu este ostanem nech on syna uspi tak siel do vnutra, siel ho uspat potom som ich asi po pol hodine sla skontrolovat a spali tak som sla naspat k susede a tam sme sa rozpravali az do v tej chvile kym moj chlap nevybehol von a zacal po mne strasne kricat ze co som to za mater, ked som tak dlho prec, mam ist okamzite domou, ze on ide rano do prace a hukal po mne jak pes, proste trapas. Ja som sa zobrala a sla radsej domou a snazila som sa ho ukludnit aby nekrical ale stale nadaval ze on ide rano do prace a ja ze ved spi mali ze co riesi ved aj on je rodic a tiez ma moze nehat trosku si vydychnut a on stale si svoje tvrdil. Strasne ma sklamal, toto som od neho necakala takyto pristup. Ved ma mohol slusne zavolat a.nie spravit mi hambu na celu dedinu. Nemam ho chut vidiet ani sa snim rozpravat. Keby nemame spolu dieta tak asi balim kufre a.idem prec. Pre mna to bolo strasne ponizujuce. Prosim aky mate vy na to nazor ako by ste sa cez to preniesli, ? lebo mna to strasne zabolelo, urazilo , sklamalo...
ako to bolo v tej reklame...CO SLOVAK, TO TRENER...a ja by som doplnila...CO ZENA NA MK, TO VZTAHOVA PORADKYNA
ako ja mimo témy, ale môj chlap chytil včera hysterický záchvat, že som mu nezobrala mikinu zo stavby. Vraj mi to hovoril,... Ja som nič nepočula. A vraj som mu to spravila naschvál,.... ako No coment. Tí chlapi asi dakedy majú fakt krámy. 😠
Ja mam pocit, ze oni niekedy potrebuju byt sami. A hysaky maju asi vsetci, len sa to inak prejavuje ( napriklad ja poznam jedneho, co nekrici, ale zatina paste a skripe pritom zubami) 🙄
@luciannka83 moj byva dost nervozny ked je hladny 😀 akoze nie je ziadne velky jedak a ma postavu ako chalanisko, ale ked sa nenaje, je nervozny ako ja pred svojimi dnami 😅
Prečo nemôže byť názov: Zena má strápnila pred susedmi.

Po 1. Bola si len u susedov, takže keby aj malý plakal alebo čo, rýchlo ta môže zavolať, po 2. Mala si narodky, tak praveze on mal byť ten a povedať ti, zlatko choď sa kľudne zabaviť máš narodky a nie takto hulakat. Keby tak prišiel za mnou môj, by som mu hneď vynadala. Ale tak sadnite si spolu a pokecajte si o tom.