icon

Chlap ma strápnil pred susedmi

bakiska
23. máj 2016

Ahojte zienky, ja neviem co s mojim chlapom je, ale vcera ma neuveritelne strapnil pred susedmi a zacal po mne kricat a spravil zo mna totalnu chuderu. No budem konkretnejsia, rozpisem to cele ako to vlastne bolo. Mame 2 rocneho syna ja vcera vecer som debatovala so susedmi ked som kvety polievala a kedze som mala narodeniny tak som im ponukla si dat poharik alkoholu, tak som sla k nim na terasu a vravela som priatelovi ze tam idem, nemal nic proti tomu. Ja som sa tam zdrzala a potom vysiel a pytal sa ma ze kedy mienim prist domou a ja mu na to ze tu este ostanem nech on syna uspi tak siel do vnutra, siel ho uspat potom som ich asi po pol hodine sla skontrolovat a spali tak som sla naspat k susede a tam sme sa rozpravali az do v tej chvile kym moj chlap nevybehol von a zacal po mne strasne kricat ze co som to za mater, ked som tak dlho prec, mam ist okamzite domou, ze on ide rano do prace a hukal po mne jak pes, proste trapas. Ja som sa zobrala a sla radsej domou a snazila som sa ho ukludnit aby nekrical ale stale nadaval ze on ide rano do prace a ja ze ved spi mali ze co riesi ved aj on je rodic a tiez ma moze nehat trosku si vydychnut a on stale si svoje tvrdil. Strasne ma sklamal, toto som od neho necakala takyto pristup. Ved ma mohol slusne zavolat a.nie spravit mi hambu na celu dedinu. Nemam ho chut vidiet ani sa snim rozpravat. Keby nemame spolu dieta tak asi balim kufre a.idem prec. Pre mna to bolo strasne ponizujuce. Prosim aky mate vy na to nazor ako by ste sa cez to preniesli, ? lebo mna to strasne zabolelo, urazilo , sklamalo...

mysga
24. máj 2016

@mircalla to si ťa už nikdy v živote nevezme a opustí ťa pozajtra a ostaneš s holou riťou sama s dvoma deťmi, alebo isto umrie a nebudeš mať nič od štátu. :D:D:D (plánovane tehotná nevydatá a ani to neplánujem "stihnúť", povedala som, že času dosť, napr. kým pôjde do školy)

charity
24. máj 2016

@mysga Prestan sa posmievat. Asi nevies co Mircallu postihlo. .

mysga
24. máj 2016

@charity ja sa neposmievam, toto tu čítam ja smerom ku mne, keď sa niekto dozvie, že som nevydatá. 😠

timea7
24. máj 2016

@lubkavargova1 to tak cítiš, alebo ti to niekto dáva pocítiť? Moja kamarátka je tiež singl a bez detí a nikto to nerieši, každý to berie ako jej rozhodnutie. Je udržiavaná, milá, inteligentná, rozhodla sa pre takýto život, beriem to tak, že je to jej vec.

lubkavargova1
24. máj 2016

@timea7 vies co, ako momentalne som spokojna a neriesim a aj to tak citim. Netvrdim, ze nepride ten moment ked najdem toho praveho partnera. Lenze nejako teraz ani neriesim tieto vztahove veci. A nejako je to aj paradox. Lebo sa teraz pocas mojho single zivota objavuju chlapy a lepia ako muchy na med...len zatial je to level "exoti" a to ja teda nepotrebujem do zivota.

charity
24. máj 2016

@mysga Pardon.

mysga
24. máj 2016

@charity Ja som to zle napísala, v pohode 🙂

timea7
24. máj 2016

@lubkavargova1 ten pravý príde vtedy, keď to budeš najmenej očakávať a budeš mať pocit, že sa fakt okolo teba točia len také typy, ktorým by si sa najradšej vyhla - vlastná skúsenosť. 😉 😉 Tu netreba tlačiť na pílu.

lubkavargova1
24. máj 2016

@timea7 no vsak to, ze momentalne sa okolo mna tocia chlapy co im nieze tikaju bio hodinky ale doslova rincia ako Big Ben! A mozno som fakt divna, ale ked mi chlap na prvom rande zapoti, ze ako on si hlada zienku ktora bude doma a mat minimalne 3 deti...alebo dalsi ako su vsetky exky flandry....ja neviem, ale dakedy si uz vravim, ze zacnem chodit po kanaloch naj sa takym typkom vyhnem! A ked odhalim chlapaka co ma priatelku alebo manzelku a to jeho "nezavazne" znamena inymi slovami "najst si milenku, o ktorej partnerka nevie a suchnut si s takou aj zadarmo" tak sa este oni urazia a ja skoncim v ich kociach ako lezba 😀

mircalla
24. máj 2016

@lubkavargova1 horsia je ta s detmi🙂

mircalla
24. máj 2016

@mysga myslim, ze by som prezila aj sama s detmi🙂 financne urcite

mysga
24. máj 2016

@mircalla To som napísala len na margo toho, že už som tu zažila tolko útokov na seba, kôli životu na divoko, že konec :D A keď si ty spomenula,že si tiež automaticky luzerka. :D

timea7
24. máj 2016

@lubkavargova1 no máš celkom slušný výber, kam sa ja na teba hrabem, asi lovíš v nesprávnych vodách. Chodíme s partiou športovcov na chalupy, grilovať, je tam kopa super chlapov, ktorí sa realizujú napr. ako vedúci v detských táboroch aj pre postihnuté deti, hrajú v kapele grátis na plese, z ktorého výťažok ide detskému domovu a pod. Šport utužuje charakterové vlastnosti, nemyslím teraz zrovna golf 😀 😀 😀 , ale taká partia mužov, ktorá si musí najprv očistiť ihrisko od buriny, aby sa na ňom dal hrať plážový volejbal, nanosiť drevo na opekačku.....

mijo53
24. máj 2016

@nyusika no nyusika, to som bola ja, o ktorej píšeš a chcem povedať, že väčšinou tu na MK sa kritizujú muži, občas aj ženy, ale ženy sú POTVORY. Muži chodili na futbal do telocvične aj vonku od septembra do júna, potom boli futbalové prázdniny. Po futbale si posedeli , dali si pivo, kávu kto čo , pokecali . Rozpätie rokov bolo od 18 - 60. Na konci sezóny, všetky manželky alebo priateľky pozvali na hostinu, opiekli prasiatko, ryby, klobásky , urobili dobrú kávu, kto chcel mohol si dať aj vínko, posedeli, zasmiali sa, zabavili sa a išli domov a nie že sa nasilu tlačili ako ty píšeš a všetky ženy prišli ak mohli, to boli väčšinou dobrí známi, príbuzní, ap., to bol dlhoročný ceremoniál, na ktorý sa všetky ženy tešili
Ja napríklad chodím aj bez manžela na plaváreň s dospelou neterou, na nákupy s ňou, na kávu, ale nešla by som ani s ňou na diskotéku /veď diskotéky sú v noci, nie cez deň/ a Mircalle som sa už ospravedlnila, a nešla by som bez manžela ani na Silvestra, ale ona môže, až teraz som sa dočítala, že je slobodná, tak ešte raz prepáč a susedov by som na narodeniny zavolala k nám a nie s fľašou k nim, bez ohľadu na to, či oslava bola v ten deň alebo bola plánovaná na iný termín.

petra7777
24. máj 2016

Akosi mi tu chýba vyjadrenie autorky, ako to celé dopadlo.....či sa udobrujú???

marinablue
25. máj 2016

@lubkavargova1 Na margo toho čo si napísala, že sa radšej nikdy nevydáš, tak k tomu len jedno. Vydajom sa veci nejak podstatne nezmenia, dlhodobé partnerstvo a aj manželstvo fungujú na rovnakých princípoch. To čo prináša skutočnú zmenu do života a vyžaduje aj zmenu správania sa partnerov, je narodenie dieťatka. Toto ja považujem za kameň úrazu každého manželstva. Nie papier ale dieťa zmení celý život. Odrazu je povinností kopec a keď partneri nie sú ochotní uznať a oceniť prácu jeden druhému tak to často končí rozvodom alebo rozpadom vzťahu.

stevvvka
27. máj 2016

@bakiska neviem, ci ste si to uz vydiskutovali, ale povedz mu, ze teda ked je on taky prikladny otec, tak nech ide na matersku on a ty do prace. Ver mi, ze ked bude tyzden doma, hmed sa bude chciet vymenit. A vecer o osmej si lahni a povedz, ze potrebujes spat...nech uspava dieta on.

misicka27
27. máj 2016

@bakiska Zeny Vam uz nacisto hrabe??!!! To ze na teba vybehol pritom syn spal a on mohol ist kludne spat alebo kukat telku je cisty egoizmus. Muz by si mal vazit svoju zenu , matku svojich deti a dopriat jej odpocinok a cas pre seba. Aj on ide obcas s kamosmi von a robis mu sceny ze je otec a ma sediet doma?! Kde zijete preboha v stredoveku ??!! Ved si neprisla domov rano ozrata....

misicka27
27. máj 2016

@bakiska Ja by som mu na tvojom mieste nastavila zrkadlo, nech sa uvedomi ako sa spraval, urob to iste poriadnu scenu ked pojde niekde najblizsie on...keby mi toto spravil moj chlap tak by som ho ignorovala kym by sa mi neospravedlnil...ziadna vecera by ho dovtedy necakala aj keby sa pototo.. :D

tomikejt
27. máj 2016

Necitala som diskusiu, len uvodny prispevok, ale naozaj nechapem spravaniu tvojho muza. Mna ten moj posiela min. raz za mesiac nech sa idem niekam vecer odreagovat, ze on sa o syna postara a podotykam, ze nieje ani synov bio otec. Tak aspon som si zase uvedomila aky poklad mam doma.

vorkola
27. máj 2016

@bakiska Jasne, toto pozname,aj ja mam takého somara, co sa nevie chovat.Teraz vlastne ti ukazal jeho pravu tvar,Ignoruj ho ,pokym sa ti neospravedlni.Dobre ovoris, mal to vyriesit s kludom

sashabb
27. máj 2016

@majaxy "lebo ja neviem prečo sa volá MATERSkÁ DOVOLENKA, ked pracujeme 24 hod denne, a nikto nás neposunie na " odpočinok "
----
lebo to tak majú zatriedené zamestnávatelia. Keďže si z práce preč, aby vedel prečo nepracuješ. Nikdy to nebolo myslené, že je žena doma s vyloženými nohami. Tak ako je označenie PN, OČR je označená aj materská alebo rodičovská dovolenka, aby zamestnávateľ "vedel", že máš z práce DOVOLENKU a doma sa staráš o dieťa. Logické nie? 😅

misicka27
27. máj 2016

@isis ale ona nemala narodky v ten den , a aj keby mala tak co je zena nesvojpravna?! Ked ma dieta to neznamena ze ma sediet doma na zadku a upratovat cely den :D ved to je ako z minuleho storocia

andula77
30. máj 2016

@isis ale chlapi predsa nerozmylsaju ako zeny takze podla mna to urcite takto nebolo...proste ziarlil, ze sa bavi a on bol mimo, mozno mal pocit, ze je pod papucou, ze to ona ho strapnila pred susedmi kedze sa mal starat o dieta sam a oan sa zabavala...toto nie su moje nazory, si myslim ze niektpri chlapi takto uvazuju...a mozno mal aj on "svoje dni"... 😉

timea7
30. máj 2016

@andula77 to myslíš vážne?! No ty si snom všetkých mužov, ktorí sú presvedčení o tom, že dieťa je síce spoločné, ale starostlivosť oň iba ženina 😝 😝 😝 😝 . Ako čím ho ona strápnila pred susedmi? Ona má také právo si s nimi večer posedieť ako on a nikto mu nedal právo na ňu vrieskať. Ty keď máš svoje dni vrieskaš na manžela pred susedmi? Máš pravdu, niektorí muži takto uvažujú. Sú to tí, ktorým žena od začiatku vzťahu nedala jasne najavo, že majú ako partneri rovnaké práva aj povinnosti. Okrem toho, ako sa on staralo dieťa, keď spalo?

melania1
30. máj 2016

@bakiska ahoj, tak ako a to nakoniec doriesilo?

andula77
31. máj 2016

@timea7 ako som napisala, to nebol moj nazor, iba si myslim, ze aj tak mohol on uvazovat, to je vsetko. Ale je jedno co tu ktora zienka napise lebo nevieme o danom pare nic a este aj tie pismenka na obrazovke mozu vyznievat inak ako boli napisane a zeny sa tu budu hned rozculovat akoby bola spachana krivda priamo na nich...ako som uz raz napisala, ako prva by som hlasovala za to, aby boli spoplatnene prispevky na nete, aby ludia len tak nevypustali do sveta nezmyslene rady a kritiku, to by si potom dali sakramenstky pozor na to, co by kto napisal...lebo to chyba nielen tu na MK ale celkovo medzi ludmi, uz sa to stava trendom, ze klavesnica dava ludom akusi "slobodu" slova len vacsinou zabudaju na ludskost...ale to uz som do ineho sudka nacrela...tak pekny den 😉

nasta55
31. máj 2016

@bakiska pre mna psychopat.

ronny_9
31. máj 2016

@nasta55 asi tak nejako

timea7
31. máj 2016

@andula77 nie, nenačrela si do iného súdka, presne na to zabudol manžel autorky témy - na ľudskosť. Vrieskať po svojej žene veľa o ľudskosti nehovorí. Pokým budú ženy takéto správanie mužov všemožne ospravedlňovať a ty medzi ne patríš, bude tej ľudskosti medzi ľuďmi ešte menej 😒 😒 😒 😒 😒 Nemám problém povedať na rovinu to, čo som sem napísala, keby som bola jeho susedkou ja, zasiahla by som ešte tam, keby som bola svedkom toho ako po nej vrieska, aj keby som riskovala, že sa so mnou už v živote baviť nebude. Takéto správanie neznášam a je jedno, či je to smerom od muža k žene, alebo naopak, alebo od ženy k žene, presne o tom to je, že sa vytráca ľudskosť, úcta a je úplne jedno, či sú tie slová písané, alebo hovorené.