Chlap so mnou nechce svadbu a ani deti
Dobre rano, chlap mi po 3 rokoch vztahu vcera pocas vymeny nazorov vykrical ze citujem “aj tak by som si ta nikdy nevzal za zenu ani deti by som s tebou nechcel mat”.. pritom vzdy sme sa bavili o tom aku by sme raz chceli svadbu, ze aj deti atd.. o chvilu na to sa zhacil a tvaril sa ze nic nepovedal..vecer ked sa ma pytal co som smutna ked som si citala som mu povedala ze myslim na to co mi povedal.. popravde cakala by som ze povie nieco v zmysle ze to tak nemyslel ale nepovedal to, len ze nooo laska nebud smutna a snazil sa ma rozveselit.. on sa vyhovara ze v zlosti vzdy povie debilinu ale predsa keby si nieco naozaj nemyslim tak mu to nevykricim len preto ze som nahnevana.. teda aspon si myslim ze keby som mu ja mala nieco vykricat v hneve tak vykricim vec ktoru v sebe drzim ale nikdy som nepovedala nahlas, chapete.. co si o tom myslite? nechcem byt len tak s clovekom ktory vobec neuvazuje nad zasnubami, svadbou, detmi.. budem mat 29 a nechcem potom v 40tke hladat lasku zivota
Už by som ten vzťah ukončila. Proste povedal TI pravdu v hneve. Možno za normálnych okolnosti by TI to nepovedal. Bud rada že TI to povedal skôr ešte si rodinu založiť môžeš ale už po 35 už to mame MY ženy horšie. Nespájala by som si s ním budúcnosť. A po tom čo TI povedal by bol už môj bývalý. Odišla by som alebo ON podľa toho čie je bývanie. Nezostávaj s nim načo nemá význam. Ak by TI hovoril že to tak nemyslel že svadba bude aj deti už by som mu neverila. Vieš prečo preto že by ťa len naťahoval aj čas a ostanete bezdetný a budeš žiť tak roky rokúce. Neskôr ON po deťoch zatúži ten môže mať aj v 50 rokoch a nájde mladšiu ktorá mu dieťaťa dá. A TY čo. Hľadaj si nového partnera takého ktorý bude mať také priority ako TY svadba dieťa. A nie budeš čakať do súdneho dňa roky TI idú a nakoniec ostaneš bez deti. Za mňa život bez deti je úplne prázdny.MY sme dcérku malý zomrela a život úplne ako vymretý .Preto sa rozhoduj kým je čas. Odíd čaká ťa čosi lepšie. Určite ťa bude prehovárať že zostaň všetko sa zmení bude aj svadba aj dieťa. Pokiaľ nevidíš skutok never. ON deti môže mať aj neskôr. TY však nie. Odíd nemáš na čo čakať.
Možno ti chcel len ublížiť čo najviac. Keď sa situácia ukľudní, spomen svadbu, deti, ak sa nevyjadrí, odchod od neho, aby si v 40 nebola sama
On nechce s tebou svadbu ani deti. A ty od takého debila dúfam tiež nič nechceš len ho silno kopnúť do riti.
To do akej miery to myslel vazne alebo len z hnevu, to do toho uz nikto nevidi.
Za mna vsak - mas 29 rokov, chodite spolu 3 roky, ak chcete mat rodinu, domov, naco cakate s manzelstvom? Do kedy sa chcete spoznavat?
A rada: nikdy nie najskor dieta a potom svadba. Pre chlapa je vzdy vacsi zavazok vstupit do manzelstva ako dieta, preto tu mame tolko osamelych mamiciek, kde chlap nejavi zaujem o dieta a aj ked ho vidi pomaly raz za rok, zily mu to netrha.
Ak chces napíš správu
Najlepšie zistíš ako to s tebou vážne mysli tak, že mu dáš kopačky. Keď ťa miluje bude o teba bojovať a ty môžeš robiť drahoty. A vtedy si dáš podmienku, že až po zásnubách. Niečo na tom bolo dobré, že nadivoko sa nemohlo žiť pred svadbou. Potom to tak môže skončiť, že chlap sa nerozhýbe a žena prešvihne svoj najlepší čas. Pre muža je to niekedy ťažké je tam ta zodpovednosť. Ale sám potom je rád keď ho žena k niečomu dokope.
Keby mam 20 tak este možno by som uvažovala inak a teda cakala na zázrak...ale v takmer 30 _ke po 3 ročnom vzťahu by som uz necakaka ani sekundu a odišla...
no tak po tomto by som s nim uz nechcela byt, lebo toto sa moze este vyhrotit a preco by si mala cakat, ze sa jeho nazor zmeni alebo co?
Prvé, čo mi počas čítania príspevku napadlo, bolo, že to povedal len tak, v hneve a že to nemyslel vážne. Ale keď to ani neskôr neodvolal, keď na to bola vyslovene príležitosť, tak to asi bude tak, ako to v tom hneve povedal. Ak chceš manžela a deti, otvorila by som s partnerom túto tému, nech vieš, na čom si.
@slovakboy
Načo také divadlo?
Su to dospeli ludia. Treba si sadnut "za jeden stol" a povedat veci narovinu. Su spolu tri roky, co je uz relativne dost na to, aby po chodeni vedeli, či chcu byt spolu alebo nie.
Tento rok sobas o dvoch svedkov v juni, ok? Ak s tym nebude OK, evidentne je tam iny problem.
Presne po takej hádke s mojim bývalým sa mi otvorili oci a ja som ho kopla do jeho zadnice. NAJLEPŠIE ROZHODNUTIE MÔJHO ŽIVOTA. Dodnes na tu hádku spominam s úsmevom na tvari, aj keď v tom momente sa mi “zrútil svet” Lebo žiadna zena nechce počut, ako s ňou muž nechce nikdy v živote deti … po neuveriteľných 2 mesiacoch po rozchode mi prisla sms k meninám od čísla, ktoré som síce mala uložené, ale mala som ho len v inicialkach(M.T.) a ani za svet som si nevedela spomenúť, koho som tak uložila….. Dnes s ním čakám druhé dieťa, sme spolu šťastní a asi to tak malo byt. Vraj mi chcel pisat každý rok, ale vedel, že som zadaná 🥰 takze, ak ty po rodine s detmi túžiš nečakaj, ze zmení názor. Zmeň svoj život
Vieš kto ti isto povie pravdu? Malé dieťa, opitá osoba, a neskutočne nasratý….
@robodracica presne tak. Prave ked je clovek vytoceny do biela vypluje zo seba pravdu. Z mojej skusenosti: prave v hadke a pri nej spoznas skutocny umysel a charakter cloveka. Tolkokrat som pocula po hadke, ze ja som to tak nemyslel bol som nahnevany, posnazim sa.. Hobeles. Praveze sa casom ukazalo, ze tie slova, ktore povedal v hadke boli tie pravdive.