Chodia s vami vaši manželia na nákupy?
Chodia s vami vaši manželia na nákupy?aj poradia?môj ma síce odvezie, ale neporadi. ani čo sa týka oblečenia ani dekorácie do domácnosti.mám vybrať čo sa mi páči.stále sa pknáhľa z obchodov preč.najlepšie ak by som kúpila aj obkečenie aj kozmetklu aj dekorácie v jednom obchode.nemožné.keď zamierim do ďalšieho obchodu sne niekde už dlhšie už len prevracia s očami.kamoškin manžel zase s ňou ide, poradí či jej oblečenie sedí a keď zbadá dekoráciu, sám jej povie či nekúpia, že je pekná.viem, že sú aj horšie veci len mi prišlo ľúto, že môj také veci nerieši.
Chodíme do nákupného centra par krát do roka. Nebaví to ani mňa, ani jeho. 95% objednávame z netu. Radšej chodíme na výlety a dovolenky. Naposledy sme boli asi v dubai mall pred dvoma mesiacmi... A nudili sme sa 🤣
Ja prevraciam očami už len keď sebe niečo kupujem nie robiť garde pri kupovaní kravin niekomu inému. Zober kamošku alebo si to vybav sama, hľadáš problém kde nie je.
Nechodí a ani by som nechcela aby chodil...už vôbec nie kvôli oblečeniu. Keď ideme vyberať nábytok, samozrejme ide.
@autorka a musí chodiť s Tebou? Akože u nás väčšinou nakupuje každý zvlášť.
Potraviny, kozmetika a doplnky sú väčšinou na mne a zasa napríklad elektroniku a veci ktorým treba sledovať recenzie alebo energetické triedy rieši väčšinou on.
Mňa to baví, tak som rada že môžem ísť nakúpiť aj sama 🙂 ale keď treba, nakúpi aj on, nemá s tým problém. Akurát si fakt neviem predstaviť že by išiel sám od seba vyberať nové závesy alebo nejaké doplnky 😂 ešte oblečenie a topánky sebe alebo deťom vie ísť kúpiť, ale moje si idem vždy rada vybrať sama. Ak chce, ide so mnou, ale nemám problém sa rozhodnúť aj bez neho
Chodí so mnou vždy, ale u nás je to presne opačne. Ja som tá čo neznáša nákupy, väčšinu riešim cez eshop, keď raz za sto rokov idem do kamenného, tak hej, ide so mnou. A zas on rád nakupuje v kamennom, vyberá, trvá mu to ... a mňa z toho poráža 😀 Väčšinou ide sám. Raz za čas sa z lásky obetujem, psychicky sa pripravím na ten teror obchodov preplnených ľuďmi a idem s ním, poradím a tak... 😀
Môj muž chodí so mnou niekedy, niekedy ide aj sám, dokonca kupuje mne oblečenie napríklad teraz na Vianoce bez toho, aby som to videla a väčšinou trafí aj veľkosť aj sa mi to páči. On s tým nemá problém, aj deťom topánky kúpi, ja som len rada. Ale chápem, že väčšina chlapov nákupy veľmi nemusí.
Nechodí, ani ja nechodím. Kupovať dekorácie do domu nepotrebujem, načo by mi niečo také bolo? Darčeky riešime cez net, lebo väčšinou viem, čo chcem a behať po obchodoch, aby som to našla, mi príde strašne stratený čas. Ak niečo vyslovene treba, že to chceme vidieť, sedačku napríklad, zistíme si, kde majú takú, čo sa nám páči, pozrieme, kúpime, nekúpime. Ale nechodíme do obchod tráviť svoj voľný čas, asi by som tam zomrela od nudy.
Aj my chodime spolu a vždy si navzájom poradíme. Ale teda u nás sú nákupy rychlofka, neradi beháme po obchodoch 😅
Chodí bohužiaľ nemám vodicak ale jeho,, rady?,,no ďakujem akurát som v strese co zase ofrfle alebo okomentuje nakoniec sa vzdy stratí aj s celým košíkom q hodinu ho hladam alebo sa pohadane a idem nasrata 🤣
S mužom na nákupy? A načo? Prečo? Úplne mi stačia jeho peniaze.
Spolu chodíme len do OBI alebo Bauhausu. A pekne sa tam rozdelíme. On si obzerá náradie a ja rastliny.
Fakt si neviem predstaviť načo potrebuje žena chlapa na výber dekorácií. Jedine, že má chlap lepší vkus ako žena a to náš prípad nieje 😁
Nechodi a som rada. Aj keby isiel, radsej som, ked ma zostane cakat pred obchodom. Ale to radsej tiez nie. Ja rada nakupujem sama a v klude. Ani s kamoskou nechodim, potrebujem klud. A dekoracie, doplnky do domacnosti? hahaha. Moj nema vkus, tak tiez si taketo veci riesim sama a vobec to neriesim. 😀
nie nechodi, resp aj by chodil, ale dopadlo by to presne ako opisujes = cize nic by som nekupila, len by ma vytocil a vlastne len by sme sa nahanali. Na druhu stranu, ked on nieco chce, bude sa prechadzat a obzerat. Cize nie, ja s nim nechodim, on so mnou nechodi.
Ja manželke poviem
"Ja tu som tu neprítomný "
šípim ďalšiu princeznu bez vodičáku...
Chodí - nechodí... Som samostatný človek, ktorý sa vie rozhodnúť a prijať za svoje rozhodnutie zodpovednosť. Mám vodičák... V podstate nie som na manžela nijako odkázaná... Tým nechcem povedať, že ma jeho názor nezaujíma, ale nepotrebujem, aby sa vyjadroval k tomu, akej farby a vzoru si kúpim servítky... Si šťastný človek, ak nemusíš riešiť nič dôležitejšie...
@tiezjedna preco? ja vodicak nemam a na nakup doprovod nepotrebujem... podla mna je uplne ok, ked niekto ma potrebu, aby niekto isiel na nakup s nim, a povedal na nieco nazor. Xy ludi poznam, co sami na nakupy nechodia. A nema to nic s autom.
@simca06022011 môže mať. Možno si myslí, že keby jej okrem šoféra robil aj nákupného poradcu, nebola by frustrovaná z toho, že len sedí v aute a nasrane čaká, kým ona vypadne z obchodu...
ahoj, tak ja chodim napriklad rada sama po obchodoch, dokonca aj do potravin najradsej sama na velky nakup.
urob si vodičák, sadni do auta sama, nakúp si bez vyrušovania a máš vystarané. My chodíme spolu kupovať len veľké, resp. "zásadné" veci do domácnosti, aj to nie vždy, inak o veciach pre seba/na seba si viem rozhodnúť sama, či sú pre mňa vhodné alebo nie - mužova prítomnosť by nebola na nič, ako typický chlap by na otázku, či mi to sluší, odpovedal hneď pri prvej veci "áno", len aby už mal nákupy za sebou
Málokedy ide a po pravde radšej idem sama, lebo po dvoch obchodoch už má vyvalene oči a vidim tie nervy presne ako opisujes, takto sa zoberiem sama kde chcem na koľko chcem a mam svoj kľud, akože je minimum mužov čo znesie podľa mňa obchody, jedine čo znesie sú nábytky 😂
Nechodí a do nákupných centier nechodím ani ja, neznášam ich a bolí ma tam hlava. Ak som aj niekym odvlečená do nákupného centra dám max 1-2 obchody co ma bavia a potom sa už len znudena otrávená motkám pri vchode ako nejaký manžel a tvárim sa jak kyselina 🤦♀️😂🤷🏼♀️
Ak si zrovna ten typ co si rada pobeha všetky obchody, povyberá, dá kávičku zavolaj si nejakú kámosku alebo chod sama, obchody sú aktivita ktorá nebaví všetkých
@tiezjedna prečo by bola princezná? Môj sa sám ponúkne že ma zoberie do obchodu 🙈
Ináč chlap nakupujúci dekorácie do domu je niečo ako žena nakupujúca rybárske prúty …. Netvrdím ze taký neexistujú, ale je moc ich nieje 😂😂
Nechodi uz davno. Vzdala som to ešte "za mladi" keď som potrebovala pokupovat len potraviny. Hnal ma ako zdutú kozu, takže som polku veci zabudla a v este vacsom strese z toho nevedela najst . Oblečenie s nim už absolutne neriešim. Na to mam uz 17r.dceru že si vybehneme spolu alebo idrm najradšej sama. Na nakupovanie so ženami nadava minimalne 7 z 10 chlapov čo poznam. Ti zvysni 3 sa buď boja neísť alebo potrebuju dohliadať na ženine vydavky 😆 takže buď v pohode.
Nie, netýram sa týmto sposobom. Nakupovat chodim zasadne sama a uz aj bez detí, starsia postrazi mladsieho. Naozaj nepotrebujem rady ani nazory na to co potrebujem kupit, nepotrebujem ale chcem kupit a podobne. Dost ze ludia po obchodoch sa spravaju ako telce, to mi na nervy stací. Tiez neznasam ked ma muz vola ist s nim do obi a podobnych kutilskych obchodov kde mu mam akoze pomoct sa rozhodnut a čumim ako puk na tie nastroje....
@lujza123 môj muž teda nie je žiaden shopping guru, máva obdobia, kedy mu aj džíny kupujem ja😂 Ale potom ho to chytí a "vyzúri" sa hlavne na dekoráciách, má rád pekné veci a musím povedať, že má na chlapa až podozrivo dobrý vkus. Tento rok si zobral za svoje vianočné osvetlenie a podarilo sa mu barák nastrojiť fakt krásne a nie príliš👍 Síce by za to bola ďalšia dovolenka, ale očividne to pojal ako psychohygienu, tak mu do toho nekecám 😂🙏
Odvezie, dovezie, tlačí vozík, nakladá vody, zaplatí. Taka pomoc mne uplne stačí. Jeho názor co treba kúpiť ma absolútne nezaujíma

Dokážem sa ,, odviezť,, sama aj nakúpiť viem sama, ale ak nemusím nechodím. On tiež dokáže nakúpiť sám oblečenie, potraviny, elektro. Najlepšie je v kľude domova nakupovať cez e-shop, čí už zariadenia , elektrospotrebiče alebo doplnky. Keď potrebujem poradiť ktorý spotrebič je lepši alebo akej farbe sa mám vyvarovať vždy poradí