Chodia vaši muži každý piatok alebo sobotu von bez vás?
Ahojte zeny! Chcela by som spravit taku malu anketu, ako uz z nazvu vyplyva- chodia vasi muzi von so svojou partiou/kamaratmi kazdy tyzden alebo viackrat do tyzdna bez vas von?A teda ak ano, ci ste s tym uplnw v pohode alebo sa kvoli tomu aj hadate alebo ako to mate.Nechcem ovplyvnovat odpovede, tak sa nevyjadrim,ale napisem sme manzelia a mame 2 male deti.Dakujem za odpovede.
Nie.
Len teambuildingy, obcas s kamosmi na pokec alebo ked ide na sport. Ziadne pravidelne ozranparty az mas toto na mysli. Sme manzelia a mame dve deti.
My sme tiez manzelia a tiez mame dve deti a urcite by som netolerovala keby mal kazdy tyzden niekam vecer chodit s kamaratmi. To si mohol dovolit kym bol slobodny a bez deti.Sme predsa rodina,tak cas mame travit najma spolu,cez den s detmi a vecer mame konecne cas pre nas dvoch.Raz za cas mi samozrejme nevadi,ak niekam ide,ale to tak raz za dva-tri mesiace.
Nie kazdy vikend. Ale raz do roka idu na panaku jazdu na tyzden a kazdy druhy vikend chodi za dietatom na druhy koniec slovenska, vacsinou bezo mna. To su veci, ktore respektujem bez pindania. Vsetky dalsie(predlzenie si vikendov, sluzobne cesty a la kavickovanie s parrnerni…) mi uz na nervy lezu
Este dodam,ze cvicit chodi 2x do tyzdna na cca hodinu,ale to je normalne.Skor som to pisala v zmysle,ze urcite nesuhlasim,aby chodil niekam do barov,krciem alebo jednoducho s niekym niekde chlastat
Chodi hravat hokej 2x do tyzdna a som s tym v pohode. Ak by chodil 2x do tyzdna sediet do krcmi, vadilo by mi to aj ked paradoxne na tom hokeji ide skor o pitie piva ako o hru.😀
Z roboty 1 alebo 2x do týždňa jedno pivo na cestu lebo chodí bicyklom ale inak vôbec venuje sa nám.
Nie. Chodí úplne minimálne. Naskytla sa mu možnosť ísť na zápas za 200 e do VIPky tak som ho vyhnala nech si to užije...
Nie, ked uz ide tak naozaj velmi vynimocne a to skor na akciu s kamosom, kt. je zvukar, tak mu z casu na cas pomoze, inak chodime len spolu...akceptovala by som rak 2x do mesiaca...viac nie...rodina mu ma byt prednejsia ako kamosi...
A neratam take ze pocas tyzdna ide aj na padlebord po praci alebo kofolu.nevadi mi to
V lete chodieva parkrat do tyzdna sam na bicykel. Obcas pri bicyklovani stretne kamosa, tak zajdu na jedno pivo. Inak teda chodi cielene s niekym asi 2x do roka niekam sadnut. My nie sme moc take typy, ze by sme chodili kade-tade s kamaratmi po baroch. Radsej ideme niekam spolu cela rodina.
Nie nechodí a ani spolu nechodíme, pre nas to je strata času. Ale ide tak 4x za rok na turistiku, zatial sam lebo s 2 ročným sa mi tam nechce.
Moj muz nie ale ja ano 😂 no dobre takze takto - moj muz je skor introvert ale ma svoje konicky, chodi von 1x do tyzdna vecer a tak 1-2x do tyzdna cez den na bajk. Bud sam alebo so starsim synom.
Ja som extrovert. Kazdy tyzden chodim s naj kamoskou von a okrem toho niekolkokrat do mesiaca s inymi kamaratmi.
Ja na tom nevidim nic zle, aj tak sme vacsinu dni spolu, uprimne scvokla by som sa keby som nemohla travit cas aj s inymi ludmi a neviem si predstavit udrziavat kamaratstva keby som tych ludi videla 3x za rok. Tym ze mame deti sa nase zivoty neskoncili 🤷♀️
Môj môže, ale nechce sa mu 😂 ak mu ja nekúpim lístky na nejakú párty alebo koncert, tak nikam sám od seba nejde, Max firemný vianočný večierok vždy absolvuje. Naposledy som ho doslova poslala s kolegami von v piatok večer a aj to bol okolo polnoci doma a ostatní boli stále v meste... My sme predtým chodili väčšinou na takéto akcie spolu a hovorí mi, že mu je tam divne bezo mňa.
Chodí. Hocikedy si ide na pivko alebo na bike. Aj na niekoľko hodín. Aj na celý deň a niekedy aj na viac dní. Máme dve malé deti. Samozrejme mi to vadí ale doma ho priviazať nemôžem.

Manžel chodí s kamarátmi v 99% stretnutí športovať a to chodí vždy bezo mňa 🙂
Je to cca 2-3 krát do mesiaca a nevadí mi to vôbec. Spolu chodíme inokedy.