Chodievali by ste k svokrovcom?
že nechcete dieťa púšťať s jeho otcom samé na dlhú trasu? Pýtam sa preto, lebo z určitých dôvodov ako sa narodil synček nerada chodievam ku svokrovcom - akosi sa tam necítim už tak dobre ako predtým, cítim z nich, že nerešpektujú, čo si myslím ja, dieťa mi tam takmer vždy ochorie, pretože nikdy nepovedia, že sú chorí a v podstate mám pocit, že na malého je tam viac kritických slov ako chvály.
Proste vždy keď tam máme ísť sa bijú vo mne dva pocity:
najradšej by som tam nešla
na druhej strane zas mi je ľúto pustiť tam malého dieťa iba s otcom
Vždy to riešim tak, že sa radšej premôžem a aspoň vidím, čo tam s dieťaťom robia a ako sa k nemu chovajú, ale zároveň potom mám hrozný pocit akoby som tam chodila z donútenia a stále sa prispôsobovala, aby bolo dobre. Ja už neviem, čo mám robiť, pritom starých rodičov ani nehne prísť k nám a to majú tiež auto. Čo by ste robili Vy?
Ahoj ty mas este dobrych svokrovcov moja svokra neda decku ani najest ani mne chodila som tam a uz prestala nosila som jedlo z domu nekupia detom cukriky ani nechodia na oslavu ale uz ma to ani netrapi deti sami vycitili aky su a ani tam nechcu 🙂 ist

Ja by som tam na tvojom mieste jednoznacne nesla, ani maleho by som tam nepustala, nech si ide tvoj muz sam ked chce. A svokrovci ak ho chcu vidiet mozu prist k vam, preco by ste mali furt cestovat vy?!
(ex)priatelova mama tiez furt chcela aby sme dosli k nim, este aj teraz ma tam stale vola, no ja uz som jej povedala ze nie, ved preco mam ja cestovat s malym babom nejakych 60 km, ak chce nech pride ona k nam. A ona povedala ze dobre teda, a bola tu dokopy asi 2-krat aj to len na 5 minut, takze jej problem... Ale hlavne ze sa na mna stale uraza ze nechcem prist a ukazat jej vnucku, a ze si myslim ze moja dcera je len moja atd.