icon

Chodievali by ste k svokrovcom?

mmaattuuss
21. feb 2012

že nechcete dieťa púšťať s jeho otcom samé na dlhú trasu? Pýtam sa preto, lebo z určitých dôvodov ako sa narodil synček nerada chodievam ku svokrovcom - akosi sa tam necítim už tak dobre ako predtým, cítim z nich, že nerešpektujú, čo si myslím ja, dieťa mi tam takmer vždy ochorie, pretože nikdy nepovedia, že sú chorí a v podstate mám pocit, že na malého je tam viac kritických slov ako chvály.

Proste vždy keď tam máme ísť sa bijú vo mne dva pocity:
najradšej by som tam nešla
na druhej strane zas mi je ľúto pustiť tam malého dieťa iba s otcom

Vždy to riešim tak, že sa radšej premôžem a aspoň vidím, čo tam s dieťaťom robia a ako sa k nemu chovajú, ale zároveň potom mám hrozný pocit akoby som tam chodila z donútenia a stále sa prispôsobovala, aby bolo dobre. Ja už neviem, čo mám robiť, pritom starých rodičov ani nehne prísť k nám a to majú tiež auto. Čo by ste robili Vy?

Strana
z2
nikush29
1. aug 2012

Ja by som tam na tvojom mieste jednoznacne nesla, ani maleho by som tam nepustala, nech si ide tvoj muz sam ked chce. A svokrovci ak ho chcu vidiet mozu prist k vam, preco by ste mali furt cestovat vy?!
(ex)priatelova mama tiez furt chcela aby sme dosli k nim, este aj teraz ma tam stale vola, no ja uz som jej povedala ze nie, ved preco mam ja cestovat s malym babom nejakych 60 km, ak chce nech pride ona k nam. A ona povedala ze dobre teda, a bola tu dokopy asi 2-krat aj to len na 5 minut, takze jej problem... Ale hlavne ze sa na mna stale uraza ze nechcem prist a ukazat jej vnucku, a ze si myslim ze moja dcera je len moja atd.

sendy27
7. aug 2012

Ahoj ty mas este dobrych svokrovcov moja svokra neda decku ani najest ani mne chodila som tam a uz prestala nosila som jedlo z domu nekupia detom cukriky ani nechodia na oslavu ale uz ma to ani netrapi deti sami vycitili aky su a ani tam nechcu 🙂 ist

Strana
z2