Chodíte doma pred manželom nahé?
Chodíte doma pred manželom nahé?
Mile ponozkove maminky- inspiracia pre vas, manzel neodola... http://www.kyblsrandy.cz/wp-content/uploads/mel...
😀😀 toto je lepšie čítanie ako téma "vtipy" ...😀
@maca_p isteze zavidim 😠 , pretoze ja trpim ako pes roky, ale neviem s tym nic spravit. Horuce nohy neznasam! Vyzuvam sa furt a potom sa obuvam az je to uz na hrane, ze ma picha kade tade a nohy mam ako cencule. Uz sa mi vyhrazali, ze na to skaredo doplatim, ale zabijem sa? Akonahle sa mi zahreju chodidla, mam potrebu sa vyzut a stiahnut fusakle aj v lese v minus 12! 😀
@doma1 naaaahodou, ja som prveho rodila v ponozkach, sak bol november a kvoli bruchu som si nevedela nalakovat nechty na nohách. ..to by bola hanba jak svet priviest na svet dieta s nenalakovanymi nechtami 😀
@cenculinka vidíš, má to aj praktickú stránku, dúfam, že si si zachovala túto praktickú tradíciu aj pri ďalších detičkách,,, 😀
@doma1 nooo...teraz pri druhom som si tie ponozky nestihla obut, bola to totalna rychlovka, ale v kufri boli 🙂
@cenculinka wau, hlavne, že si to hlavnéé stihla,,, 😉
keď sme na nudapláži, tak nielen doma a nielen pred manželom 😉
Iba ked zehlim...mne je vtedy horuco...ale manzel minule tak na mna cudne pozeral...no hadam si len nemyslel ze bude sex 🙂 🙂
táto diskusia mi náramne pripomína scenu z filmu : Slunce seno erotika...ked chceli založit tu nuda pláž - ženský budou nahý od krku nahoru a chlapi od pytlíku dolů 😀

@0silvia0 ja stale bose nohy doma zasadne. prvu vec co urobim po prichode domov, dam dole ponochy. moje dieta detto. 😉