icon

Chodíte doma pred manželom nahé?

istria
11. mar 2015

Chodíte doma pred manželom nahé?

maca_p
11. mar 2015

@0silvia0 ja stale bose nohy doma zasadne. prvu vec co urobim po prichode domov, dam dole ponochy. moje dieta detto. 😉

timea7
11. mar 2015

@jabadaba počkaj, čo mu urobí radosť? Tá nahá žena, alebo to žrádlo? A koniec hýreniu v takejto téme!!!! Šikovno do témy, ako si zachovať panenstvo do svadby!
To sa nechcem nikoho dotknúť, to by som si nedovolila, každý má právo na slobodné rozhodnutie.

jabadaba
11. mar 2015

@maca_p detto! Neznasam prehriate nohy, no potom na to vzdy doplatim hysterickym mechurom. Si tu soufky robim zo svojich cudnych noziciek....A veru si idem dat tie ponozky.

jabadaba
11. mar 2015

@timea7 😀 predpokladam, ze ho ma namlsat oboje. Akoze aby sa pn nenudili. Chapes...Ty ako zena mas saskovat doma naha pri sporhelte, aby pan nemal pocit stereotypu, to boli rady akoze ako ozivit doma vzruso. 😀

timea7
11. mar 2015

@jabadaba noóó zase, keď zhodí aj tú zásterku, stačí aj chleba vo vajci, keď skončia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maca_p
11. mar 2015

@jabadaba ja az zajtra do roboty 😀

jabadaba
11. mar 2015

@maca_p to mas vydrz, mna uz oziabalo. 😀 To je otrasne s tymi mojimi haxnami - ked mi je horuco to neznasam, smykam dolu fusakle a ta uuuulava....no potom sa tak vymrazim, ze som rada, ked si ich supnem naspat. Ako teraz.
Pocuj, Ty nemas furt poprechladane telo?

jabadaba
11. mar 2015

@timea7 😀 myslis? Sak laska vraj ide cez zaludok, tak neviem ci to takto ofajcit? 😀

timea7
11. mar 2015

@jabadaba tak priznajme si na rovinu, nejde to denne 😎 😎 😎 😎 😎 po štyroch dňoch aj ja už ten chlieb vo vajci nemôžem ani vidieť....ale zase partner vie variť.

jabadaba
11. mar 2015

@timea7 nooo, tak ano, denne ani mna nebavi vyvarat a tiez si lajznem. Ale bez zastery a oblecena. 😀

maca_p
11. mar 2015

@jabadaba moje telo je okej, jedine s cim mam problem su moje priedusky 😉
sopel raz za rok. zavidis, co? 😀
zapal mocaku som mala jediny raz aj to po navrate z kupka z galandie.

ervenka
11. mar 2015

Mile ponozkove maminky- inspiracia pre vas, manzel neodola... http://www.kyblsrandy.cz/wp-content/uploads/mel...

doma1
12. mar 2015

@ervenka krásne sú,,,brala by som aj dvoje,,, 🙂 ak sa mi niečo páči, tak hneď dvakrát!,,,ponožky tým dupľom,,, 😀 😀

ivett1
12. mar 2015

😀😀 toto je lepšie čítanie ako téma "vtipy" ...😀

jabadaba
12. mar 2015

@maca_p isteze zavidim 😠 , pretoze ja trpim ako pes roky, ale neviem s tym nic spravit. Horuce nohy neznasam! Vyzuvam sa furt a potom sa obuvam az je to uz na hrane, ze ma picha kade tade a nohy mam ako cencule. Uz sa mi vyhrazali, ze na to skaredo doplatim, ale zabijem sa? Akonahle sa mi zahreju chodidla, mam potrebu sa vyzut a stiahnut fusakle aj v lese v minus 12! 😀

jabadaba
12. mar 2015

@ervenka och! tak mozno pri tychto by som preteplene nohy strpela, su kuuuuulove! Take rajcovne. 😀

jabadaba
12. mar 2015

@doma1 😀 vravis, ze vsetko duplom, pre istotu? 😀

doma1
12. mar 2015

@jabadaba jasné,skoro všetko dupľom, iba manžela jednorázovo, ale ostatné kľudne double,,,,,,ponožky určite,,,i keď nedávno som si fakt urobila riadnu zásobu a samozrejme aj tá skriňa už musela vyzerať k svetu,,, 😀 😀 😀 ,,,teraz sa vytešujem z mojho poriadku,,, 😀

cenculinka
12. mar 2015

@doma1 naaaahodou, ja som prveho rodila v ponozkach, sak bol november a kvoli bruchu som si nevedela nalakovat nechty na nohách. ..to by bola hanba jak svet priviest na svet dieta s nenalakovanymi nechtami 😀

doma1
12. mar 2015

@cenculinka vidíš, má to aj praktickú stránku, dúfam, že si si zachovala túto praktickú tradíciu aj pri ďalších detičkách,,, 😀

cenculinka
12. mar 2015

@doma1 nooo...teraz pri druhom som si tie ponozky nestihla obut, bola to totalna rychlovka, ale v kufri boli 🙂

doma1
12. mar 2015

@cenculinka wau, hlavne, že si to hlavnéé stihla,,, 😉

velkacica
12. mar 2015

keď sme na nudapláži, tak nielen doma a nielen pred manželom 😉

azbestica
12. mar 2015

Iba ked zehlim...mne je vtedy horuco...ale manzel minule tak na mna cudne pozeral...no hadam si len nemyslel ze bude sex 🙂 🙂

cerez
12. mar 2015

@mondolina Prosím ťa, vyberáš slová z kontextu. Vôbec som to takto nenapísala, ako si to ty pochopila. Prečítaj si to ešte raz. Nemám chuť už reagovať. Mám iné starosti, vážnejšie.

jabadaba
12. mar 2015

@velkacica a ponozky mas? 😀

jabadaba
12. mar 2015

@azbestica jesus marja! To fakt? 😀

velkacica
12. mar 2015

@jabadaba iba na hlave 😀

samasa
12. mar 2015

táto diskusia mi náramne pripomína scenu z filmu : Slunce seno erotika...ked chceli založit tu nuda pláž - ženský budou nahý od krku nahoru a chlapi od pytlíku dolů 😀

mata95
12. mar 2015

@0silvia0 toto bola moja dilema... dodnes som si nebola istá či N či M.... vďaka, už sa budem odteraz len HaNbiť.... 😀 myslim to smrtelne važne.... vďaka... 😉