icon

Chodíte na dovolenky bez manžela?

11. máj 2025

Ahojte, chcem sa spýtať, či to tak niekto ma, že ste rodina ale manžel alebo vy vezmete dieťa a idete na dovolenku sami s kamarátom/kamoskou? Mne to príde zvláštne, moji rodičia chodili všade vždy spolu, resp aj s nami. Teraz manželovi jeho kamarát navrhol aby zobrali deti a išli spolu sami, deti sú ešte v skolkarskom veku. Ten kamarát je rozvedený a ma dcéru v striedavke takže jeho chápem ale nepáči sa mi že ja by som mala sedieť týždeň doma sama 🤷‍♀️

Strana
z2
denkabemommy
11. máj 2025

Tak neseď doma sama a choď na wellness s kamoškou. A áno, muž občas vezme deti napr na víkend a idú sami, ja rovnako aj keď to je tak raz za 1-2 roky ale dobre padne obom byť na pár dni sám 🙂

viestta
11. máj 2025

Ano, chodim aj sama, aj s dietatom. Nevidim na tom nic divne. Keby chlap vzal maleho na pansku jazdu s inymi oteckami, nebudem mu branit.

lucia13022023
11. máj 2025

Ano. Aj sama, aj s kamoškami, aj s dieťaťom, aj so sestrou a mamou.. Rovnako ako muž. Dnes odletel s kamarátmi na Mallorcu na štyri dni. Nevidím na tom nič zlé. A teda teším sa aj na to, keď malého zoberie ta trip, no maly ešte nehce.

mandzula
11. máj 2025

Bola som len s dcerou, mali sme paradny tyzden na plazi.

klementinka58
11. máj 2025

ano ideme so sestrou a detmi same bez manzela, ale s manzelom pocas leta mame aj spolocne dve dovolenky naplanovane

guudy
11. máj 2025

Moj muz chodil napr na tyzdnove lyzovacky do Alp bezo mna s 2 detmi. Ja nelyzujem, co by som tam robila. A ano, chodili sme aj bez deti, alebo ja sama, aj muz sam. A vzdy aj spolu cela rodina. Nevidim na tom nic podivuhodne.

nikpa
11. máj 2025

Dokonalý týždeň pre seba 🙂 s nadšením by som ich pobalila a zamávala im na cestu 😅

sulavikova
11. máj 2025

Chodili sme aj spolu, neskôr iba ja so synom a teraz väčšinou chodím sama a je to oveľa lepší relax.

jaskolka
11. máj 2025

Veď si užívaj parádny týždeň sama pre seba...keď manžel chce tak ísť,však to je super 👍

vilma7
11. máj 2025

Áno chodíme. Sme v zahraničí, tak ja letím začiatkom júla sama s deťmi na Svk. Potom príde manžel q prestrieda ma...teraz budeme na Svk aj týždeň spolu, ináč.sme sa vždy striedali. Ja si ten týždeň, dva bez deti užijem, pracujem, riadim dom atd...takže nudiť sa.nenudim. sú to jediné dva týždne do roka.bez nich.

natalka13
11. máj 2025

Jasne ze ano, na tyzden sama sa vzdy tesim.
Chodim s kamoskami bez chlapov a aj chlapi sami.

petamich
11. máj 2025

Rata sa, ze dieta necham manzelovi a idem sama resp. s kamoskou/kami? 🙂 ak ano, tak ano.

A uplne v pohode by som to brala, ak by chcel ist aj manzel s kamosmi alebo by k tomu pribalil dieta. No ideal! By som pod paplonom Netflix pozerala, vsetky slubene kavy a obedy absolvovala.

sara07
11. máj 2025

ano
ja nie som na bicyklovanie, synovia manžel ano, takže sa vyberu pekne spolu a ja mám doma veget, potom ideme spolu na turu a potom sama alebo len ja a syn ktorý chce, väčšinou najmladší ..ako pubertak ako s maminkou proste už nie 😂
to že to tak robili tvoji rodičia neznamená že to máš robit aj ty tak a že je to správne, napr
ja napr som bola v kupeloch na 3 dni aj sama , nie su na kupele vôbec, a kamošky zase maju malé deti takže ... nebudem sa obmedzovat alebo ich nutit

koniarova
11. máj 2025

Bože, to znie nádherne. Brala by som všetkými desiatimi.

janickacrazy
11. máj 2025

Áno, aj môj muž berie deti cez leto na týždeň na dovolenku, kam ja ísť nechcem, ale deťom a mužovi sa tam veľmi páči, tak si spravím doma veget. Nebudem variť, upratovať, proste budem len relaxovať, čítať, meditovať a chodiť na dlhé prechádzky. Sa teším ako malé dieťa!

janinah
11. máj 2025

Máme skvele zažitky na dovolenky s deťmi,ale uz ked mali cca 15 r a viac.Teda len mama a jedno,s detí.Tak to parkrat vyšlo a nikto z toho nerobil drámu.S malými deťmi to tak nevyšlo a tiež to je to ok.

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
gab
11. máj 2025

S tebou mně baví svět. 😉

ronie338
11. máj 2025

Jasne úplne v pohode. Ja chodím sama, pripadne ako teraz ze sme boli s malým my dvaja prex a on bol sam. Kľudne aj opačne nemam problém. Ešte mu aj zamavam.

sissy27
11. máj 2025

A teda jeho plan je, ze on pojde s kamosom a detmi na dovolenku a ty mas sediet doma? Ci to je len v tvojej hlave? Ved sa vyber aj ty niekam s kamoskou bez deti. Ci uz v rovnakom termine ako muz, alebo v inom.
Ja neviem, ale neexistuje problem, ktory by zena nevedela vyrobit z nicoho 😅
A ano, chodime na dovolenky aj zvlast.

sense
11. máj 2025

Jasné veď nesed doma....rob to čo ťa baví a na čo nemáš čas keď sú všetci doma

koniarova
11. máj 2025

Čítaj, cvič, spi, nakupuj, upratuj, buď s kamoškami, choď do kina........

katulienocka999
11. máj 2025

Popravde keď máme ešte malé deti neviem si predstaviť neísť ako rodina niekam na dovolenku. Na nejaký dvojdňový welnes, do prírody,ku rodine áno ale dovolenku nie. Jedine až kebyže deti boli väčšie,že by som išla napr so segrou alebo opačne ale fakt si to viem predstaviť kebyže deti sú v nejakom pubertalnom veku a vyššie

marketa7584
Autor odpoveď zmazal
emka530
Odpoveď bola odstránená
lasona
12. máj 2025

V utorok odchádzam na 4 dní s kamoškami.

nerko
12. máj 2025

Robia sa aj na Slovensku zážitkové pobyty “otec a dcéra”, “otec a syn”. Mne sa to zdá perfektné na utuženie vzťahov. Manžela by som pustila, ak by som mala istotu, že sa postará. Išli by sme samozrejme aj na spoločnú dovolenku. Deti bežne chodia na týždňové tábory s prespaním…

slavomira236
12. máj 2025

Ano sama som bola s detmi minule leto 3krat. Chlap ist necjce ku vode slnka sa boji. V zivote nebol s detmi na kupku sk by cakali nanho ku vide nikdy nepojdu a miluju to. Tohto roku ideme znova mame 2 zaplatene uz.

biba_18
12. máj 2025

čisto tak že ja s dieťaťom alebo manžel s dieťaťom na dovolenke a ten druhý doma - to sme tak asi neboli nikdy - ale bežne chodievam na dovolenky sama bez nich - na jogové pobyty, na wellness, na lyžovačku - všade tam kam oni nechcú a ja z nejakého dôvodu chcem ...

pieksamaki
12. máj 2025

Ano...uz ano ...je nas 7....nie som otrokom vyhovieť všetkým.....vždy bol niekto chorý alebo niečo.....no som si našla svoj styl

Strana
z2