icon

Chodíte s partnerom na záchod, keď mu je zle a zvracia?

9. apr 2021

Dnes v noci prišlo priateľovi zle z večere, asi mu nesadla, tak ma okolo druhej ráno zobudil, že mu je zle a ide zvracat. Tak som mu povedala, že okí a ostala som ležať v posteli. Nemal horúčku, ani závraty, ani iné problémy, proste mu len nesadla večera. Keď sa vrátil povedal mi, že mi ďakuje, že som bola s nim.... Akože brala som to tak, že je to intímna vec, co tam mam pri ňom stat, mne osobne by bolo nepríjemné, keby na mňa niekto v takom stave pozeral, ja chcem mat na WC súkromie. No jemu to zjavne prišlo, akože mi je ukradnutý. Ako to máte vy? Celkom mám teraz výčitky 😁

lindous
9. apr 2021

Stalo sa to asi raz, ale hej ... teda nie že by som nad ním stála a sledovala ho, ale priniesla som mu tam pohár vody na vypláchnutie úst, spýtala si všetko okej a čakala poblíž či ho nebude treba ratovať ... ale to nebolo také, že by ma upozorňoval, že to príde, len som videla ako ho natiahlo a rozutekal sa, nevedela som čo sa deje 😅 keď mal čas ťa upozorniť na to, mohol ťa poprosiť nech ideš s ním ... tú výčitku by som si nejak k srdcu nebrala, rozospatý, zle mu bolo, tak mu to tak došlo ... nabudúce, ak sa to bude opakovať, tak budeš vedieť ...

lucmirka124
9. apr 2021

Myslim ze ti povedal uprimnu pravdu. Ak ta zobudil ze mu je spatne,, nechapem co si sa z tej postele nezdvihla. Aj mojmu muzovi je neprimne vracanie, ale vzdy stal aspon pri dverach , za dverami ak by som nieco potrebovala. aj ja som bola pri dverach ked vracal. Zobudil ma ze mu je zle tak asi mal dovod. Nevies ci sa cloveku po vyvracani nezatoci hlava, nebude ho brat odpadnut a podobne.zas nemyslim ze clovek grcia kazdy druhy den aby to bral ze nic. Asi aj po opici je pri cloveku dobre byt nablizku a nie sa nanho vysrat. Ale my dvaja nepijeme. Ale nevysrala by som sa naneho ani vtedy, hoc co sa moze zomlet.

viestta
Odpoveď bola odstránená
vevesh
9. apr 2021

Velmi, prevelmi zalezi na okolnostiach. Ak sa opil, alebo ako v tomto pripade nesadlo mu jedlo, nie, nebola by som pri nom, ale cakala by som v spalni v posteli, dokym sa vrati do postele. Ak pocas choroby, urcite by som stala pri dverach ci rovno pri nom, aby nahodou neodpadol ci nieco ine sa nestalo....a nie, nie je to prijemne, ale manzelov stav mi je dolezitejsi ako moje pocity...

mamutka
9. apr 2021

Mne to pripomenulo ako mne bolo kedysi celý deň strašne zle a k večeru to zrazu šlo von. Muž práve vošiel chudák, že čo sa deje, videl ako zvraciam a hodil takú sablu, až ma naplo druhý krát 🤣 strašne dačo. A hádajte kto to musel upratať? 😁 On by sa na to len kukol a osabli aj druhý kút. Ale tak mne sa hneď uľavilo, takze som bola šťastná.
Radšej si s frajerom vyjasnite, že v budúcnosti budete v strehu v takej situácii, aspoň z diaľky dávať pozor, či to ten nad zachodom dobre zvláda. Človek sa naozaj môže zadusit, ak by stratil vedomie alebo co. Nedajbože zadrziavat to, že sak musím dobehnúť na WC, nedám to hocikam.... Tak už sa par ludi zadusilo.

suzitok
9. apr 2021

Ja som tehotenstvo stravila na zachode a vzdy sama, mne bolo nepríjemné este aj to, ze manžel za dverami pocuje tie moje zvuky...ale napríklad keď som sa otravila jedlom na dovolenke, bolo mi jedno, ze ma vidi, nikdy mi horšie nebolo..
Myslim, ze ani on by nechcel, aby som sa v takej situacii nanho pozerala...ale ja osobne mam stymto dost problem, aj v tv keď je taka scena, hoci je hraná,mne pride okamzite zle a mam to dlhé mesiace pred ocami...ale to uz je o inom, moja fobia 😆
Pri deťoch je to ine, to samozrejme som pri nich...a dospelemu rada pomozem, ked z wc vyjde, samozrejme nespim, cakam, ci nepotrebuje pomoc, ak by sa nedajboze nieco stalo, tak do tej kúpeľne jednoznačne vojdem, inak nie...pre mna su toto dost intimne veci...

terezka1947
9. apr 2021

No....pokial by bol vazne chory,slaby....isla by som s nim. Aj on to robi.
Pokial je to relativne ok....len tak cekujem na chodbe nenapadne.
Su chvile,kedy ma mat clovek svoj priestor....ale pokial pride vazna siruacia,je potrebna pomoc. Pochybujem,ze niekto vtedy riesi intimitu.

leuchtturm
9. apr 2021

@denden77 ze si si tiez spomenula na tu scenu v Sex v meste?

terezka1947
9. apr 2021

Inak....ja by som po opitom nic nepratala,akoze sorry,ale preco?
Toto som nikdy nechapala u kamosiek....ich chlapci,ci muzi sa ozierali a oni po nich pratali.
Chapem,ze by sa stalo raz....ok.
Ale niekto pije a ja ho mam ofukovat?
Tam by som mu tu intimitu urcite nenarusovala.

jana_eyre_2
9. apr 2021

Môj muž za 16rokov čo sme spolu zvracal presne jeden jediný raz 😂 nebola som pri ňom, len som to počula.. nevyčítal mi to.. neviem ako sa mu darí nezvracat, ja zase naopak zvraciam častejšie, stačí jedna migréna a každý mesiac schudnem 2kg za deň 😅 a nikdy mi nestojí za zadkom, bolo by mi to nechutne.. aj deti vyhanam z toalety, lebo tie majú občas pocit že má musia zachrániť keď mi je zle..

haley7897
9. apr 2021

Moja 8 ročná dcéra ktorá pravidelne grciava (excuse my French) v dôsledku migrény a pri každej chorobe chodí už 2 roky vracať sama. Ešte si aj po sebe uprace. Ze chlapa pozdravujem. Vyloz nohy a zajedz výčitky cokoladou 🙈

bagre
9. apr 2021

nechodíme si navzájom... sme síce niekde za dverami ak by niečo ale priamo na mieste diania je len zvracajúci. Ak by boli vážne problémy, tak to by bolo iné.
Výčitky nemáš prečo mať, len si to vydiskutujte.

miskaska
9. apr 2021

Ja aj muz zvraciame bez pomoci. Ale na strednej na dozvukoch sme zvracali s kamoskou spolu, drzala mi vlasy 😀

zuvelyn
9. apr 2021

Nie nechodím ns nim na záchod, by som sa pozvracala vedla neho. Keby bolo najhoršie veď počujem do vedľajšej izby. Rovnako neutieram zvratky psom a ani dieťaťu lebo ma z toho napína (iba v nutnosti ked nie je muz doma, našťastie dieťa nezvracia a psom sa to uz tiez dávno nestalo) muz to vie a rešpektuje to. Rovnako vie, že si musi pri majstrovani dávať sakra pozor, lebo ak by sa čokoľvek stalo ja mu nepomôžem. (Minule som mu len leukoplast mala podať, nejak sa porezal pri oprave plotu a ja som už hodila tyčku ked som videla porezanu ruku). Ak by si napríklad odpilil ruku na cirkulácke maximálne by som zalarmovala suseda, ale jeho by som ratovať nešla, lebo by mal na starosti nie len svoju odpilenu ruku, ale aj ženu v bezvedomí a dieťa o ktoré sa nemá kto postarať 😑

ullala
9. apr 2021

Mne ked pride zle, teda na vracanie pri migrene, tak manzel dobehne za mnou a poda mi pohar vody. Samozrejme, ze by som to zvladla aj bez toho, ale je to take mile od neho

euka210
9. apr 2021

Asi by som riesila podla situacie...keby som mala strach tak by som sla za nim ze co sa deje. Keby ze viem ze z jedla, tak by som sa potom ponukla ze mu zbehnem do kuchyne po tabletku. Moj manzel mava silne migreny, z ktorych aj pol dna grca, musi lezat, vecer uz je ok. Urcite za nim nebeham na wc, mam dost roboty s detmi, len mu donesiem vodu,tabletku,obklad, co potrebuje.
Aj ja sa viem vygrcat sama, nato pomoc nepotrebujem. Ked nieco ine, poviem co mi treba.
Treba si vyrozpravat emocie, ako to ty vnimas a ako on.

hopsadobrandejsa
9. apr 2021

Tak ist mu drzat vlasy prave nemusis, ale ak by priatelka isla zvracat a ja by som uz bol aj tak zobudeny tak by som isiel skontrolovat ci je v poriadku prip. by som jej urobil caj alebo studeny obklad aby mohla v klude zaspat.

To mi pride celkom normalne. Mozno len cakal trocha starostlivosti. Ved sa ho opytaj.

bluka2
9. apr 2021

Nabudúce sa ho opýtaj, či nemohol byť s tebou po 💩
Akože chlapi nech kľudne ukážu aj slabosť, ale toto je už čo...

17alexis
9. apr 2021

Baby, vy tu porovnavate zvracanie v tehotenstve s tym, ked ma chlap zdravotny problem, ale tehotenstvo nie je ochorenie. Ja zvyknem ist za mojim, ci nieco nepotrebuje, budim sa automaticky vzdy, ked v noci vstane. Ked ide v noci len tak na wc a ani nezasvieti, aby ma nezobudil, zasvietim mu ja lebo uz som beztak zobudena. Autorka by sa mozno mala opytat, ako si jej chlap ten doprovod predstavuje.

andreatytler
10. apr 2021

@17alexis Aj ked je to zvracanie v tehotenstve normalne, bala by som sa o tehotnu zenu ovela viac ako o chlapa ktory ma pokazeny zaludok.

andreatytler
10. apr 2021

To ze si ludia navzajom drza hlavy pri zvracani som videla len v TV. Nikdy by som nechcela aby ma pri tom niekto videl. Nastastie som za cely zivot zvracala len asi 5x. a moj muz tiez.
Takehoto chlapa ako ten tvoj, by som nechcela ani za svet. Ked dostane sopel, budes ho musiet tyzden obskakovat v posteli lebo bude na umretie.

lavender273
10. apr 2021

Kakat chodieva sam?

miadi
10. apr 2021

Vacsina ludi preferuje na wc sukromie aj pri vracani. Nabuduce nech sa dopredu vyjadri ci Ta tam potrebuje a co presne tam mozes prenho urobit . Dufam ze ti cez kramy robi masaz chrbta a nosi ti vyhrevnu podušku na bruško ked on potrebuje tvoju starostlivost na wc. Moj muz za 10r nevracal ak aj ano nepotreboval ma urcite by ma koli tomu nebudil. Netreba z toho robit zbytocne dramu.

elizabet173
10. apr 2021

nie, preboha, to ho ako napadlo? Ak to je z jedla, tak ťa nemal ani budiť, ak by to bolo ešte nejaké ochorenie, že by hrozilo, že odpadne, tak by som stála za dverami WC. Ja som ako tehotná zvracala aj dvadsať krát denne, to by sme sa tam mohli presťahovať

denden77
10. apr 2021

@leuchtturm paradoxne vobec 😁

elizabet173
10. apr 2021

@17alexis chlap nemá zdravotný problém, iba mu nesadla večera

elizabet173
10. apr 2021

@ffanka01 ty si ale spojila dve veci, je normálne sa o partnera potom postarať, ale byť s ním na WC keď zvracia? To ako na čo? Ja osobne by som sa k nemu pridala...počkať za dverami, spýtať sa, čo niečo nepotrebuje, ale asistovať mu? Čo má päť rokov?

diewcatqoo
10. apr 2021

Nezvladam pohlad na grcajuceho cloveka, s hanbou priznavam, ze sa nedokazem postarat ani o vlastne dieta, ked grca. Mam z toho panicky strach, okamzite odpadavam...
S muzom sme spolu uz dlho a parkrat sa, bohuzial, stalo, ze zvracal. Nikdy som za nim neliezla na wc, ale vzdy som mu spoza steny zakricala, ci je ok. Potom mu priniesla pohar vody k posteli a pod. Ked zvracia v noci, do rana uz nemozem spat. Rovnako to robi aj on, ked je mne zle. On za mnou aj dokaze upratat (stalo sa to raz, ked som pri zvracani stratila vedomie, tak zavolal zachranku a upratoval), ja za nim nie.

anickaaa6aaa
10. apr 2021

Tak u nas tiez plati ak daco zobud ma.. Ale je ine ak mas tazky zaludok a nieco nesadlo a ine nejaka viroza ze sa človek nevladze ani postavit. Uz som takto muzovi nosila vedro, uterky a pomahala sa postaviť aby neodpadol. Ten tvoj nech neprehana..

17alexis
10. apr 2021

@elizabet173 to som z prispevku pochopila, ze mu nesadla vecera a je mu zle z toho, co zjedol.