Chodíte von samé?
Zdravím, mám 25 rokov a prednedávnom som sa presťahovala od rodičov do vlastného. Bývam momentálne sama nemám spolubývajúcu ani priateľa. Dosť veľa kamarátok som vylúčila zo svojho života kvôli tomu že boli celkovo inde ako ja, nerozumela som si s nimi. Ostali mi možno 2-3 a jeden kamarát. V práci mám kolegyne čo sú odomna staršie o 15-20 rokov, čiže tam moc kamarátstva asi nevzniknú, myslím mimo práce. Momentálne som bez auta a asi aj dlhšie budem bez neho. Keby ho mám išla by Som sa aspoň po meste povoziť a po blízkom okolí, keďže sa nedá ani nikam chodiť kvôli situácii aká u nás je. Moje kamarátky sú buď s frajermi, alebo sú v práci a teraz sa ani moc aj tak nestretávame zas kvôli covidu. Vždy keď som niekde išla ja neviem na nákupy alebo tak, vždy som zavolala nejakú kamosku, proste vždy som bola v nejakej spoločnosti, aj keď som bola doma, boli tam rodičia tak mi sociálny kontakt az tak nechýbal. No teraz som dosť veľa času sama, aj keď idem na nákup tak mi to príde take zvláštne že idem sama, aj keď to je ešte v pohode, no ale keď mám ísť na prechádzku tak idem sama a cítim sa ako totálny “outsider” proste ako keby som nemala fakt že nikoho, kamarátky chodia s frajermi všade lebo spolu aj bývajú, aj je to take iné keď idu sa prejsť dvaja. Ja som sa chcela opýtať či chodíte takto von samé, že napríklad keď je víkend a ste doma nemáte čo tak si poviete že idem sa prejsť , aj keď neviete kam.. ani to auto nemám, MHD moc cestovať nechcem keď nemám vytipovaný cieľ že kam...máte to podobne?
Ja mam 28 a hadam 10 rokov chodim na prechadzky sama 🙂 keby mam cakat na druhych tak sa to furt posuva a kadeco. Taka zdravotna prechadzka je velmi fajn, mne hrozne pomohlo necitit sa blbo pocuvat hudbu... nikdy sa nik divne nepozeral ani nic a fakt je to prospesne vediet cas travit aj sam
Ja chodím často sama, chodím do lesa za domom, niekedy behať, niekedy len tak na prechádzky. Pred koronou na nákupy oblečenia, dokonca na kávičku a koláč. A to mám syna a priateľa, ale ich take nebavi
Veľa chodím sama a mám to rada. Kúp si psa!
Sama chodim vsade, bola som sama aj v kine,pozrela som film a isla som domov, na nakupy oblecenia som najradsej chodila sama mohla som byt tak dlho kde som chcela, bola som sama aj v zahranici na vyletoch,aj pracovne som sa vybrala sama...nepride mi na tom nic zvlastne, v zahranici som tak tolko bab z celeho sveta stretla, ked chcem niekde idem a neriesim,hlavne ze som ja spoko 🙂
Odkial si? Som podobne na tom.

A keby si si zobrala psíka do dočasnej opatery a s ním by si chodila von? Tiež si neviem predstavit bezcieľne prechádzky😊