icon

Chorobne žiarlim na chlapa

tinuskamartinuska
26. dec 2016

nikdy som na nikoho neziarlila, ani na mojho chlapa, ale toto je moc pre mna, moj snubenec ma brata starsieho, a brat ma frajerku cca rok, chorobne žiarlim na ňu. Nemá problém sa prečečúrať pred mojím snúbencom (budúci manžel), v tielku, obtiahnutom pyžame, stále sa nanho usmieva, koketuje s nim, ona sa vecne na kazdeho vyskiera, ako priblbla, moj chlap ju obdivuje, ze je krasna, kadeco, ze je sikovna, ze je ukecana, pritom mne stale hovori ze aka som krasna, a vsetko, dokonca nema problem o nej hovorit, ze je mila, a stale ju spominat, mam toho akurat tak dost ! ta standa ma iba 23 rokov a vie ako balit chlapov, zda sa, ze s jeho bratom sa maju radi, stale su zaveseni do seba, ale napriklad pridu k nam aj spat, pripadne ideme niekam na chatu, na vylety, ona sa predvadza, normalne ani nema tolko hanby aby si dala zupan,a on je cely rad tomu, strasne rad a so zaujmom sa na nu pozera. dokonca viem, ze ked vsetci spia napriklad aj teraz cez sviatky v rodicovskom dome tak spia spolu v jednej izbe vsetci kvoli nedostatku miesta,a ide ma z toho slak trafit. Toto sa nedeje prvykrat. Nikomu tonevadi, kazdy je vysmiaty, ani mojmu chlapovi to nevadi, vsak coby nie pozre sa na kocku nie ?vytaca ma ta zenska nenormalne, nejde o to, ze ja by som si neverila,ale nezda sa mi dobre a bezne,co robi a co sa deje medzi nimi. vyjadrila som svoj nesuhlas pred mojim chalpom, ze nepaci sa mi a je mi neprijemne, ked hladi na svagrinu takto a ked este aj s nou sem tam spi v rodicovskom dome. vy by ste to chapali ??? ci som uz vadna ci co ?!

Strana
z8
danica2711
28. dec 2016

@moonlight1210 noooo... keby čítala s pochopením, ušetrí za psychológa!

puklica13
28. dec 2016

@moonlight1210 ježiši žena...👏👏👏 sama by som to lepšie nenapísala....A máš môj veľký obdiv že sa ti to chcelo 👍

luci74
28. dec 2016

@moni244 keby niekto toto zažil robí to isté....ja ju úplne chápem prežila som si niečo podobné, ale bola/je v tom kolegyňa

obsadenemeno
28. dec 2016

@luci74 chyba nie je v kolegyni/svagrine/inej zene, chyba je v tom chlapovi........ len skoda, ze kazda vini hned tu druhu zenu a nie toho svojho "adonisa"........ co je on nesvojpravny? Nevie povedat nie??? Tak potom chyba je v tvojom prijimaci, ked si si vybrala takeho chlapa, co nema kuska ucty a slusnosti k tebe.....

luci74
28. dec 2016

@obsadenemeno u mňa to bolo že medzi nimi to bolo obojstranné tak áno chyba bola aj v nej 🙂

obsadenemeno
28. dec 2016

@luci74 ak ona bola slobodna, nezadana, chyba bola viac unho, on mal zavazky

luci74
28. dec 2016

@obsadenemeno vydatá s dvomi deťmi.... ;)

esther03
28. dec 2016

@luci74 chlap, ktory by ta nemal na haku by vedel povedat nie aj keby tisic kolegyn po nom skakalo. Takze ano chyba je v nom nie v kolegyni. Ona ti nic neslubovala, lasku ti nevyznavala a zalubit sa mohla do koho chcela, pokojne aj do tvojho chlapa. On mal povedat nie sorry som zadany. Ale on to nespravil...

luci74
28. dec 2016

@esther03 nuž jeho vysvetlenie som chorobne žiarlivá presne a a oni sú len kolegovia a kamaráti :D :D už viac to neriešim...len viem aké to je a pani úplne chápem...

obsadenemeno
28. dec 2016

@luci74 ano, kolegyna mala zodpovednost k SVOJEJ rodine a k SVOJMU manzelovi, ty si musis urobit poriadok s tym svojim plejbojom, co mas doma....... jej kapusta je jej kapusta a nie tvoj biznis.

esther03
28. dec 2016

@luci74 pockaj a on ta podviedol a prisla si na to ci len ziarlis na kolegynu? Inak to co predvadza slecna zakladatelka je uz iny level....

luci74
28. dec 2016

či ma podviedol neviem...ale písať si pič*viny písali 🙂 panička ho ma omotaného okolo prsta a on robí idiota zo mňa namiesto toho, aby videl to čo vidím ja...je zaslepený nech sa páči keď to urobí tak to urobí ja tomu žiaľ nijako nezabránim iba viem, že za to nestál 🙂

obsadenemeno
28. dec 2016

@luci74 tak si pozorne precitaj rady v tomto vlakne a najdi stratenu sebauctu........ taky chlap ti potom za to nestoji.......

moni244
28. dec 2016

@luci74 to porovnavas dve rozdielne veci

wolfgirl
28. dec 2016

@obsadenemeno Presne! Konecne to niekto napisal, treba VYMENIT CHLAPA ZA INY MODEL 🙂 Inak to s tym biznisom nie je celkom tak pravda, raz sa zamotaju dvaja ludia do kopy a stiahnu so sebou aj svojich partnerov, takze sa z toho stava ´biznis´ vsetkych zainteresovanych

wolfgirl
28. dec 2016

@luci74 Ja byt chlap a mat takuto peknu zenu, na inu ani nepozriem. Bude si ten este trieskat hlavu o mur, pamataj na moje slova, karma je zdarma 🙂

tomiholjubavi
30. dec 2016

Ked som si prečítala co pise luci a pozrela si jej blog, tak som zostala uprimne prekvapena. Prečo chlapi podvádzaju také krásne ženy? vo všetkych "mudrych" casopisoch sa skoro vzdy vina hadze na partnerku. lebo je isto tepláková, neupravená, obtlstnutá, zanedbaná vzhladom alebo zanedbáva duševne chudácika chlapa, neposkytne mu teplo rodinného krba a zároven mu nie je sexy zvodkyna...a tuto aha aka kočka.. ja som hrdá na svoj vzhlad a nosím ho pyšne ako dedičstvo svojich ostro-črtých, špicatobradých rumunských predkov, ale úprimne keby sme sa postavili my dve k sebe, tak by to bolo jak dacia vedla ferrari 😂 nehovoriac o tom, ze pánovi neverníkovi nosí pod srdcom druhé dieťa... (takže aj rodinný krb horí) kde je teda chyba?

A tu som si spomenula na slová môjho prvého muža, ktorý bol síce sociopat bez štipky emocii, ale veľmi vzdelaný a jeden z najinteligentnejších ludi, akych som kedy spoznala. To mu nemozem odopriet ani ako (nezdareným partnerstvom zatrpknutá) exmanželka 😂

Hovoril toto: Neexistuje láska na prvý pohľad. Nikdy! Existuje len sympatia, iskra...ale je slabá ako naozajstná iskra, ktora padne na studenú zem. Aby z nej vzniklo niečo viac, treba tomu venovat čas a pozornosť. Presne ako vo vztahoch. Môžeš stretnúť človeka ako vystrihnutého z tvojich erotických predstáv, kým mu nedávaš priestor, nič sa nerozhorí. Preto je každá jedna nevera úmyselne a vedome spravený čin.
Ak si vo vzťahu a spoznáš osobu, ktorá zaiskrí, presne v tom momente si treba uvedomiť, čo chceš v budúcnosti a ako dalej sa zachovať. Je to ako partička šachu, pred kazdym krokom musis rozmyslat. Ak chcem udrzat partnerstvo, nerozdúchavam iskru, lebo ohen sa uz hasi tazko.... A keďže je jasné, že nevera je rozhodnutie rozumu, netreba na udržanie partnerstva apelovat na nič iné, len na rozum. Partner si musí byť dobre vedomý následkov svojich činov. Musí si jasne a bezkompromisne uvedomovať, čo románikom získa a čo stráca. Potom si dobre rozmyslí, či mu to za to stojí.
Ako hovoril Stalin, ak sa ti druhý stane konkurenciou, je príliš neskoro. Tak neverného cloveka treba nechat íst, on už sa rozhodol...A silní ludia so slabochmi nestrácajú čas. Následky nevery musia byť presne také, ako bolo stanovené na počiatku, nech to nie su len plané vyhrážky zúfalej existencie. Je však málo pravdepodobné, že racionalny človek, ktorý investoval do vztahu vela, si dovolí nechať sa uniesť vášňami, ak vie, aky postih ho za to čaká. Manželstvo je totiz zmluva a my ako silný partner vyzadujeme absolútne garantovanie všetkých jej bodov.
...
Hoci som mnohé z exovych filozofickych vyjavov zabudla, tento som si osvojila...je v tom kus velkej pravdy.

ma77
30. dec 2016

@tomiholjubavi Krasne napisane ten tvoj ex je fakt inteligentny človek 😉normalne som sa začitala 🙂ale je to pravda len keby chlapi ktory tu iskru zapalia rozmyšlali rozumom nie tym čo maju v gatiach😝

tomiholjubavi
30. dec 2016

@ma77 no on bol velmi inteligentny..ale aj velmi manipulativny..zivot bral ako hru a ludi len ako nastroje svojej vole. preto som sa aj rozviedla. s takym clovekom sa neda zit. ale vela ma naucil a vzdy som ho rada počúvala, ked rozpraval o dejinach, politike, psychologii, filozofii, literatúre..mal siroky zaber. len srdce mu akosi chybalo..a take veci ako súcit, laskavost, schopnost odpustat...

dai
30. dec 2016

@tomiholjubavi neviem... dobre sa citalo co si napisala, ale myslim ze realny zivot nie je cierno biely... ma vela odtienov, velakrat clovek spravi co by nikdy nespravil, za seba ruku do ohna davaju podla mna len neskuseni ludia - tym myslim ze nepresli danou skusenostou... Jedna a ta ista situacia s tymi istymi aktermi moze skoncit v inom case na inom mieste za inych okolnosti diametralne odlisne...
A osobne sa mi nestalo ze by som sa cudovala ze niekto podvadza niekoho len preto ze je krasny... ved do krasy sa clovek sice moze zalubit, ale lubit ju len tazko...

tomiholjubavi
30. dec 2016

@dai mas pravdu..to mam asi tú deformaciu z časopisov a aj nemenovaného fóra 😀

Neviem cim to je, ze zeny vzdy pri nevere majú tendenciu obvinovat zeny. bud milenku (tá k*rvisko), alebo partnerku - bud je skareda, hysterická, majetnícka, často "nedáva"..a počula som už aj také, že "žiarlivosťou a podozrievaním ho nahnala to urobiť" 😀
predsa len sa ako najcastejsi nedostatok podvadzanej manzelky uvádza nejaká fyzická nedokonalost. to som ja nevymyslela, len som odpozorovala z vela vela tvrdení. preco je to tak? neviem...preto som sa aj zacudovala, ze napriek hojne rozsirenej (nie však aj mojej) mienke, ze podvadzane su vacsinou teplakove puťky s pneumatikou a milenky sú dokonalé bohyne...sa najdu aj bezchybne krasne podvádzane ženy...
... no a ruku by som do ohna za nikoho nedala..ale kedze som raz, hned na zaciatku velmi jasne a nekompromisne oznamila manzelovi, ze prah mojej tolerancie na flirtiky je nulovy, mam pokoj na dusi. lebo on je rozumny muz 🙂 nemusím stíhačkovat a som spokojna...

dai
30. dec 2016

@tomiholjubavi moja skusenost ( teda nastastie osobnu nemam, pripadne o nej neviem🙂 ) je ze podvadzane su velakrat tie pekne... a co je sranda, velakrat s omnoho skaredsimi🙂 cize moja conclusion z toho je ze hold pri tej nevere velakrat ide o nieco uplne ine ako o vzhlad - moze to byt nervna manzelka na materskej a neuspokojeny chlap, moze to byt prilis dokonala a suverenna manzelka ci manzel, proste cokolvek co v druhom vyvola pocit neuspokojenia - a tu prichadza prave ta prilezitost, nahoda, situacia... cize ak by sa napr. ten clovek co sa ti strasne zapaci objavil v iny okamih tak by ta rozum stopol, ale ak je prave situacia ze ten rozum je uz sam nahlodany a vtedy vstupi ten pan carovny a zrazu da vsetko co chyba... ( 🙂 sme sa vela s bratmi o tomto rozpravali a aj oni ako chlapy pripustili ze krasa je fajn ked chces sex ale pre vztah aj chlap potrebuje milion inych malickosti🙂 )

- lenze nevera nemusi byt len o tvojom chlapovi🙂 moze byt kludne aj o tebe... len staci aby sa spojilo milion malickosti🙂

tomiholjubavi
30. dec 2016

@dai máš pravdu. zavisi od všeličoho..ale aj tak si stale myslim, ze laska na prvy pohlad neexistuje a kazda nevera je vyber...nech uz tomu predchadza hocico. clovek si vyberie toho druhého, lebo v danej chvili sa tak rozhodol. nie je to o ziadnych pudoch, ani nekontrolovatelnych, neovladatelnych emociach a vásnach. a ci ho k tomu dohnala nervná superiorna manzelka alebo milion maličkosti, furt to je niečo, čo v danej situacii dotyčny neverník vyhodnotil ako to, čo mu je vyhodnejšie a čo chce.

luci74
1. jan 2017

@tomiholjubavi Ďakujem veľmi veľmi pekne za povzbudivé slová každému z vás......nie niesom tehotná neviem len ako to zrušiť lebo dátum tam mám 2014 :D :D :D a niesom žiadna žiadna kráska..nepripadám si tak proste už som v takom štádiu, že sa začínam nenávidieť...

obsadenemeno
1. jan 2017

@luci74 krasa je v ociach toho, co sa pozera....tak sa kukni na seba do zrkadla a zacni si vazit samu seba, mat sa rada....a potom sa zacnes aj samej sebe pacit. Lebo to nie je len o vyzore, o prefektnom ucese, oboci ci postavicke modelky. Je to to "nieco" co je tak tazko definovat, ale co sa casto da vidiet u zien, ktore mozno nie su prave najkrajsie podla sucasnych "pravidiel" ale maju iskru, smrnc a hlavne, maju sa radi. Poznaju svoje klady, zapory a vedia si urobit srandu same zo seba. A prinasaju radost do zivota inych. Maju sa radi a vedia, ze si sama sebe najlepsou kamoskou, ale takisto mozes byt sama sebou aj najvacsim nepriatelom,
Podobne ako nevera je volbou, aj toto je tvoja volba. Ci sa budes uzierat a nenavidiet alebo milovat sa a tesit z dobrych veci v svojom zivote.
Zacni vymenovanim veci, co su dobre v tvojom zivote a veci, za ktore si vdacna. A opakuj si to kazdy den. Ty si jedinecna a nepotrebujes inych ludi ako zrkadlo, aby ti potvrdili kto si.

tinuskamartinuska
autor
3. jan 2017

baby, dakujem za nazory,neda sa reagovat na vsetky,ale zhrniem to, nech je to uz akokolvek, som mu povedala, ze nemam rada ked ju vola zdrobenene,a nech o nej nehovori, povedal mi,ze kvoli comu,ze ci som princezna ci co,ked si diktujem,alejednoducho preto,ze ma to drazdi, nikam sme vsak nedospeli, on sice prestal o nej vypravat, ale stve ma to nadalej , skaredo sme sa povadili,velmi skaredo,a potom sme zatiahli tam aj ine veci,a mam toho akurat tak dost.
@ukulela vdaka za koment, nevykricim nic, pockam,uvdim,ako sa to vyvinie,ked ma bude srat s nou stale, zakrocim, mne sa tiez nezda ok,ze spolu vyspavaju v detskych izbach.
a ze si tam ona kraluje,ale zda sa, ze chlap ma oci pre mna a miluje mna,ale neviem to este urcite.
@moonlight1210 fajn koment,precitala som si, mas v nom z casti pravdu, ze mozno chce,aby som ziarlila aj ja nanho, mozno je aj manipulátor, ktovie, mozno to na mna iba hrá, ale mozno nie, mozno ho zaujala ta standa. to sa ale ja nedozviem naozaj.

tinuskamartinuska
autor
3. jan 2017

holt chlapi asi naoza nevazia,co maju..ako vravi @tomiholjubavi ked uz podvadzaju aj mlade krasky,tak je to uz chyba v nich, v systéme. my s tym nic neurobime.

marianinka
13. jan 2017

No ako to vsetko dopadlo, niexo nove???

tuusfatum
13. jan 2017

Ahoj. Uplne ta chapem tiez by som mala nervy na tu zensku, ale zial je to taky typ ktora potrebuje sa ukazovat hoc aj vratnikovi ma to v krvi. Ale taketo nastrahy budu vzdy!

Dam ti 1 otazku. Ale bud k sebe uprimna. Vies si predstavit mat s tymto muzom DIEŤATKO? Ak vo vnutri citis ze nie..tak zasnuby nezasnuby..nema to vyznam dalej.. Manzelstvo nie je len papier...ale to vies..
8 rokov dlha doba ale keby si sa mala rozvadzat uz po 1 roku. Tak ta bude mrziet ze si si hi vobec brala.

Si mlada kocka a chlapov je dost. Porozmyslaj a daj na rozum a intuiciu ♡

Vsetko dopre prajem 🙂

Strana
z8