icon

Chronický klamár

novylogin
5. nov 2013

ahojte nie som tu nova iba som si zalozila novy nick. nechcela som aby ma niekto spoznal.
tak k veci : som vydata a mam syna. s manzelom sme spolu 2 roky a v podstate od zaciatku nasho vztahu klame. nepytajte sa ma preco som si ho teda brala. proste som bola zalubena a zaslepena. nepotrebujem pocuvat prednasky som si vedoma toho vsetkeho co sa deje.
Pred svadbou som sa ho pytala ci je nieco co by som mala vediet na to mi odpovedal ze nie. ked uz som bola tehotna nasla som ale v papieroch rozne doklady o viacerych pozickach a veci zo sudu (financie) a tak isto aj lekarsku spravu od psychiatra (patologicky hrac) dokonca sa aj liecil v banskej bystrici.(prekonal to ale vsetci vieme ze to je diagnoza na cely zivot) klame ma neustale co sa tyka penazi. stale mi vravel ako sme na tom dobre a pritom si poziciaval peniaze od kamaratov a znamych a nosil mi ich domov ako vyplatu. jedno obdobie dokonca rano odchadzal do prace a pritom po tyzdni mi zvonil doma jeho kolega ze preco neni v praci. proste klamar klamar. jeho otec mu dal 900eur aby si manzel urobil autoskolu na autobus. ale manzel dostal akysi skrat a vsetky peniaze prehral a prestavkoval. vtedy sme sa skoro rozviedli no slubil mi ze uz mi nebude klamat a ze vsetko ohladom penazi mi bude hovorit. bohuzial znova som sa dozvedela ze mi klamal pretoze si zobral pozicku 400eur . ktore priniesol tak isto domov ako vyplatu to bolo v tom obdobi ked nechodil do prace. ja fakt neviem uz mi slubil ze sa zmeni a ze mi uz nebude klamat. chcem mu verit! nechcem sa rozviest .chcem zachovat rodinu .mame syna .jednoducho neviem si predsatvit ze mam zostat sama. co na to povedeia moji rodicia? existuje nejaka diagnoza klamar? da sa to liecit? zmeni sa? nechcem sa rozviest ale tak isto s nim nechcem byt za kazdu cenu. viem ze teraz vsetky mi budete vraviem ako sa mam zbait a odist ale nieje ine riesenie? prosimvas poradte mi

Strana
z3
maja2039
6. nov 2013

Skoda reci, naco si s nim ja to jednoducho nepochopim ze zijem s idiotom a sa stazujem jednoducho povedane asi ti to vyhovuje inak by si snim nebola. Tot moj nazor!,,,,,,

mk22
6. nov 2013

napriek všetkým klamstvám a nie malým, si s ním stále zotrvala, ale sama vidíš, že zmena žiadna, len čo rastú dlhy a nechápem, čo majú rodičia spoločné s tým, keď ty sa rozvedieš? veď rozvod je bežná vec, ty musíš konať najlepšie pre seba aj syna, toto je bez budúcnosti, iba tvoja snaha na záchranu vzťahu je veľmi málo, pokiaľ z jeho strany je snaha nulová darmo sa budeš snažiť..ako radia ženy, rozvod..aby si sa v dlhoch neutopila, dobrým otcom môže byť predsa i naďalej a ty mu môžeš pomáhať koľko chceš..ale ak by som ja videla nespoluprácu, tak dovidenia mladý muž..radšej sama, kľudná, šťastná..ako v páre s takým mužom..

digysa
6. nov 2013

@novylogin Nemam cas citat ostatne nazory, tak v rychlosti pisem, co by som urobila ja.
Ak ho mas rada a nechces sa s nim rozijst a udrzat vztah tak by som to vyriesila nasledovne.

Rozviedla by som sa v "tichosti". Problem je totiz obrovsky, lebo manzel nie, ze klame ale on kradne TEBE a kradne aj SYNOVI financie, ktore by ste mohli pouzit na ine ucely. A ked nechces zostat aj so synom pod mostom, tak by som sa docasne rozviedla.....tak, aby to nikto nevedel.
Zostante spolu pod jednou strechou, majte sa radi, fungujte, ako rodina, rieste problem...........ale to financne bremeno, ktore po nom zdedis bude velmi velke. Pozicka sem, pozicka tam............chlap sa nemeni, nechce sa menit, nesnazi sa o to.....uz ma davno ist k psychologovi.
Ako rozvedeni nebudes zodpovedna za jeho dlhy.........daj mu ultimatum, ze si ho zoberies az vtedy, ak zacne riesit problem a este budes aj taky GRANT, ze mu ochotne pomozes pri rieseni jeho problemu.

Ja by som sa ale velmi bala toho, aku buducnost chysta pre svoje dieta......

jajamija123
26. sep 2020

@novylogin ahoj, mozem sa opýtať, ako ste nakoniec toto vyriešili?

marca12
26. sep 2020

Bohuzial sa nikdy nezmeni. To je porucha v mozgu. Casom ta znici aj vase dieta a sama sa rozvedies. Darmo ti budeme pisat,aby si ho opustila. Na to musis prist sama. Ale zrus bezpodielove spoluvlastnictvo. Ked nie kvoli sebe,tak kvoli dietatu.

novylogin
autor
19. feb 2021

Tak dávam info . Nechcem dávať nikomu
falošné nádeje ale dá sa to zmeniť keď ten človek chce...my už žijeme prakticky normálny život 🙂 manžel je gambler, priznal si to a bol na liečení v roku 2015 o odvtedy (klop klop) abstinuje.
@jajamija123 ahoj.. manžel je gambler...bol na liečení v roku 2015 a odvtedy sa drzí a abstinuje 😊 mali sme aj súd na rozdelenie bsm keby náhodou..

Strana
z3