Ako zvládať notorického klamára v práci?
Mali ste v práci/ v škole notorického klamára? Ak áno,nekomplikoval váš život v práci alebo v škole? V práci máme dvoch jedincovov, jedna klamárka silou mocou chce kamarátit s každym. Aj v autobuse chce sediet vedla mňa a rozpravat svoje rozprávky...v kuchyňke detto. Mňa jej správanie vyčerpáva. Už som jej slušne pivedala, že nemám záujem o jej rozprávky,ale ona pokračuje dalej,nosí cukríky,stále chce vykecávať a byť v centre pozornosti. Už neviem čo s ňou. Nejaké typy ako sa zachovať v jej prítomnosti?
@anonym_autor tak jej to povedz neslušne. A ignoruj ju. Na takých nič iné neplatí
@anonym_autor áno mala, kelegu. Pomohla šoková terapia. Povedala som mu všetko, čo si myslím. Asi 3x ale pomohlo
moje tipy:
tip na knihu; typ domu
kuchynka, nie kuchyňka
jedinec - jedincov, nie jedincovov
chce kamarátiť - chce sa kamarátiť
@anonym_b314c3 to je od teba pekné, ale myslíš že autorka stojí o tvoje gramatické okienko?
áno mala a mám. Už ma unavuje. Je to rodinný príbuzný. Tie klamstvá čo už natáral by nežrala ani koza. Ak môžem - radšej sa mu vyhnem.
duševné zdravie je pre mňa dôležité.
@anonym_autor Poznám 2 takýchto retardov - jedna jeblina v rodine, druhý je môj známy. Mňa fascinuje, ako si oni veria a myslia , že nikto nepostrehol že sú patologicky klamári. A áno, niektorí majú tú tendenciu sa akože kamosit na silu, pchať do priazne atď. Odporúčam ak slušne odmietnutie sa minulo účinkom, odmietnuť neslušne. Pretože tieto pijavice testuji tvoje hranice, kam až ich pustis
áno mala a mám. Už ma unavuje. Je to rodinný príbuzný. Tie klamstvá čo už natáral by nežrala ani koza. Ak môžem - radšej sa mu vyhnem.
duševné zdravie je pre mňa dôležité.
@anonym_3edb0f To dôverne poznám
moje tipy:
tip na knihu; typ domu
kuchynka, nie kuchyňka
chce kamarátiť - chce sa kamarátiť
@anonym_b314c3 Dakujem. Uz-uz som sa na to chystala😃

moje tipy:
tip na knihu; typ domu
kuchynka, nie kuchyňka