icon

Chronicky nespokojná manželka

manzanilliak
16. máj 2012

ahoj, mam problem so svojou manzelkou a jej chronickou nespokojnostou. Nepijem , nefajcim, vsetky zarobene peniaze davam do domacnosti.Kazde volno travim s rodinou .Vzdy sa snazim zobrat syna aspon na 2 hodinky a nech zena ma klud ci uz na upratovanie alebo na pozeranie TV.Samozrejme varenie je moja praca a varim takmer len ja, este ked idem do roboty sa snazim uvarit aby ona nemusela sa tym zatazovat.Najlepsie bolo ked som raz stal pri hrncoch a zena mi vycitala ze jej nepomaham v domacnosti.Taktiez sadenie kvetov, okopavanie zahrady je moja robota.Zajtra ma prist jej kamaratka a uz som dostal poziadavky na upecenie sladkeho a aj slaneho peciva, ja to bez problemov urobim lebo keby som to nechal na nu tak by sa toho chytila ale co by si clovek vypocul pri tom jej nervaceni.posledne dni mi vycita ze sa nemoze sama dostat do mestaa, ja s tym nemam problem nech ide ale tento tyzden mam dovolenku a chcem si nieco porobit okolo domu ale ona ked si nieco zaumieni tak to musi byt hned a nevie pockat nejaky ten tyzden, a ak neprikivnem som sebec.Viem ze ani ja nie som dokonaly a mam vela chyb a caka ma este vela roboty na ich odstranovani ale aspon mala pochvala by padla vhod..

katka888
16. máj 2012

@manzanilliak
tu pomoze uz len jedine.... vecer jej ukaz ako si muz plni manzelske povinnosti, aby skludnila unudene hormony...

lucka1987
16. máj 2012

@irriss s tym suhlasim.. tak jasne ze nepoviem ked mm povysava : " boze ty si povysalavl, ty si uzasny milujem ta som stastna ze ta mam... " 😀 😀 😀 😀 tiez chvalim spontanne a mm tiez, ked nas to napadne a pride nam to vhodne. naposledy som ho riadne pochvalila, ked urobil strasne dobry obed.. a sam od seba. ja som bola s izbe s krsnatom a nasim drobcom a len kukam ze mm cosi vytahuje buchoce s hrncami a tak.. 😀 😀

lubicakovac
16. máj 2012

waw,... waw na tému, waw na obsah, a najväčšie WAW tím čo sú nespokojné, že sa tu chlap sťažuje na ženu... to je rasizmus,..no fuj,....

@manzanilliak žene povedz že ked sa jej nepáči, nech si urobí sama, a na týžden sa zdekuj 🙂

irriss
16. máj 2012

@manzanilliak
Kde jsi?
Vysavas nebo peces dort? 😉 Proc si k nam na chvili nesednes?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
didiana333
16. máj 2012

@miriam11 a dobre sa rehoce na nás... 😀 ako sme už za "neho"rozviedli tému na dve strany..... 😀 😀 😀 😀

manzanilliak
autor
16. máj 2012

len na upresnenie🙂 nie som pod papucou, myslim ze som dominantny dost, vsetko co robim nerobim pre to ze by ma zena do toho nutila ale robim to pre svoju rodinu, nechystam sa piect cajove pecivo ale asi nejake bryndzove rozky a kysnuty slivkovy kolac- to na upresnenie.a vobec nie som dokonaly, ved som napisal ze som si vedomy svojich chyb a ano nemam problem aj hodit veci do pracky a povesat ale uz nezehlim🙂, napisal som sem lebo som chcel pocut vas nazor, za uprimne rady dakujem, rad to robim pre rodinu, len zakazdym pride nieco nove cim nie je spokojna

eaka
16. máj 2012

@manzanilliak xi ... sa rozveď a vezmi si mňa.. 😀

irriss
16. máj 2012

@eaka 😀 😀 😀 😀 😀

bodka70
16. máj 2012

@manzanilliak , mal by si sa prihlásiť 😉 😀 😀 😎

http://www.manzelianaprenajom.sk/

miriam11
Odpoveď bola odstránená
eaka
16. máj 2012

@miriam11 nie! MŇA!!!! 😀

bodka70
16. máj 2012

@eaka
@miriam11 , dievčatá pekne do radu sa postavte a žiadne predbiehanie 😵 😀 😀 😀

eaka
16. máj 2012

@bodka70 aby ešte nebola oňho bitka! sa poteší, ako sa tu oňho trháme a doma si manželka zlízne smotanu v podobe romantickej večere a divokého sexu... 😝

bodka70
16. máj 2012

@eaka, závidíme čo? 😝 😵 😵

irsina83
16. máj 2012

@manzanilliak pozri s tym asi nic nespravis, to su take povahy, ktore su vecne nespokojne....alebo ked ich nieco uspokoji tak len na chvilu....

irriss
16. máj 2012

@bodka70
Mam pred sebou "Mrazika" ..jak dupe na BabuJagu - Ivan: Ke mne se chaloupko otoc.
Babajaga: NEEE.k lesu celem, k Ivankovi zady 😀 😀 😀

irriss
16. máj 2012

@eaka
ja zavidim tu smetanu - drzim dietu 😉

bodka70
16. máj 2012

@irriss 😀 😀 😀

bodka70
16. máj 2012

jáááááj, doma chronicky nespokojná manželka a tu na MK koľkým ženám urobil radosť, alebo aspoň vylepšil náladu 😉 😀 😀 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuhana2
16. máj 2012

ci je to len vymyslene, je to jedno, zial aj ja poznam viac parov kde by muz mohol kludne napisat tento prispevok, je to smutne a ja nevidim vychodisko z tejto situacie, lebo ked on prestane robit ona sikovne si najde ineho a nakoniec len deti doplatia na vsetko, lebo pridu o ocka...Treba vydrzat kvoli detom!

irriss
16. máj 2012

@bodka70
Pripomina mi to typicke pary, kdy clovek nevi, kdo "nosi kalhoty"

baklik
16. máj 2012

@manzanilliak ahoj, tak ten moj tiez dost pomaha v domacnosti, bez problemov sam navari, uprace, postara sa o maleho, ale ze by robil vsetko iba on, tak to nie... mna najma dostala ta tvoja poznamka o tom, ze ides napiect pre jej navstevu sladke a slane. nehnevaj sa, ale to som sa uz musela zacat smiat... 😀 tak toto si neviem ani predstavit, ze by urobil ten moj, asi by som sa dobre pobavila na tom... 🙂 prosim ta, neprehanaj to, pretoze ona to zacne brat ako samozrejmost, ak uz aj nezacala, co asi aj ano... osobne poznam iba dvoch chlapov, ktori pecu - jeden je uz rozvedeny a o tom druhom viem iba z pocutia 😉

lucka1987
16. máj 2012

@manzanilliak dufam, ze ty nie si moj muž 😕 ak hej si ma nepraj ked dojdes domov 😨
zartujem moj nie si...
my ti verime , ze nie si pod papucou... 😉

ale chapes. my zeny sme castokrat v tomto smere prefikanejsie ako muzi, a vieme docielit svoje, teda aspon tie silnejsie osobnosti. a tak si myslim. ze ta tvoja je silnejsia osobnost, a mozes nam tu halusky do hlavy tlacit., ze nie si pod papucou.. lebo kazdy to vola inak.. ale uprimne, ak ti to mam povedat narovinu, nevies si dat rady s vlastnou zenou.. bacha az jej nie je az moc dobre , lebo o par rokov uz nebude nad tvoje sili ju uspokojit v zivote a zena sa moze obzerat inym smerom ako tym tvojim. tot moj nazor 😉

lucka1987
16. máj 2012

@miriam11 myslým, ze jeho manzelka si to uvedomuje az prilis 😉 a kedze si je vedoma jeho "hluposti" a nadmernej obetavosti , tak to premyslene zneuziva a este sa aj hra na nespokojnu zienku... 😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lucka1987
16. máj 2012

@manzanilliak a este nieco.. tiez to verim, ze si dominantny.. ved preto pises na fore pre mamicky , snazilky a tehotne zienky a "kydas" tu na svoju manzelku, pretoze nie si dostatocne silny chlap, aby si jej vsetko povedal narovinu ako treba.. co od tejto diskusie cakas ???

podla mna chlap, ktory si riesi komplexy na fore najma co sa tyka jeho vztahu k manzelke a osobitne pride s problemom ako ty a este pise ze je dominantny... 😀 😀 😀 prepac.. ty nie si chlap v trenkoch ale v "cipkovanych tangacoch" co sa skryva za PC obrazovku a tajne dufa, ze sa bude moct niekomu postazovat 😉

bodka70
16. máj 2012

nič v zlom dievčatá, ale v opačnom garde je to úplne bežná situácia v mnohých domácnostiach - t.j. variaca, pratajúca a pečúca manželka pri chronicky nespokojnom manželovi. Len akurát sa to berie za takú bežnú vec, že sa neoplatí o tom ani písať, nieto zakladať tému. 😝 🤐

Niežeby som to mužom priala zažiť z opačnej strany, myslím že vo vzťahu si majú byť partneri rovnocenní (nie rovnakí). Ale tak či tak, v možnostiach, ako si to doma zariadiť, ženy ťahajú vo všeobecnosti za kratší koniec.

lucka1987
16. máj 2012

kks asi si idem lahnut.. ine tvrdky tu uz davam... 😅 ospravedlnujem sa za ne.. az ma nahodou nejaka gramatiky chtiva mamicka neohovorí 😅