Chronicky nespokojná manželka
ahoj, mam problem so svojou manzelkou a jej chronickou nespokojnostou. Nepijem , nefajcim, vsetky zarobene peniaze davam do domacnosti.Kazde volno travim s rodinou .Vzdy sa snazim zobrat syna aspon na 2 hodinky a nech zena ma klud ci uz na upratovanie alebo na pozeranie TV.Samozrejme varenie je moja praca a varim takmer len ja, este ked idem do roboty sa snazim uvarit aby ona nemusela sa tym zatazovat.Najlepsie bolo ked som raz stal pri hrncoch a zena mi vycitala ze jej nepomaham v domacnosti.Taktiez sadenie kvetov, okopavanie zahrady je moja robota.Zajtra ma prist jej kamaratka a uz som dostal poziadavky na upecenie sladkeho a aj slaneho peciva, ja to bez problemov urobim lebo keby som to nechal na nu tak by sa toho chytila ale co by si clovek vypocul pri tom jej nervaceni.posledne dni mi vycita ze sa nemoze sama dostat do mestaa, ja s tym nemam problem nech ide ale tento tyzden mam dovolenku a chcem si nieco porobit okolo domu ale ona ked si nieco zaumieni tak to musi byt hned a nevie pockat nejaky ten tyzden, a ak neprikivnem som sebec.Viem ze ani ja nie som dokonaly a mam vela chyb a caka ma este vela roboty na ich odstranovani ale aspon mala pochvala by padla vhod..
prikyvnut sa pise s "y" 😉
dobry pokus, ale evidentne sa niekto straaaaasne nudi....nevidim na tejto teme nic chvalyhodne 🙂
@manzanilliak tak tieto veci asi vyriesis iba s nou. My nevieme dobre posudit tie vztahy zvonku, a ty sam to tiez
neposudis, kym sa otvorene neporozpravate.ona to mozno citi a vidi inak- mozno sa citi nemilovana, mozno ma pocit ze si ju nevsimas ako zenu, alebo nieco ine.Tuto vycitky nepomozu, mali by ste si vecer sami dvaja sadnut, a v klude si o tom niekedy pokecat. mozno citi nedostatok fyzickeho kontaktu a sexu, a mozno ma len nervy v praci a citi sa unavena.
Jasne, dobre sa pise - ja robim toto a tamto, ale vo vztahu dvoch ludi to nie je vsetko.Tiez mam muza co doma robi vsetko, prace si delime, umoznuje mi chodit do skoly..ale to nie je jediny dovod preco sa na neho usmievam a preco ho mam chut objat 😉
@manzanilliak tak ja si ťa zoberem domu 🙂))
Lebo doma robím všetko ja 🙂,moj drahy nosi domu peniaze a každý víkend sa nám venuje...
Ale ja varim,upratujem a aj ostatne veci robím ja..
Mame tri deti 🙂))
Neváži si ťa :( ,byt tebou nechala bych ju nech začne robit tie veci čo robíš ty.. At si ujasni že má doma dobrého muža...
@manzanilliak myslím, že viem, čo tým chceš povedať, aby sme sa každá nad sebou zamysleli.
Nie je to zlý nápad, len tie, ktorých sa to týka, si to ani nevšimnú, alebo nepochopia. Prajem ti pekný deň.
@manzanilliak ahoj, a porozprávať s ňou o tom si sa skúsil? vieš ona toho má určite tiež dosť a keď máte maličké detičky tak toho môže mať cez hlavu.. možno si neuvedomuje že ty si z práce tiež unavený, vidím to skôr na nedostatok komunikácie.. sadnite si spolu a vyrozprávajte si otvorene ale citlivo čo vám na druhom vadí, keď to nepomôže aspoň to prečistí vzduch a dozvieš sa viac o jej pohlade na veci.
cely prispevok sa mi nezda. kazda zena by okolo takeho muza tancovala a starostlivo opatrovala ako zvlastny exemplar. kde je len ten pes zakopany? skoda, ze sa nedozviem pohlad druhej strany.
@bets
no konecne sme aspon dve 😉
dnes registrovany chlap (?), prvy prispevok, takato haluz - teda sorry, ale nepoznam vo svojom okoli muza, ktory by bol takyto "podpapucovy" (podla mna) a este si siel vylievat srdce na MK, aby ho tam ostatne mamicky akoze chvalili....no v poslednej dobe je na MK cim dalej, tym viac dost "ujetych" tem....
@manzanilliak fíííha chlap čo varí pečie,,,no hmm 😉 taký by sa mi zišiel aj ked moj mm je uplne super,,,taktiež sa stara o zahradku on,,,a ide mu to super,,,ale ak ti mam povedat svoj pohlad,,,vela mamičiek aj žien tu na MK by chcelo takého ohladuplneho muža,,starostliveho a citliveho,,,su to krásne prednosti,,,jedine komunikácia,,,aký ma pohlad na to ona?čo na to vraví?aký je Váš citový život?,,,,,,myslíš že z jej strany tam už nieje láska?...určite by mala ocenit tieto evci čo v domácnosti robíš....lebo vela žien by chcelo mat takeho partnera,,,vieš mi ženy sme občas dost komplikovane aj ja som taka,,,horuca krv 😀 😀 😀 niekedy sa rozčulujem ani neviem prečo,,,možno je pre niečo frustrovana niečo ju vo vnutry trápi(nehccem ju obhajovat),,,...určite by mala ocenit snahu ako jej pomáhaš chceš aby si oddýchla,,,to su veci na nezaplatenie hlavne ked su deti ako u nas,,,nemam čas anis a učesat pomaly 😀 😀 ☹ klobuk dole v tom ako ju chceš odbremenit,,,skuste ist na rande napr,,niečo romanticke,,,kávička niekde vonku v meste na terase,,,,mi chodíme s mm stále ked máme na seba čas zaspomínat ako to bolo na začiatku,,,držím ti palce,,, 😉 😉
@manzanilliak ako si si ju naucil, tak ju mas 😀 ... musis jej povedat svoj postoj... a nech nervaci.. ked sa oduje, tak sa aj odduje...
@manzanilliak Problem je v tom, ze ona je nespokojna sama zo sebou (hoci si to mozno aj ona sama neuvedomuje), viem to podla seba....zrejme ked robis veci za nu, podvedome sa citi zbytocna....
@ajca123
ale mozno su spokojni, mozno ma ta zena ine prednosti, ktore okolie nevidi, alebo nemoze vidiet.
podla mna problem nespokojnosti je niekde inde, nie v tom, co kto v domacnosti robi.
ja som tiez viac rozmaznavana muzom, ktory vela veci urobi, ale urcite si nestazuje. vztah nie je len o rozdeleni prace v domacnosti
@anjelicek26 poznám chlapa čo to dokáže a bežne pečie na sviatky 😅 . Poznám aj takého čo krásne vyšíva
@bets
@margarita damy, verte, ze ja z mojho okolia poznam minimalne jedneho muza, ktory by to robil, co popisuje dotycny. Nic by doma nepovedal, len sa citil ukrivdene. Robil veci, ktore jeho zena od neho nevyzaduje, ale on ich robi akoze z dobrej vole a potom je schopny vycitat to, ze za to nema vdacnost. A potom by bol schopny cudzim zenam na fore (namiesto toho aby sa porozpraval s tou svojou) vylievat svoje nepochopenie. A prave preto si tieto typy ich manzelky nevazia.
@anjelicek26 😕 mne to ako celko moc dokopy nejde, jeden chlap a tolko veci robi ? a este aj napise na MK ? 😅 ale to slane pecivo.. no moj mi na vianoce take pecivo upiekol 😅 a to je chlap z dediny co vyznava filozofiu praveku ... ze zena ma udrziavat ohen a chlap lovit mamutov 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 no ja poznam min. dvoch chlapov co napecu aj todrobne pecivo aj tortu aj pozavaraju... bohuzial ani jeden z nich neni moj muz 😀 moj z varenia tak maximalne caj urobi 😝
@ginger_fox
ja verim, ze takyto muz existuje, to nie je problem, mam kopec kamaratov, co su vzorni otcovia, vratane toho mojho - len mne cely ten prispevok pride vymysleny, akoze sa bavi bud nejaky pubertiak/cka alebo mamicka na MD,kym deti spia.
akoze sorry, ale ked je taky pan dokonaly, preco si tam neda aj fotku a deti a bydlisko do profilu?
a preco uz neprispeje ani "fň"? 😝
baby, robte si srandu, možno je to aj vymyslené, ale takýto muži fakt existujú (aj v mojom okolí).. ja si to síce neviem ani predstaviť, ja keď chcem od svojho muža niečo napr. aby pripravil večeru (studenú
tak taká pritulna som že až sa sama divím 😉 si neviem predstaviť sa ešte oduť za to 😕 ale zas nepoznáme druhú stranu, preto ťažko súdiť..
@manzanilliak
Nemas v nadpise chybu?
nemelo by tam byt:
Chronicky touzici po pochvale? 😉
Ja nechvalim toho sveho, proto nebudu ani "ciziho" 😉
@manzanilliak tak ked pokopes zahradku nam sem napis... mi ta pochvalime.. 😉
na margo tvojich povinnosti, moj tiez robi skoro to co ty, akurat, ze my to robime spolocne a vieme ohodnotit jeden druheho... ja mu pomaham robit chlapske roboty a on zas mne tie zenske.
kdesi mam dokonca foto ako jendou rukou vysava a v druhej drzi nasho 10 kiloveho drobca 😀 a popri tom sa mu varila polievka na sporaku.. ja som mala seknute medzi lopatkami, tak som sa len prizerala.. strasne sexi to bolo 😀 😀 😀
aj ja poznám takého muža, urobí všetko od dreva, železa, opraví auto, porýľuje záhradu, ožehlí, vie navariť, upiecť aj oprať a ožehliť Je to skoro ako prírodný úkaz a ešte, keď bol mladší, tak bol aj veľký fešák. Len vo vzťahu k deťom to trochu pokrivkávalo, ale nič závažné. A ešte svoju manželku zbožňuje. Ale aj ona jeho, skrátka sa asi našli.
az na to cajove pecivo(MM pre mna a kamosky vacsinou griluje ) a zahradu,ktoru nemame- som rada,ze MM nevie slovensky a nezaklada podobne temy 😀 😀 😀 lebo aj napriek tomu,co vsetko u nas doma robi a ako mi pomaha sa viem na nho aj poriadne nahnevat 😀
@lucka1987
ano, ale kdyby LOUDIL a prosil o podrbani a cekal na pochvalu jako pejsek na chrbate se zvednutyma nozkama, asi bych nebyla stastna... 😎
Ja chvalim, kdyz jde o prekvapeni...a hlavne, kdyz se jedna o zhotoveni neceho ne protoze byl donuceny...ale protoze chtel ci si to sam pral.. 😉
I pochvala by mela prijit spontanne , zrovna jako zhotoveni (pomoc) neceho..
no ja by som s tebou tiež nebola spokojná, načo by mi bol chlap, s ktorým môžem točiť a dávať mu príkazy o.i. že čo má napiecť atď, žena chce chlapa a nie poslušného psíka. Upratuješ, vobec nepiješ..volno tráviš len s rodinou? To ani za kamarátmi občas nechodíš? Pekná nuda, sorry 😀

@manzanilliak toto je nejaká sebareflexia,či ako to mám pochopiť? 😀 😀 😀 ak je vážne taká,ako píšeš,tak len VYMENIŤ!!!! ženu myslím.... 😀 😀 😀 😀 a ver,že ak si takýýýý šikovný,ako píšeš,tak vela mamičiek tu na MK by ťa doma privítalo.... 😀 😀 😀 😀