icon

Chýba mi neha v manželstve. Sú takí aj vaši muži?

harmonia112
13. dec 2018

mám taký dlhoročný problém, muž je taký že sa ma ani nedotkne, intímne spolu roky nežijeme, radšej chodí do krčmy a rozpráva sa tam s chlapmi, so mnou málo a musí mať na to náladu.. Mám pocit že žijem a zároveň nežijem. občas mi chýba neha, objatie, pekné slovo, ale niekedy mám pocit že som si na to aj zvykla.. sú to také chvilky. máme malé dievčatko, keby nebola ona tak už isto s nim nie som.. čo by ste robili vy na mojom mieste, prípadne napíšte aké je to u vás doma, či ste spokojné aspon by som vedela že aj inde sú problémy možno inšie..

katkabg
14. dec 2018

@whistler to iste robi aj moj muz ;)))

vanesanova
14. dec 2018

Tak ja ti tak poviem ze my sme s muzom desat rokov spolu chodili a manzelia sme 7 rokov takze 17 r. Sme spolu 7 r. Zijeme spolu mame 2 r.syna a u nas vlastne manzelstvom sex skoro zmizol z jeho strany ale nedalo mi to hlavne ked sme sa pred 3 r. Zacali snazit o bejby tak som tomu nerozumela ze keby niet mna tak mame fakt sex raz rocne a zacala som robit sceny hysterie vyzvedat no skusila som uplne vsetko mozne myslela som ze ma milenku alebo je na chlalov ale na koniec skoro ked uz som mala zbalene veci z neho vyhrklo ze jemu to uz tak lahko nejde ako ked sme len spolu chodili ze je toho nanho moc vela zodpovednosti byt manzelstvo praca nedarilo sa mi otehotniet bol to nan velky tlak bol stale unaveny a samozrejme spolu s tym prisla aj strata libida a poruchy erekcie ja som vazne skusala vsetko sexy oblecenie oral prepadnut ho v sprche aj na verejnych miestach v aute ale moc to nezaberalo ani vyhrazky rozvodom ci milencom ci slzy.... Tych bolo! Kedze ja som zas uplne inac orientovana ja by som aj kazdy den pred svadbou to bolo uplne ine uzivali sme si a zrazu toto no a pomohlo jedine ukludnit sa a jednoducho a bez vycitiek zacat o tom s nim komunikovat a ked sa narodil maly zrazu to bolo omnoho lepsie asi opadol z neho ten stres ze nema dobre spermie na to aby mohol mat dieta no a teraz na vianoce som mu pripravila adventny kalendar plny kondomov a asi 5 okienok s flaskou alkoholu a cuduj sa svete naozaj to poctivo dodrziava mame sex kazdy vecer ale aby si bola v klude mna sa tiez muz nikdy ani nedotkne mimo sexu ani bozk ani objatie pohladenie ci tlapnutie po zadku nic a sex je sice super ale tiez okrem penisu nic ine nepouziva zeby sa michytil prsnika? Co si! Ved kojim ved teraz patria mojmu malemu! Ale akoze neriesim aspon sme sa dostali k tomu sexu. Kazdy chlap fnuka ako sa zena po svadbe zmeni a mne sa zda ze to je uplne naopak uz sa nemusi snazit kvety mi donesie max na narodeniny a darcek tak isto nanarodky a vianoce pred tym mi kupil nausnice len tak a na valentina vzdy eroticke pradlo a teraz som valentina neoslavovala uz 7 rokov takze nie si sama ale skus to trosku napravit aby si mala aj ty z neho nieco tu pomoze fakt len otvorene o tom hovorit ale bez vycitiek vtedy chlapy nepocuvaju

damianadam
Autor odpoveď zmazal
girasol
14. dec 2018

@mala_hobitka lepšie si to už ani nemohla napísať. Plne súhlasím.veľa šťastia harmónia pri hľadaní svojho ja.

hastrmistr
14. dec 2018

Ja som bola v takomto vztahu 10 rokov, tie roky som trpela plakala kedze som necitila nehu a dotyky len obcas....potom som sa rozhodla ukoncit utrpenie a nasla som si mojho terajsieho manzela a ten je pravy opak.... Neviem ani opisat aky dar je on v mojom zivote ...ale poviem ti tolko kto zle nezazije tak si nevazi dobre....ja nelutujem byvaly vztah lebo som skusenejsia.vela som zazila a teraz si mmojho muza naskutocne vazim .....za vsetku lasku a dobrotu ... Mam zivot spokojny plny lasky, na tvojom mieste by som od neho odisla , dieta nieje dovod aby si trpela..... Tvoj muz si ta vobec nezasluzi!!!

saslavka73
14. dec 2018

Ja som sa pýtala na začiatku či pije. Neviem. Lebo ak ide na jedno pivo alebo tam chodí chlastat je sakra rozdiel.

tanula222
14. dec 2018

Po 11 rokoch co sme spolu z toho 6 rokov manželstva to už nie je u nás o zamilovanosti ale o láske. Veľmi sa ľúbime dávame si to najavo slovami, pohladenim, aj keď sme od kedy mame deti podrazdenejsi a častejšie sa hádame stále sa mame veľmi radi a dúfam, že to tak bude navždy

veternica
14. dec 2018

Ahojte ,ja som vydatá už 23 rokov a tiež som mala pocit že aj keď sme spolu tak sa cítim strašne sama.Tiez mi chýbal dotyk,pohladenie,akýkoľvek prejav nežnosti.Vela som sa naplakala,aj som mu o Tom veľakrát rozprávala ,že to potrebujem cítiť a on nič.Bolo aj lepšie aj horšie obdobie.A viete kedy prišla zmena??Keď som sa zmenila ja.Stale som len od neho niečo očakávala ale ja sama som mu nič nedala.Zacala som byť ja tou ktorá ho pobozkala ,objala ,pohladila a čuduj sa svete začal sa meniť.A spomenula som si ,že to vlastne môže byť tak zvané zrkadlenie.Tak by som ešte autorke skúsila pripomenúť nech porozmysla či jemu prejavuje nežnosti,alebo len čaká kedy ich dostane od neho.Vzdy som myslela že je to chýba muža a nakoniec som zistila ,že sa stačilo zmeniť mne a on sa pridal.☺️

renkalienka2
14. dec 2018

Nezijeme v stredoveku, ani v ziadnej dobe ked boli manzelstva dohovorene... ludia sa beru, lebo sa lubia a ked sa lubia, chcu jeden s druhym byt, citit jeden druheho, milovat jeden druheho... ja som s manzelom 17rokov, mame 11rocnu a 11mesacnu dcerku, a casto je on ten kto dobieza ze ja sa ho malo dotykam, a popravde kolkokrat som taka unavena ze nemam ani chut, ale ked ma necha spat vecer, tak viem ze rano ma zobudi o 5,00 a ked sa nepomilujeme, ale aspon sa dotykame a hladkame a veru niekedy je to aj kazde rano...Neviem si predstavit ze by to nebolo. Viem ze romantik nie je a netravime vecer pri svieckach, ani pri vine... ale proste len tak spolu kecame alebo jeden cita, druhy kuka telku. A slovo lubim ta je u nas pocut stale, medzi nami, medzi detmi. O tom je pre mna rodina, mali sme aj my problemy, ked prisiel o pracu a 4 roky si nevedel ziadnu najst, ale pokial sa da komunikovat da sa vsetko vyriesit... takze ako mnoho predo mnou tiez ti radim porozpravajte sa, ak sa nebude chciet rozpravat, a hlavne riesit tak sama to nevyriesis a laska sa neda iba v 1, to je iba na 50 percent.

lovelee
Autor odpoveď zmazal
babja12345
15. dec 2018

Ahojte...zaujimave citanie. Ja som vydata 28 rokov a zazili sme jezis maria ..problemov ..hadok..alkohoku a neviem coho. Vsetko sa da napravit ak clovek chce. Zmenil sa lebo chcel. Mame dospele deti a fungujeme aj nadalej. Treba o vsetkom rozpravat uuplne o vsetkom. Ak budes ticho tak nic nevyriesis. 🙂.....

laska201
15. dec 2018

Moj muz ani spat bezomna nemoze.po 10tich rokoch doma na rd a v praci aj nocne.ja na jeho nocne som si zvykla ale pre muzika po tolkych rokoch ma nemat v noci pri sebe tak sa mu zle spi.cez tyzden hodka rano a hodka vecer co sme spolu.za kazdym ked pridem do prace a zaparkujem pisem sms ze som v poriadku lebo sa o mna boji.musim mu napisat aj ked pridem ja domov a muzik je v praci.Odprevadza ma vzdy musi byt pusa aj niekolko.Vecer ma caka s teplou vecerou aj napriek tomu ze o 4.00 on zase vstava do prace.Milujem ta si stale rozpravame aj pusa len tak aj slova aka som krasna.ako dnes rano si krasna ako neobruseny diamant aj ked sa rano zobudis.a krcmy?tak toto by som tiez netolerovala alkohol metla ludstva.u nas max sampano aj to sa vyleje co sa nedopije na silvestra.a treba si najst cas aj pre vas dvoch bez deti.my mame 4 a vieme ist aj na veceru deti nechame babke.Su to uzasne chvile len pre 2.a kludne sa pritom clovek aj po rozprava.ale treba sa len a len rozpravat a a rozpravat to je zaklad super fungujuceho manzelstva.

aksunah
15. dec 2018

V prvom rade o manželstvo sa treba starať,ale musia obidve strany,vždy a vo všetkom.Je to zle,keď sa tvoj muž takto správa.Ja som s manželom 13rokov,stále sa snažím myslieť viacej na jeho dobro,ako na moje,urobiť všetko pre toho druhého,obetovať sa preň.Ja svojho muža milujem,hovorím mu to,vážim si ho a podporujem ho.Aj muži potrebujú počuť tieto slová.Nevedia tak dobre vyjadrovať svoje pocity,ako my ženy.Aj keď nastane problém,uvedomím si,že je to stále môj manžel,ktorému som dala manželský sľub.Vzdy začínam od seba.Neviem ti dať radu,že čo máš robit,len moje skúsenosti.Nevzdavaj sa.Aj každá maličkosť môže vzťahu pomôcť.Aj keď ste manželia,vo vzťahu musíte byť slobodní a vzájomne sa rešpektovať.

dancez
15. dec 2018

Ja mám taký istý vzťah ako ty, akurát že nechodí do krčmy ale buď si vypije doma alebo ide k susedovi a vidím že ho nebaví byt s nami doma, dufam že keď začnem chodiť po RD do roboty pôjdeme so synom svojou cestou hľadať svoje šťastie
@damianadam Niekedy ženy s deťmi nemajú kam ísť aby len tak odišli, priznám sa že aj ja mám taký vzťah a keby som mala kam ísť išla by som.

evittam
15. dec 2018

@dancez Vzdy je kam ist ale najskôr treba prestat "pchat hlavu do piesku" a zdvihnúť rit a zacat sa realizovat a nie sa spoliehať na debila. Inak na zaklade coho si si takého chlapa vzala a mas s nim deti...a nielen ty..

dancez
15. dec 2018

@evittam ja som si ho nevzala nie sme zobraty, a všetko sa zmenilo až od pôrodu, dovtedy sme sa ani raz nepohadali, syn ešte nemá 3 roky a štátne škôlky sú tu plne.

evittam
15. dec 2018

@dancez Tak co ta pri ňom drží?! Ja ako som napísala som s partnerom uz vyse 17rokov a mame dve deti a je to muž čo si ma vazi a miluje ma....

dancez
15. dec 2018

@evittam Bývame pri BA, ja uz tých 10 rokov kde sa maly aj narodil , /syn ma 2,,5 roka/ a ja k rodicom /do 2 izboveho bytu odist nechcem oni uz maju svoje zvyky, vydrzím tam tak 2 týzdne max. Moji rodicia byvaju 250 km odialto. Ja som tu uz zvyknuta a chem tu aj ostat, nemam tu kvazi nikoho kto by mi maleho aspon obcas postrazil stale som s nim len ja, doma mam uz ponorku a partner je tiez stale doma ideme si na nervy. Od porodu sa partner zmenil, že sa mu nevenujem ze mu večeru nerobím, že sa o neho nestaram a stale len on a on, že som stale len s malym. Od porodu pil doma kazdy den 1,5 roka, neozieral sa ale popijal stale, ze ked nemame sex že bude pit, Ja som sa tristvrte roka nevyspala a bola unavena lebo on mi s nicim nepomahal a pritom bol doma len sa tak poflakoval ani maleho nechodil kocikovat nic a len ma komandoval kafral do vsetkeho mudry bol tak sa mi zhnusil a uz ho memam ani rada lebo si ma nevazi, a ja som vzdy ta najhorsia, najviac mi je luto maleho koli nemu som este tu, aby bol s otcom a maly je tu doma, je pravda ze sa neviem odhodlat na ten krok ist prec lebo viem ze to bude tazke a neverim si ze to zvladnem 🙄

evittam
15. dec 2018

@dancez A?! Nic v zlom ale dufam,ze ti aspon ten vylev pomohol. Ten chlap ti je na nic a ty stále s nim si. Nechápem prečo....ale to už je tvoj problem.

fokuska
15. dec 2018

@dancez A vy ste mali pred porodom skvely vztah? To ani nahodou, nebolo to v poriadku ani vtedy, len si to asi nevidela a nevadilo ti robit sluzku.
Nepomaha MI? A co je to moj dom, moja domacnost, moje dieta a on je nejaky host na docasnej navsteve? Hadam sme to my, nase domace prace, nas neporiadok, nase varenie, nase radosti, nase riesenia.
Nie JA a pan velkomozny "pomaha".

dancez
15. dec 2018

@fokuska áno na tvoje počudovanie sme mali dobry vzťah, a nevadilo mi sa starať keď som mala na to čas ja nie som lenivá.

evittam
15. dec 2018

@dancez Ale to nie je o lenivosti. Evidentne si to nepochopila. Suhlas s
@fokuska

dancez
15. dec 2018

@evittam možno nie, viem že on je lenivý sám to vie, povedal mi na to že to je jeho chýba a že to mám tolerovať ako toleruje moje chyby. Keby ma rodina podporila v tom aby som od neho odisla asi by som to skôr urobila.

fokuska
15. dec 2018

@dancez Mozno to povazujes za dobry vztah, ale nebol vyrovnany a take vztahy kde zena robi vsetko (lebo sa to patri, lebo nie je leniva a pod.) podla mna zdrave nie su.
Uz to mali byt varovne priznaky, ze od neho nebudes mat podporu a nikdy ti nebude rovnocenny partner, na ktoreho sa mozes spolahnut. Bohuzial :(

evittam
15. dec 2018

@dancez Stále len výhovorky ako sa to nedá....No co uz-vela šťastia.

dancez
15. dec 2018

@evittam ja som nepovedala že sa to nedá, ale kôli čomu sa neviem rozhýbať
@fokuska od teba to znie úplne inak ako od evittam, keď viacerý sme si mysleli že sa zmení keď sa mu narodí syn že kôli nemu urobí viac ale nieje to tak je to ešte horšie

evittam
15. dec 2018

@dancez Je veľa zien co si mysli, že dieťa chlapa zmeni, dokonca poznám také čo veria ked nie prve tak druhé a možno tretie.....A až neskoro prídu na to,ze je to blud. Bohuzial.
Ja som len uprimna. A ano stále sa vyhováras. Tiez bohuzial.....Ale to uz je len na tebe.

fokuska
15. dec 2018

@dancez Nezmeni... to je tak mylna predstava. Ked nie je ochotny spravat sa pekne k zene, ktoru si vybral za zivotnu partnerku a ktoru ma nadovsetko milovat ako sa moze zmenit potom ked pride babo a s nim sa zivot obrati "naruby" a ak vztah nema stabilny silny zaklad, tak to neustoji...

damianadam
16. dec 2018

@dancez pravdupovediac to v takomto prípade chápem, ale v mojom okolí je veľa žien čo majú kam odísť ale neodídu..

dancez
16. dec 2018

@damianadam som rada že aspoň niekto aj ja mám také kamarátky, raz ma tak naštval že keby malý akurat nespal tak tu niesom, priateľ mi povedal že mi mesacne 100 € a že mám ísť k rodičom, z toho mi vyplýva že mu ani na synovi nazelezi