icon

Chýbajúce peniaze na darčeky

9. dec 2022

Ahojte. Len sa chcem trošku posťažovať🙄ide o to že nemám moc na vianočné darčeky🙄manžel normálne zarába,myslím si že slušne, ja som na materskej ale pracujem(nepravidelný príjem ) a jednoducho nemám z čoho kúpiť darčeky na Vianoce. Snažím sa šetriť kde sa len dá ale jednoducho všetko veľmi zdraželo 🙄mám rôzne inzeráty aj na predaj veci po deťoch ale není záujem o nej😐

Strana
z2
miskakyska
9. dec 2022

....a čo bys rada?...grošiky na účet?
..niekto nemá na darčeky,niekto nemá čo jesť 🤷

daniela2202
9. dec 2022

A nechceš vyhlásiť zbierku? Darček sa dá kúpiť aj za 5 e, pointa Vianoc unikla

valeria_h
10. dec 2022

Darček sa dá aj ručne vyrobiť, dá sa kúpiť aj za málo peňazí. Pokiaľ teda si pod pojmom darček nepredstavuješ najdrahšiu elektroniku či auto 😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
iv007
10. dec 2022

My dospeli si kupujeme symbolicky 1 darcek aj to prakticku vec ktoru si sami zvolime.Ja momentalne som si vypytala kuchynsku vahu,to je zalezitost 10-15€ .. nechapem ako 2 pracujucim ludom nevystane na sprchac alebo ponozky.Niekde robite chybu

marienka1235
11. dec 2022

Preboha môj manžel prišiel o prácu a nemôže sa teraz zamestnať nakoľko ja som na prístroji nedávno mi schválili invalidný dôchodok 240€ a mame 4 deti žijeme skromne ani na darčeky nemyslíme ale na to čo dáme deťom jesť je mi až do plaču čo táto žena píše mala by byť rada že zarábajú toľko peňazí koĺko rodín žije čo nemajú ani na chlieb nie som sama je náš viac

Strana
z2