icon

Chystáte ráno mužovi dieťa do škôlky?

17. okt 2023

Ahojte,chcela by som vedieť ako to chodí inde v rodinách.. mame dve detí ,jedno škôlkarka, druhé bude mať 2r. Odzaciatku ako maly chodí do škôlky ju chystám ja. Aj tak som ranné vtáča takže mi to nevadi ale vadí mi postoj muža.. on leží a spi.. ja mu maku nachystam a az potom vstane a da sa dokopy a idú.. pride mi to nefér...nevien, niekedy ma to strašne vytáča ,ze som ako taka slúžka. A najhoršie ze ešte potom musíme čakať naňho a koľkokrát len tak tak stíhajú na cas do škôlky... Ja mam rada ked si veci zariadim v predstihu a mám čas, on všetko robí na poslednú chvíľu a mna to znervózňuje ze či stihnú prísť a nezavru škôlku alebo tak... No.. dnes sme sa pohádali,mala uz bola v bunde a on ležal s druhým v postelí a mojkali sa.. strašne ma stým vytočil. Rozmýšľam ci nebude najlepšie pre.obe strany,ze ja budem malu vodiť do škôlky ( aj ked som.foma na RD) a on zatiaľ nech čaká s mladším doma dokým prídem a ptm nech si robí ako uzná za vhodné.

Hnevá ma aj to,ze ked pôjdem do práce, bude všetko ohľadne tohto asi na mnee... Neviem si predstaviť ako budeme fungovať a plus ma hnevá ze toto vidía detí a do budúcnosti si môžu brať z neho príklad a robiť to tiež a to sa uz zbláznim. On nemá žiadnu disciplínu a režim, niekedy som taka smutná ze uvažujem ze pôjdeme od seba raz.. ( je toho viac,nielen tpto)

Strana
z5
ema22270
20. okt 2023

Ano chystam starsieho syna predtym do skolky, teraz uz do skoly. Sme tak zvyknuti, oblecenie, desiatu, ranajky, ale len synovi. Ale zo skolky ho aj vozil manzel domov, zo skoly ho chodim vyzdvihnut ja, aby sme stihli ulohy... ked ma este karate a podobne. Ja som so synom aj rada rano, neviem si predstavit, ze by som spala a ani som ho rano nevidela.

shia
26. okt 2023

práveže čítala. Toto sú bežné veci, čo rieši každá mama a ty sa tomu čuduješ...ešte ti dieťa aj zavezie, to je taký problém obliecť ho? ja už nechápem niektoré mamy...najlepšie keby pestúnky doma mali a nemuseli nič.

maciatkolulu
27. okt 2023

Tvoj muž nezarába,na zodpovednosť za chod domácnosti po finančnej stránke,ty nie si ranné vtáča? Tak ja naozaj nevidím problem v.tom,že sa zdvihni a chod do práce a deti nechaj mužovi,zabezpečis rodinu zaiste rovnako,ako sa on ma rovnako starať o deti.... robila si si s ním dve deti,vieš aký je. Teraz ťa trápi toto. Fajn,povedala si mu to? Rozprávali ste sa o Tom,že ta vytáča,že neurobí veci do škôlky hneď ráno,napriek tomu,že ty si ranné vtáča....🙃ale áno,bacha on musí všetko robit,aj riady umyt,aj dlážku,aj aj aj,samozrejme aspoň 2tis doniesť,starať sa o deti a ty jedno decko v škôlke a s jedným doma...perfektne,ja sa tým chlapom niekedy fakt nečudujem....

Strana
z5