icon

Čierne vlasy v kúpeľni: Známka záhady?

19. jan 2024

Ahojte, v sprche keď som ju odplachovala, umývala som našla zopár čiernych vlasov, ja mám bledohnede a na návštevy k nám vôbec nikto nechodí, stredu som bola celý deň preč .. do priateľovho telefónu mám prístup , nezakazujeme si nič, ale tušaka že mi priateľ niečo tají mám celý rok čo sme spolu.. naozaj si nechcem nič nahovárať .. priateľ ked som mu o tom povedala povedal, že to sú nejaké nitky či čo.. totálna hlúposť asi, no fakt neviem čo si mám myslieť

lucykelly
•
19. jan 2024

ahoj, bohužiaľ, keď som tu čítala podobný príspevok, že manželka našla v sprche čierne dlhé vlasy, bola z toho nevera, tak držím palce, aby sa našlo nejaké rozumné vysvetlenie a nebol to tvoj prípad ...

konikmodry111
•
19. jan 2024

Už len to že ti povedal že vlasy sú nitky sú maximálne divne, snáď si neni hlúpa a vieš rozoznať niť od vlasu 😑 nie som ten typ čo lezie mužovi do mobilu ale toto by mi teda nedalo

@lucykelly Tiež ma to napadlo

888elizabeth
•
19. jan 2024

a čo ak jeden z vás doniesol na sebe z vonku / z práce, čierne dva vlasy zapatrošené z bohvieodkiaľ a tie sa takto dostali domov?

autor
•
19. jan 2024

@konikmodry111 mám prístup do jeho mobilu .. nemáme nejaké tajnosti, ale viem že nevera je otázka chvíle

isis234
•
19. jan 2024

Dôveruj, ale preveruj,,, je možnosť aj čo písala @888elizabeth.

konikmodry111
•
19. jan 2024

Ja by som ho prelustrovala poriadne 🙈

@888elizabeth Mna to napadlo tiež ale tak nebudem hovoriť že zopár vlasov sú nitky , ved to je na smiech 🤦🏼‍♀️

oblecenie99
•
19. jan 2024

@888elizabeth Presne na toto som myslela, kým nenapísala, že priateľ sa vyhovoril na niť :/

oliviakatka
•
19. jan 2024

Tiež mam svetlohnedé vlasy a minule som si náhodou všimla že mam v cope asi 5 hrubých čiernych vlasov - vyrastajú pomedzi moje normálne vlasy :D Keby som v minulosti taký našla v posteli, tiež robím cirkus 😅 Verím že aj tvoj prípad bude mať rozumné vysvetlenie

0kristina0
•
19. jan 2024

@888elizabeth toto iste pisali zeny v tej inej teme, kde sa nakoniec ukazalo, ze to bola nevera

euie
•
19. jan 2024

Na odlahcenie. ja som minule v manzelovej kupelni nasla ruzovy dlhy vlas. Nedavalo to vobec zmysel, ale aj tak nastala totalna panika, mala som mdloby, mam totiz jednu kamaratku co nosi ruzove/fialove vlasy a manzel sa pohybuje aj v takych alternativnejsich kruhoch. Potom som si uvedomila, ze je to vlas z dcerinho velkeho jednorozca co dostala na vianoce 🙈

Autorka, mam tiez hnede vlasy, ale ked sa namocia su cierne. Lenze ta vyhovorka s nitkami je este podozrivejsia ako cela situacia.

crazy_cat_lady
•
19. jan 2024

mna by skor zaujimalo, preco si autorka mysli, ze nevera je len otazkou chvile..

vilma7
•
19. jan 2024

Nitky... A čo by robili akože v sprche? Priateľ zrejme nemá moc logiky keď dokáže tresnut takú blbosť.
Tušaka asi nemáš bezdôvodne.

katarinka89
•
19. jan 2024

V sprche nájdeš len to, čo je nalepené na jeho našom tele, alebo medzi jeho polkami...precitaj si tu tému, ktorá je vyššie spomenutá....tam sme sa vyjadrili ....vysvetlenie sa naslo- nevera

larisa
•
19. jan 2024

Žiaľ je mi to ľúto toto bude nevera.

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
kaktus87
•
19. jan 2024

Kludne moze mat druhy telefon o ktorom nevies

zahrajzlato
•
Odpoveď bola odstránená
•
koniarova
•
19. jan 2024

Že nitky 🤦🤦😂😂😂to je debil

koniarova
•
19. jan 2024

@zahrajzlato ja čítam, že riťky 😂😂😂

tenerifka
•
19. jan 2024

Mozno dcerina Barbina Vaiana

euie
•
19. jan 2024

@lonely66 no ze ma kamosky co nenosia len prirodzene farby vlasov ale aj take trochu mimo beznej farebnej palety, poznaju sa napr z koncertov atd.

chillibubble
•
19. jan 2024

@888elizabeth doniesli nalepene na tele? lebo do sprchy sa chodi nahy. keby najde v pracke, ok, nalepilo sa hoc kde. ale v sprche odkial. jedine zeby sa mu na vlasy nalepili.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
silviaeli
•
19. jan 2024

Mal návštevu 🫢

silviaeli
•
19. jan 2024
koniarova