Čím vám ide partner na nervy?
V teleráne je rozhovor s psychologickou o ponorke vo vzťahu tak sa rozpiste🙂
Mne tým, že nemá rád nič nové, používa roky ten istý šampón, je stále tie isté potraviny, keď jogurt tak len Zvolenský...keď dovolenka vždy to isté miesto, že dokáže rozprávať stále o tom istom príbehy, zážitky, ktoré som počula v spoločnosti sto x.Nepotrebuje žiadne nové zážitky je strašné spokojný a pokorný🙂)a ja presný opak a tým má najviac vytáča.Tak máte slovo...
Keď kýcha 😂 vždy sa tak zľaknem, že idem do odpadnutia. Ma aj kopu dalších veci čo neznasam ale to mi ani svedomie nedovolí napísať, lebo ja mám asi stokrat viac zlých vlastnosti a neresti ako on… takze ostaneme len pri tom kýchani 😀 môj muž je zlatíčko ❤️
Keď ho pošlem do obchodu napríklad po smotanu a zemiaky a on mi z obchodu volá že čo to teda vlastne má kúpiť 🤦♀️ zakaždým keď ho pošlem po smotanu donesie mi všetky druhy, ale vždy chcem šlahačkovú. V chladničke mám 8 kyslých smotán a neviem čo s nimi 🤦♀️😅
lezie mi na nervy vysedavanim na zachode, travi tam nenormalne vela casu, jemu sa da proste furt, vzdy ked niekam ideme vyrazime neskoro lebo on musi tronit rano (ale v podstate aj hocikedy v priebehu dna) aj 40 min, vzdy sa kvoli tomu povadime, casto mi pride ako spomaleny film, este aj pomaly rozprava, velakrat mam dojem, ze uz skoncil, zacnem cosi hovorit a on sa vzapati vytoci, ze mu skacem do reci, vsade za mnou chodi s tanierikmi (vraj trusim), dietatu zarucene oblecie nejaku blbost (minule jej obliekol 2 pancusky, vraj je zima), vzdy sa chce objimat a bozkavat ked mam nieco rozrobene a potrebujem to rychlo dokoncit, alebo mam naponahlo, zatvara flase tak, ze ich nedokazem otvorit, stale dokola opakuje tie iste trapne vtipky, ked to tak citam, nechapem ze ho este stale lubim 😂
..že keď hodí špinavé veci na zem, proste mu splynú s prostredím a týždeň to dokáže obchádzať a zväčšovať kopu a proste to nevidí 😃
@nickpick haha aj moj na tom zachode tolko. A ked niekam ideme a zahlasi: Este idem na zachod. Tak sa zacnem rehotat, tak to mam este hodinu cas. :D Hlavne ze ma nahana, ze musime sa ponahlat. A potom zahlasi, ja idem este na zachod. :D
Nič mi nenapadlo, ale ale teraz už viem. Áno, presne ten záchod. Ja naberieme obed na tanier a on ide na záchod. No a počas dňa fakt aj 40 min. tam dokáže sedieť.
ja som ten dochvíľny typ.. máme tri malé deti do 4r a som schopná ich vychystať tak, aby sme všade došli načas.. a ,,milujem", keď ich mám oblečené v predsieni, doladzujeme posledné detaily ako obúvanie napr a manžel vtedy zahlási, že ide ešte na wc.. čo je minimálne na 20min.. a teraz v zime zvyknem peniť dvojnásobne toľko, lebo deti musím povyzliekať a neskôr znova obliekať (nemôžem ísť s nimi ani vonku, lebo bývame na najvyššom poschodí bytového domu, sama to nedám a i keby nejak, tak vonku okolo len samá cesta, deti sú malinké, tak to nie je ktoviečo).. samozrejme, potom všade meškáme.. všetci sú takí súcitní, však ,,chápeme, že máte malinké deti" a ja vtedy len uhm uhm, keby len oni vedeli.. 😀

Tie spoločné odchody z domu sú legendárne,robil a robí to môj tatko doteraz a môj chlap detto,ale ten aspoň oblečie syna kým ja chystám veci,ale tak ma dopletie naháňaním že už poďme, že vždy niečo zabudnem.raz sme tak museli kúpiť synovi deku, lebo som ju samozrejme nevzala a raz bol syn vo februári na chate s našimi kamošmi vo vetrovke dospelého kamoša, lebo som mu ju zabudla vziať,lebo "už poďme"
Okrem toho klasika, kecá mi do toho, keď raz za uhorský rok niečo pozerám, zabúda čo mu poviem, zabúda veci,nevie kupovať darčeky, prdí....