Ex mi povedal, že potrat bola najlepšia vec za celý vzťah

25. jún 2023

Ahojte. Nedavno sme sa rozišli s priateľom, snažili sme sa ostať aspoň kamoši, ale nevyšlo to. Včera večer mi do telefonu okrem ineho povedal, že potrat bola ta najlepšia vec ktora sa nam za cely vztah stala. Uplne som zamrzla a nezmohla som sa ani na slovo, o to horšie to pre mňa bolo vzhľadom na to že včera boli od tej udalosti presne 3 roky. Dlho som bola na tom tak, že som sa rozplakala vzdy, len ked sa v seriali narodilo babatko, on to vzdy videl, vzdy bol pri mne ked som plakala a vedel ako velmi sa nad tym trapim. Strasne ma to zabolelo a vsetko sa mi vratilo naspat, nespala som, preplakala som celu noc. Ako to človek čo sa tri roky tvaril že niekoho ľubi dokaže urobiť?

moonlight1210
25. jún 2023

A bolo to len tak z nicoho nic uprostred normalneho rozhovoru? Alebo ste si na rozlucku zrovna vzajomne vycitali dake veci?

Lebo jednak to mohol byt naschval, podpasovka, vedel, ze to ublizi. Tak to pouzil pri vzajomnych vycitkach.

Alebo si neuvedomil, ze chce sice povedat, ze fajn, ze vas nic teraz nespaja, preco by ste sa museli dozivotne kontaktovat. Ziaden nezrusitelny zavazok.
Ale povedal to velmi neomalenou formou. Neuvedomil si dopad tych slov.

fineta
25. jún 2023

Načo sa zamýšľaš a trápiš nad cynikom? Keď ťa priviedol k potratu, povedal o sebe všetko. Zjavne s tým nie si vôbec v poriadku, trápiš sa nad tým činom a ešte sa s ním kontaktuj a jatri si rany. Aký to má zmysel? Radšej vyhľadaj pomoc, daj sa dokopy, sprav čiaru a začni odznova poučená z chýb.

tykat
25. jún 2023

No a teraz si predstav ze by si s takýmto mala dieťa. Bud rada ze ta s nim nic nespája, určite ta čaká niekto lepší.

babulkomale
25. jún 2023

Spontanny alebo UPT?

nelca0510
25. jún 2023

Buď rada,že s ním nemáš dieťa. Jednoducho dosť nevhodné povedal,že je rád,že sa to medzi vami celé konci a nemusíte sa naťahovať o starostlivosť.

doriiis
25. jún 2023

Pardon,ale tryznis sa sama.To máš zato,že sa snažis ostať kamarátka s exom.Jeden z najhlupejsich nápadov,aký niekomu v živote napadol.Drzat si umelo v živote ľudí,ktorý už raz odišli.
Pardon,ale naozaj si za včerajšie slzy môžeš sama

mackamizjedlaskrec
25. jún 2023

Ale naco ste spolu telefonovali ?Aby si toto pocula?Sak volaj mu kazdy den !A uvidime co este najde.

olimuc
25. jún 2023

Najlepsie na vasom vztahu bol rozchod, aspon nemas na krku vola. Bloknut a zabudnut.

hipuska
25. jún 2023

Tebe pomôže len jedno. Úplne sa od neho odstrihnúť a prestať s ním komunikovat. Bloknut ho úplne všade. A hneď teraz

vanilkovazmrzka
25. jún 2023

Jednoducho, uz ta nelubi a nema s tebou ziaden sucit. A je stastny, ze nema voci tebe ziaden zivy zavazok.

Krute? Ano, ale za to ty nemozes. On je vo vnutri hnily zly clovek a ty bud rada, ze takeho uz nemas ani len za kamarata.

h2
25. jún 2023

Je to ex, rozišli ste sa, tak s ním viac nekomunikuj. Povedal to, aby ti ublížil, zrejme si ty nechala jeho, tak toto bola jeho pomsta. Hnusné! 👎

hipuska
25. jún 2023

@babulkomale čo na tom záleží?

h2
25. jún 2023

@babulkomale Píše, že sa im tá vec stala a že plače, keď vidí bábätko, tak predpokladám, že spontánny.

fineta
25. jún 2023

Pokiaľ to bol spontánny potrat, tak sa opravujem -
Načo sa zamýšľaš a trápiš nad cynikom? Reakciou povedal o sebe všetko a pre niečo už netvoríte pár. Ako ti píšu vyššie, buď vlastne za to rada. Zjavne s tým nie si vôbec v poriadku, trápiš sa stále nad potratom a ešte sa s ním kontaktuj a jatri si rany. Aký to má zmysel? Radšej vyhľadaj pomoc, daj sa dokopy, sprav čiaru a začni odznova poučená z chýb.

babulkomale
25. jún 2023

@hipuska jasne ze zalezi preboha, vsak to je nieco uplne ine. Ci ty rozdiel nevidis? 🤦

babulkomale
25. jún 2023

@h2 aj ja si myslim, ale ludia sa niekedy zvlastne vyjadruju...baby tu reaguju aj akoby bola na UPT, preto som to chcela ujasnit.

h2
25. jún 2023

@babulkomale Snáď sa k tomu autorka vyjadrí. Hoci, tiež si myslím, že je to asi aj jedno.

fineta
25. jún 2023

@babulkomale súhlasím. Reakcia je cynická v oboch prípadoch, či to bol spontánny alebo umelý potrat. Pokiaľ ju ale podporoval k UPT, tak je to konečná a od toho momentu nemôže od neho žiadny súcit a ani iný úprimný prejav čakať. Viac by som už nechcela takého ... vidieť a ani počuť.

mikadooo
25. jún 2023

Ľudia sa menia... Evidentne táto hláška bola len čerešnička na torte. Netušíme, čo si mi povedala ty ani aká je vaša minulosť, rozchod a "kamarátenie sa" po rozchode. Možno to myslel vážne a možno to povedal len preto, aby ťa zranil a ukončil to "kamarátstvo". Kto vie... Musíš sa opýtať jeho.

jaond19
25. jún 2023

To najlepsie za cely takyto vztah bol jeho koniec. Ked ta dokazal takouto vetou bezohladne zranit, choval by sa tak aj v inych tazkych situaciach. Viac by som ho ani nepozdravila, proste vzduch.

hipuska
25. jún 2023

@babulkomale jasné že je rozdiel. Ale momentálne to je úplne jedno, keďže je už potom a nedá sa to zmeniť. Ale, vzhľadom na autorkinu reakciu predpokladam, že nešlo i UPT

taga
25. jún 2023

Neviem ako dlho si bola s tymto *** ale najlepsie co sa ti stalo je, ze je to ex... babatko oplac, a toho *** zablokuj a ignoruj cely zvysok zivota. Uplne zbytocne sa trapis pre ***, je len na tebe, rozhodnut sa, ze v tvojom zivote viac nema miesto. Potom pride nieco lepsie a krajsie

vikiki29
25. jún 2023

Ja neviem prečo máte niektoré takú potrebu starať sa do života ex, či už za zámienkou kamarátstva, alebo neviem čo… nič vás nespája, pohni sa v živote ďalej.

tanyan
25. jún 2023

Autorka sa očividne dlhodobo sama dusí vo vlastnej šťave a už dávno mala vyhľadať odbornú pomoc. Takúto skúsenosť odporúčam nechať za sebou a znovu začať žiť. Pripomínať si výročie naozaj nikomu neprospieva...
Viem, že trvalo 5 dní, kým zo mňa v 33. tt dostali mŕtvy plod von, ale nepamätám si dátum a ani sa v tom nemácham. Rozhodla som sa žiť a idem vpred!

zuzanka.zuzu
25. jún 2023

@babulkomale čo si sa v tom chcela rýpať a trošku našu "vrahynu" potrápiť? nevyšlo že? 🙈

sheila121
25. jún 2023

Dement. Takému len privrieť medzi dvere.

jaskolka
25. jún 2023

V prvom rade zruš ten nápad, byť kamarátka s ex. Načo? Aký to má význam?
V druhom rade, už ste od seba, mali ste svoju minulosť, bohužiaľ, aj ťažké veci v nej, on sa zachoval ako somár keď to teraz takto ti "naserviroval". Ale s tým už nič neurobíš. Je to jeho chrapunstvo.
Uzavri to, čas už nevratis, ani bábätko sa už nevráti. Zbytočne budeš sa v tom utapat, je čas ísť dopredu.

terezka1947
25. jún 2023

Vieš....a ty si ho za tie roky nespoznala,aký je?či si to kvôli ružovým okuliarom nechcela vidieť?
Lebo keď je to idiot teraz,musel byť aj predtým.
No a k tým kamaratstvam s ex,asi som stará,ale nerozumiem im.

barborachors
25. jún 2023

Asi on vydedukoval ze pre neho to bola najlepšia vec a necitlivo ti to povedal.

kiki68
25. jún 2023

Najdi si ineho, hento je idiot a arogantny hnup. S takym sa deti nerobia a priroda vedela co robi. Neboj najdes lepsieho a s nim budu deti