Čím vás manžel/priateľ najviac sklamal?
Čím vás manžel/priateľ, alebo proste nejaký chlap najviac sklamal? Ten môj neverou. 😥
Zabudol 2 roky po sebe že mám narodeniny 😂
@fauko ja božiu pomoc nepotrebujem, kkta vyčmúcham na kilometre 😈
Keď si ma nezastal pred mojou bývalou naj kamoškou a držal s ňou, nechal ju sa ku mne otrasne správať a vulgárne nadávať, o rok sa situácia zopakovala z jej strany na jeho osobu, od vtedy sa s ňou nebavíme… a sa mi ospravedlnil….
Že dovolil aby sa psychicky zblížil s kolegyňou a ohrozil tak naš vzťah a rodinu (fyzicky má vraj nikdy nepodviedol).. bolo to už dávno, ale na ten pocit keď som to zistila ako tehotná s tretím dieťaťom nikdy nezabudnem..
Ľahostajnosťou , lajdactvom a výčitkami
Neverou 😔 a prenášanim nervozity na rodinu.
Znevazovamim mojich pocitov a nazorov, ked s nim automaticky nesuhlasim alebo mu oponujem. Odmietanim priznat si akukolvek chybu.
To ma mrzi. Jednorazovka či viedol vzťah? Aký je teraz?
Ako sa správa počas hádok a čo mi dokáže vtedy povedať. 😪
@dada153 ked zacal s tym ze "patrilo by sa", nie je gay? Ze to nevie priznat, tak sa radsej ozenil.
Poznam takych co to taja a su zenati uz druhykrat, lebo prva na to prisla, s druhou aj deti maju...nepriznaju ani za boha, ale ja dam za to ruku do ohna. Mam kopu kamosov gayov, ja to poznam okamzite.
@titla toto poznám aj ja, muži, ktorých stretávam, majú vždy pravdu, jediný správny názor a ten môj je nesprávny, oni mi to chcú vysvetliť, hoci to nepotrebujem 🙂. A že nás nechápu, že inak rozmýšlame, to ani nehovorím...
@hugger júj, to je nadlho.
Bola som pred porodom s druhým synom. Môj ocino je veľmi priamy a nekrôchany, vie splechnut do očí kadečo a bez taktu, a vtedy dačo takto podpichol môjho muža. No a keďže môj muž má voči nemu rešpekt a nechcel byť k nemu drzý, vyventiloval si to na mne. Povedal mi vtedy, že so mnou končí a bude so mnou komunikovat len ohľadom deti. Chápeš? Kvôli niečomu, čo som ani nespravila a mala som týždeň pred pôrodom. Vtedy mali viac konfliktov medzi sebou a takto to vygradovalo. Jasné, že sme sa uzmierili a normálne ďalej fungovali, veď to bola prkotina, ale už navždy to budem mať v sebe.
Celkovo je môj muž hnusny, keď sa hádame. Povie mi, že sa mu hnusim, že ma už dávno neľúbi, že je so mnou len kvôli detom, že odteraz budeme žiť len ako rodicia, že ostáva len preto, že ľúbi deti a nechce žiť bez nich...
Ja pri Tom pri hádkach nikdy nekricim, neurazam ho, nezosmiesnujem,... no on mi povie také slová, že mi srdce krváca. Teraz máme dobré obdobie, je pozorný, vyznáva mi lásku, pohladka má, postiska,... ale furt mám už v sebe, že keď sa opäť za nieco pohadame, zase bude sprostý.
On mi potom povie, že on to tak nemyslel, že on má len silné slová, ale vo mne to ostane už navždy. To už nikdy nevráti späť.
Má zlý vzťah so svojím otcom a tak, ako reaguje na otca, reaguje aj na iných. Je to taká jeho obrana počas hádky. Ale aj ja som len človek a možno raz vykope už takú jamu medzi nami, že sa zaseknem a bude koniec. Lebo keby sa ja správam tak, ako on a reagujem tak, ako on, sme rozvedení už davno.
@ankare nie je cholerik? Oni takto reaguju.
@la_dolce_vita možno aj áno. Keby mal ženu rovnakej povahy, dávno by spolu neboli.
Vieš, on je akcny, živý, šikovný, nebojácne, riskuje, nebojí sa zmeny, je spontánny, manuálne veľmi zručný, do čoho sa pustí , všetko zvladne. Ale tiež lahkovazny, lajdak, nespolahlivy a nezodpovedný niekedy.
Ja som pomalšia, rozvazna, všetko si musím naplánovať, zvážiť za a proti, byť pripravená na prípadné problémy a komplikacie. Nemám rada zmenu, ale svoju rutinu, nerada idem mimo svojej komfortnej zóny, som bojko. Manuálne nie som šikovná, skôr intelektuálne som založená.
Dalo by sa povedať, že sme opaky. Ale mne sa páči to, že sa doplname a navzájom sa ovplyvňujeme zo svojich svetov a to je fajn. On mňa ťahá a posúva vyssie, ja ho zase tlmim a niekedy tým aj zjemnim dôsledky jeho nerozvážnosti.
@ankare opaky sa vraj pritahuju a nikto nie je dokonaly.. na partnerovi mame vyzdvihnut najma tie pozitiva, tych si mame najviac vsimat.
@la_dolce_vita múdro hovoríš ❤️
Kiež by každý človek mal schopnosť ventilovať svoju frustráciu tam kde ju získal a s tým kto mu ju spôsobil. Mnohí však v dôsledku nízkej sebareflexie a nízkeho sebavedomia zaútočia tam kde sa cítia bezpečne: doma, nezávisle od toho, že tí doma ten problém nespôsobili. Zažil som to.
Re: Neurážanie pri hádkach. Chápem tvoj postoj, mám to rovnako. Som toho názoru že akákoľvek urážka (a je jedno či bola vyslovená v hneve alebo v opitosti) je obrazom toho čo si o tebe ten človek myslí, a ospravedlnenie vie vziať späť len slová, ale nevie zmeniť ako ťa má partner zapísanú vo svojej hlave.
Klamanim
@ankare dakujem, samozrejme plati to len vtedy, ak s tym partnerom chceme byt a fungovat.