Čím vás manžel/priateľ najviac sklamal?
Čím vás manžel/priateľ, alebo proste nejaký chlap najviac sklamal? Ten môj neverou. 😥
@ankare
Vieš, je to vec názoru. Pre mnohých je to, čo si opísala začiatok konca, netolerovali by to svojim partnerom. Ale zase v každom vzťahu je niečo, čo tolerujeme a iní by sa s hrôzou na to pozreli a bol by to pre nich jasný koniec.
Neviem ti na to odpovedať, ja som tiež typ, ktorý sa neháda a neznášam hádky a aj tak som tie hádky v 11 ročnom vzťahu tolerovala. Teda jedneho dňa pohár pretiekol a zbalila som sa aj s dcérou, ale k tomu dopomohla aj nevera.
@tanyag no asi máš pravdu. Mne to príde úplne cez čiaru, ale u nás hádka nebola ani nepamätám. U nás keď manžel videl že som nahnevaná, ze pením, tak odišiel. A prišiel aj po 2-3 hodinách, keď som už bola kľudnejšia a dalo sa so mnou rozprávať. 😊
Niekomu také "talianske" manželstvo vyhovuje. Niekto toleruje, ale ako sa hovorí, dovtedy sa chodí s dzbanom po vodu...
@la_dolce_vita v živote skôr platí, že vrana k bráne sadá a tie protiklady k sebe proste skutočne nepasujú.
@ankare Veď to je presne problém mnohých žien v dnešnej dobe, že tolerujú kadečo, lebo nemajú kam ísť a z čoho žiť a to je na tom to najsmutnejšie 😔
Ja som tiež tak odišla a už by som sa nevrátila, aj keby mi otec mojej dcéry zniesol aj modré z neba, dokonca teraz vychádzame lepšie ako keď sme boli spolu, stále sa ma snaží raz za čas "prehovoriť", aby som sa vrátila, ale neúspešne. Ja som odpustila, ale zabudnúť sa nedá.
Držím ti palce, malá rada, odkladaj si nejaké peniaze, ak máš možnosť, teraz to nemyslím tak, aby si manžela oberala o peniaze atď. ale myslí na svoju budúcnosť a budúcnosť svojich deti, aby jedného dňa, keď ten pohár trpezlivosti pretečie, si mala niečo na začiatok a keď som to dokázala ja, a veľa iných, tak musíš veriť, že to dokážeš aj ty ❤️
@andigab takúto ženu by potreboval môj muž, čo by ho prepleskla 😅
Ja som príliš mäkká, ja ani kričať neviem 😅 a možno preto si toľko ku mne dovolí, lebo vie, že nemám na to, aby som spravila rázne rozhodnutie. Ale dovtedy sa chodí so dzbanom po vodu, ... a mladý pán príde o všetko, lebo už nič nebude ako predtým.
@ankare už som premýšľala nad tým, ako sa my, ženy, oslobodíme z toxických vzťahov. Cesta existuje, pomáhať si navzájom. Bývať spolu, deliť sa o poplatky za nájom, spolu si pomôcť s deťmi, ... je toho veľa. Žiaden lesbický vzťah za tým neviďte. No bolí ma utrpenie žien, ktoré svojho despotu musia trpieť a psycho či fyzický teror pravidelne. Neznášam predstavu žien ako domáce slúžky! My ich rodíme, často živíme, šatíme, domov im vytvárame ... dosť už bolo ženského trápenia!!
@andigab ano, aj to sa hovori..
@andigab ja lezbickam zavidim, musia si rozumiet, pretoze rozmyslaju obe rovnako. Pochopit muza je pre mna narocne.. 🙂)
@ankare chytí mi ruku, zatína päste a zuby! Som v strehu, keby náhodou a vždy musím mať voľnú cestu na útek! Stojím teda chrbtom k dverám, že môžem rýchlo zmiznúť. Zatiaľ mi nevrátil, väčšinou ide po vyvrieskaní von a vyventilovaní na niečom von. Má potrebu niečo zničiť, tak na to sú najlepšie reklamné noviny alebo dekoračné vankúše.
@la_dolce_vita chápu sa, no keď mám ženy rada, ale občas potrebujem muža. Predstav si bývať s inou ženou a deťmi. Vždy by bolo navarené, vypratané, deti by mali parťákov ... proste by si pomáhali ako to vedia len tie, ktoré prešli peklom
Mňa sklamal iba bývalý frajer veľmi veľmi dávno, keď som ešte bola pubertiacka. Ale som za to ozaj vďačná, vďaka nemu som ako 18r vedela, čo hladam a dávala si sakra pozor koho k sebe pustím 😊momentálne som vyše 7r spokojná a nemenila by som toho môjho trubiroha fakt za nikoho😊a aj to z veľkej časti vďaka tomu, že mi ten chlapec v puberte ukázal, ako to nemá vyzerat
@la_dolce_vita velmi zidealizovane.. 😁 dve moje blizke osoby maju dlhorocny lesbicky vztah a ver mi, ze maju bezne problemy ako akykolvek iny par.. 😁
To ide Skor o povahu a osobnost partnerov, Ako pohlavie..
@beronsche nie, nie, fyzické násilie určite nie, ja na to ani len nepomyslim, aj keď som v najväčšom švungu. Neudriem ani dieťa, ani chlapa. Ja to riešim väčšinou prostredníctvom rozhovoru, aj keď on sa rozprávať väčšinou v tej chvíli nechce. Ale ja na Tom trvám,kým to nemáme spracované a vyriešené. Lebo len tak sa to dá uzatvoriť.
@andigab no veru, bez chlapa tazko, ale s nimi este tazsie 🙂)
@obleckodogymu všetko zle je na niečo dobré a práve to zlé, čo prežijes, ťa posúva vyššie. 👏
@ankare nie "v tej chvili". Ked je nahnevany, rozruseny, pod vplyvom emocii nechaj ho tak. Vtedy jeho mozog (Ako kazdeho pod vplyvom emocii) riadi limbicky system na ukor sivej mozgovej Kory, vtedy ide bokom logika, vnimanie, pocuvanie - vsetko...
Ries to s chladnou hlavou potom. Bez vycitiek, vecne.

Išiel sa voziť na motorke a mňa nezobral. 😁