icon

Čím vás manžel/priateľ najviac sklamal?

2. okt 2023

Čím vás manžel/priateľ, alebo proste nejaký chlap najviac sklamal? Ten môj neverou. 😥

Strana
z4
andigab
4. okt 2023

@beronsche toto je jeden z prvých levelov. Väčšina mužov ním neprejde, pretože návrat na pôvodnú koľaj je rýchly. Mám už čosi odžité, tiež by som písala donedávna presne ako ty. Lenže lekcie boli pritvrdé. Keď už nieto slov, prosíš už neviem ktorý rok o pokoj aspoň kvôli deťom? Nič! Skôr to ide ďalej ešte horším smerom a keď si v jeho afekte vypočuješ absurdné útoky na ľudí, ktorých najviac miluješ, čo spravíš? Buď ťa to zničí, ako tu už vyššie pár žien písalo, alebo sa začneš brániť. Všetko je to proces, nie zrazu facka, tie neznášam, lebo potupujú. No zase ublížiť slovne rovnako je pod moju úroveň, nuž to jedného dňa prišlo. Uvidím, kam dôjdeme.

andigab
4. okt 2023

@beronsche už nemám plnú dôveru ani náhodou. A keď ti uštedria úder, na polícii skončíš ako psychicky labilná. Lebo muži sú páni tvorstva, a aj policajt je len chlap.

andigab
4. okt 2023

@ankare nenechaj sa ponižovať, pretože rokmi to lepšie nebude.

subartic
4. okt 2023

Máme známeho , ktorého ja považujem za normálneho slušného chlapa , ale keď sa dostane do amoku , utekaj kade ľahšie. Naposledy zlomil vlastnej žene nos , lebo jej takú práskol že zletela zo stoličky . Keď sa z toho amoku prebral ( minuta ) zhrozene sa díval na to čo urobil. Vravel nám že by neveril čoho je schopný , teraz sa lieči normálne u psychiatra a chodí aj na terapie, žena s ním zostala a aj deti . Nikdy predtým ju neudrel , len ziapal ako nepríčetný v hádkach po nej, spolu boli 15 rokov. Možno aj preto s ním zostala a aj preto že sa snaží niečo so sebou robiť.

beronsche
4. okt 2023

@andigab prave kvoli detom by som bola uz stastne rozvedena.. detom neprospieva vyrastat v patologickom vztahu. Ani vidiet matku, co je vzdy v strehu, lebo "co zas bude", matku znicenu otcom..
Nikdy by som nezila s muzom, co mi toto robi.. co toto Robi mojim detom.

Viem, ze sa mi lahko rozprava, ked mam harmonicky vztah. A aj ked som v situacii, ze keby mojmu "preplo" , mozem ho poslat kade -lahsie, lebo seba a deti si uzivim a mam aj plnu podporu rodiny, ktora by pri mne stala.
Ale toto zazivat musi byt horsie, Ako sa sama predierat zivotom...

andigab
4. okt 2023

@subartic ďalšia z milujúcich žien. Nech jej je už je konečne nadelený pokoj a manžel, akého si zaslúži ❤️. Neviem komu, ale držím tej rodine prsty.

andigab
4. okt 2023

@beronsche vydržím, kým nepôjde malinká do škôlky. Dovtedy alebo sa začne sám riešiť, alebo sa oslobodíme. Zatiaľ mám ešte chuť pomôcť mu.

sense
4. okt 2023

Klamstvom a tým pádom stratou dovery

demodun
4. okt 2023

@ankare ale keď je rozculeny tak vtedy ho nechaj ukludnit. Nerieš veci za každú cenu, počkaj kým sa ukludní.

ankare
4. okt 2023

@beronsche
@demodun
Áno, toto robím chybu. Nebudem to tak riešiť. Porozprávame sa nasledujúci deň bez emócií

fauko
Odpoveď bola odstránená
barrborka
4. okt 2023

@subartic prosím,môžeš ip viac o Tom?

beronsche
4. okt 2023

@fauko zaujimala by ma teda ta odozva.. ze teda, ako sa dozviem spravnu odpoved..
A co maju robit chudaci, co v jezisa neveria, prip.o nom este nepoculi? Ti zrejme maju smolu.. 😉

S tym prenasanim traum alebo teda vzorcov spravania, suhlasim.

lienka959
31. júl 2025
@chiarisimo

Keď som mala angínu, vysoké teploty a veľkú zimnicu. Ležala som na gauči v pyžame, župane, deke a perine. Muž príde domov, že čo "simulujem"

@chiarisimo presne a v horuckach som musela makať na farne

Strana
z4