icon

Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?

6. jan 2023

Ahojte,

minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.

Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.

Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....

Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂

Pekný deň

mimi3008
6. jan 2023

@petronellla87 Ano, moj manzel obcas, mozno 2x za mesiac vylozi umyvacku, ked ho poprosim a tiez mi povie, vylozil som TI umyvacku. Ale inak sa nestazujem, lebo doma zvykne aj navarit, aj napiect vselijake buchty (pizzove, makove), co ja musim povedat, ze som este buchty nepiekla

jesenzima
6. jan 2023

Ten môj má vždy za každých okolností pravdu 😃 sú chvíle, keď ma to neskutočne dáva do vývrtky ...
Alebo keď nevidí niečo, čo má rovno pod nosom, a musím to prísť ukázať/podať..

slavomira236
6. jan 2023

Môj napríklad ak by som neodprarala riad z odkvapkavaca nechá ho tam aj týžden načo odkladať veď bude jesť o chvíľu, keď mu poviem že treba poupratovať že načo aj tak tu nikto nechodí a neuvidí to, tanier špinavý dáva zásadne na linku , ak nepovysavam ja bude aj 2 týždne nepovysavane až sa neserem vezmem vysávač a jednému ho rovno pred neho, minule keď deti išli spať hovorím poupretuj hernú po nich tak on nemôže lebo on sa už osprchovať, stredu zbierajú bedne skoro ráno tak ju vynesie von pred bránu ale v kuchyni aj kúpeľni nechá plný smetny kôš, na čom sa hádame stále je keď si mikinu zapravi dnu do riflí ....

matkav21
6. jan 2023

mna vytaca,ked mi na otazku neodpoveda a este ked mu o niecom rozpravam alebo sa aj na niecom dohodneme a za chvilu o tom absolutne nic nevie lebo bud ma ani nepocuva alebo si ani nepamata na com sme sa dohodli

zuzk
6. jan 2023

Môj má okrem selektívnej slepoty aj selektívnu hluchotu. Dosť často sa stáva, že mu niečo poviem čo sa stalo a o pár dní mi príde s tým istým, či som o tom a tom vedela. Prípadne opačne mi povie, že ja som dačo povedala a ja netuším, keďže nič také som nepovedala.

mimi3008
6. jan 2023

@matkav21 no, moj tiez nepocuva, resp.nevnima, zakryva to tak, ze ked zachyti mojou intonaciou, ze som polozila otazku, automaticky z neho vypadne odpoved "neviem". A ja pri tom viem, ze vie🤣

0silvia0
6. jan 2023

@jana_eyre_2 toto fukanie horuceho jedla som nikdy nepochopila. Ja vzdy pockam, kym sa jedlo vychladi do stadia, ze sa da jest. Ved je to jen minutka, dve.
Ale moj muz tiez fuka, alebo si vopcha do ust kusok horuceho rezna alebo horuceho zemiaka a az ked to ma v ustach zisti, ze je to horuce. Potom tie grimasy, ze ho to v ustach pali. Ja len poznamenam, ze uboha zubna sklovina... takto ju tyra...

jesenzima
6. jan 2023

@petamich to s tým kakanim má aj môj muž, my už v kabátoch a on ešte musí ísť. A to je snáď vždy 😅

nikiska_13
6. jan 2023

No ja musím na svojho manžela tiež napísať. Rozčuľuje ma tým, že kde ide nechá svietiť svetlo. Či kuchyňa, chodba, izby. Ja len stále chodím po ňom a zhasínam. Ale tiež viem po kom to má :D Svokra bola u nás na vianočné sviatky a presne to isté. Kam išla zapla svetlo ale už nevypla.

kakawah
6. jan 2023

Plačem, jak sa smejem. Vo veľa príspevkoch som videla toho môjho. Ale ja vam ženy poviem, my už roky rokuce pracujeme na opačné smeny, takže nie sme spolu cez týždeň a preto je môj muž dosť samostatný. Inak by sa nenajedol, nenašiel by si gate, kľúče, nevedel by sa obliecť.... No nevravim,že je bezchybný. Mňa tiež na ňom vytláča niečo. Ja som dosť akčná, keď si zmyslym niečo tak chcem to hned. Napríklad navŕtať garnýžu. Tak ja ju kúpim a môžem čakať aj päť rokov 😆 a stojí v kúte. Pripomínam mu to každý víkend, a stále mi povie, že je busy, ano aj cez víkend ide do práce na presčas, alebo!!!! Kamarátovi niečo pomôcť!!!!! Vidite? Kamarátovi pomôcť a moja garnýža ďalej v kúte stojí. A aj lenivý je občas. Tak ide čas, nebaví má to stále mi to pripomínať,Tak po niekoľkých rokoch mu poviem, zavolam si Ľuba ( veľmi šikovný kamarát) a ten mi tu garnýžu navŕta... Vtedy mm vezme vŕtačku z urobí to za 10 min. Proste jeho ego😆 neznesie túto predstavu. Ešte vám chcem napísať, že veľa vecí mi niekedy takto liezlo na nervy, dosť som sa zamýšľala nad tým a pytala sa muža, čo jemu vadi na mne, a on povedal že nič. Ešte toto mi prekážalo, lebo som ho obvinila, že je neuprimny a ešte aj klame😂. Lebo ja o svojich chybach a nedostatkoch viem. No a zistila som, že najviac má sral,keď som mala PMS. Ja sama so sebou som nemohla existovať. Začala som brať pupalkovy olej a nejak sa mi hormóny skludnili. Samozrejme som sa kontrolovala a nakoniec po istom čase aj vekom som si povedala, že to niesu také dôležité veci aby som robila doma dusno a nerváčila sa kvôli pohodenym ponožkam, neodloženému riadu atď.

rachelkk
6. jan 2023

Že keď ide z domu vždy kontroluje dom. Podľa mňa to je daka trauma z detstva . Lebo vie aj 2 mínuty pozerať na sporák či nie je zapnutý 😂😂😂 a že chodí po dome v topánkach keď ide z domu a niečo zabudne . A ešte že vôbec je ,mi sem tak lezie na nervy.

viestta
6. jan 2023

@elenka74 len to by sa pani k tomu kladaniu aj museli podujatí.
Ale to mi pripomenulo otca, ktorý sa furt zduval, že mu mama skrýva jeho veci. Oblečenie do jeho skrine, topánky do botnika. 🤔

slavomira236
6. jan 2023

@rachelkk to kontrolovanie sporáka napríklad mam aj ja robila to mama keď som bola dieťa a nejak sa to namna nalepilo tiež sa viem vrátiť ale sa vyzujem

slavomira236
6. jan 2023

@kakawah ja som tiež taká keď dačo chcem chcem hneď no môj má čas keď mu poviem že aha toto treba spraviť tak odpovie že on je pán svojho času🤦

jana_eyre_2
6. jan 2023

@0silvia0 ja tiež neznášam horúce 😅 vlastne ak by bolo podľa mňa, tak ani nepotrebujem varené..

viestta
6. jan 2023

@neznamaznama moja mama si raz popod nos dudrala Keby som ho panvicou zachlostila hneď na začiatku, už by som bola z basy von. 😆

katkine_terapie
6. jan 2023

Keď utiera riad, tak vsetko odlozi do skriniek, ale hrnce zasadne na sporak. Nechapem tomu, lebo toto som si vsimla u viacerych muzov 🙈

veronicka88
6. jan 2023

Bože,zas nikto neuprave chladničku!pozri koľko toho vyhadzujeme!začnem to spisovať!!!(po 10 rokoch to isteeeeeeee),kde je....???hľadal som....postavím sa do minúty tu oni vec beriem do ruky a zahlási: to preto že je tu všade bordel! A čo ešte nemám robiť?variť?chodiť s deťmi von?skladať prádlo?prať prádlo?veď nemôžem robiť všetko 🙈🙈🙈nie,nechoď sama na nákup,buď nekúpis čo treba,alebo kúpiš blbosti(o dve hodiny po spoločnom nákupe som vybalila 5 balíkov chipsov a samozrejme zabudol toaletný)🙈🙈🙈🙈ale zas bez toho všetkého by som sa už asi nudila🤣🤣🤣🤣

ellca123
6. jan 2023

nemam rada televizne noviny
moj muz si o 17h zapne spravy, zacne si kyvat nohou a od nervov si luska prsty, o 19 h si to pozrie znova

o 17h odchadzam ja, nieco robit do inej izby ci von
o 19h ho vyhadzujem na druhu telku

vecer co vecer, inak potom mi prerozprava vsetky politicke, nedoriesene kauzy

veronicka88
6. jan 2023

@ellca123 jak u mojich rodičov🙈🙈🙈

stanulienkat
6. jan 2023

Podla diskusie som zistila, ze mam uplne normalneho muza.😁🤣 Vzdy som ho totizto upodozrievala, ze tieto iste veci robi naschval.😁

karollka21
6. jan 2023

Na môjho nemôžem krivé slovo povedať, pomáha mi okolo domu aj s deťmi, a to je fakt pracovne vyťažený. Jediné, čo ma na ňom absolútne ubíja, je parkovanie. Je schopný 4x obkrúžiť parkovisko okolo nákupného centra/potravín, aby našiel úplne najbližšie miesto. Už by sme mali vždy 2x nakúpené a asi len o 120 krokov naviac (čo by mi veru prospelo), ale on nie, stále hľadá a hľadá 🤦‍♀️🤦‍♀️

zdenka11081983
6. jan 2023

@karollka21 napodobne a moj ma este vzdy posle pozriet ci dobre stoji...

petronellla87
6. jan 2023

@rachelkk jeeej toto co tvoj muz robievam aj ja😂 kontrolujem sporak, okna, ci je zamknute atd😅 tak som rada ze v tom niesom sama😂

eeffka
6. jan 2023

@viestta presne 🤣🤣🤣🤣 ked MI nakupi tak MU ja navarim. A ze kde MAM napr cif na wc, no reku ja mam svoj tam kde vzdy u 20r ale kde ma on jeho to neviem 🤣

basul1k
6. jan 2023

Keď mu niečo rozprávam, ešte sa na mna aj diva, ze ano, pocuvam ta a za dve minúty sa ma opýta to iste! A to je furt a mna triafa šľak jak ma nepočúva 🤬

alandra
6. jan 2023

Ponožky,všade sú jeho ponožky...Neznašam to,upratujem gauč a čo nájdem? ano ponožky a nie jeden pár.Neznášam spôsob akym si ich vyzuva,totiž ze by sa nemusel krčinkať tak sa postavý na koberec a šúcha nožkou pokial sa mu ponožtička nevyzuje,potom druhá a ide preč.Oblečenie si nedáva do kúpelne - raz ma vytočil,tak som mu ho neprala ved nebolo v pradlovom koši,začal si ho teda pekne nosit do kúpelne aj do koša ho dal,ale už zas to má v spálni na skrini povešané....Nikdy nevyloží nákup,alebo ked vyloží tak len na stôl,ved sa to uprace samo a tažky nechá tak ako vyložil....Špinavý riad nedáva do drezu,veď načo keď bude ešte jesť...Zastriháva si bradu,pride za mnou a vraví aj umyvadlo som si umyl,jasné ze ano ale len čo popadalo dnu to ze je to aj na vrchnej časti,na bokoch to nič..uteráky mokre skrčené .

viestta
6. jan 2023

@stanulienkat ja vo všeobecnosti keď čítam niektoré diskusie tak si hovorím, že to pranie dravých ponoziek je nič, a nasla som si celkom použiteľný exemplár. Ale to ma prejde v tom momente keď zas nájdem deravu fusaklu medzi vypratymi 🤔

teenushka
6. jan 2023

@vroni Anoooo, miluje kysle uhorky, zje aj 10, ale ta posledna... sa uz nenesti....prosto MUSI ostat ta jedna jedina opustena plavat v 7 dcl flaske..a robi to uz aj syn......

rachelkk
6. jan 2023

@petronellla87 áno a keď ideme na dovolenku tak si odfotí do telefónu tieto veci 😂😂