Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?
Ahojte,
minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.
Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.
Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....
Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂
Pekný deň
@h2 haha roky som chcela svetielka na dom, ale nemali sme vonku dorobene zástrčky.Tento rok kúpil sám svetielka čo som bola nasratá, lebo som si chcela vybrať sama, takže bolo zle, že som nevďačná.Idem si ich pozrieť a vidím, že sú na 15 m a hovorím mu kúpil si dvoje veď náš dom má 23 m na šírku.Tak stíchol, že nie,že myslel, že privodny kábel bude dlhší, ale nie je problém dokúpiť ďalšie a ráno sú v Alza boxe🙂)potom volal otcovi, že si príde pre rebrík a ide ich osadiť.Dceru už dirigoval, že mu pôjde pomôcť.Tak sme stáli pred domov ešte som srandovala, že sme ako Griswoldovcovi v tej komédii nakoniec nikoho nepotreboval a zvládol to sam.Zavesil tu polovičku a idem so psom a vidím, že už svieti polka domu hovorím mu vypni to veď to je trápne, že máme svetielka na polke domu, že to je pekné a on to bude mať zasvietené🙂)moja mama neverila, tak som jej to odfotila a on sa tešil, že pekne som vybral čo?čo hovorí mama?
U nas sa to tak zbiera, ...a ked sa to nazbiera, tak kricim az sa steny trasu...🙈 myslim, ze toto vianocne obdobie mi stacilo 😊
Najlepšie,že chalani to začínajú robiť tiež a ako bonus ma vytacaju aj s vlastnou pubertou,to budem mať všetko trojmo🤦 3 zákruty behom 30min na 3 otočky na wc.Preco nemôžu kadit synchronizovane
@viestta to sa mi páči. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@tani777 my davame nakrajany chleba do mrazaku, ked ma niekto chut, vytiahne si krajec a v hriankovaci sa rychlo upece ;) odporucam, ziadne straty na chlebe
@lunademonica to iste robim aj ja 😁 len to ocividne nestaci 🤷♀️ proste musi byt doma take,ze vezme a zje..teda,obcas 🤦♀️
Tak na odľahčenie. Milujem tie úžasné odpovede typu: "Zlatík, čo si mám obuť?" Odpoveď: "Topánky." Každá žena pochopí, že chcem pomôcť s výberom. Chlap nie. Tomu to nedopne, ani keď mu to poviete polopate. 😅
A k tomu obrázku dole s chladničkou. Hľadal nabíjačku od notebooku. No určite nie je pod stolíkom. Ešte ma zavolá, že veď pozeraj, tu nie je! (Nervy gradujú...) Vopchám ruku, a čo nevytiahnem??? Odpoveď: " Dobre, šak som si ju nevšimol."
Ooo. A dnes som objavila druhý kľúč od auta vo vrecku jeho vesty, ktorý tam určite nie je. Lebo sa pozeral... 🤣
Ale aj tak ho ľúbim. ☺️
Aj po 20-tich rokoch sa ma stále pýta:”Kde máme to alebo hento?” Kks 😱ako keby sme sa včera nasťahovali 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️alebo som schválne presúvala nábytok (fakt s tým začnem a uteráky budú na povale, utierky v pivnici..) Len čo sa za ním (konečne😇)zatvoria dvere, už aj klope…. Podáš mi kľúče, okuliare,zabudol som si…”
Minule mi kupil teplakovu bundu s 3/4 rukavom. Vraj aby sa mi dobre umyval riad 😃
Moj manzel je expert na rozne bezpecnostne a prakticke vylepsenia vsetkeho v domacnosti, cim brutalne veci hyzdi. Po par mojich hysterickych zruteniach pochopil, ze nema svojvolne upiluvavat z nabytku, ked mu to pride praktickejsie/bezpecnejsie, ale stalo a stoji ma to vela sil, uchranit nabytok, oblecenie, steny a pod. od jeho zlepsovakov. Niekedy je mi to jedno (napr.sa mu nepaci, ze vrchnacik od tycinkoveho lepidla je hladky a pri odkrucani sa smyka v rukach, a tak ho pojazdil hore-dole klincom, cim na nom vyrobil protismykove drazky), vsetko hranate by na nabytku najradcej osuchal pilnikom, aby sme si nerozbili hlavu (estetika bokom), skoro ma porazilo, ked na totalku oblepil pekny kocik reflexnou paskou kade tade (hoci sa to da aj decentnejsie a pekne). Ked zapalim sviecky v svietniku dozdobenom nejakymi dekoraciami (vianocnymi -klinceky, skorica, badian a pod., nic z toho sa sviecol nedotyka ani nieje v tesnom kontakte), donesie k svietniku aj pohar vody na potencialne hasenie poziaru. Este vsetko doraba do ergonomickej dokonalosti, a tak napr dcere v roku upiloval z plastovych lyziciek zo 3cm, nech jej to lepsie pasuje do jej malej detskej dlane. Az na to ze tie iste liliputanske lyzicky sa potom nedali pouzivat nam dospelym pri krmeni jogurtami/vyzivami z poharika, resp.dalo ak to clovek drzal pinzetovym uchopom ukazovakom a palcom a takto dobkal ten jogurt von z teglika. Inak je to dobry muz, len trochu moc inzinier.
@prvecominapadlo 😂😂😂😂😂
Ženy🤣ja hovorím v aute mužovi o tejto diskusii,že som ho v každom komentári našla🤣🙈🤣🤣sa nasral,že to nie je možné....čítam mu od začiatku.uz pol hodinu chodí po byte a premýšľa🤣🤣🤣
@veronicka88 držím palce. Hádam sa z toho vyspi
@prvecominapadlo 🤣🤣
moj je sikovny, ale raz mal asi zly den a navrtal policku 4x zle. Ano, styrikrat. Ano, mal vodovahu aj meter, napriek tomu... Nie, nebolo to tym, ze som ju chcela inde, bolo jedine miesto, kam sa mala vojst medzi dve skrine, nozicky mala napevno, tak to najprv zle vymeral vzdialenost medzi nimi, potom uz dobre, ale diery navrtal prilis na stranu, tak policka nevosla medzi skrine, na treti pokus uz bol v strede, uz som si hovorila, do tretice... A co nevidim, policka s dlzkou asi meter po zaveseni mala vyrazny sklon na jednu stranu 🤣 takze este musel jednu stranu podvihnut 🤣🤣🤣 ja uz som sla do kolien, doslova som sa valala po zemi od smiechu az ma brucho bolelo, on bol dost vytoceny 🤣
Moja 'oblubena' veta mojho muza je : "NIEEEE,VED SI NEKAZALA"...
napr. Preco si malej nedal vetrovku,ked ste sli von a je 10 stupnov? Si nekazala 🤦♀️
Ja sa tak bavím môjho by som v sekunde vyskladala z toho co je tu napísané. Čas na WC by sa dal rátať uňho na hodiny. Prisamfakt, vždy berie knihu tablet mobil cigy. Ma ide urvat, je nás v 3izbovom byte 5. Takže niekoľkokrát denne sa klope na dvere WC.
Pytam sa co by chcel jest on nevie. Tak mu poviem 4 5 alebo aj viac jedál ktoré mu môžem dať, uvariť ale on zrovna na nič z toho nemá chuť. Keď sa spýtam ze co by si teda dal on nevie. Alebo zadelí v stredu o pol. 12 večer že plnenu papriku a palacinky.
Nákup je ďalšia zábava. Občas mi napíše z prace ze pôjde do obchodu ci čosi treba. Napíšem 2, 3 veci co akútne chýbajú. Donesie 3 plné tašky a hundre ako veľa peňazí tam nechal a co som mu všetko kázala kúpiť. Ze to nevylozi alebo vyloží úplne ako exot radšej nehovorím.
Prisamfakt všade meškáme. Vždy. Výhovorka deti, realita ja aj 3 deťmi čakáme oblečené ucesane nachystané na chodbe alebo aj v aute. Dokonca aj keď boli malé bábätká vždy sme meškali kvôli nemu. Keď je to niečo dôležité ako zubár alebo tak ze viem keď budeme meškať tak sa nevybavime, automaticky hovorím čas 15 minút skôr. A prídeme tak akurát. Sme šli na dovolenku ešte s jednou rodinou kamarátov. Dohodnutí ze pôjdeme o 8 ale nakoniec sme to presunuli ze pôjdeme z domu až o 10 večer. No hádajte. Najskôr nás čakali. Potom vyrazili. Išli 110 my 170. Dobehli sme ich po 150 km. Nakoniec vtipné bolo ze na hraniciach zistil muž mojej kamošky ze doma zabudol jedinú vec ktorú mal na starosti on a to doklady od auta. Samozrejme bola to jej vína. 🤣🤣
Nakladanie umývačky ja sa snažím naplniť ju lebo nemôžme mat vzhľadom na miesto v kuchyni širokú len tu 45. A varím dosť tak dosť aj ide. Ale ja tam dám systematicky veci tak aby sa zmestilo co najviac ale aby sa umylo. On? Tanier 2 medzery tanier. Lebo sa to inak zle umyje. Tak ide umývačka namiesto 2 krát aj 5. Obvykle rezignujem alebo ho vyhodím a prelozim.
Manželské povinnosti. Ja vstávam ráno o 5:45 lebo deti zobudiť pochystat desiatu ucesat aby mohli potom už len ísť do školy. Ja idem z domu prvá. On vstáva 8:15 chodí na 9. Ale zásadne sa ma spýta ci ideme na to keď už spím ideálne tak okolo pol 2 v noci.
Potrebujem urobiť čosi také vyslovene chlapské, vymeniť zásuvku, navŕtat, stačí mu to tak pol roka pripomínať aspoň 3x týždenne. A potom možno si nájde čas.
Určite je toho viac len to by sme tu boli do rána.
Každopádne je to vtipné spolužitie.
To s tym wc pred odchodom z domu robim aj ja, len mne vzdy treba curat, aj ked som bola pred 5 min., proste to je ako Pavlov reflex, normalne citim akoby mi slo mechur roztrhut. Otec si zase "vypestoval" reflex, ze vzdy ked isiel do pivnice, tak sa musel hned vratit na velku, bolo to najzabavnejsie, ked sme byvali na 13.posch, to stihal LTT.
Moje dcéry učím, že si majú už teraz zvykať, že muži sú z inej planéty ako my ženy. Ináč sa prehádajú
k rozchodom. Akoby ich jedna mater mala😂😂😂
Slepí, hluchí….každý deň to isté dookola…kde mám, kde ste mi schovali ( ozaj inú robotu nemám len sa s ním hrať na schovávačku), otvorené skrine, ktoré nemá ( okrem mňa) kto zavrieť, mokré uteráky vystrieť, chodí
na boso popri dome a potom takto po dome, veď
vonku je čisto🤪….a vždy ale vždy, keď niečo nové rozbaľuje, kde mu z rúk odpadne kartón alebo fólia, tam to ostane ležať. Proste raní ho slepota. Ako po deťoch, len ja som zbierala, on prekračoval.
Ale po tom, čo som si tu prečítala, mám doma
zlatíčko😉
Ešte ma napadlo býva tu 15 rokov, keď vykladá umývačku tak polovicu veci nechá na stole lebo nevie kam patria. Za tých 15 rokov sme kuchyňu neprerabali ani nepremiestnujem veci z jednej do druhej poličky.
A všetko sa zíde. Napríklad 5 cm kúsok drôtu. Jeho rodičia teraz už len mama býva v rodinnom dome. Garáž preplnená všetkým možným dostávala sa taka ako druhá budova tam je tiež plná vecí náradia a tak. Robil sa koterec pre psov. A hádajte. Pes sa nevojde lebo sú tam veci.
Nehovoriac že u nás pivnica plná, skrine plne, boxy na skriniach plne. My 4 baby mame menej veci ako on. A keď ideme niekam na dlhšie ako deň a báli si kufor ja s deťmi 8,10,12 sa zabalíme do jedného kufra. Ved dovolenka šaty kratasy a tak. A jeden kufor sú uteráky nafukovacky a tak. A nás tato ma 3 kufre plne, 1 batoh, 2 tašky plne fotakov a vybavenia. Bol schopný si na letnú dovolenku v hoteli na 7 noci zobrať asi 5 rifli, košele slušne co do prace nosi, asi 8 tričiek, mikiny, pršiplášť... Boli sme v Šamoríne a 5 dní zo 7 sme boli len v aqua parku. 2 dni sme mali horšie počasie tak sme boli v zoo a v BA na výlet loďou a prechádzku po meste.
@maranta_leuconeura ja mám na toto svokra. Môj muž keď bol malý, tak svokor furt keď niečo robili mu povedal: "Choď nabok, JA to spravím". Tak keď sme postavili dom, tak ho stále na niečo volal, šak vie lepšie ako on. No a my máme v dome toľko dier v stenách, že ja vravím, že máme do zásoby predvŕtané. Dva razy meral, a 4 krát vŕtal. Teraz si muž už konečne sám majstruje.
@petronellla87 uplne to iste

@mooonika1975 ja som z toho bola dost nestastna, lebo kym sme namali deti, mne bolo sumafuk, co, kde, kedy a ako (haha, teraz uz aj ja chytam nerv, lebo mam dvoch synov 😉😍) a moj drahy tristo otazok ci takto, alebo takto? kde mam xy? akoze aaaaaaa 😂
Tak vraj muzi si vyberaju zenu na obraz svojej mamy a zeny muza podla otcov - to su tie naucene vzorce 😂😂😂 a moja svokra je jedna uzasna zena! 😍