Cítim nenávisť k osobe, ktorú osobne nepoznám

27. dec 2022

Ahojte, už niekoľko mesiacov pociťujem veľkú nenávisť z osoby ktorú osobne nepoznám, ale narušila mi vzťah. Nikdy som k nikomu necítla nenávisť a už vôbec nie k niekomu koho ani nepoznám. Ale táto osoba mi až dvíha žalúdok a keby ju osobne stretnem, tak neviem či sa ovládnem. Z toho ako všetko mala táto osoba premyslené a narušila mi vzťah, len kvôli tomu že sama je vo svojom manželstve nešťastná. Využila dobrotu môjho priateľa (chyba aj na jeho strane) avšak táto osoba to mala tak premyslené, nemám slov a cítim totálnu nenávisť. K tomu je ešte o 7 rokov staršia a so záväzkami, my sme mladí ľudia ktorý ešte nemajú žiadne záväzky.Navyše nenarušila len náš vzťah ale celkovo aj v rodine sa to riešilo.

anjelicek26
27. dec 2022

Presun cele tieto pocity na priatela, ktory sa s nou zamotal... pokial chlap nechce, tak nic nebude, je to proste taketo jednoduche... prave tym, ze ju nepoznas, usudzujes, ze na vine je ona... on ti to len "vysvetlil po svojom"... ze prakticky nemal na vyber 🙄 Takych historiek je tu hodne, potom to spravi druhy raz, treti raz, lebo vie, ze mu to vzdy prejde...

toskanka
27. dec 2022

Píšeš v hadankach, ťažko sa k tomu vyjadriť.

ysseba
27. dec 2022

Jasneee, ona je tá zlá, sviňa, suka zlomyselná. A tvoj priateľ je len chudáčik maličký, ktorý bol len zneužitý za svoju dobrotu.... Pobavila si ma 🙈

autor
27. dec 2022

ja som nikde nenapísala že je chudáčik tak čo tu trepeš za blbosti. Len vravím že niektoré veci mala premyslené, aby urobila naschval svojmu mužovi. Napríklad to že narafičila niečo aby to vyzeralo, že bol moj priateľ s ňou ale pravda bola taká že bol úplne niekde inde v ten daný deň 😂 A ešte zopár vecí podobných.

viera
27. dec 2022

Cau Lela🙂...Karlos je doma?....😀

lesana25
27. dec 2022

Takže frajer ti potrtkal staršiu pani, on určite nechcel a je to jej vina 😂

jan510
27. dec 2022

ako sa zbavit nenavisti? porozpravat sa s tou osobou, mozno zistis ze veci sa maju uplne inak 🙂

toskanka
27. dec 2022

@autor Tak kde je potom problém, ak sa to celé vysvetlilo? Prečo si týmito nenávistnými pocitmi ničis zdravie?

svetlonos
27. dec 2022

Sko sa k tomu pistavil tvoj muz? Ak nedzi nimi nic nebolo, nemal by at problem oozriet hej muzovi do oci. Zorganizovat stretnutie vas 4 a nech tvoj muz uvedie vsetko na pravu mieru. Su trulovia dobraci nechapavi ale veci treba ujasnit. A dnesnej fb a instagramovej dobe by som o nej vsetko zverejnila, nech okolie vie aka je.
Ja tvoju nenavist uplne chapem ale skodi zial len tebe, pripadne vasmu vztahu ( ak ma vobec este zmysel)
Tvoj chlap by mal mat gule na to aby zensku pazricne upratalba nejednal s nou v rukavickach. Trbars dohodnut rande s nou, s tym ze tam budes aj ty a vysvetli jej, ake svinstva porobila a ze on uz partnerku ma!
Samozrejme len ak to velmi neposral - a fakt s nou nic nemal.

aylinn
27. dec 2022

@ysseba
@lesana25 ved píše že chyba je aj na jeho strane bože ženy vy fakt čítate len to čo chcete , aby ste si mohli kopnúť.
To je úplne jedno že v tom boli obidvaja , ona vedela že ju ma predpokladám nemá čo liezť do kapusty druhej žene. Nenávisť je na mieste.

samuel69
27. dec 2022

Rozid sa s nim a jej trestni kabelkou po hlave. A bude dobre

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. dec 2022

Vy ste niektoré ozaj na hlavu 😂😂 ale smejem sa z Vás lebo toto nie je len Váš názor ale vy sa rovno na tom bavíte. Našťastie nie som z tých čo by sa mi z toho život zrútil, ale niekedy sa fakt zamyslite čo tu píšete vy trubice.

viestta
27. dec 2022

jasne, vsetky sme blaznive, len ty si lietadlo. 🙄
Je suma fuk co sa stalo, kto na koho budu vymyslel. Ty si usporiadaj veci v hlave. Ked ju nenavidis, tak ju nenavid. Vsak ked ti ublizila nemusis ju milovat. Ked ju nechces nenavidiet, tak prestan k nej prechovavat nenavist.

dianka555
27. dec 2022

Mňa by zaujímalo čo sa také závažné stalo keď to riešila aj tvoja rodina, to bývate na dedine či v malom meste? Ak je to jeho kolegyňa v práci, tak mohla kadečo porozprávať kade tade. Mohla ho zavolať domov niečo opraviť . A odkiaľ sa to tvoja rodina dozvedela od teba že máte problémy ?

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
toskanka
27. dec 2022

Aj ty si uvedom, čo vlastne píšeš. Raz píšeš, že to bola aj priatelova vína a druhý raz zas, že bol len obetný baránok zákernej bestie. Prečo nenapises celý príbeh? Furt len omielas, ako niekoho nenávidíš.

ysseba
27. dec 2022

@aylinn Predpokladám, že on sám NAJLEPŠIE vie, že má priateľku a nemal nechať inú liezť do kapusty...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
27. dec 2022

A koho budeš nenávidieť keby sa rozplakala aj ona?

dianka555
27. dec 2022

@ckocka jej manžela

autor
27. dec 2022

@ckocka Ty si v pohode? Ja necítim nenavísť lebo som Videla jeho plakať, ale preto že niekto potreboval veci prisresliť aby tým prilepšil sebe?

ckocka
27. dec 2022

Ja som v pohode a ty mimo iné ani nechápeš.

jan510
27. dec 2022

Priatel sa ti urcite podakuje, ze ho verejne pretriasas na fore a ze osoba ktora ho chapala ho uz nechce ( aj ked on sa o nu roky snazi) Zahral divadielko poplakal, trosku manipulacie tvojej naivity a hotovo 😃😃

autor
27. dec 2022

@jan510 až na to že to bolo inak ale v poriadku 😂😂 Pani zlatá

pipistrel13
27. dec 2022

nenavidis nespravnu,to,ze sa priatel rozplakal este neznamena,ze to lutuje
je rozdiel mysliet si o jej charaktere nieco a rozdiel nenavidiet,nenavidis ju pre to,lebo podvedome sa snazis vyvinit priatela,ze ano ved aj jeho chyba,ale ona to mala riadne premyslene,mrcha jedna
pravda je vsak taka,nech sa na nu pozeras z ktorejkolvek strany,ze ona si moze robit co chce a ake plany chce a ako chce manipulovat,pretoze ona s tebou nic nema,nepozna ta,nezaujimas ju,ale prave tvoj priatel je ten,co v ziadnom pripade nema skocit na akekolvek plany a manipulacie tej "mrchy",darmo teraz place...ked si budes ochotna priznat tuto pravdu,nenavist k zene,ktoru ani nepoznas,odide
a nevravim priatel to mohol olutovat naozaj,ale nerozumiem zenam,ktore odpustia taketo veci priatelovi (sama som nevereu byvalemu MANZELOVI odpustila,rozissli sme sa pre ine dovody,ale PRIATELOVI,pre ktoreho mam byt nebo a zem,by som to odpustila,ale nezostala s nim - dovod je prosty,manzelstvo je uz cosi ine,vazne,zavazok a ak sa stane nevera alebo namotavka velmi casto maju vinu obaja,ale v priatelskom vztahu by teda taketo cosi nemalo byt,tam by mala vladnut ovela vacsia "bezstarostnost" ,no myslim,ze su zeny,ktore ma pochopia,ako to myslim

mpg
27. dec 2022

Nakoniec tam budú vinní viacerí, nie len tá staršia pani. Aj nefunkčný vzťah s priateľom, mohol to byť jeho pokus niekoho si nájsť a to že teraz nad tým plače? To je zase pokus vrátiť sa (možno len na určitú dobu).

dianka555
27. dec 2022

Plakal, no ale v čom si ona polepšila? Finančné ju podporil, opravil alebo postavil niečo zadarmo, mal s ňou sex? Keď si ona polepšila, tak jej zachránil manželstvo. Dobrák je. A on ju nenávidí? Keď vám to narušilo až tak veľmi vzťah, odpuste jej a spolu si poplacte. Môže za to že je dobrácisko, bud rada.

jan510
27. dec 2022

Poznam podobny pripad sa tu dost riesil , baba pisala ako sa lubia s priatelom a len ta mrcha byvala mu neda pokoj. Tiez osocovala byvalu ze je stara a skareda, baby co tu byvalu nakonkec poznali vyvratili vsetko co bolo povedane a pravda bola uplne inde, ten priatel teda expriatel ju stalkoval a sledoval a chcel sa vratit. Len bolo neskoro a terajsia sa rozplyva aky kraasny vztah maju a vsetko idealne len ta sialena ex. Preto pisem reku ci to nie si ty z toho pribehu😃😃. Ale zrejme je to len podobny problem.

autor
27. dec 2022

@jan510 😂😂 ale veď to je úplne mimo tejto témy nechápem.