Cítim nenávisť k osobe, ktorú osobne nepoznám
Ahojte, už niekoľko mesiacov pociťujem veľkú nenávisť z osoby ktorú osobne nepoznám, ale narušila mi vzťah. Nikdy som k nikomu necítla nenávisť a už vôbec nie k niekomu koho ani nepoznám. Ale táto osoba mi až dvíha žalúdok a keby ju osobne stretnem, tak neviem či sa ovládnem. Z toho ako všetko mala táto osoba premyslené a narušila mi vzťah, len kvôli tomu že sama je vo svojom manželstve nešťastná. Využila dobrotu môjho priateľa (chyba aj na jeho strane) avšak táto osoba to mala tak premyslené, nemám slov a cítim totálnu nenávisť. K tomu je ešte o 7 rokov staršia a so záväzkami, my sme mladí ľudia ktorý ešte nemajú žiadne záväzky.Navyše nenarušila len náš vzťah ale celkovo aj v rodine sa to riešilo.
Darmo ma es komentáre, z odpovedí sa nezainteresovany aj tak dôvtip co za sprostosti si tu nakladla
Nuz vyhybaj sa jej ako mozes a pomodli sa za nu aj seba aby ta zlost presla 🙏🏻
@viestta Abo ty si tá najmúdrejšia v každej diskusii na MK , prosím ťa ži život a to že niečo vymazem ťa absolútne nemusí zaujímať.
@miriam11 najlepsie je na tom že ja som sa už nevyjadrovala v tejto diskusii a vy pokračujete 😄 sliedite každý jeden komentátor. Však vás to viac zaujíma ako mňa samu.
Nemusisme sliedit, jednoducho nam pride notifikacia. No a potom precitame, pokecame. NO a tie tvoje postojove obraty su tak intersentne, ze sledovat ich je mimoriadne interesantne.
@viestta no možno až nato že ty ešte máš čas sledovať aj počty vymazanych komentárov a nezabudnúť to pripomenúť aj s blbou poznámkou 😂 ja som si tu čítala každý názor ale tie kde máte vkuse iba podrivačné poznámky ako v skoro každej diskusii na MK tak ako sorry ale mne to príde že sa niektoré veľmi doma nudite. Ale inak ok to je všetko 🤣👍🏽
Ja obdivujem to, ze si k nikomu necitila doteraz nenavist, wow. Aj ja chcem byt taka cista. Partner naletel, skuste to nejako doriesit a byt znova spolu ako predtym.

vsak a naco si s tym tvojim este vo vztahu?Mozno on je povodca tvojej nenavisti.