Cítim sa ako čierna ovca rodiny
Dobrý deň, na začiatok prepáčte, že píšem anonymne, ale je to pre mňa veľmi osobná téma. Ako uvádzam v názve cítim sa ako čierna ovca rodiny už od mala. Nemam sa s nimi o čom rozprávať, neviem sa s nimi zabaviť. Teraz sme prišli k našim aj s malou, taktiež všetci moji súrodenci aj s deťmi. Moja malá spí som pri nej po pravde som aj rada. Počujem ako sa flasky otvárajú, mám averziu voči alkoholu u nás sa vždy pilo. Nehovorim o tom ako sa prekrikuju keď rozprávajú ako na trhovisku. Mama sa nevie so mnou normálne ani rozprávať, opýtam sa niečo kričí, prska na mňa. Chodím tu len preto aby videli malú. Nebaví ma to už. Môj muž tu ani chodiť nechce.
Mame ten istý problém.. niesi sama.
My dve by sme si rozumeli.
Ja mam to iste. Všetko otáčajú proti mne , že ja som ta zla.. vsetko je to moja chyba.. haha komédia úplná .
Kľudne ma kontaktuj

Ja som tiez cierna ovca 🙂 pre svokrovcov som posluzila ako maternica a mohla by som uz palit do p* (do pči alebo aspon do prace) , pre babku s mamou som hrozna hanba, a jedine dobre na mne je moj manzel.
Nenavidim svoju rodinu. Nemala som dobre detstvo. Roky od 18-28 kedy som sa spratala boli najlepsie, potom ako som im porodila vnucence sa vsetko mega zhorsilo