icon

Cítim sa chorá a manželovi je to jedno?

14. okt 2024

Od vcera som chora, zvysena teplota, bolest hlavy, hrdla, celkova slabost. Muz spal pri dietati, aby som sa mohla vyspat. Co ma dorazilo (ale v podstate som to od neho aj trochu cakala), rano vstaneme, jedine, co sa ma spytal, ako som spala. Zbalil sa isiel do roboty, pritom moze kludne robit z domu. Ani slovom sa ma nespytal, ako mi je, ci mam teplotu a to rano mi bolo este horsie, som sa skoro pozvracala. Nemam doma uz ani sproste citrony, caj a chlieb. Necakala som od neho nic velke, len nech sa ma spyta ako mi je. Nic. Kebyze chcem, aby si zobral volno, tak ho o to poziadam, teraz mi ide len o to, ze ziadny zaujem ako sa citim, je toto normalne? Lebo mne sa vidi, ze mu musim byt uplne ukradnuta.

Strana
z4
cukroska
14. okt 2024

@jaond19 je to tak.

cukroska
14. okt 2024

Tak veľa žien túto možnosť ani nemá, aby spali sami bez dieťaťa Lebo pre väčšina mužov je priorita sa do práce dobre vyspať. A my ženy ,sme ženy .My sa musíte vedieť aj zaťať a dačo vydržať. Teda kvôli deťom. Tak samozrejme pri vysokých horúčkach sa to nedá ,ale vydržíme veľa. Ja chvalabohu toto nepoznám. Aspoň čo sa týka choroby kým boli deti menšie. A to keď ma lapne tak vždy poriadne. Chrípka vždy prejde na zápal priedušiek,zhorší sa mi bronchitida,teploty. a brutálny kašeľ.Ale NIKDY nemusel môj muž sa starať o deti o domácnosť keď som chorá. Možno deň dva som v delíriu (nepoužiteľná ) ale to nutné sa dokopem na liekoch od bolesti aj s teplotou. Môj muž sa z princípu kvôli práci celý život vyhýba oblúkom ak je niekto chorí. Nakoľko v práci ho nemá kto zastúpiť a nevie ani PN ani Péčku a už vôbec nie dovolenku len tak. Jedine odrobiť.

hopsas
14. okt 2024

Áno nevšíma si ako ti je, je to egoista. Ale to je veľká väčšina ľudí. Nabudúce budeš vedieť že mu to skrátka musíš povedať. Že ti je horšie a že najprv ti pôjde kúpiť citróny a potom všetko ostatné.

cookie29
15. okt 2024

@victoriab tak mozno 98% nie ale suhlas 🙂 v kazdom pripade si vzdy mozem vyliat srdce aj potom, ale vylievanie srdca bez toho, aby dotycny vedel ze nieco "zvoral" nema absolutne zmysel a potom si mozem naprogramovat rovnaky post kazdy tyzden 🙂

egonsk
15. okt 2024

paci sa mi, ako autorka pomazala svoje prispevky, zeby sa tu niekto robil chrumkavy? 😁🤪😋

rorino
15. okt 2024

@egonsk Dobre,že sem píšeš,tvoje názory snáď aspoň sem tam otvoria ženám oči,že nestačí,dúfať,myslieť si,očakávať,ale rovno povedať.👍

vevebono
15. okt 2024

Tiež pozerám ze si musela dobre prskať, keď si mažeš komentáre.. nuž, aspoň mňa si presvedčila, že si si na vine sama

aurora33
15. okt 2024

@egonsk ja sa tomu jej chlapovi ani nečudujem, že hneď ráno šiel do roboty. Byt ním tak utekám na iný kontinent 😅😀

Strana
z4