Cítim sa veľmi ponížená
Ahojte,
objavujú sa tu témy ohľadne oslavovania.
Chcem sa v podstate len vyžalovať, píšem ako anonym, aby ma niekto nespoznal.
So švagrinou máme narodeniny deň po dni, keďže je slobodná a miláčik rodiny, mali sme obed u nich s tým , že oslávime spolu, Ja som nachystala tiež pohostenie, no stala sa taká vec, že všetci blahoželali len švagrinej, dostala aj krásne kytice a ja akoby som tam vôbec nebola. Pritom všetci vedeli, že mám narodeniny aj ja. Zostala som z toho veľmi smutná a zarazená, čo bolo na mne asi aj dosť vidieť, nie som za veľké dary , ale ruku podať mi snáď mohli.
Som veľmi sklamaná.
Prepáčte za výlev.
@nelina1 presne ako hovoríš, 99% vecí je prekrútené proti mne, vždy sú oni obeť, neviem či tu pomôže ich ignorovať alebo ako sa k nim správať a k mužovi takisto, teraz keď sa tak zachoval mi pretiekol pohár trpezlivosti nadobro ...
Muza mas hnupa.
Hnup znamena baran bez guli.
Kopni ho medzi nohy, ale poriadne a ked ti povie, ze to velmi boli, tak mu odpovedz, ze ho nema co boliet, lebo nema gule.
Zazil som od rodiny svojej manzelky aj horsie veci, ju totiz jej vlastni bratia nie len urazili, cim urazili aj mna, ale aj podviedli a okradli.
Ale ja som im to na rozdiel od tvojho hnupa, dal sakramensky poriadne vyzrat tak, ze si navzdy zapamataju, ze som sa im nieco take, robit neoplati.
Kto sa nevie svojej zeny zastat, branit ju a chranit, ten si ju nezasluzi.
Tak si sa postazovala a o rok si date repete. Btw ty si oslavovala u nich svoje narodky ( teda bol plan) kde bolo 15 ludi len z muzovej strany? Toto by som chapala len ked zijes na opacnom konci sveta od svojich rodicov. Ak to mala byt oslava aj tvoja preco tam nebola tvoja mama alebo nejaka kamoska? Mne to pride ze tebe len Niekto povedal .. svokra ci svagrina ze oslavime to spolu u nas . A kaslali na to a 10+ ludi si ani neuvedomilo ze mas narodky aj ty. Kazdopadne tvoj muz je tvoja najblizsia rodina .. mozes si o nich hovorit kolko chces ze su toxicka rodina no ide o to ze ty mas toxicke manzelstvo, koho chces ohurit tou kyticou od “ kamosa’?”, Seba neoblbnes. Problem nie je svagrina ci svokra ale tvoj muz. Videl na tebe ze si dotknuta zranena sklamana a vysoka sr 💩 na to, Keby on reagoval ako milujuci muz “ halo zabudli ste ze aj Janka mà narodeniny musime si dat sampus na jej zdravie . Vsetko najlepsie laska.” Tak ich ignoracia by nic neznamenala Lebo s nimi nežijes.
@katka700 nie ,nie nezabudne to je schválne je tam svokra ,svokor, švagor ,švagriná manžel a ja vieš 🙂 a raz pri jednej veci sa dokonca manžel už ozval veď dajte aj kristini a ona nič ...neponúkla má aj tak tak mi len povedal že je jebnutá ale viacej sa ma pred ňou nezastal .Alr už som mu rázne povedala že nech to rieši ,lebo viac knim nepôjdem .
Ries to hlavne s mužom najviac je smutné to že sa ťa nezastal a mal by sa snimi porozprávať aj on ...Oni nech idú do pekla všetci takisto ako aj moja svokra 🤣ale manžel by mal byť na tvojej strane
Tvoj muž je riadny trtko.
Narcisti sa vždy tvária ako obeť. Je to veľmi typické. Jednoducho prehodia role.
Čo by som urobila na tvojom mieste ja? Je v podstate jedno, či sa s nimi budeš stretávať, alebo nie, vždy si niečo nájdu, čo môžu na tebe zhodiť, našpiniť na teba a je úplne jedno ako sa budeš snažiť.
Ja osobne by som sa s nestretávala s falošnými ľuďmi, ktorí mi berú energiu a po stretnutí s nimi to ešte musím dlho riešiť a dávať sa psychicky dokopy.
Im budeš vadiť vždy, či ich budeš stretávať, alebo nie, ale môžeš to mať u prdele, keď s nimi nebudeš v kontakte.
Možno to ešte úplne s určitosťou nevieš, ale manželstvo s tvojim mužom bolo zlé rozhodnutie, pretože jablko nepadlo ďaleko od stromu.
Keby si bola môj blízky človek, povedala by som ti prosím ťa, neotehotni s týmto človekom.
@petedea
no ano, u nas je to na smiech ale tie zeny su stratene pripady 😕
Ja fakt neviem ako by som sa pretlkala s dvoma detmi a nemalijem si to vobec ruzovo, ale toto neexistuje!
Mala som tu cest zazit podobneho priatela, ale len co sa tyka neodtrhnutia sa jeho mamy a trochu aj jeho. Ale v zivote sa nestalo, ze by mi nezablahozelali, jeho mama mi este aj extra kolace mrazila, ked som bola odcestovana. Teraz by som s nimi kludne pokecala, mam ich rada. No uz vtedy mi bolo jasne pri jej hlaske - ved ked budete mat babo, tak po pol roku pojdes roboty, ja budem varovat, nech mate peniazky 😶🌫️😤🤯 Kokos do mna 100 certov… A vtedy bolo pre mba uz vlastne vymalovane - povedala som si NIE- tuto nie je moje miesto.
Vztah po case skoncil. Zrejme mu prisla do tivota zena, ktora si dupla a riadne vytmavila ako sa veci maju. Bo „ chlapec“ zije od rodicov teraz 200 km - co u nas nehrozilo ani nahodou 😁.
Jednoducho ten autorkin debil je neakceptovatelny ale uplne. A kazda blba, ktora to trpi. Tie zeny, ked od tych chmulov nizkoegovych odidu, su ako na drogach 😁 Div ze nelietaju stastim, ked zistia, aky moze byt zivot v skutocnosti krasny bez maminkinich tutulkov, kolkokrat aj 40 rocnych 😏.
Autorka,
docitala som akurat diskusiu. Tvoj nazor tam nikdy nikoho zaujimat nebude, v ratane toho dementa, s ktorym zijes. Povedat svoj nazor?? Poznas - naco sviniam perly hadzat? Tak nehadz.
Zacni zit konecne, bez debila, sama. Kludne podaj rozvod. Ked ti bude casom smutno, na chvilu takych idioto najdes na prst aj 10. Ale uz si take nieco nikdy neber za muza !
Mňa by len zaujímalo že keby bola oslava u teba či by švagrinej nezabudli zagratulovať....treba to buď.rok takto urobiť .Tchuss
Celé ich správanie je trápne, na budúce by som nešla a oslávila svoje narodeniny tak ako chcem ja (tie ich by som tiež odignorovala). A zamýšľala by som sa nad tým čo to mám doma za chlapa a či takého chcem mať doma aj naďalej. Lebo správanie rodiny je jedna vec ale to že sa tak správa aj on je vec druhá.
Tak tu by ma oveľa viac trápilo ako sa zachoval tvoj chlap a úplne sa na teba vyprdol. 🤨 🤦🏻♀️
Tak mala si niekoľko možností... Mohla si sa postaviť a odísť, povedať im že sa môžu hanbiť, roky máte takéto vzťahy pravdepodobne, takže vlastne v prvom rade si nemala súhlasiť ísť k nim a sláviť tam svoje narodeniny a celkovo nechápem, načo sa s takou rodinou stretávaš. Ja by som neudržiavala kontakt... K mužovi sa nevyjadrujem, sama si môžeš zato že si stále s ním. Buď si to vyrieš, alebo si trp a maj po boku chmuľa spolu s trafenou rodinou, potom je ale vyplakavanie na koňovi zbytočne stratený čas
@tamitamitami Nie je to celkom tak, ako pises.
Neoddeluj spravanie rodiny, od spravania manzela, pretoze on z tej rodiny pochadza a ma tam vazby a ta rodina, na neho stale vplyva a ako vidim, tak velmi negativne.
Tiez som mal problem s rodinou mojej manzelky, ktora sa ku nej a tiez aj ku mne, v istych ohladoch, spravala velmi nepekne, co podnecoval brat manzelky a jej druhy brat, to podporoval.
Bratia mojej manzelky, v tom nepeknom spravani zachadzali az tak daleko, ze sa pokusali a to uplne bezdovodne starat, aj do mna, cim poriadne nasrali, toho nepraveho.
Ja som to nenechal tak a kazdeho z rodiny, som si osobitne a poriadne podal, myslim tym slovne, nie fyzicky, vratane rodicov manzelky, ktori tomu nepeknemu spravaniu, voci mojej manzelke mlcky prihliadali a obcas, sa na nom aj zucastnovali.
Celej rodine, kazdemu osobitne, som velmi razne a velmi hlucne vysvetlil, ze mne je uplne jedno, ci ide o jej bratov, ci o rodicov, ale proste, take spravanie voci mojej manzelke a uz vobec nie voci mne, nemienim a ani nebudem tolerovat.
Proste, parkrat som na nich poriadne nahucal a odvtedy svaty pokoj.
@petedea ja som skôr narážala na fakt (jeho správanie) v zmysle že jej ani len nepodal ruku a nekúpil maličkosť aj keď vedel že má sviatok a bude to aj jej oslava.
Rodinu si nikto nevyberie takže to ako sa spravujú oni neovplyvní za to on nemôže, no to ako sa správa on sám ovplyvniť vie už je dospelý človek.
Ja osobne si neviem predstaviť partnera ktorý by ma takto odignoroval a tváril sa spolu s ostatnými že ja vlastne sviatok nemám aj keď to mala byť aj moja oslava. Keby to spraví jeho rodina pomyslím si svoje a viac už s nimi oslavovať nebudem, ale keby sa k tomu pripojí aj partner tak by ma to veľmi sklamalo a teda riešila by som práve to ako sa chová on.
@tamitamitami Ale ano, keby chcel, tak spravanie rodiny ovplyvni, presne tak, ako som ja ovplyvnil spravanie rodiny mojej manzelky, voci nej.
Ibaze, to by v prvom rade musel byt chlap, ktory ma gule, ktory si musi ujasnit priority a uvedomit si, ze na prvom mieste je vzdy manzelka, az potom rodina a pokial sa jeho rodina, voci jeho manzelke nesprava, ako ma, tak ma zjednat poriadok a vybojovat si to, aby si jeho manzelka bola vedoma, ze ma vedla seba chlapa, o ktoreho sa moze vzdy opriet a citit sa pri nom bezpecne, lebo si je vedima toho, ze sa jej pred kazdym vzdy zastane a bojuje za nu a chrani ju.
Toto, je totiz psou povinnostou kazdeho skutocneho chlapa.
@petedea súhlasím správny názor 😇
Ale ako vravím v prvom rade by ma trápilo ako sa správa on.

@ropucha6 To je velmi dobra poznamka, s tym manzelom.
Totiz, keby sa jednalo o moju zenu, tak by si to vsetci pritomni odo mna, ale kurevsky vyzrali.
Lebo si viem velmi dobre predstavit, ako sa asi mohla tato zienka, ktora sa sem prisla vystazovat, citit.