Dostala som len kyticu. Som nevďačná?

7. feb 2024

Baby ahojte dostala som od muža na narodeniny kyticu nevravím krásna veľká. Ale zamrzelo ma, že len kyticu. Mohol mi za tie peniažky kúpiť niečo čo budem mať ako pamiatku.... som zla?

juliacenc
7. feb 2024

Ja tiez nemam rada kvety dostavat. No a co, ja nevidim nic zle na tom, ze si chcela nejaky darcek. Tiez by ma zamrzelo take odbuchane. Samozrejme tu cakaj milion komentov aky chudacik je tvoj muz a ty nevdacna svina 😉

crazy_cat_lady
7. feb 2024

nooo, za mna trosku aj ano :D mne uplne staci, ked mi drahy kupi kyticu tulipanov z tesca za pat eur :D ved este mozete ist na nejaku spolocnu veceru, to sa tiez pocita, nie? 🙂

micusa2222
7. feb 2024

áno, ver tomu, že mnohé nedostanú ani tú kyticu...ja dostanem tiež kyticu, sladké..ale omnoho radšej by som dostala nejaký parfem alebo niečo iné..ale partner je lakomý,,,,

melanta
7. feb 2024

Argumenty, že niektoré nedostanú ani to sú podľa mňa tak primitívne. Prečo by človek mal svoj život vnímať podľa toho, čo majú alebo nemajú iní? Mňa tiež potešia kvety, aj tulipány z Tesca. Ale to neznamená, že aj iné ženy z toho musia byť nadšené.

Autorka, tvoj muž vie, že ti nemá kupovať kyticu, ale radšej hmotný dar? Pretože mužom je poväčšine potrebné povedať veci priamo, nerozumejú náznakom.

esther100
7. feb 2024

Ja tiež dostávam kvety a sladké.. Za to mi môže kúpiť knihu(aj 3,lebo kvety sú fest drahé) z ktorej mám väčšiu radosť. Teraz som mu povedala čo presne chcem, tak uvidím či si to zapamätal, ale skôr nie 🤣🤣🤣

lulana79
7. feb 2024

ja zas vzdy radsej kyticu ako cokolvek ine... aj ked je to len na par dni, co je v tej vaze pekna...

unicornlady
7. feb 2024

To si treba vydiskutovať a vysvetliť partnerovi, že kvety ťa až tak nepotešia. A najlepšie na rovinu povedať, čo chceš. A aké darčeky si predstavuješ.
Možno si nabudúce povedzte, že chcete napr. spoločný výlet (urobíte si fotky- máš pamiatku, krásne spomienky, zážitky..)

lindous
7. feb 2024

Nie si zlá, ale ani on neurobil nič zlé, len máte iné predstavy o darčekoch… niekto to vníma viac citovo a preferuje osobné darčeky, niekoho potešia tie kvety, iného možno zase nejaký spoločný zážitok… za mňa osobne radšej kvety ako šperk napr… teraz by som to už asi nejak neriešila a pred najbližším sviatkom môžeš spomenúť čo by si chcela, že sa ti páčia darčeky osobné, ktoré ti zostanú na pamiatku 😊

ibatanecnica
7. feb 2024

ja dostanem vždy čokoládu ktorú aj tak nemôžem , tak čo je lepšie?

beata_k
7. feb 2024

Ano. Nie si mala aby si fnukala, ze "len" kyticu.

bykaterina
7. feb 2024

keby ti kupil nejaky pracholapac tak by si stonkala ze ti kupil to, alebo vonu ktoru nemas rada.... alebo da ti peniaze zase fnukaju ze peniaze ze na nich neinvestuje ani pol hodiny na kupu a vymyslenie darceka.
vsetko to je o komunikacii, bol taky ked si si ho brala ze ti kupoval kazdy rok diamanty alebo nieco ine ? asi nie... tak toto su tie nase ocakavania
povedz mu to ale pekne ze kvety su nadherne ale potesil by ta ....

lilianka28
7. feb 2024

Mňa by napríklad taká kytica potešila, mám rada kvety. Takže z môjho pohľadu by som mohla napísať, že si nevďačná.
Ale, ak tvoj muž vie, že kvety ti nič nehovoria, tak to bude jeho chyba. Asi mu treba povedať "polopate", čo by ťa potešilo, veď vieš - chlap.

aeruginosa
7. feb 2024

Pokial si sa podakovala a prejavila vdacnost a radost, ze si spomenul, nie si. Do buducnosti mu skus v casovom predstihu nacrtnut, co by si si predstavovala miesto tej kytice…

domka222
7. feb 2024

Si nevďačná. Keby si mu narovinu povedala,že rezané kvety sú vyhodené €,kúpil by niečo iné

alenamihal
7. feb 2024

Si len troska rozmaznana haha--kokos co by ja dala za kyticu haha ..mne staci jedna ruza a tatiana bonboniera ..

slavomira236
7. feb 2024

Ja radsej ako kyticu kvet v kvetinaci mam orchideu napeiklad.

zuzanaete
7. feb 2024

Mate odkomunikovane, komu sa ake darceky pacia?

minka201
7. feb 2024

Práveže ja som môjmu povedala, nech mi kúpi len kyticu, že tá ma veľmi poteší a nič viac naozaj netreba 🙂

ariannazara
7. feb 2024

Milujem kvety. Nič ma nepoteši viac 😍

liusa82
7. feb 2024

ja mám zajtra narodky a určite by ma nenaštvala iba kytica 🙂Ved aj živé kvety sú dneska položka.No niekomu to príde luto že za tie peniaze to človek iba vyhodí už aj také som od žien počula

klaridka
7. feb 2024

Nie si nevďačná... si žena.. 😍 A tie, čo tu píšu, aké by boli šťastné, keby dostali aspoň kyticu, si za to môžu samé.. Môj manžel ma dokonale pozná a vie, čím ma poteší - tak, ako aj ja jeho. A tiež vie, že by u mňa neuspel žiadnym darčekom typu "panvica, vysávač a podobný sajrajt", ktorý nemá byť darom, ale kúpim si ho, keď potrebujem. Ani ja mu na narodky nekúpim vŕtačku, alebo kosačku 😇

deti95060810
7. feb 2024

darček ako kytica sa mi páči. dostávam na narodky, na Vianoce väčší darček - parfem
Ja som s kyticou spokojná.
áno, troška si náročná.

veronka1996
7. feb 2024

To je na rozvod, niet inej cesty.

tamitamitami
7. feb 2024

Super že si na teba spomenul, určite to myslel dobre. Ja mám kvety rada ale nie ako hlavný darček. Treba mu nabudúce povedať čo si praješ.
Ja si vždy dopredu vypýtam darček aký chcem a potom som maximálne spokojná 😅. Aj on je spokojný že si viem povedať 😂.

nyusika
7. feb 2024

chodte niekam vsetky tie "hrdinky", ktore radia byt vdacnou aj za kyticu.
asi vam nic ine neostava, lebo ste na taketo nieco zvyknute.

Ja by som bola sakra sklamana.
Kytica je perfektna vec, ale minimalne sa ta manzel mohol opytat, co este k nej dokupite spolu. ked uz nekupil darcek sam.

adrianap83
7. feb 2024

Ja som minulý rok vyhlásila, že nechcem kyticu. Narodky v júli, čiže mala životnosť tých ultra drahých kvetov.
No závisí aj od Teba, ak miluješ kvety , tak okej, vie to a kúpil najkrajšiu akú mali. Ale tak najlepšie sa porozprávať, ak by Ťa potešilo niečo iné.
A podla mňa nie si nevďačná. Kytica, je taky darček, že nevieš čo kúpiť, taky narychlo. . Teda ak nie si milovnik kytíc. Nemal čas, nevedel, zabudol.

katka2602
7. feb 2024

Ja milujem živé kvety, takže môj manžel vie, že mi týmto spraví veľkú radosť. Minule keď mi kúpil kyticu, som síce povedala, že za jej hodnotu by som mala síce tenký, ale zato zlatý náramok 🙂 tak sa zasmial. Ale ja som rada, že nekupuje žiadne blbosti čo by na nich sadal prach. Ale inak stále sa opýta čo by ma potešilo. Ale otázka znie, vie vôbec manžel čo ťa poteší? Lebo ak mu to nepovieš, veľa toho nezmeníš.

ibatanecnica
7. feb 2024

@nyusika ja si aj sama kúpim darček a radšej si ho kúpim ja, akoby mi mal doniesť niečo, čo je pre mňa somarina.

akvi
7. feb 2024

Ja zase nechápem, že toto niekto vôbec rieši. Veď snáď sa o tom normálne bavíte, čo kto chce/nechce. Ja napríklad nemám rada rezané kvety, je mi ich ľúto vyhadzovať, mňa takéto kvety nepotešia a muž o tom vie od druhého rande. A od istého času sme upustili od akéhokoľvek kupovania darčekov, skôr si ideme niekam sadnúť alebo si spravíme pekný večer doma. To je fakt tak ťažké povedať partnerovi, čo ne/očakávas? Ja neznášam akékoľvek domyslanie si, resp neočakávam, že si niekto domysli, čo ten druhy chce či nechce. O koľko menej problémov by ľudia mali, ak by proste len komunikovali.

momoftwo
7. feb 2024

Joj ano vsetkym by tu stacila kytica, budeme tu za skromne zenusky co sa aj z cokoladky potesia a ty si podaromnica co sa z kvetiniek nepotesis🤦🏽‍♀️ nie, niesi nevdacna to co je za darcek kytica? Kytica mohla byt ale s darcekom.