icon

Cítim vyhorenie pri prerábaní domu: Ako ďalej?

16. aug 2024

Dobry den, idem rovno k veci, asi sa potrebujem vyrozpravat alebo co lebo uz to nedavam. Treti rok prerabame dom. Necely rok sme zili u rodicov, a muz nebol skoro vobec s nami. Do prace na stavbu a spat.Ok chapem cim skor chcel mat hotove ze sa nastahujeme.dal to krasne po roku sme byvali.len stale sa preraba.Mame dvoch chlapcov.8 a 3.Mladsi ma zdravotne postihnutie. Ale nie o tom.Minuly rok este ok davala som to v pohode v podstate sama s detmi.Skola, kruzky,mensi lekari,nakupy,domacnost atd klasika.Matka na materskej.Ale tento rok uz toho mam dost. Nedavam to.Mam dost toho vrtania,hluku zkazdej strany,chodia tu robit moj otec aj svokor.Kazdy den musim varit ,ze sa najedia chodit na nakupy vody piva atd plus k tomu deti,vkuse som s nimi uz mam doslova alergiu na nich.Ja sa snazim byt v pohode ale najradsej by som zbalila kufre a isla na druhy koniec sveta sama.Neznasam uz to tu doslova.Zili sme predtym v byte a hrozne lutujem ze sme neostali.Kazdy tu huci jak by vsetko malo byt.vkuse same otazky kedy toto sa bude robit a bla bla.ziadne sukromie.Tu urob kavy ,navar, poprataj jak sa najedia.Uz sa fakt citim jak otrok,sluzka,opatrovatelka.Muz nieje ku mne zly ani rozkazovacny.Ja viem ze to musim urobit aby sa tu nejako fungovalo.Musia aj jes aj pit ked pridu pomoctvsetko chapem.

Strana
z2
zmrzlinka2021
16. aug 2024

@fantaghiro21 tak ja som ešte nezažila niekoho, kto by svoju rodinu vykoristoval.

oli18
16. aug 2024

Môj muž mal 20 rokov stavebnú firmu, viem, o čom pišem 😉

ivangeline
16. aug 2024

Moja, nič nemusíš. Ľahni si a urob nevyhnutne pre seba a deti. Zvyšok sa vie o seba postarať sám. Dokonca aj ten starší syn to zvládne jeden deň bez teba za zadkom.

domkakvet
16. aug 2024

Uz mate skoro vsetko hotove, to co vam este zostalo je malo a v dome sa uz da byvat, tak nech tvoj muz uberie z tempa, zaklady mate uz sa nemusite ponahlat.

skeblicka777
16. aug 2024

Tie nákupy nemôžeš vyriešiť nejakou donáškou? Tesco domov, sú aj ine ale nenapadne ma teraz. V ostatnom, bohužiaľ to poznám,my nás dom prerabame už x rokov, ale keď sme dorobili vnútri sme prišli do bodu, že ideme aj na wellness, aj výlety, dovolenky a vonkajšia časť sa robí ako vydá čas a peniaze.

oslo1
16. aug 2024

Zazila som, chapem ta.
Dokoncite fasadu a konec. Nic nerobte, dajte si pauzu.
Na buduci rok na jar vyrovmat teren a urobite terasu.
Na dalsiu rok altanok aj ked neviem, naco vam Bude, ked mate terasu.

autor
17. aug 2024

@oslo1 na auto taky som myslela ale toto ma uplne ze cas .. ano vcera som mu trocha dohovorila do duse... Ci sa mu to paci alebo nie fasada sa ukonci a konecna zaciname na jar znova 🤦😀...lebo muz mal uz len mal 😀ba plane este vzadu plot vpredu plot dokoncit ..ale uz som mu vysvetlila ze proste ma tym znici aj seba a naozaj staram sa aj o choreho syna nech troska na to prihliada ze je to pre mna aj psychicky narocne..a nechce sa mi neskor starat aj o invalida

autor
17. aug 2024

@skeblicka777 ja ho vytiahnem stale jar leto sem tam predlzeny vikend bol tu po okolo madarsko ,polsko..ale to vidim na nom ze to sa nevie odreagovat asi odychnut poriadne lebo stale myslienky .a doma co jak urobi co nedokoncil ... Len nervy su z toho

jaond19
17. aug 2024

Povedz mu jedno, a to, ze celá jeho pracovna snaha vyjde navnivoč, lebo ked sa mu nieco stane, budes musiet dom predat lebo ho neutiahnes. Robit,robit... moj svokor uz je mrtvy, otca sme 2 dni dozadu pochovali. Stale len potom sa vidime, potom prideme, teraz mame robotu.... ziadne potom sa uz nekonalo. Muz to teraz pochopil, uvidim co s tym realne spraví. U vas su vsetci zatial nazive. Spomalte, berte vystrahu z cudzich ludí, nie z radov vlastnej rodiny.

margotka17
27. feb 2025

@fantaghiro21 ak máš prach z betónu,natri ho penetrakom. My sme tak mali pri prestávke podlahy a ten prach bol neskutočný, žala som penetrak, vodu, valček na maľovanie a natrela komplet podlahy.

Strana
z2