Čo by ste mu odpísali?
Toto mi napísal jeden chlap na zoznamke, čo by ste si mysleli? A hlavne čo by ste mu na to povedali?
Kopírujem správu, riadne ma naštval..
Škoda 😁 víš co je na těchto seznamkách nejhorší? Že se člověk neumí rozhodnout. Kdybychom se třeba my dva potkali normálně, tak jsme mohli mít třeba dvě děti, cestovat, budovat si domov, mít se všichni hezky ) Ale ty si pak tady vybereš krasavce v domění že je to on a on přitom celou dobu bude udržovat další holky kolem 20-27let. Do ničeho se nebude hrniut, protože mu to tak vyhovuje a pak tě nakonec ještě vyhodí, a ty budeš třeba v 33 zase na ocet, ale to už ty kluky brát nebude, když budou moct mít ty dvacítky. Znám dost takových holek už. Teď jim je třeba 35 a nechápou že je nikdo nechce jak dřív. To je smutné. Škoda.
@david1202 a čo je na tom? Je tam aj kopec hanblivcov, introvertov, ľudí, čo sa nemajú ako inak spoznať. To, že tam niekto je, neznamená, že hľadá iba úlety.
@verkaveverka nie ,nehľadá úlety ,väčšina ,teda 98% ľudí na nete majú buď pochybnu minulosť,zle správanie alebo si chceju zatrtkat,nemajú možnosť sa zoznámiť...áno preto väčšina z nich roky sú na nete a čakajú a čakajú ,keď sa nevieš reálne zoznámiť tak ostan sama ,nebudeš dávať potom na modrý koník debnute otázky
@david1202 Ty si hlúpy teda.
asi frustrovaný, že ho žiadna nechce a skončí to pri písaní. tak si troška vybije zlosť. Už som sa stretla s podobnými správami. a dokonca aj vtedy ked tam žiadna predošlá konverzácia nebola. konkrétne na azete (ja tam chodím len kvôli emailu a raz za čas vymažem všetky rýchle správy) a už som sa stretla s tým, že som si s dotyčným ani nepísala ale kedže som mu na nič nereagovala tak mi napísal dačo podobné. fascinuje ma ale, že niektorý chlapi fakt nemajú nejak nastavené troška to zrkadlo. ja mám tiež vo svojom okolí chlapov nad ktorými len "slintám" 😀 ale viem, že sú totálne mimo mňa. a načo sa snažiť sa a strápňovať. ale chlapi to je inak.. akýkoľvek ..... (nechcem definovať výzor nech nikoho neurazím) napíše aj totálne krásnej babe a ked sa dočká odpovede, že nie tak potom majú nutkanie aspoň takéto dačo jej napísať a rypnúť do nej. chlap si malokedy vie uznať na ktorú má a na ktorú nie.
Ma pravdu 😅 nech si tu pisu poniektoré čo chcú , že napríklad nemám sebaúctu a podobne 💩 ono to tak proste je , že si vyberú toho krajšieho a čo tam po tom , že tam neni ani žiadna chémia a bla bla a nakoniec ostanú sami lebo panko sa nevie udržať na uzde . Ale funguje to aj opačne a ten čo nie je úplný Brad Pitt tak môže byť mega dobrý chlap a ten zas skonci s nejakou furiou len pretoze nechce byť sám - skúsenosť zo života ☝️
A na to ani netreba zoznamku aby sa to dialo ....
Ja som hlúpy ale neskončil som na zoznamke ako ty ,tak že kto je hlúpy ,ten čo sa vonku zoznámi alebo ten čo dáva priblble otázky zo zoznamky ?to je dôvod prečo si sama ,vrana k vrane sada
@jenny257 zoznamky majú jeden koniec ,malo kedy šťastný..väčšina ľudí tam sú preto lebo vystriedalo buď veľa partnerov alebo si myslia že nájdu viac ako by na to reálne mali ,ako jeden vo natočil video ,zoznamky rozmalizli ľudí ,preto je to katastrofa , kedysi som je kombinoval s realitou ,problem je nájsť reálne a spoznávať sa a prísť po písaní k sebe a začať ,nie každý na to má "gule " a zvyčajne po skúsenosti človek vie čo ho už akoze čaká ,čo keď niekoho stretneš tak nevieš ..nevieš čo máš čakať a čo môžeš čakať ,kým na nete zvyčajne čakáš to jedno ,rande,sex
@david1202 Prajem Ti krásne sviatky bez všetkej tej zloby a žlče ktorú v sebe máš.
Ty o zlobe vieš veľmi málo ,tebe pekne sviatky a menej naivity ,potom možno nájdeš takého kde nebudeš dávať taketo otázky "čo by ste urobili "
A čo sa týka autorky diskusie tak pravda sa ťažko počúva , preto je to automaticky zloba ☝️😃 ono je to proste tak , že na zoznamke to tak je a aj bude.
@domca1408 net je presne takto nastavený,tym že je anonymný tak je unikátny..ľuďom s nízkym IQ či EQ dáva možnosť robiť veci aké reálne by nikdy nemohli ,ako písanie si neplnoletej či písanie o veciach ktoré by chceli ale nikto by im to netoleroval ,azer a Badoo je najväčším odpadom tejto Doby ,ale tak zmeniť sa to nedá lebo tam sa točia veľké peniaze a tie určujú smer ...preto sa im treba vyhnúť ak nechcem skončiť zle alebo horšie ,šťastie v 1% prípade je také že skôr výhras lotériu ako nájdeš toho pravého na nete ...inak na "chlapov mimo mňa " to máš nastavené v hlave ...ja tiež niesom fešák ,,nemám lambo a keby som ti ukázal fotky ,sms-ky aké som kedysi mal by si neverila 😇 je to len a len o tebe a čo všetko zvládneš ,ale nikde nieje dane že keď s niekým budeš že bude ten pravý
@jenny257 mám viac ako 10 ročne skúsenosti s virtuálnym svetom ,vonku je to úplne iné lebo sa nevieš na nič hrať ,ale zase ak je človek skúsený vie predvídať ale to vie fest malo kto predvídať kedy a kto klame ,mal som 19 keď som si myslel že si nájdem babu a budeme mať rodinu(sen malého chlapca ) potom som zistil že moje 70 kg a 174cm výška nieje úplne to čo ženu pritiahne keď že reálne má žiadna nechcela lebo som bol chudý a nebol fešák ,tak že prvé odmietnutia boli fajnove rovno vonku 🤣 keď som začal cvičiť a boxovať tak všetko sa zmenilo ,prvé fotky na nete zmenili hru a môj názor na vás ženy ,odrazu som mal viac záujemkyne a viac možností ale po 3.tom rande som si uvedomil že na nete sú osoby ktoré by reálne nikto nechcel ...to som zistil až pri mojej prvej ex keď som ju našiel na azete a boli sme spolu 3 roky ...proste tie ženy čo som spoznal na nete boli zvyčajne tie najhoršie ktorý virtuálny svet mohol mať ...doslova odpad ktorý sa tam zbieral ...zle správanie ,mnoho milencov atď ,po poslednom pokuse na FB minulý rok kde som náhodne jednu našiel na FB (jedna stránka ) sme si písali až kým mi deň pred rande neprisla smka ktorá patrila inému(ahoj dnes nechcem sexik lebo zajtra idem tam a tam ) normálne mne spadla sánka ,keď dotyčného nepoznáš a on ešte má milenecký pomer niekde inde tak nevieš čo si máš myslieť ,sranda je keď mi aj na rande trvdila že nikoho nemá a to len napísala tak a ja som vedel že klame 🤣proste net ,kedysi som sa tam rád zoznamoval ale po Tom čo všetko som tam zažil ,hlavne ženy čo posielajú hole one 🤣 reálne sa dá ,napríklad som dal kolegyni pusu na líčka alebo si ju posadil na kolená a dal bozk na krk 🤣 keď to nebude klapať alebo vidíš že to nieje ono tak nič sa nedeje ,pozdravite sa idete ďalej ,ale vonku má svoje čaro ,keď do seba narazíte ,alebo keď niekomu niečo spadne a ty mu to podas a začne to ..z ničoho nič ,žiadne plánovanie,žiadne cakanie čo bude ..ale ideš s prúdom
Osobne by som mu neodpisovala. Vies virtualny svet je zradny. Nikdy nevies, kto sa na druhej strane ozaj nachadza a kazdy, kedze ma okolo seba istu anonymitu, tak si mysli, ze ti moze napisat colkolvek

Keď si na zoznamkach tak musíš byť eso...to znamená že tá musí celé okolie poznať keď už si skončila tam ,aká si takého nájdeš