icon

Čo by ste mu odpísali?

10. dec 2022

Toto mi napísal jeden chlap na zoznamke, čo by ste si mysleli? A hlavne čo by ste mu na to povedali?
Kopírujem správu, riadne ma naštval..

Škoda 😁 víš co je na těchto seznamkách nejhorší? Že se člověk neumí rozhodnout. Kdybychom se třeba my dva potkali normálně, tak jsme mohli mít třeba dvě děti, cestovat, budovat si domov, mít se všichni hezky ) Ale ty si pak tady vybereš krasavce v domění že je to on a on přitom celou dobu bude udržovat další holky kolem 20-27let. Do ničeho se nebude hrniut, protože mu to tak vyhovuje a pak tě nakonec ještě vyhodí, a ty budeš třeba v 33 zase na ocet, ale to už ty kluky brát nebude, když budou moct mít ty dvacítky. Znám dost takových holek už. Teď jim je třeba 35 a nechápou že je nikdo nechce jak dřív. To je smutné. Škoda.

Strana
z2
lasoli
10. dec 2022

ze ma mozno aj pravdu

janai1
10. dec 2022

A čím ťa naštval? Veď ma pravdu

luciab28
10. dec 2022

Je to čistá pravda... Ale musí byť tá chémia medzi mužom a ženou aby to fungovalo... Aspoň u mňa je to tak

viestta
10. dec 2022

Vsak ma pravdu. Ak to bola odpoved na tvoje nepriame odmietnutie tak mu nic neodpisuj a hladaj toho krasavca.

som_realistka
10. dec 2022

Ha, ha, toto ako cez kopirak mi napisal jeden chlap a to som si s nim pisala dva dni, lepšie povedane, dva večery, tak som mu odpisala, že možno ma pravdu, ale keď sa žena stretne s mužom, tak môže byť milá, úprimná a mať mozog ako génius, ale nemá ideálne miery, tak ju väčšinou druhýkrát na rande nepozve. Viac nenapísal.

anickabasnicka
10. dec 2022

@som_realistka presne,ono je v podstate stejne jak u zen tak u chlapu..muzete si skvele rozumnet v pisemne podobe,ale jakmile nemas miry modelky,tak te na druhe rande kolikrat uz ani nepozve.a vsechno pred tim jde do hajzlu.skoda ze seznamky zneuzivaji blbci,co si xhteji jen uzit. pak ti,co opravdu hledaji vztah,se seznamce vyhybaji nebo maji smulu,ze jsou hozeni do jednoho pytle.

autor
10. dec 2022

Takže vy máte rovnakých mužov?

dianka555
10. dec 2022

Tak mu napíš. Ahoj, to viem aj bez teba. Ešte šťastie že nemáš hlboko do vrecka a máš plnú peňaženku. Dnes už ani 40 plus, 50 plus nepôjde za kávu z automatu. Máš pravdu, mladé holky nikomu nepohladkaju vtáčika ak je príjem len 15 000 kčs. Kde je mešec je aj kunda.

petamich
10. dec 2022

tazko sa vyjadruje k sprave vytrhnutej z kontextu - toto asi nie je prva sprava, co ti kedy napisal ale zrejme reakcia na nieco a to nieco si nam nenapisala 🤷‍♀️

lavinis
10. dec 2022

Nič, blokla by som ho. S takým netreba stracat čas

viestta
10. dec 2022

akych rovnakych? Co maju bokovky? Nie, nemame, aspon ja. Vyberala som dokladne kto bude otcom mojho dietata. Krasa nebola ten najdolezitejsi parametrer

dadka128
10. dec 2022

Čím ťa naštval? Ved je to pravda 🤣

zorienka333
10. dec 2022

Ze dakujes za jeho popis vlastneho zmyslania, ale hladas niekoho s inym zmyslanim.

Ja mam okolo seba zeny, ktore si nasli dobreho chlapa po 30-ke, a som jedna z nich.

autor
10. dec 2022

@petamich Ja som mu neodpisovala. A potom napísal toto.

autor
10. dec 2022

@dadka128 Tak to som asi poriadna naivka.

123andy123
10. dec 2022

Je to odrehnute z kontextu, ale ak je to nejaka druha sprava od neho tak mne príde ako manipulator,

petamich
10. dec 2022

stale vytrhnute z kontextu, zrejme ste si pisali, asi si ho zaujala, zrazu si neodpisala a on frustrovany to vyhodnotil, ze si pises s x inymi a mladsimi atd. - okej cudne, chapem, ze mozno si xta co to spravila a preto tak reagoval ale aj tak je to zvlastna reakcia a tiez by ma zaskocila aj ked ma mozno ciastocne pravdu, vela zien caka na princa na bielom koni, zoznamky ti davaju moznost rozbehnut to na desat stran a este aj podporuju povrchnost, lebo si ludia vyberaju len na zaklade fyzicna a potom su sklamani 🤷‍♀️

madeline1
10. dec 2022

ze zivotny partner nas musi aj fyzicky pritahovat a treba mu odpisat, ze aj on bude raz pre niekoho aj krasny a pritazlivy...kedze krasa je objektivny pojem...

co to je za mudrovanie, ze ked si vyberas, co ta nepritahuje, tak budes stastna a nie sama, ak sama nebudes chciet byt? kedze tvrdi, ze ak si vyberies pekneho, ostanes sama...nie je pravda, ze krasny chlap ma viacero zien rovnako ako ani krasna zena nemusi mat...treba sa ho spytat, ci by chcel byt aj so zenou pre ktoru by vedel, ze nie je fyzicky pritazlivy

gertrudaosem
10. dec 2022

Nechápem čo riešiš

amelie2017
10. dec 2022

No ak ti on pisal a ty si na jeho spravy nereagovala, tak by som bud nereagovala aj nadalej, alebo mu napisala, ze o niekoho tak zatrpknuteho a s nizkym sebavedomim naozaj nemam zaujem. Ze radsej budem v tej 35 sama ako mat doma toto.

toskanka
10. dec 2022

Napísal ti len pravdu. Zoznamku treba chápať ako eshop, kde si zadas kritériá a vypluje ti to potenciálnych partnerov. Vieš, kolko majú rokov, cm, kg, atď. Nedozvies sa tam ale to najdôležitejšie, aký je to človek, či dokáže niekoho uprimne milovať. Predáva sa len obal.

brembo
10. dec 2022

V podstate napísal pravdu. Len neviem,z čoho toto čo napísal pramenilo. Možno mal dojem,že si píšeš s viacerými,alebo že si jedna z tých,ktoré popisoval. Neviem,čo ho k tomu viedlo,ale viacmenej ti naznačil,že sa v tebe sklamal a že to nemá význam.

lienka.7
10. dec 2022

Otočila by som to opačne. A odpísala mu v takom istom duchu...
No len nevieme co ste si pisali/nepísali predtým.
Ako robia zeny chybu pri vybere (sexi nepouzitelny adonis) tak aj muži (sexi nepouzitelna modelka). Je to proste zivot. U mňa nikdy nefungovala iba fyzická krása, skratka ked ten chlap bol blb a primitívny narcis, mohol by byt aj B. Pittom a u mňa mal proste smolu.
A zase sa mi stalo ze proste prekecat sme mohli aj pol týždňa, ale chýbala ta chémia a ja som vedela ze z toho nič nebude. Viac ako kamarat proste nebude. Treba byt úprimný. Niekto to prekrásne iny nie. Ak nie, jeho smola. Lebo dobry kamarat/tka je na nezaplatenie.

lindous
10. dec 2022

Neodpísala by som... lebo načo?....snáď sa mu uľavilo, keď sa posťažoval, niečo málo na tom možno je, zoznamky sú už raz také a nie len zoznamky, ale aj vzťahy celkovo... nie s každým to výjde a nemal by to brať tak tragicky, ak sa mu to nepáči, nech sa odtiaľ odhlási...

thoughtfulweirdo
10. dec 2022

A prečo mu chceš odpisovať? Veď už predtým si neodpisovala, tak nevidím dôvod teraz začať. A nemyslela by som si asi nič, prečítala správu, zavrela a pokračovala vo svojom živote ďalej 😄

sono2
10. dec 2022

Tak, asi má z teba pocit že preberaj preberaj bodaj by si len prebral? Bodaj bys takú vzal čo by si s ňou žobral. V ženskom rode samozrejme.
Neviem. Mne sa jeho slova ľúbia

sono2
10. dec 2022

@thoughtfulweirdo stúpil na otlak asi chalan...

barborachors
10. dec 2022

Strasne čierno-biely nazor… napr ani nemusi byt krásavec a moze mat pipky tiez, a? Osobne poznám takých a nie je ich málo. A inak dost zakomplexovany mi príde. Myslím že autorka o nič neprišla.

verkaveverka
11. dec 2022

Urazene ego, typická incelska rétorika. Komenty od slovenských žien tu na koniku, ktoré ho v tom ešte podporujú, neber vážne. Všetky trpia nedostatkom sebaucty a internalizovanou mizogýniou.

nataly420
11. dec 2022

Jezis nepoznáš najhorší je odmietnuty chlap ? Poznám ženy v 30 v 40 co si nasli dobrého chlapa :D teraz všetky co ho odmietnu majú vysoké nároky a skončia staré a opustené 🤣🤣😂 jeho útecha

Strana
z2