icon

Čo by ste očakávali od nového partnera?

miruska320
6. okt 2021

V živote každej z nás sa vyskytne niečo s čím zápasíme.Som 3 -nasobnou maminou,prvý vzťah nejako nevyšiel ,ex sa nepodiela na výchove detí nijakým spôsobom.Co by ste očakávali od nového partnera?Máme spolu 3 dieťatko,neviem ako sa mám správať ,pravidelne chce tráviť svoj čas ,ako bol zvyknuty

Strana
z3
elizabet173
7. okt 2021

@nasasa_1 prepáč, akože ťažko si klásť nejaké podmienky. Aké podmienky? Veď majú spoločné dieťa, to si nevšimol? Na druhej strane ani ona si nestihla všimnúť, koľko času mu jeho koníček zaberá. A potom, ja osobne nechápem potrebu mať s každým mužom dieťa. Mala dve svoje, ak jej muž nebude ochotný na svojom živote nič meniť, tak ona nemá inú možnosť, ako to akceptovať, lebo zostane sama s tromi. Zamýšľam sa nad tým, či je lepšie bývať sama s dvomi deťmi, s priateľom sa len stretávať, alebo bývať s ním a mať s ním tretie dieťa a v podstate sa s ním tiež len stretávať, s tým rozdielom, že ešte sa stará aj on neho.

miruska320
autor
7. okt 2021

@elizabet173 to bolo trošku hlbšie ako len mať potrebu dieťatko s každým chlapom,môj ex nás nechal kvôli inej žene,ale naše detičky milujem a veľmi som dúfala,že s terajším priateľom sa nám ešte jedno spoločné podarí ,to aj vyšlo.Vyriešime to ,ja som to včera tak horšie prežívala keď večer odišiel,chcela som trošku nahliadnuť do iných vzťahov ako to riešite a pod .Ale sme dvaja rozumný dospelí ľudia ,verím,že tento tmavý mráčik poriešime

elizabet173
7. okt 2021

@miruska320 to bolo samozrejme tvoje rozhodnutie mať s ďalším mužom dieťa napriek tomu, že si poznala jeho životný štýl. Ak toto, čo prežívaš považuješ za tmavý mráčik, tak veľa šťastia.

miruska320
autor
7. okt 2021

@elizabet173 dakujem

dankanka
7. okt 2021

@miruska320 uz si mala jeden vztah kde to nevyslo. Ja by som naopak bola rada, ze ma daco svoje a pride ku nam stastny a oddychnuty a rozprava nam zazitky z lesa. Chcela by som neskor po nom, aby k tomu viedol aj syna. Ved si zvyknuta byt bez chlapa, dve starsie deti su samostatne, dovol mu dychat. Je to stary mladenec, uz ho neprerobis.

miruska320
autor
8. okt 2021

@dankanka áno však o to mi ide ,ale zase aby vzťah nezlyhal ,že blba všetko znášala .Ale aj podľa predošlých príspevkov od uzovateliek MK som prišla na to,že každá sme iná...každá ináč precitujeme,každá má iný uhol pohľadu,všetko záleží len od nás dvoch

dankanka
9. okt 2021

@miruska320 no len.. v tomto vztahu uz je dieta. A ako clovek vravis nie je zly, len potrebuje svoj priestor. Az vydrzis par rokov, dieta bude samostatnejsie, budes mat svoj priestor aj ty..
Ale je fakt ze kazda sme ina. Niektora potrebuje chlapa vkuse pri seba, druha sa tesi ze moze byt aj sama, je samostatnejsia. Niektore zeny nechcu, nedokazu ani veci vybavit, nesoferuju, druhe si vsetko sami vybavia a su s tym ok.
Len u vas uz to daku podobu malo aj predtym. Bolo mylne si.mysliet ze dietatom sa to zmeni. Je to jeho styl zivota. Mam kamosku, ktorej muz chodi aj na tyzdnove rybarcenie, rozne sutaze..su spolu cez 20 rokov a ona je s tym ok. Nikto nikomu nic nevycita. Ono sa ti tu vlastne otvara priestor aj na vlastnu realizaciu, len je jasne, ze az ked bude tretie dieta samostatnejsie. Ak ti to nevyhovuje, tak to bol zly vyber partnera, malo komunikacie a snahy o prisposobenie sa, oboch. Ale co s tym teraz?

janeninka
9. okt 2021

Mysim ze zaklad je to v sebe nedusit. Vravis ze nevies ako sa spravat, snad vieš ako sa cítiš predsa. Spominas ze ti chyba.. Tak mu to treba odkomunikovat.. S uctou, laskou bez výčitiek..

Strana
z3