icon

Čo by ste robili v mojej situácii?

10. jan 2022

Ahojte žienky.chcem sa spýtať len na vaše názory ako by ste reagovali a čo by ste robili v mojej situácii.poprosim tie,ktoré potrebujú rypat,nech ani nekomentujú.chcem len vaše názory🙂.sme s priateľom vyše dvoch rokov,máme krásnu dcérku.(poznáme sa od zakladky)obaja máme 32 rokov.moj priateľ ma kamaráta,s ktorým robí už dlhšie,no v poslednom čase je s ním neustále(vyše 12 hodín denne)aj keď nemusí lebo mu skoro nič za jeho prácu ani za čas ktorý v nej stravi nedáva skoro žiadne prachy.v piatok sa stala taká vec.moj syn oslavoval narodeniny,prišiel k nám aj priateľov brat s priateľkou tak som mu napísala aby vedel,že sú tu.(väčšinou sa v takom prípade ponáhľa domov).neodpísal len potom mi volal že sa zdrží ešte" chvíľu"lebo nemá odvoz..tak ja že ok.okolo 11 som mu písala že som už unavena nech príde domov.napisal že dopiju piva a pôjde dom.ráno som vstala a on nikde😲písala som jeho máme či spí u nich..až potom mi napísal že za chvíľu je doma.z chvíľky bolo 12 hodín obed.prisiel domov s tým že on píl s kamarátmi a zaspal tam u nich.ze nič zle neurobil..tak som začala rýpať že to nie je okay.on hneď útokom naspäť že nič zle neurobil že na čo to riešim.hadame sa už dva dni,kvôli tomu.lebo on stále trvdi že je to v poriadku ak nepríde domov že bol len s nimi tam.(takéto sa už pár krát stalo nie je to prvý krát).mňa neskutočne trapi, ako sa pri rozhovore ku mne zachoval ako mi ponadaval.neda sa s ním ani rozprávať o tom,hneď je na mňa nervozny.(nevera v tom nie je).podľa vás je normálne že muz príde na druhý deň domov o 12 a tvári sa že
sa nič nedeje a ešte mi nadáva že som sprostá ak vôbec toto riešim?ďakujem vám za názory🙂.

sa nič nedeje? sa nič nestalo?

autor
10. jan 2022

Veľmi vám ďakujem žienky za vaše názory🙏on má tak zdeptal,keď sme sa hádali,že má skoro presvedcil,že ja nie som normálna..velmi si vážim vaše názory a odpovede🙂

autor
10. jan 2022

@tosomja máš pravdu..a presne toto som od neho aj čakala..ale nestalo sa

tosomja
10. jan 2022

Tak nech ide kde bol celu noc

amelie2017
10. jan 2022

No z tvojich slov mala asi planovana nebola. Ale 32 rocny je uz dost stary na to, aby vedel prebrat zodpovednost. Ked sa "rozhodol", ze chce byt s vami, ze chce byt zodpovedny, tak by sa mal podla toho spravat. Nie len slovne. Ale kedze si sa s nim o tom uz bavila, neviem, ci sa nieco zmeni. Pochybujem. Ak sa vies o deti postarat aj sama, tak asi pomoze len ultimatum. Kludne mu nechat napr. jednu sobotu v mesiaci na svoje uniky, ale musis vediet, ktoru sobotu. Dalej cas doma. Ze bude na vecerne kupanie dcery vzdy doma, kym pripravis vanu, pohra sa s nou, alebo ju okupe on, alebo urobi veceru,..pisem priklady, lebo neviem, ako realne fungujete. Ale jedoduchi cas, kedy musi uz byt doma.

autor
10. jan 2022

@amelie2017 nebola,ale keďže sa stalo tak už k tomu mal pristúpiť ako dospely chlap,ktorý vie že sa to pri sexe môže stať.cakala som,že sa bude tešiť..veď už jedno dieťa má,tak som si myslela,že je to preňho dar.s malou pomáha niekedy..hra sa s ňou.to nepoviem že nie,klamala by som..a aj vidieť,že ju lubi.tu ide len o to,že ja stále kojim a nemôžme ísť nikam večer ..alebo korona..takže stále sme obmedzení a jemu sa to moc nepáči..nevie spracovať tu zodpovednosť zrejme.

stanulienkat
10. jan 2022

Sprav mu to aj ty. Nechaj ho s dieťaťom a prídi za jeden za dva dni domov. Inak nechápem ako si môže urobiť niekto z hentakým človekom dieťa. Už jedno dieťa má, už to by mi napovedalo o jeho charaktere, po druhé je úplne nezodpovedný a po tretie je to len priateľ. Celé zle...

monka105
10. jan 2022

Osobne nemám nič proti tomu, keď ide priateľ von s kamarátmi na pivo, ak to je samozrejme raz za čas. Vždy mi ale povie kam ide, s kým bude a kedy sa cca vráti (na tých prvých dvoch veciach netrvám, to mi povie sám, iba na čase). Zo začiatku sa stalo asi dvakrát, že domov vôbec neprišiel. Vtedy som mu jasne vysvetlila, že potrebujem vedieť, kde je a či je v poriadku, lebo ak mi oznámi, že do polnoci je doma a ja sa zobudím o druhej a on nikde, začnem byť nervózna, či sa mu niečo nestalo. Odvtedy mi vždy napíše správu, ak sa aj náhodou stane, že prespí u kamarátov a podľa mňa je to seriózne. Nejde nakoniec o to, že by si ho podozrievala z nevery, ale v rámci vzájomného rešpektu a úcty, keď je to navyše aj otec, sa patrí, aby ti dal vedieť, kde je a čo je s ním.

autor
10. jan 2022

@stanulienkat ako vravím do 9.mes.pokial mi nepovedal to čo povedal som bola presvedčená že je rád že budeme mať dieťa..nebol taký ako je teraz..len máme problémy z každej strany(pokazene auto..jeho dlzoby...atď..) tak to nevie spracovať asi..a nevie riešiť

autor
10. jan 2022

@monka105 presne toto som od neho ocakavala..že mi napíše aspoň kedy sa vráti..to som mu aj pri hádke vravela,že ak by mi povedal kedy príde domov tak by bolo všetko Okey(samozrejme nie na ďalší deň o 12)..lenže aj toto on berie ako : no ty mi budeš prikazovať kedy mám prísť..presne mi povieš kedy s amam vrátiť domov ako cvicena opica...a takéto reči..keby to povedal sám od seba ..tak to neriešim..

autor
10. jan 2022

@stanulienkat spravila by som to aj ja mozno..ale kojim..a aj tak by ma zozieralo svedomie že ma čakajú doma a ja sa flakam..nemohla by som..

oli18
10. jan 2022

Kamarat ma za tu pracu pekne zaplatene a tvojmu z toho neda nic. A kamarata velmi brani. No jasne, lebo kamaratovi nepomaha, ale kamarat mu robi aliby. Je za tym ina zena.

kitycat
10. jan 2022

Este by som povedala, ze ak to nie je milenka tak si mozno nieco slahol a cakal, kym to vyprcha..

autor
10. jan 2022

@kitycat tak toto by som povedala skôr ako milenka..

annamalaga
10. jan 2022

A to prečo ste si ináč robili dieťa , keď nemá poriadnu prácu ešte aj dlhy a nemá asi ani na opravu auta?

autor
10. jan 2022

@annamalaga boli sme spolu krátko a "stalo" sa .oprava áuta bude stáť vyše 3000eur..tak toľko peňazí je ťažko nahrabať hneď..

annamalaga
10. jan 2022

Lebo ste v totalnych problémoch , kebyže ja mám rodinu a dlhy a pokazené auto, ktoré vám bude asi treba do lekárov a tak nie? Najprv by ma trápilo to, nie pitie s kamarátom , ako sorry, no partner do života nič moc.

autor
10. jan 2022

@annamalaga ja sa tieto veci snažím riešit..lebo nič sa nevyrieši samé..keď som sa rozviedla tak som všetko riešila sama..možno to je ten problem,že to nenechám na neho.on na to radšej chce "zabúdať"..aspoň ja si myslím,že to tak z jeho pohľadu je..alebo sa to aspoň snažím pochopiť,lebo naozaj nechápem jeho prístup a mrzí ma,že je takýto.

stary_ujco
10. jan 2022

Nikde nevidím, žeby dotyčný pracoval. On sa chodi maximalne tak zadrbavat ku kamošovi niekam do dielne... Kamos mu da pifko, ma v dielni spoločnosť a pomocnú ruku. A dotyčný sa cíti byť kingom. Holt, malosť ducha

bronik89
10. jan 2022

hmm, tiez si myslim, ze tie zatahy s kamosmi su ten najmensi problem. mne pride, ako keby sa vobec nevedel postarat o rodinu a len vas dostava do vacsich a vacsich problemov. bud sa zmeni a fakt sa zacne chovat ako otec rodiny alebo bude podla mna lepsi potom uz len rozchod

danica2711
10. jan 2022

ak tomu dobre rozumiem, ty máš dvoch synov z predchádzajúceho vzťahu? A toho prvého si mala ako 16-ročná? Po rozvode si stretla tento zázrak a šup, ďalšie dieťa? Dievča, zle vyberáš. Neviem, podľa akých kritérií, ale zle. Je v podstate jedno, kde bol a s kým, ale podľa toho, čo píšeš, má teba aj celú rodinku v podstate v paži, robí si, čo chce, skrátka to nie je chlap pre život. Akurát že už máš 3 deti, odchádzať sa ti bude ťažšie, pri pracovnej morálke a "príjmoch" toho tvojho asi ťažko niečo ušetríš...ale ak sa ti zadarí, tak do tretice už vybreaj s rozumom

laska86
10. jan 2022

No nic moja pekne mu nechaj deturence a sup damska jazda aspom na 24hodin fuc z domu..nech vie ake to je😉..a potom mu povec ci.je sprosty ze si nic zle neurobila..a s usmevom bysom pokracovala v povinnostiach akoby sa nic nestalo😂

luccija
10. jan 2022

No tak mu je lepšie s kamošom aj preto tam trávi tak veľa času aj, keď nemusí.Nevyzrety jedinec možno ho nebaví rodina, možno nemá rád , aby mu niekto "diktoval" čo bude robiť a kedy, ale potom nech sa rozidete a robí si čo chce.Mas právo byť veľmi nahnevaná..
Kamarátka tak mala muža, ktorý sa chodil s chlapmi hrať hry na PC, popit neraz tam spal do rána a potom doma prespal pol deň po opici a chlap po 40 tke.Podla mňa aj tvoj bude typ túlavé topánky a život gombicka, keď má dlhy, sedáva pri kamosovi namiesto toho, aby bol doma

autor
10. jan 2022

@danica2711 máte pravdu dievčatá..všetky..a áno bolo to tak aj je..proste asi nemam šťastie na chlapov a doplácam na to vždy..bohužiaľ .ale moje deti milujem nadovšetko a neľutujem ani syna v 16..a ani malú..sú pre mňa ten najväčší dar ..radšej už ani hľadať nebudem..ak náhodou toto skončí zle medzi nami..tak už nechcem nikoho budem žiť pre deti..len pre nich

lala123
10. jan 2022

Ja by som hlavný problém videla v tom a riešila to ako sa asi citi tvoj syn keď jeho náhradný otec nepríde na jeho narodeniny....určite nemá rešpekt voči tebe a veľmi mu nezáleží ani na tvojom synovi...na dcérine, ktorá je spoločná by prišiel???? Vieš takého rozdiely medzi detmi nerobia dobrotu, tvoj syn to vníma . Pre mna by toto bolo najhoršie na tom celom. A neviem prečo sa ho zastávaš, že je taka ľahkovážna povaha a pod. Veď raz to urob ty, chod s kamoskou a nepríď domov...až ráno vysmiata a spokojná....by som chcela vidieť či aj vtedy by povedal, že je to normalne a v pohode. Asi ťažko...ťahať za kratší koniec on je akože v robíte prd zarobí a predpokladám, že doma ani kos nevynesie....celé zle

lizeta
10. jan 2022

Nevera v tom nieje?To si si moc istá.Bude ti to robiť cely zivot.Chlap sa kvôli dieťaťu ani žene nemení.Cim viac budeš sporiť tak sa bude častejšie flakat

silviaa
10. jan 2022

Vas spolocny syn oslavoval narodeniny a on namiesto toho aby sa ponahlal domov, pije sa kamaratom pivo a pride az na druhy den rano? Normalne to nie je. Ma uplne pomylene prirority. Nie je gay?

domireb
10. jan 2022

Aj podľa môjho ex to bolo normálne. Aj preto je ex. No my sme nemali deti,záväzky, ľahko bolo zdvihnúť sa a odísť. Neviem, čo by som robila v tvojej situácii, možno skúsila zapojiť kompromis (že toľko a toľkokrát choď za kamarátmi, zvyšok je family time, hoci by mal byť prednejší) a keď nie kompromis, tak dohovor, zapojila by som i jeho rodinu alebo s tým jeho super kamarátom.

desore
10. jan 2022

@lucia851 Tvoje riesenie je: boli ma zub, dam si ho vytrhnut. 🙄

mila23
10. jan 2022

necitala som komentare...ale co tak nechat mu dieta,ze ides ku kamoske a tiez prist aj dalsi den a neozvat sa...a nasledne sa tvarit,ze vsak si nic take nespravila....

svetlanka111
10. jan 2022

Zial by som si myslela ze je v tom nevera..😓a este to spravanie ze sa citi urazeny je hrozne.