icon

Čo by ste robili vy?

mamulka211
23. aug 2014

Pracujem ako opatrovatelka v zahranici a mam kamaratku, tiez opatrovatelku, ktora mi vyrozpravala svoj problem v aute cestou sem, bola dost sklesla, tak ma zaujima vas nazor na takuto vec. Pracuje v zahranici uz dlhsiu dobu a ma dve deti, dceru, ma asi 9 rokov a syna 14 rocneho. Kym je ona tu, o deti sa stara manzel.Obcas mu pomaha jej, alebo jeho mama. Vsimla si, ze syn dlhsiu dobu prejavuje voci otcovi vzdor a doslova odpor, aj k nej je neprijemny, vlastne ku kazdemu, ked sa ho pytala, co mu je, povedal, ze nic a ze je hlupa zena. Urazilo ju to a zaskocilo, preco jej tak hovori, nakoniec z neho vyslo, ze ona ani nevie, co sa doma deje, ked tu nie je. ale nechcel nic viac povedat, ze si to necha na neskor, ze raz tym niekomu vytrie usta...tak sa kamaratka porozpravala s dcerou, ze co sa deje a dcera jej povedala, ze pred nejakym casom sa rano pocas vikendu zobudila a sla na WC, na chodbe si vsimla zenske zabky, sla do kuchyne, ktora susedi so spalnou, na stole boli polozene dva baliky cigariet a dva zapalovace a nejaka malicka tasticka damska, ako penazenka, alebo malicka kabelka, nakukla cez klucovu dierku a v posteli videla otca s inou zenou..hned sla za starsim bratom a povedala mu to, ten sa siel tiez pozriet do chodby na topanky, ale uz nakukovat nesiel, bal sa, ze sa zobudia. Potom uz nevedia nic, lebo ked sa manzel zobudil, oni boli zavreti v izbe, takze nic nevideli, co sa dialo, len odrazu uz topanky v chodbe neboli a on sa spraval akoby nic. Kamaratka si spoenula, ze si pamata, ze po jej prichode zistila, ze z krabicky v nocnom stoliku zmizol jeden prezervativ, co tam bol pohodeny, boli pohdene tri a nasla len dva tak manzel ze sa snazil ho akoze hladat a potom povedal, ze urcite uz jeden minuli, len si ona nepamata presne, ze kolko ich bolo...teraz jej vsetko dalo zmysel. Nevedela co ma robit, ci mu to povedat, ze to vie, alebo byt ticho. Ja si myslim, ze by mu to mala povedat, nech vie, ze tato vec neostala nepovsimnuta, ze taketo veci sa predsa nerobia. Manzel si rad vypije, takze je mozne, ze sa s danou osobou nasiel v posteli pod vplyvom alkoholu, co by aj vysvetlovalo, preco ona nevypadla skor, nez sa rozvidinie, proste asi zaspali. Co by ste vy robili?

Strana
z2
svetluska82
24. aug 2014

@mamulka211
@anatalia77 raz sme mali taky priad, že zene umrel muz, a jedina robota aku mala bolo RAkusko, tak isla a k pubertalnym detom zabezpecila opatrovatelku, nonstop na 2 týždne...Nejaka teta, dochodkyna, ktora u nich byvala tie 2 týždne...A celkom v pohode to slo....

svetluska82
24. aug 2014

@ivuska6 no moj pracovla 3 mesiace v nemecku a nezasunul nikde 😒

ivuska6
24. aug 2014

@anatalia77 co tu beries ty mojho chlapa do papule a riesis ho ze mi deti nepostrazi a ze je neschopny ja som sa tu nestazovala , tak si to nemas co dovolovat tam nejde o neschopnost chlapa nech by ho mala hoci akeho dokonaleho srdce by mi to nedovolilo ist do zahranicia a nechat tu deti ta mama chyba viac ako otec tym detom
@mamulka211 moja mila mama je viac ako peniaze ,peniaze niesu vsetko ,peniaze boli aj budu len mi nebudeme , ked si nevie dat rady s chlapom co nechce pracovat tak nech sa nanho vykasle naco jej je .

mamulka211
autor
24. aug 2014

@ivuska6 jaj a nakrmi ich laskou, pod mostom ich zohreje tiez teplom svojho tela...

anatalia77
24. aug 2014

@ivuska6 ja tvojho chlapa neriesim,bolo to napisane vseobecne,ale asi mas tmu pred ocami. Prijemnu nedelu.

ivuska6
24. aug 2014

@svetluska82 to ti povedal 🙂

ivuska6
24. aug 2014

@anatalia77 samozrejme tmu mam pred ocami a ty asi ruzove okuliare . peknu nedelu

anatalia77
24. aug 2014

@ivuska6 smiem vediet preco spochybnujes tvrdenie svetlusky? Pripada mi to,ze len tvoj chlap je dokonaly a urcite verny. Vsetci ostatny su kure..

desore
24. aug 2014

@sunshineka chápem ťa...ja som si tiež všeličím prešla...aj mňa moj manžel podvádzal, mal milenku skoro rok

desore
24. aug 2014

@anatalia77 riešenie tohto problému je veľmi zložité...matka odíde od detí, aby im zabezpečila peniaze na prežitie a muž si vlastne užíva...ja by som to riešila manželskou poradňou...ak manželovi naozaj na manželke záleží a dotyčná bola jednorazovka, tak s ňou pôjde...ja som zažila neveru môjho manžela...skoro rok mal milenku...strašne ma to zranilo...teraz s odstupom času ma to stále bolí, ale zobrala som si z toho ponaučenie...prolémy treba riešiť, neodsúvať na druhú kolaj

anatalia77
24. aug 2014

@desore ano aj poradna je jedna z alternativ. Len ci sa to oplati,tak to musi vediet ta dotycna. Akurat z toho ako pise mamulka211,nemam pocit,ze by ten chlap stal za deravy gros.
Chlap a zena si maju byt navzajom oporou. Ale tento sa sprava dost sebecky. Mne sa taketo daco stat,a chlap mi otrci gambu"vsak potrebujem sex",tak ho neriesim. Bud sme v tom spolu a kazdy nieco obetujeme,alebo to potom mozem obstrikovat.

ivuska6
24. aug 2014

@anatalia77 spochybnujem ? nie nemam preco , ja tu vobec nerozoberam dokonalost a vernost mojho chlapa zase ho mas len ty v ustach a ani na ostatnych som nenapisala ze su kure.....

anatalia77
24. aug 2014

@ivuska6 mas pravdu,ty si skutocne neoznacila toho chlapa za kurev..,ty si zautocila na tu pani,co je ona za mater od deti, ze este aj chlapa na sucho necha. 🙂
Ospravedlnujem sa 😝

ivuska6
24. aug 2014

zaujimave .....ze zautocila ...... ja som na nikoho nezautocila ja som si napisala svoj nazor a ked tu niekto utoci na niekoho tak ty si pismenkami zautocila na mojho chlapa a nemala si nato pravo a dvovod ......to akoze ked ja som nepovedala na jej muza ze je kurevnik ako ostatne tak uz som ta najhorsia a este aj treba mojho chlapa do toho zamotat.

stano4000
24. aug 2014

@mamulka211
nestaral by som sa do toho, tvoja spolucestujuca sa akurat potrebovala vystazovat a vyriesi si to sama.

moonlight1210
24. aug 2014

@ivuska6 nazor je to sice pekny, ale cisto filozoficky. to ti je jasne, ze s realitou ma len malo spolocne, vsak?
to je len take rozoberanie tridsiateho piateho mozneho uhlu pohladu.
takze je asi uplne zbytocne polemizovat o tejto variante.

prihliadni na dalsie okolnosti:
1. rad si vypije
2. nejavi ochotu zohnat si trvaly pracovny pomer (co sa s prvym bodom v podstate vylucuje, lebo by zrejme coskoro z toho TPP letel)
3. maju mesacne splátky, ktore treba pokryvat, inak sa jedneho dna ocitnu aj s majetkom v exekucii

a teraz skus dat nazor znova na chudáka chlapa frustrovaného nedostatkom sexu a jeho zlu zenu a zlu matku ich deti, lebo si nasla pracu v zahranici, ked na SVK nic nezohnala.
ale uz skus viac z reality.

PS: ak ti vadi, ze niekto si berie tvoju rodinu do ust, potom prizri na svoje tvrdenia, ze ak niektora povie, ze jej manzel neverny nebol napriek dlhému odluceniu, tak tvrdis, ze jej to iba nepriznal, cim naznacujes, ze neverny bol, len o tom taktne pomlcal. beries si tym jej manzela do ust a urazas ho.

mima4
24. aug 2014

@ivuska6 a čo je to za zenu, čo dovoli muzovi pracovat v zahranici?

meusicka
24. aug 2014

@mima4 moj muz robil v zahranici tiez, aj momentalne tam travi leto bez nas, ale na jesen sa vraciam aj s detmí. To nie je o zovseobecnovani, je to o charaktere jednotlivca ako sa zachova. Tymto ale nebranim @ivuska6 . To ze spochybnila rolu tej matky je vec jedna a druha je ze to bolo napisane troska viac utocne ako to mozno ona sama chcela. Kazdy sme len ludia a nevieme kedy bude mat niekto z nas tazkosti. Tu sa netreba navzajom urazat. Ja si tiez neviem predstavit ze by som bola bez mojich deti, ale vidim ze ani moj muz to nema lahke byt od nas tak daleko. Opustit rodinu a dokonca este male deti. Zivit si pise vlastne scenare.
Takze kym sa tu budeme na seba kydat, radsej si spomenme vsetci na vyrok: kym si nechodil v mojich topankach, nezil mojim zivotom, neurobil tie iste chyby ako ja, dovtedy nemas pravo ma odsudzovat.

mima4
24. aug 2014

@meusicka
celkovo aby rodiny takto fungovali nie je podla mna OK, ale to nikoho neospravedlnuje za neveru.. Problemy treba riesit... ci odide pracovat von matka, ci otec.. to je uplne jedno... Pre ziadneho rodica to nie je prijemne, ale obetuje sa... ale ty napr. si tiez nehladas "nahradu" do postele... lebo svojho muza lubis, vazis si ho...

sharmana
24. aug 2014

@mamulka211 s prepáčením, ten chlap necháva 9 a 14 ročné deti v noci samé doma a chodí sa opíjať? to sa ohromne stará o ne. už len toto by bol pre mna dôvod ho poriadne zdrb.ť ... To s dotyčnou by som narobila riadny cirkus a kebych zistila, ktorá si dovolila do mojej postele vliezť ešte aj v prítomností detí v byte...juj... Asi by oboch museli zošívať 😝
Je však možné, že majú aj nejaké problémy, len tvoja kamoška o nich nehovorí, alebo zatajuje nejaké skutočnosti. Dajme tomu, že už v minulosti niečo bolo a podobne.

mamulka211
autor
24. aug 2014

@stano4000 jasne, ze hej, len spolu casto telefonujeme, byvame nedaleko seba a sme kamosky, tak nad nou rozmyslam a napadlo ma spytat sa aj na nazor inych

adri266
24. aug 2014

@desore si zlata 🙂 A co vztahy, kde je nevera, aj ked chlap sexuje s manzelkou, s milenkou, a este aj so stetkou? 😉 Co tam chyba? Jedine mozgova kora 🙄

ivuska6
24. aug 2014

@mima4 ak taku poznas tak sa jej opytaj .

mima4
24. aug 2014

@ivuska6 je ich plny kon a pytam sa teba.

ivuska6
24. aug 2014

@mima4 tak ked ich je plny kon a poznas ich vela opytaj sa ja taku nepoznam a kazda nato povie nieco ine .

mima4
24. aug 2014

@ivuska6 tak prečo sa vyjadrujes k človeku, ktoreho tiez nepoznas? Je lahke odsudit, ako poznat pozadie danej veci...

ivuska6
24. aug 2014

jaj ved to a potom preco vsetky tie co nazvali jej polovicku kurevnikom co si to tu aj dovoluju nieco take nanho napisat, vyjadrovat sa o nom kedze ho nepoznaju tak ako ja a tak tiez preco sa vyjadrujes ty na mna ked ma nepoznas naco tu nieco somnou riesis co ja mozem a co nie, ked uz si to tak napisala takze mi dve nemame ocom pisat ja sa nestaram do toho co ty komu napises ci ho poznas alebo nie tak sa nestaraj domna co som ja napisala . peknu nedelu

aha1
24. aug 2014

Pani Ivuška6 v tejto téme sa riešil problém a nie vy, chcem Vás poprosiť ak ste nechceli poradiť tak neodsudzujte daným ľuďom to nepomôže a Vy ak sa potrebujete vyventilovať tak to robte inde takéto ataky sú naozaj nehodné dospelej ženy. Máte iný názor nikto Vám ho neberie nie každý potrebuje zasúvať aj keď je dlhšie pracovne mimo domova. Tá pani je obdivuhodná, že nečaká kým niekto niečo dá, ale zabezpečuje svoje deti a aj zasúvajúceho manžela. 🙂

mizu89
24. aug 2014

@mamulka211 no ja by som ho zo svojho zivota vymazala lebo ked raz podvedie svoju zenu tak to sa bude opakovat.ja by som mu to asi povedala ze viem o jeho nevere.lebo ona ked chodi na tyzdnovky do zahranicia tak on moze podvadzat hocikedy.a ked ma uz vacsie deti tak deti to uz chapu ze otec ma inu...

desore
24. aug 2014

@adri266 áno, máš pravdu..tam chýba mozgová kôra...v takom prípade je rozvod riešením

Strana
z2