icon

Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý v práci nadáva na svoju ženu a rodinu?

7. dec 2022

Ahoj, xo si myslíte o mužovi respektíve kolegovi, ktorý dokáže na svoju zenu a rodinu nadávať v práci?

Dan príklad, mala som kolegov v práci ktorí dokázali na ženu kydať , ale aj tak snou boli ďalších 19 rokov v štástnom vzťahu..len proste v robote mali take reči ze aka je jebnutá a deti zle a tak...

A mam podozrenie ze moj muz to robí tiež. Mame detí a ja ho poznám, ked ma nervy na mna alebo z domu,proste viem aky je a ze je schopný ba nás kydať a hovoriť zw v práci mu je lepšie ako doma.. pritom doma je normálny.

Raz davno na mňa takto nadával este ked sme spolu chodili svojej matke a bratovi ,..po našej hádke im napísal že mi jebe..a ze som jebnutá..

Aký máte názor na chlapcov..twda ako to beriete ked by vás kolega v práci takýmto štýlom hovoril o svojej žene? Jieje to aj jeho vizitka?

Ja twda mavam na muza nervy,ale v živote by som nikomu v práci nepovedala že jw kkt alebo čosi také. Ved je to aj moja vizitka,ze som si takého muza zobrala.. vas názor?

Strana
z2
autor
8. dec 2022

@klaudiaden ved toto..

stanulienkat
8. dec 2022

Pises: Raz davno na mňa takto nadával este ked sme spolu chodili svojej matke a bratovi ,..po našej hádke im napísal že mi jebe..a ze som jebnutá..

A napriek tomu si si tohto bula zobrala....Niektorym zenam niet pomoci, ani rady.

autor
8. dec 2022

@stanulienkat boli sme Vtedy po veľkej hádke, mladí ..a opití sme sa pohádali a on sa takto na mna posťažoval,ja som si tieto správy ale prečítala az dávno po svadbe,ked som mu pozrela do archívu. Samozrejme som mu o tom povedala a veľmi som sa hnevala a plakala necakala som to od neho,mne nikdy nenadáva ,iba ma podpichuje.. ale viem ako hovorí napr aj o svojej rodine v nervoch, takže ja nebudem výnimka

simca06022011
8. dec 2022

Ono to je povaha, a spoločnosť má na to vplyv. Je dosť možné že on s doma tvári že všetko OK ale niečo ho predsa vytáča. Je aj iný druh mužov, všade sa tvária ako anjelici a slniečka a doma všetko je problém.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
8. dec 2022

@zoro9836 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kittykat22
8. dec 2022

Ja by som to zas tak cierne nevidela. Ved ked mna najezi muz tiez pridem do prace a poviem, ze ma vytaca - kolegyni s ktorou si dobre rozumiem. A dieta se tam oznacim, za maleho teroristu 😀 Neberiem to ako kydanie - jednoducho si potrebujem ulavit. Ak sa tvoj muz ked je v zlosti vyjadruje vulgarne - tak mu to podla mna nepride ako nejake super nehodne.
Ak ti to vadi, je dobre mu to povedat.

fauko
Odpoveď bola odstránená
zabka79
8. dec 2022

Asi ma problem so zenami, zakomplexovany co si neveri potrebuje zenu zhodit aby on bol akoze ten lepsi. Asi u zien nemal moc uspech nechceli ho alebo jeho mama je "citova ladova krallovna" tak zeny neznasa vseobecne.

zdenkatv3
8. dec 2022

Podla mna su to len chudaci, ktori sa asi takto musia niekde vonku ukazovat., Nechapem, ako to vobec niekto takto moze a doma sa tvari, ze je vsetko uplne v najlepsom poriadku

evaachesa
8. dec 2022

Takého debila by som si nikdy ani nezobrala a tebe sa čudujem že si to urobila. Raz by na mňa povedal že som je*nuta a skončili by sme. 🤦🏻‍♀️

kubkovamama
8. dec 2022

Nepochopím ako sa môže chlap o svojej žene vyjadriť tak hnusne vulgárne.Plus obaja opitý,moje nerve.

oli18
8. dec 2022

Záleží aj od rodiny, v akej kto bol vychovaný. Ak doma počul takéto vybrané slová, nie je mu takéto vyjadrovanie cudzie, ani divné. Rovnako to bude s jeho deťmi.

filipka250
8. dec 2022

To, o com pises nie je sranda, ale ponizovanie. Moj muz sa o mne pekne vyjadruje, aj ked sme pohadani.
Toto co pises by ma teda riadne sklamalo.

saxana000
8. dec 2022

Po tej sms by uz nebol ani mojim partnerom.nie to este manzelom...
Tieto skvosty so svieckou hladate dievcata?
A co si myslim ze je to chmulo prveho stupna...
A vsetci ostatni tiez. Egohoniči...
Mne je na vracanie z takych muzov co maju zenu za handru...

simonka123234
10. dec 2022

@paulinadreamy no môj tiež nadáva len a hlavne pred kolegom aká som a samé urážky na mňa.Aj som ho zbalila a nechce odísť ale nadávať a urážať to vie

wewik3010
1. apr 2024

Ahoj, tento problém má pár žien. Je to pravda. Sú takí ľudia, ktorí nikdy nie sú spokojní a ubližujú druhej polovičke takýmto spôsobom, ako ponižovanie pred ňou a pred druhými. Takíto ľudia sa nikdy nezmenia, budú to robiť každej žene odstupom času, je to veľmi smutné, niekdy si to takí muži kompezujú aj agresiou a veľmi vulgárnym spôsobom.

Strana
z2